duminică, 8 octombrie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Trupul Informatic și rolul lui in dezvoltarea Fiintiala Superioara.
Fiinta Individuală Superioara, (FIS), are trei Trupuri:
Trupul Substanțial sau Fizic,
Trupul Informatic,
Trupul Interfatal ( sistemul nervos și sistemul limfatic) care face legătura între cele două.

Trupul Informatic este un calculator de tip special. OrIce traire existențială se evalueaza,dupa la nivelul Trupului fizic, respectiv la nivelul Trupul Interfatal după care este supus unei analize complexe specifice de catre un corp special numit corp clasificator care are rol de interfață între Trupul Interfatal și cel Informatic precum și cel de dispecer.
Corpul clasificator produce la ieșire informații de tip ganditiv și senzitiv pe care le furnizează unor alte 14 corpuri ale Trupului Informatic:

Corp individual
Corp social
Corp comunicator
Corp emotional
Corp adaptiv
Corp sexual
Corp creational
Corp clasificator
Corp civilizational
Corp gustativ
Corp mirositor
Corp tactil
Corp auditiv
Corp vizual
Corp combinator.

La randul lor cele 14 corpuri prelucrează informatiile și stochează informatiile. Aceste informații pot fi considerate ca o hrană energetică specifică cu care se alimentează atât omul cât și indirect animatorul sau exiiistential. Acesta este modul fundamental de functionare acumulativ al Trupul Informatic.
Trupul Informatic lucrează și în mod productiv sau generativ și în cadrul căruia prin intermediul corpului combinator se generează gânduri caracteristice precum analiza, sinteza, investigarea, creația etc..
Datorită acestui mod de functionare la nivelul Trupului Informatic se adună dealungul vieții o serie de informații specifice ce caracterizeaza existetenta acelui Om și care o individualizeaza de cea a altor oameni, informații care sant considerate energii principale..
Dacă aceste corpuri vor fi umplute până la un nivel acceptabil ,ierarhiile Astrale îl vor considera apt sau neapt în vederea trecerii omului în Lumile Superioare. Scris de Simion Capras(8-oct-2023).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...