miercuri, 13 iulie 2022

Comentariu existentialist:


Toate cele de mai jos au fost legale după cum legale sant și religiile actuale care se practică la nivel Lumesc și care fac INROBIREA GENERALĂ, prin exorcizarea în cadrul ritualurilor religioase și apoi schimbarea animatorului existential și a destinului pentru atingerea scopurilor civilizationale și de a fi supus într-un procent cat mai mare. Pe lângă aceste religii, fiecare patron extraplanetar al unei religii are în paralel și o organizație masonica ( Hristos, cavalerii de la Malta, Bafometh, ritul scoțian, etc) cu care spera să își impună conducătorul Noi Ordini Mondiale.
Organizațiile masonice se ocupă cu INROBIREA TOTALĂ unde omul nu mai are nici un drept.
În acest al Treilea Război Mondial care în prezent se desfășoară în Ucraina se bat intre ele civilizatii aparținând Gruparilor de Civilizații Agresionale Civilizationale Virtuale. Nu sant buni nici unii si nici ceilalți. Au inceput iarăși cu epidemia de covid deoarece nu își pot justifica, guvernele masonice,cheltuelile facute în numele statelor. Au creat o criză falsă unde băncile masonice se îmbogățesc, și deasemenea se îmbogățesc producătorii de combustibile, producătorii de arme și echipamente militare. Totul este regizat în vederea atingerii N.O.M.
D.p.d.v Astral eu stiu că nu vor putea reușii acest lucru deoarece primează rezultatul Competiției Civilizationale care a avut loc între anii 2008-2012 unde castigatorii au iesit Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale unde Reprezentanții Poporului Român au decis acest rezultat. Asta nu înseamnă că Agresionalii vor ceda ușor. Fiecare Ființă Individuala Superioara ( om) trebuie să cunoască faptul că doar fiind om liber poți să pleci spre Lumile Superioare, care este castigat de ultimile sase generații de strămoși, și care îți este luat de aceste religii și organizații masonice fără nici un drept. De aceea trebuie luptat cu această Egonire care au invadat această Planetă în cadrul Lumii nr.4, prin trădarea lui Luciferos, fiul lui Teros ( Dumnezeu) și mai apoi a întregii familii conducătoare a planetei inclusiv Hristos. Și masonii care ajută România și Omenirea vor fi renumerati. Singura structură Mondială de State Suverane care se va forma și va funcționa va avea un conducator Neagresional Civilizational iar doar acesta va ști să rezolve în mod previzionar și intelept problemele viitoarei OMENIRI.
DEASEMENEA FIECARE STAT ÎȘI VA INFIINTA PROPRIA RELIGIE NAȚIONALĂ UNDE VOR FI COMEMORATI TOATE PERSONALITĂȚILE CARE AU CONTRIBUIT LA FAURIREA ACELUI STAT. PUN O INTREBARE: HRISTOS CU CE A CONTRIBUIT LA FAURIREA ACESTEI TARII? (Romania ) AU EXORCIZAT PRIN RELIGIA CREȘTINĂ, TOTI CONDUCĂTORII ȘI PERSONALITĂȚILE ACESTEI TARII DUPĂ CARE LE-AU FACUT DESTINUL DE ASA MANIERĂ INCAT ACESTIA AU PARASIT ACEASTĂ PLANETĂ IN CONDITII ANORMALE SI CHIAR DUREROASE, ACESTIA NEPUTAND SĂ ISI DUCĂ LA BUN SFARSIT DESTINUL PENTRU CARE AU VENIT IN ACEASTĂ LUME MEDIE NR.6 .Scris de Simion Capras(13-iulie-2022).


Nu uitați: majoritatea crimelor în masă din istoria omenirii au avut acoperire legală!
Legea din țara noastră e făcută de oameni pe care noi, cetățenii români, îi alegem să facă legi pentru noi în Parlamentul României.
Întrebare: cine face și cine schimbă legile din România?

text postat de Gabriel Rol Rol (5-dec-2021)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...