marți, 31 octombrie 2023


 Statuia lui Mihai Viteazu  din Cluj Napoca 


Simion Capras : Această PERSONALITATE este Demiurgul Civilizational al Civilizației Omenice, care reprezintă aproximativ 15% din populația acestei Lumi Medii nr 6. Restul populației sânt mutanti civilizational și au ca și Dumnezei ( tartorii) pe Hristos, Luciferos ,Satan ,Bafometh, Hao, Mao, Creos. Toți sânt Tartorii și SÂNT ÎNDELUNG RABDATORI, și în opinia lui Daniel Ciubotea trebuie să tremuram ca și varga,(scris 31-oct-2020).




luni, 30 octombrie 2023

 



Crina Ichim Roban -- Papică estem , hraniti-va entități!



Comentariu Existentialist :


Într-o civilizație, cum este civilizația Omenica nu ai nevoie de așa ceva. Cei care fac nelegiuiri sant cel care au fost exorcizati și care nu mai fac parte din Civilizația Omenica.

Ceea ce  se considera a fi o sărbătoare creștină este de fapt o sărbătoare Satanica. Hristos a preluat de la civilizația Serpiliana Viperiana religia lor extraplanetara și a redefinit această religie ca fiind religie creștină. Civilizația Serpiliana Viperiana este civilizația care în Lume Medie nr.4 a atacat această Planetă încercând să o preia și să o transforme în Planetă Serpiliana. Acești serpilieni precum și alte Civilizații au vrut să instaureze Noua Ordine Mondiala al cărui Dumnezeu Satanic să fie personajul care îl interpretează pe premierul actual al Israelului.
La Colectiv și în Coreea de Sud cei care au sărbătorit această zi au fost atenționați că asemenea sărbători nu ne aparțin și sant aduse de pe alte planete cum tot de acolo ne vin drogurile, lesbianismul, homosexualitate, sistemele mafiote, politice, religioase, serviciile secrete etc.
Este o sarbatoare  sfinților de culoare Neagră care fac parte din Civilizația arahnidica tarantulara a lui satan. SUA este tara aleasa inaintemergatoare Întunecată sau gravitationala iar de acolo nu poate să vină nimic bun. Scris de Simion Capras(30 -oct-2023).








duminică, 22 octombrie 2023

 


Trofimov Ciprian Eduard -- Intrebare pentru dumneavoastră...Știe cineva dacă acest dragon se află în București și în ce zonă?

Simion Capras --Este un monument foarte nebenefic pentru București deoarece este simbolul civilizatiei dragoniene care animă existențial China, Rusia,Ungaria. ROMANIA nu are nevoie de asemenea MONUMENTE - Simbolurii.(scris,22-oct -2023).

Comentariu Existentialist:

Fiecare civilizație intra într-un anumit areal, prima dată cu simbolurile specifice lor, dar foarte nebenefice pentru această Țară.. Altfel ce căuta un simbol atat de malefic în București? Tot în București se gasesc statui ale lui Bafometh care sant în numar de cinci dispuse astfel încât să formeze o pentagrama.
La Cluj Napoca avem statuia lui Confucius. La Arad avem statuia cu generalii maghiari. Deasemenea avem statui ale soldaților americani și rusi care sant foarte nebenefice.
În așa zisul ținut secuiesc se arboreaza steaguri care sant străine poporului Român.
Mai mult la Oradea, Cluj-Napoca, Turda s-au dat jos statui și monumente cu fauritori ai Statului Român, MIHAI VITEAZU, SCOALA ARDELEANĂ, AVRAM IANCU.
De remarcat este faptul că în cele trei orașe primarii sant liberali cu orientare sorosista.
Aceste simboluri nu au ajuns întâmplător în locul unde se află instalate, ci sant puse acolo în scopul scăderii frecventei de vibratie a locului, orașului și a Tarii cu consecințele cele mai grave.
Ca și exemplu, Burebista nu a dus nici odată războaie de cucerire. În schimb Decebal a inceput să ducă razboaie de cucerire în urma unei vizite efectuată de Deceneu (preotul dac) în Orientul Îndepărtat. După venirea acestuia, a fost exorcizat Decebal și mai mult au creat și simbolul dragonui care astăzi istoricii îl caracterizeaza ca fiind un cap de lup. Nu este lup ci este dragon care are și solzii specifici acestui animal. Încă de arunci și-au trimis simbolurile în vederea ocupării acestor meleaguri, în diferite domenii al acestui teritoriu. Acel monument trebuie demolat deoarece scade frecvența de vibrație a Bucureștiului. Scris de Simion Capras(22-oct-2023).


