vineri, 8 septembrie 2023

 





Comentariu Existentialist:



Crucea este simbolul principal al civilizatiilor hristice, cele două bare reprezentând energia gravitationala ( bara verticală) și energia luminoasă ( bara orizontală) arătând altfel caracterul mixt al acestor civilizații. În general predomină energia gravitationala acest lucru vazandu-se atunci cand se închină, acestia uitandu-se în jos, unde se află iadul și nu spre cer unde se află LUMEA SUPERIOARĂ .Scris de Simion Capras(14-iun-2021).


Asta se întâmplă când îți faci cruce( vezi clipul de mai jos). Practic desenezi în aer, asupra propriului trup fizic steaua satanica creind un portal prin care animatorii existentiali hristici sau satanici iau locul animatorului existent. Același lucru este valabil și dacă faci cruce asupra cuiva.
Aceasta este religia creștină preluată de la serpilieni.(vezi fotografia de mai sus)
Toate religiile principale care se practică la această oră în lume sant satanice și pe lângă faptul că au rolul de a îmbogății cu fonduri existențiale patronii acestor religii, au și rolul inrobirii primare sau generale pentru pregătirea populației pentru inrobirea totală sau cea ce știm că se numește NOUA ORDINE MONDIALA, unde unul este stăpân iar restul sant sluji, servitori robi etc.
De aceea sant transmise fiintelor în cadrul religiilor, să fie blânzi, ascultători, să nu facă păcate, să aplece capul ca să nu îl taie sabia etc.,deoarece astfel aceste ființe sant mai ascultătoare și mai smerite și vorba aceea, mai cu frică de Dumnezeu. Să-mi spună și mie cineva de ce trebuie să îți fie frică de un conducător Suprem când practic tu plătești dacă greșești cu ceva.
Folosesc frica ca să țină în jug ființele care sant silite să creadă că adevarul este unul singur și doar ei il dețin . Scris de Simion Capras(8-sept-2023).





Un comentariu:

  1. Lorin Fortuna spunea, la Dan Diaconescu, in 2010, ca Pentagonul (ministerul American al apararii) spunea ca "este nu doar posibil ci si probabil ca la sfarsitul anului 2012 sa aiba loc un cataclism de nivel mondial". Cataclismul a avut loc. In 2013 s a schimbat traseul crucii energetice luminoase a tarii Romania si a lumii. A scazut frecventa de vibratie in sudul si estul tarii. O mare parte din aceasta lume a intra in colaps. Dupa asta, a vent covidul. Legat de Maiasi, eu sunt unul dintre cei care intre 2008 - 2012 aveau nasul coroiat (fiind in Cv Vulturiana, care in acel moment era pe albastru), deci si eu am fost maias, adica unul dintre cei care transmit informatii importante in acel moment.
    https://youtu.be/duTuGHrF3wc?si=cux3tNcKVcHIkWa9

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...