vineri, 22 septembrie 2023

 





Simion CaprasVulturul de pe Stema Romaniei reprezintă faptul că ,Civilizația Vulturiana coordoneaza la nivel existențial Romania si Republica Moldova . Aceasta civilizație este cea mai puternică civilizație neagresional civilizational. Conducatorul actual al Civilizatii Vulturiene se numeste SISIF (scris ,22 sept-2020).


Simion Capras : Informațiile pe care le fac - sânt specifice Erei Zodiacale nr.9, - ajuta persoanele să evolueze fiintial superior în vederea selectării lor pentru a urca în lumile superioare. Fără a cunoaște aceste informații le va fi greu să facă acest lucru. Aceste informații au fost transmise doar membrilor M.A.R.A.I ( Miscarii Astrale Romania Inteleapta si Altruista ) din Baza de Comunicare Galactica a Civilizațiilor Neagresional civilizationale, și nu mutantilor civilizational deoarece oamenii sânt băștinașii acestei PLANETE și nu Civilizatiilor agresoare împreună cu mutantii care îi animă existențial. In gruparea din care faci parte există mulți mutanti la care animatorii lor ( de la demonii in jos pe scara ierarhica ) știu că mai au putin si pleaca acolo de unde au venit iar dintre persoanele mutante vor fi recuperați doar cei la care exorcizarea lor nu a produs mutații iremediabile. Sa se uite pe stema ROMÂNIEI și poate o sa inteleaga cine conduce tara și că , conducatorul CCAC ( civilizatiei creatoare absoluta conducatoare ) este condusă de PROMETEOS, fost conducător al civilizației Vulturiene (scris,25-oct-2019).

vineri, 15 septembrie 2023

 





Comentariu Existentialist :

Ceea ce se vede in clipul de mai sus poate fii un trucaj sau o arma cu laser cu care sant eliminați cei care nu se supun Mafiei Kazare, MK. Cu această arma a fost eliminat președintele Turciei, Mexicului. Cei pe care îi vedeți sant avatari ( dubluri, sosii).
Inclusiv Donald Trump stă într-o bază militară secreta undeva în America de Sud. Cei pe care îi vedeți sant dubluri ,sosii sau avatari care îl înlocuiesc, deoarece odată eliminat va fi mai greu să se schimbe actualul sistem financiar inrobitor, mai ales că el coordonează toată această luptă.
E posibil sa fie si asa ........din cate stiu tehnologia este cu 50 -100 de anii inainte fata de ce cunoastem noi acum ..........si au spus-o pe fata in unele filme pe care care Holliwood le difuzeaza .....au spus despre clone ......au spus despre arme lasar , au spus despre teleportare , au spus despre portii stelare (pentru calatorii la distante foarte marii).............au spus despre estraterestrii cu forma umana ...........Concluzia ei ne pregatesc pentru ce va fii ..............
Aceste lucrurii sunt valabile doar pentru civilizațiile extraplanetare care au baze aici. Ei sant cei care pleacă și care revin. Își muta și mutantii lor civilizationali pentru anumite scopuri. Majoritatea lucrurilor sant facute să zic asa la negru. Clonele lor nu sant animate existential de animatori ci de IARăzboiul din Irak a fost pornit pentru că acolo erau depozitate câteva porți draconiene prin care puteau părăsi această Planetă prin teleportare. Irakienii nu au vrut să le dea de bună voie. Scris de Simion Capras si Adrian Iacob(15-sept-2023).


luni, 11 septembrie 2023






Comentariu Existentialist :

    Aici aveți motivul pentru care au fost distruse cele două turnuri precum și cine a făcut-o.
Adevăratul motiv pentru care au fost dărâmate cele două turnuri este că acolo se aflau calculatoarele în memoria cărora erau toate tranzacțiile financiare ale acestei Lumi și care urmau să treacă pe sistemul financiar Quantic, unde nu  mai puteai fura. Au preferat să amâne acest lucru, distrugând aceste calculatoare. Responsabili sant presedintele SUA de atunci George Bush jr și tatăl sau, fost președinte SUA, precum și FBI, CIA, MOSAD, ARABIA SAUDITĂ . Scris de Simion Capras(11-sept-2023).






vineri, 8 septembrie 2023

 





Comentariu Existentialist:



Crucea este simbolul principal al civilizatiilor hristice, cele două bare reprezentând energia gravitationala ( bara verticală) și energia luminoasă ( bara orizontală) arătând altfel caracterul mixt al acestor civilizații. În general predomină energia gravitationala acest lucru vazandu-se atunci cand se închină, acestia uitandu-se în jos, unde se află iadul și nu spre cer unde se află LUMEA SUPERIOARĂ .Scris de Simion Capras(14-iun-2021).