vineri, 20 octombrie 2023


 

Comentariu Existentialist :


Domnule prim ministru al României, care a fost adevăratul motiv al vizitei în Israel și apoi în Ucraina?
SPER CĂ NU O SĂ TRANSFORMI ROMANIA IN KAZARIA, cum au vrut să facă cu Ucraina dar acolo nu au fost lăsați de Putin.
În ultimii 33 de ani ați îndatorat România cum nu a fost indatorata vreodată.
Gaura din bugetul României nu se datorează greșelilor de formare a bugetului, ci datorită faptului că ați dat bani în scopuri întunecate unor instituții americane și europeni care vor să instaleze NOUA ORDINE MONDIALA.
Acolo sant banii României iar acuma trageți pielea de pe acest popor amarat,sărac și neputincios pe care voi l'-ați adus în această situație.
VĂ ATENTIONEZ SĂ NU MURDĂRIȚI TARA ALEASĂ INAINTEMERGATOARE CU MIGRANTI KAZARI SAU CU ALTI MIGRANTI.
ACEASTĂ ȚARĂ DUCE TOT RĂUL EXISTENTIAL AL ACESTEI LUMI MEDII NR.6 SI NU ARE NEVOIE SĂ I SE INGREUNEZE SITUATIA. Scris de Simion Capras(20-oct-2023).


Premierul Romaniei din nou in Israel , oare ce cauta acolo ?

duminică, 8 octombrie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Trupul Informatic și rolul lui in dezvoltarea Fiintiala Superioara.
Fiinta Individuală Superioara, (FIS), are trei Trupuri:
Trupul Substanțial sau Fizic,
Trupul Informatic,
Trupul Interfatal ( sistemul nervos și sistemul limfatic) care face legătura între cele două.

Trupul Informatic este un calculator de tip special. OrIce traire existențială se evalueaza,dupa la nivelul Trupului fizic, respectiv la nivelul Trupul Interfatal după care este supus unei analize complexe specifice de catre un corp special numit corp clasificator care are rol de interfață între Trupul Interfatal și cel Informatic precum și cel de dispecer.
Corpul clasificator produce la ieșire informații de tip ganditiv și senzitiv pe care le furnizează unor alte 14 corpuri ale Trupului Informatic:

Corp individual
Corp social
Corp comunicator
Corp emotional
Corp adaptiv
Corp sexual
Corp creational
Corp clasificator
Corp civilizational
Corp gustativ
Corp mirositor
Corp tactil
Corp auditiv
Corp vizual
Corp combinator.

La randul lor cele 14 corpuri prelucrează informatiile și stochează informatiile. Aceste informații pot fi considerate ca o hrană energetică specifică cu care se alimentează atât omul cât și indirect animatorul sau exiiistential. Acesta este modul fundamental de functionare acumulativ al Trupul Informatic.
Trupul Informatic lucrează și în mod productiv sau generativ și în cadrul căruia prin intermediul corpului combinator se generează gânduri caracteristice precum analiza, sinteza, investigarea, creația etc..
Datorită acestui mod de functionare la nivelul Trupului Informatic se adună dealungul vieții o serie de informații specifice ce caracterizeaza existetenta acelui Om și care o individualizeaza de cea a altor oameni, informații care sant considerate energii principale..
Dacă aceste corpuri vor fi umplute până la un nivel acceptabil ,ierarhiile Astrale îl vor considera apt sau neapt în vederea trecerii omului în Lumile Superioare. Scris de Simion Capras(8-oct-2023).




