duminică, 27 august 2023



Comentariu Existentialist:

PRESEDINTELE ROMANIEI

Până când TARA ALEASĂ INAINTEMERGATOARE ROMÂNIA nu va avea un Președinte de Țară care să aparțină Civilizației Omenice, respectiv Grupării de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale, această Țară nu are cum să funcționeze. Doar acest fapt ar face ca să se schimbe atât Destinul Taral cât și Destinul continental și lumesc, de fapt în ceva normal, comparativ cu ce se întâmplă acum în această Țară și în această Lume Medie nr.6.
Toți președinții pe care i-a avut România au fost masoni și deci mutanți civilizationali. Ei chiar dacă ar dori să facă bine acestei Tarii, nu pot face acest lucru deoarece nu sant lăsați de animatorul lor existential care aparține unei Civilizații Agresionale.
De exemplu Băsescu în urma vizitei în SUA, când presedinte al SUA era nimeni altul decât George Bush j.,acest a fost exorcizat ( a mers vaca și a venit bou) făcând jocurile americanilor. Azi la fel se întâmplă cu actualul sef de stat ( fizicianul) care nu mai apară de mult interesele statului Român. Ba mai mult este arătat cum merge la biserică împreună cu partenera. Merg acolo să se încarce cu energie gravitationala.
L-ați văzut pe Ciolacu cum înainte de a fi uns premier, a vizitat Athosul. Vedeți ce se întâmplă în Țară cand te conduc popii.
În cadrul Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă s-au primit informații din Astral cu privire la Meritocratie, unde printre altele s-a făcut cunoscut faptul că în funcțiile de conducere ale instutiilor statului trebuiesc puși oameni meritcratici, buni administratorii, stăpâni pe fiecare domeniu pe care îl administreaza.
Astăzi încep să se vadă efectele dezastoase ale numirilor în funcții ale unor nulități și aceste probleme se vor agrava.
Aceste partide politice și actualii politicieni vor dispărea după cum va dispărea politica, religiile, civilizațiile satanice și cele care au colaborat cu acestea.
Cei care au subjugat această Țară prin credite de care nu se știe oficial unde s-au folosit, vor trebuii să dea explicații și mai ales modul în care vor fi rambursate.
Din 2019 și până acum acești masoni au luat credite de circa treisute de miliarde de lei.
Confor lui Cosmin Gușă la investirea lui Adrian Caciu lipseau circa 190 de miliarde de lei care nu putea fi justificați IAR PE NOI POPORUL ROMÂN NE PUN SĂ FACEM SACRIFICII PENTRU A ACOPERII HOTIA SI LIPSA MERITOCRATIEI DIN ADMINISTRATIA ACESTEI TARII.
Americanii și celelalte tarii care au alocate trupe în această Țara vor pleca, deoarece scopul Rusiei nu este acela de a ocupa teritorii din Europa care nu le aparțin ci este acela de a anihila robia Kazara asupra aceste Lumi Medii nr.6.
Există și o profeție în acest sens. UN ROMAN A SALVAT OMENIREA IAR RUSIA VA SALVA ACEASTĂ LUME MEDIE NR.6. ACEL ROMAN SE NUMEȘTE IOAN LORIN FORTUNA. Scris de Simion Capras(27-aug-2023).



 



Comentariu Existentialist:

Creste frecventa de vibrație a Țării și a Lumii și încep să plesnească falsurile și incopetenta. Ala la Oradea vrea cu orice preț să scadă frecventa de vibratie a orașului pentru ca acesta să facă parte în Astral din România întunecată și nu cea LuminoasăSe pare că acest bolojan împreună cu primarul din Oradea fac legea antiromaneasca în Oradea.
Cetățeni din Oradea trebuie să se opună acestui demers diabolic de a monta acestă statuie în Oradea. Cei din conducerea statului nu au dat nici o riposta asupra acestui atac existentialist asupra acestei Tarii și asupra poporului Român. Dacă sant lăsați să o monteze, veți avea probabil surpriza de al monta și pe Bela Kun, Horti Miclos, George Soros (acesta este mort) ,Rothchialt sau Rokenfeller.
Sculati-va orădeni și alungați acești impostori și trădătorii de Țară și Popor și îl repuneti pe Mihail Viteazu, acolo unde îi este locul, în Piata Unirii. Scris de Simion Capras( 27-aug-2023).