Asta se întâmplă când îți faci cruce( vezi clipul de mai jos). Practic desenezi în aer, asupra propriului trup fizic steaua satanica creind un portal prin care animatorii existentiali hristici sau satanici iau locul animatorului existent. Același lucru este valabil și dacă faci cruce asupra cuiva.
Aceasta este religia creștină preluată de la serpilieni.(vezi fotografia de mai sus)
Toate religiile principale care se practică la această oră în lume sant satanice și pe lângă faptul că au rolul de a îmbogății cu fonduri existențiale patronii acestor religii, au și rolul inrobirii primare sau generale pentru pregătirea populației pentru inrobirea totală sau cea ce știm că se numește NOUA ORDINE MONDIALA, unde unul este stăpân iar restul sant sluji, servitori robi etc.
De aceea sant transmise fiintelor în cadrul religiilor, să fie blânzi, ascultători, să nu facă păcate, să aplece capul ca să nu îl taie sabia etc.,deoarece astfel aceste ființe sant mai ascultătoare și mai smerite și vorba aceea, mai cu frică de Dumnezeu. Să-mi spună și mie cineva de ce trebuie să îți fie frică de un conducător Suprem când practic tu plătești dacă greșești cu ceva.
Folosesc frica ca să țină în jug ființele care sant silite să creadă că adevarul este unul singur și doar ei il dețin . Scris de Simion Capras(8-sept-2023).





 




Comentariu Existentialist:

De mai bine de 28000 de mii de ani, suntem supuși pe această Planetă unei încercări de a prelua Planeta de catre Civilizațiile Agresionale Civilizational Virtuale.
26-03-0013 este data în care civilizația Serpiliana viperiana de culoare indigo și energie de bază mirositoare au atacat această Planetă.
Această Planetă era considerată vârful de lance a luptei Grupării de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale împotriva agresiunilor civilizațiilor agresionale și ieșirea din robia totală pe care au impus-o tuturor planetelor similare din această Galaxie.
Acest atac s-a produs în anul 13, adică la începutul Lumii Medii nr.3 iar în anul 14 Planeta a fost pusă în Competiție Civilizationale, aceasta fiind adjudecată de Gruparea de Civilizații care va câștiga Competiția Civilizationala.
Deasemenea în urma atacului, serpilienii au impus conducatorului Planetei,Terros și familiei sale doua alternative. Ori se transformă din Demiurgi în Tartori și se închina lui Satan ori vor fi anihilati fiintial.
Au ales prima variantă, iar mai mult decât atât, Hristos, unul dintre fiii lui Terros a preluat de la serpilieni religia serpiliana inrobitoare și care ulterior a numit-o religia creștină (de la Cristos).
Religia creștină este o religie satanica concepută altfel încât ființele să fie inrobite prin exorcizare și să fie exploatate unilateral prin confiscarea fondurilor existențiale necesare existentei fiintelor în lumile următoare.
De aceea numărul 13 este numărul religiei creștine de rit ortodox iar numărul 14 este numărul religiei de rit catolic.
Biserica din poza se află în orașul Simleul-Silvaniei, iar crucea de pe turla bisericii este crucea lui Bafometh, unul din fii lui Satan.
Deasemenea găsiți la această adresă de Facebook sau pe grupul Prometeos modul în care prin care persoanele care își fac cruce, de fapt desenează în aer steaua satanica cu cinci colturi, deschizând singuri un portal în vederea exorcizarii.
Acești 28000 de mii de ani înseamnă trei Lumi a câte 9000 de ani fiecare, plus 1000 de ani între Lumi când se schimbă scenariile și decorurile existențiale. Acuma suntem în Lumea Medie nr.6 în ultima eră zodiacala care are 1000 de ani și care a început în data de 22-03-1990, după care Planeta își mută domeniul orbital mai aproape de Astrul Solarital, dispărând Lumea Medie și Lumea Infernală (iadul).Scris de Simion Capras(8-sept-2023).


  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...