vineri, 22 septembrie 2023

 





Simion CaprasVulturul de pe Stema Romaniei reprezintă faptul că ,Civilizația Vulturiana coordoneaza la nivel existențial Romania si Republica Moldova . Aceasta civilizație este cea mai puternică civilizație neagresional civilizational. Conducatorul actual al Civilizatii Vulturiene se numeste SISIF (scris ,22 sept-2020).


Simion Capras : Informațiile pe care le fac - sânt specifice Erei Zodiacale nr.9, - ajuta persoanele să evolueze fiintial superior în vederea selectării lor pentru a urca în lumile superioare. Fără a cunoaște aceste informații le va fi greu să facă acest lucru. Aceste informații au fost transmise doar membrilor M.A.R.A.I ( Miscarii Astrale Romania Inteleapta si Altruista ) din Baza de Comunicare Galactica a Civilizațiilor Neagresional civilizationale, și nu mutantilor civilizational deoarece oamenii sânt băștinașii acestei PLANETE și nu Civilizatiilor agresoare împreună cu mutantii care îi animă existențial. In gruparea din care faci parte există mulți mutanti la care animatorii lor ( de la demonii in jos pe scara ierarhica ) știu că mai au putin si pleaca acolo de unde au venit iar dintre persoanele mutante vor fi recuperați doar cei la care exorcizarea lor nu a produs mutații iremediabile. Sa se uite pe stema ROMÂNIEI și poate o sa inteleaga cine conduce tara și că , conducatorul CCAC ( civilizatiei creatoare absoluta conducatoare ) este condusă de PROMETEOS, fost conducător al civilizației Vulturiene (scris,25-oct-2019).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...