sâmbătă, 7 octombrie 2023

 



Comentariu Existentialist :

Al Treilea Război Mondial a început în anul 2014 odată cu preluarea Rusiei a peninsulei Crimeea. Marea majoritate a razboiului va fi în Orientul Apropiat unde Israelul va fi ras de pe suprafața Pământului de catre Tarile Arabe si în special de Iran. Teritoriile actualului Israel vor fi returnate Statului Palestina deoarece pe teritoriile acestei țări, în anul 1948 s-a format în mod abuziv statul Israel.
Kazarii au format acest stat cu ajutorul jandarmului mondial care, A FOST, armata SUA. ISRAELUL, ELVETIA, VATICAN,ANGLIA sant state foarte nebenefice sau satanice.
SUA sant Tara Aleasă Inaintemergatoare Întunecată ( neagră, gravitationala) unde totul este fals, inclusiv acel Biden care este un actor care poartă mască. Pentru fostele personalități din fosta conducerea a SUA se folosesc clone sau dubluri. Tot această tara a emis bancnote după bunul plac fără a fi acoperite de valoarea lor în aur. Cineva care nu era de acord cu acest lucru era înlăturat sau se trimitea armata.
Acest stat SUA, a dat și omul sfinx negru în persoana lui David Rokenfeller care a fost cel mai nebenefic om al acestei ere Zodiacale.
Datorita M.A.R.A.I ( MISCARE EXISTEALISTA ROMANEASCA) acesta a schimbat sase inimi și sângele de cate ori au considetat necesar și tot nu a rezistat să mai existe. Pentru o asemenea fiinta, frecventa de vibratie mică este mediul ideal unde poate exista optim. Romani au reușit să ridice această frecvență de vibrație până la o valoare la care au schimbat axa de rotație a Planetei cu 2 grade(aceste modificarii sunt realizate de catre ierarhiile astrale abilitate in baza rezultatelor obtinute de membrii Misiunii Astrale Romania Altruista si Inteleapta) .
Asta a reusit Revolutia de la Timișoara :
Prin eliberarea Tarii de un Tiran s-a putut infiinta Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă care a fost constituita cu sprijinul Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale în lupta de eliberare de sub robia satanista sub diferitele ei forme, religioase, fiscale, coloniale, sociale, societale, statale.
OAMENI TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ LIBERI PENTRU ASI ATINGE SCOPUL EXISTENTEI LOR SI ANUME SĂ SE DEZVOLTE FIINTIAL SUPERIOR SI A REUȘI SĂ FIE SELECTA, CÂT MAI SUS IN LUMILE SUPERIOATE. FIIND ROB DE ORICE FEL NU AI ACEST DREPT PÂNĂ NU TE ELIBEREZI. NOUA ORDINE MONDIALA AVEA SI ACEST SCOP DACĂ REUSEA, SI ANUME SĂ BLOCHEZE ACCEDEREA FIINTELOR SPRE LUMILE SUPERIOATE. Scris de Simion Capras(8-oct-2023).



Statul Israel va dispărea. Va fi distrus de tarile Arabe iar teritoriile vor reveni Palestinei. Israelul este una dintre cele mai malefice tari din lume alături de SUA, ELVETIA, VATICAN, ANGLIA. Israelul este creat pentru evreii kazarii (80%)cu ajutorul armatei americane care este jandarmul mondial al kazarilor din care fac parte și familiile Rothchialt și Rokenfeller. Aceștia au vrut să impună și NOM (Noua Ordine Mondiala). Scris de Simion Capras(7-oct-2023).

https://www.racnetul.ro/stire/503-lorin-fortuna-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-va-fi-declan%C8%99at-in-orientul-apropiat-%C8%99i-nu-in-estul-europei.html?fbclid=IwAR2Z4khm_p7jni0uF-pxl3o66OTt6hTykJoggk_a-LXpg9C1kmspAZAKQ2g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...