luni, 30 octombrie 2023

 



Crina Ichim Roban -- Papică estem , hraniti-va entități!



Comentariu Existentialist :


Într-o civilizație, cum este civilizația Omenica nu ai nevoie de așa ceva. Cei care fac nelegiuiri sant cel care au fost exorcizati și care nu mai fac parte din Civilizația Omenica.

Ceea ce  se considera a fi o sărbătoare creștină este de fapt o sărbătoare Satanica. Hristos a preluat de la civilizația Serpiliana Viperiana religia lor extraplanetara și a redefinit această religie ca fiind religie creștină. Civilizația Serpiliana Viperiana este civilizația care în Lume Medie nr.4 a atacat această Planetă încercând să o preia și să o transforme în Planetă Serpiliana. Acești serpilieni precum și alte Civilizații au vrut să instaureze Noua Ordine Mondiala al cărui Dumnezeu Satanic să fie personajul care îl interpretează pe premierul actual al Israelului.
La Colectiv și în Coreea de Sud cei care au sărbătorit această zi au fost atenționați că asemenea sărbători nu ne aparțin și sant aduse de pe alte planete cum tot de acolo ne vin drogurile, lesbianismul, homosexualitate, sistemele mafiote, politice, religioase, serviciile secrete etc.
Este o sarbatoare  sfinților de culoare Neagră care fac parte din Civilizația arahnidica tarantulara a lui satan. SUA este tara aleasa inaintemergatoare Întunecată sau gravitationala iar de acolo nu poate să vină nimic bun. Scris de Simion Capras(30 -oct-2023).








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...