sâmbătă, 7 octombrie 2023

 



Comentariu Existentialist :

Al Treilea Război Mondial a început în anul 2014 odată cu preluarea Rusiei a peninsulei Crimeea. Marea majoritate a razboiului va fi în Orientul Apropiat unde Israelul va fi ras de pe suprafața Pământului de catre Tarile Arabe si în special de Iran. Teritoriile actualului Israel vor fi returnate Statului Palestina deoarece pe teritoriile acestei țări, în anul 1948 s-a format în mod abuziv statul Israel.
Kazarii au format acest stat cu ajutorul jandarmului mondial care, A FOST, armata SUA. ISRAELUL, ELVETIA, VATICAN,ANGLIA sant state foarte nebenefice sau satanice.
SUA sant Tara Aleasă Inaintemergatoare Întunecată ( neagră, gravitationala) unde totul este fals, inclusiv acel Biden care este un actor care poartă mască. Pentru fostele personalități din fosta conducerea a SUA se folosesc clone sau dubluri. Tot această tara a emis bancnote după bunul plac fără a fi acoperite de valoarea lor în aur. Cineva care nu era de acord cu acest lucru era înlăturat sau se trimitea armata.
Acest stat SUA, a dat și omul sfinx negru în persoana lui David Rokenfeller care a fost cel mai nebenefic om al acestei ere Zodiacale.
Datorita M.A.R.A.I ( MISCARE EXISTEALISTA ROMANEASCA) acesta a schimbat sase inimi și sângele de cate ori au considetat necesar și tot nu a rezistat să mai existe. Pentru o asemenea fiinta, frecventa de vibratie mică este mediul ideal unde poate exista optim. Romani au reușit să ridice această frecvență de vibrație până la o valoare la care au schimbat axa de rotație a Planetei cu 2 grade(aceste modificarii sunt realizate de catre ierarhiile astrale abilitate in baza rezultatelor obtinute de membrii Misiunii Astrale Romania Altruista si Inteleapta) .
Asta a reusit Revolutia de la Timișoara :
Prin eliberarea Tarii de un Tiran s-a putut infiinta Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă care a fost constituita cu sprijinul Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale în lupta de eliberare de sub robia satanista sub diferitele ei forme, religioase, fiscale, coloniale, sociale, societale, statale.
OAMENI TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ LIBERI PENTRU ASI ATINGE SCOPUL EXISTENTEI LOR SI ANUME SĂ SE DEZVOLTE FIINTIAL SUPERIOR SI A REUȘI SĂ FIE SELECTA, CÂT MAI SUS IN LUMILE SUPERIOATE. FIIND ROB DE ORICE FEL NU AI ACEST DREPT PÂNĂ NU TE ELIBEREZI. NOUA ORDINE MONDIALA AVEA SI ACEST SCOP DACĂ REUSEA, SI ANUME SĂ BLOCHEZE ACCEDEREA FIINTELOR SPRE LUMILE SUPERIOATE. Scris de Simion Capras(8-oct-2023).



Statul Israel va dispărea. Va fi distrus de tarile Arabe iar teritoriile vor reveni Palestinei. Israelul este una dintre cele mai malefice tari din lume alături de SUA, ELVETIA, VATICAN, ANGLIA. Israelul este creat pentru evreii kazarii (80%)cu ajutorul armatei americane care este jandarmul mondial al kazarilor din care fac parte și familiile Rothchialt și Rokenfeller. Aceștia au vrut să impună și NOM (Noua Ordine Mondiala). Scris de Simion Capras(7-oct-2023).

https://www.racnetul.ro/stire/503-lorin-fortuna-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-va-fi-declan%C8%99at-in-orientul-apropiat-%C8%99i-nu-in-estul-europei.html?fbclid=IwAR2Z4khm_p7jni0uF-pxl3o66OTt6hTykJoggk_a-LXpg9C1kmspAZAKQ2g

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...