vineri, 15 septembrie 2023

 





Comentariu Existentialist :

Ceea ce se vede in clipul de mai sus poate fii un trucaj sau o arma cu laser cu care sant eliminați cei care nu se supun Mafiei Kazare, MK. Cu această arma a fost eliminat președintele Turciei, Mexicului. Cei pe care îi vedeți sant avatari ( dubluri, sosii).
Inclusiv Donald Trump stă într-o bază militară secreta undeva în America de Sud. Cei pe care îi vedeți sant dubluri ,sosii sau avatari care îl înlocuiesc, deoarece odată eliminat va fi mai greu să se schimbe actualul sistem financiar inrobitor, mai ales că el coordonează toată această luptă.
E posibil sa fie si asa ........din cate stiu tehnologia este cu 50 -100 de anii inainte fata de ce cunoastem noi acum ..........si au spus-o pe fata in unele filme pe care care Holliwood le difuzeaza .....au spus despre clone ......au spus despre arme lasar , au spus despre teleportare , au spus despre portii stelare (pentru calatorii la distante foarte marii).............au spus despre estraterestrii cu forma umana ...........Concluzia ei ne pregatesc pentru ce va fii ..............
Aceste lucrurii sunt valabile doar pentru civilizațiile extraplanetare care au baze aici. Ei sant cei care pleacă și care revin. Își muta și mutantii lor civilizationali pentru anumite scopuri. Majoritatea lucrurilor sant facute să zic asa la negru. Clonele lor nu sant animate existential de animatori ci de IARăzboiul din Irak a fost pornit pentru că acolo erau depozitate câteva porți draconiene prin care puteau părăsi această Planetă prin teleportare. Irakienii nu au vrut să le dea de bună voie. Scris de Simion Capras si Adrian Iacob(15-sept-2023).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...