duminică, 22 octombrie 2023

 


Trofimov Ciprian Eduard -- Intrebare pentru dumneavoastră...Știe cineva dacă acest dragon se află în București și în ce zonă?

Simion Capras --Este un monument foarte nebenefic pentru București deoarece este simbolul civilizatiei dragoniene care animă existențial China, Rusia,Ungaria. ROMANIA nu are nevoie de asemenea MONUMENTE - Simbolurii.(scris,22-oct -2023).

Comentariu Existentialist:

Fiecare civilizație intra într-un anumit areal, prima dată cu simbolurile specifice lor, dar foarte nebenefice pentru această Țară.. Altfel ce căuta un simbol atat de malefic în București? Tot în București se gasesc statui ale lui Bafometh care sant în numar de cinci dispuse astfel încât să formeze o pentagrama.
La Cluj Napoca avem statuia lui Confucius. La Arad avem statuia cu generalii maghiari. Deasemenea avem statui ale soldaților americani și rusi care sant foarte nebenefice.
În așa zisul ținut secuiesc se arboreaza steaguri care sant străine poporului Român.
Mai mult la Oradea, Cluj-Napoca, Turda s-au dat jos statui și monumente cu fauritori ai Statului Român, MIHAI VITEAZU, SCOALA ARDELEANĂ, AVRAM IANCU.
De remarcat este faptul că în cele trei orașe primarii sant liberali cu orientare sorosista.
Aceste simboluri nu au ajuns întâmplător în locul unde se află instalate, ci sant puse acolo în scopul scăderii frecventei de vibratie a locului, orașului și a Tarii cu consecințele cele mai grave.
Ca și exemplu, Burebista nu a dus nici odată războaie de cucerire. În schimb Decebal a inceput să ducă razboaie de cucerire în urma unei vizite efectuată de Deceneu (preotul dac) în Orientul Îndepărtat. După venirea acestuia, a fost exorcizat Decebal și mai mult au creat și simbolul dragonui care astăzi istoricii îl caracterizeaza ca fiind un cap de lup. Nu este lup ci este dragon care are și solzii specifici acestui animal. Încă de arunci și-au trimis simbolurile în vederea ocupării acestor meleaguri, în diferite domenii al acestui teritoriu. Acel monument trebuie demolat deoarece scade frecvența de vibrație a Bucureștiului. Scris de Simion Capras(22-oct-2023).


3 comentarii:

  1. Dragonul ala e cel despre care vorbeam mai demult. Era langa mall-ul AFI, langa statuia lui Mihai Viteazul, dar pe partea cealalta a strazii. Era pe crucea energetica a sectorului 6. E posibil sa il fi mutat, nu l am mai vazut de cel putin 1 an. Dragonul a aparut acolo o data cu lansarea serialului "Game of Thrones" (numit in romana "Urzeala Tronurilor"), serial realizat de britanici si de CV Balauriana. Este o referinta la CV Balauriana, nu la dragonul asiatic. Din ce stiu, Bucurestiul face parte, in mare masura, din aceasta CV. In situatia asta, nu stiu ce rau ar putea sa faca. Bucurestiul n o sa fie vreodata in alta CV. Legat de "statuia lui Baphomet", ala nu stiu daca e Baphomet. Statuile alea reprezinta CV Drakoniana a lui Mephisto.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alta chestie legata de Bucuresti: sfantul patron al Bucurestiului este Sf. Dumitru (Dimitrie cel Nou), adica partenerul Palmirei, Domino (numit de Lorin Fortuna "Dumnezeos", adica "zeul Domino"; el spunea despre "Dumnezeu", la Dan Diaconescu, in 2010: "el a fost animatorul meu, partenera lui se numea Palmeira"). Evident, e vorba de CV Delfiniana Galbena si Androgina, cea cu doi delfini care se uita unul la altul. Alta chestie e ca Bucurestiul are mai multe monumente cu vulturi, care sunt o referinta la Primul Razboi Mondial.

    RăspundețiȘtergere
  3. In afara de toate astea, nu sunt de acord cu datul jos al monumentelor care ii reprezinta pe Mihai Viteazul, Avram Iancu, Mihai Eminescu, Scoala Ardeleana si asa mai departe. Cea mai frumoasa, poate, strada, din Braila, orasul in care m am nascut, este str. Mihai Eminescu. Monumentul Mihai Viteazul, de pe Blvd. Vasile Milea, din sectorul 6, Bucuresti, ajuta cartierul Militari. Nenorocirile care se intampla, in ultimul timp (de exemplu, in Turda, locul in care a murit Mihai Viteazul, sau, mai rau, in Cluj, sau in Salaj sau Bistrita sau Satu Mare; uitati va la stiri, in fiecare zi e un accident in Cluj) in Transilvania, au drept cauza partiala eliminarea acestor monumente de pe crucea energetica luminoasa a tarii. Politicienii nu stiu ce fac. Puneti le la loc.

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...