 

joi, 24 august 2023

 




Comentariu Existentialist:

Toate statuile și monumentele care nu reprezinta personalități Românești care s-au remarcat într-un fel sau altul la creerea acestei Tari Inaintemergatoare România,trebuiesc dezmembrate deoarece scad frecventa de vibrație a locului,localității sau a Tarii. Tot ce se întâmplă în Oradea este un atac existentialist ( ezoteric) la poporul Român și la această Țară. Se pare că acest primar din Oradea nu își dă seama de consecințele la nivel existential pe care le produce montarea acelui monument.
Și la Cluj Napoca, din cate știu, statuia care reprezintă Scoala Ardeleană a rămas fără soclu în urma unor lucrări în zonă, vina fiind data pe proiectant deoarece acesta nu a mai prevazut ca acea statuie să mai fie amplasată acolo.
Deasemene primarul din Turda a mutat statuia lui Avram Iancu tot din cauza proiectantului.
Acestea este povestea oficială, dar în fapt aceștia distrug filtrele energetice luminoase pentru ca respectivele localități să aibă o frecvență cât mai joasa cu consecințe deosebit de grave asupra acelei localități.
Acei primari sau conducători de județe care fac asa ceva cu statuile marilor personalități Românești, NU SANT ROMANI.
Am să dau un exemplu când cineva își permite asa ceva. Decăderea poetului Corneliu Vadim Tudor se trage de la doua probleme, colaborare cu securiștii din partidul unde era președinte și faptul ca a sprijinit ridicarea statuii unui evreu în municipiul Brașov. Scris de Simion Capras(24-aug-2023).

miercuri, 23 august 2023



Comentariu Existentialist :

După ce l-au dat jos din Piata Unirii din Oradea pe MIHAI VITEAZUL, acum vor să aducă un filtru energetic gravitațional ( negru) pe care vor să îl instaleze în Oradea.
Asta înseamnă lipsa de cunoaștere a Existentialismului. Ei își fac rău singuri montand acest monument Întunecat dar pe cea mai importantă personalitate a poporului Român, MIHAI VITEAZU, nu au un loc unde să îl monteze.
Se vede că cineva știe ce efect au asemenea monumente asupra locului și localității și lucrează intens și ocult ca să distrugă d.p.d.v. existentialist acest oraș.
Bolojan a început acest genocid asupra filtrelor luminoase, apoi Boc la Cluj-Napoca și primarul din Turda.
Acest bolojan este sorosist și cică era pregătit să devină viitorul președinte al României. Acest individ crede că dacă a umplut Oradea de betoane cu bani europeni obținuți cu interes pentru a se face cunoscut cât de capabil este, ce mari realizări a făcut. Greșit. Când distrugi filtru energetic Luminos ( Mihai Viteazu) ,orașul pica existentialist.
Singurele monumente și statui care ar avea dreptul să fie amplasate pe arealul Țării ALESE INAINTE MERGATOARE ROMANIA, sant personalitățile Românești care au făcut ceva pentru ca această Țară să existe. Pot să facă excepție și personalități de altă etnie dar dacă într-adevăr se demonstrează că si-au adus aportul la apariția acestui Stat.
Atenție masoni și sataniști că se apropie finalul dramei FIINTELOR INDIVIDUALE SUPERIOARE NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE, iar cei care sunteți părtași la subminarea, îndatorarea și aducere POPORULUI ROMÂN ȘI A ȚĂRII ROMÂNIA IN ACEASTĂ SITUATIE IN CARE SE AFLĂ ASTAZI, VETI PLATI. DEGEABA O SĂ FUGITI. NU VA EXISTA MILA SI NICI SCAPARE. Scris de Simion Capras(23-aug-2023).



https://www.desteptarea.ro/la-oradea-dupa-ce-a-fost-data-jos-statuia-lui-mihai-viteazul-este-ridicata-statuia-regelui-ladislau-i-al-ungariei/?fbclid=IwAR1D_eBKZED-tJHiDFTRbLetmdMPiHcVBm4xhadxI-T26UXmrLKIrMmcnYs
 

joi, 3 august 2023

 



Eroul din martie 1990 de la Târgu-Mureș, Mihăilă Cofar, va avea așa cum se cuvine, o cruce din piatră pe mormânt.
Ieri, am reușit cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru, să-i trimitem doamnei Cofar încă 2500 lei (vedeti primul comentariu), în total 3500 lei, bani necesari pentru amenajarea mormântului și achizitionarea unei cruci de căpătâi trainice, care să dăinuie în timp. La fel de important este faptul că, datorită generozității voastre, o vom putea ajuta în continuare lunar pe văduva eroului nostru, iar la împlinirea unui an de la urcarea la Ceruri a domnului Mihăilă Cofar, ne vom îngriji să aibă parte de o Pomenire așa cum se cuvine unui Erou. Mulțumim din tot sufeltul pentru dragostea lor românească lui Mihai Berchiu, P. Adrian, P. Marius Lucian, Tarcă Valerica, B. Maria, M. Camelia, B. Elisabeta Mariana, D. Octavian, V. Ioan Vasile, B. Leopoldina Maria, I. Constantin, B. Alexandru, B. Ciprian Daniel, I. Romeo Dan, N. Irina Elisabeta, B. Marian, M. Cristian, Mihail Toderașcu, D. Daniel, Z. Nicolae, B. Dragoș Constantin, R. Iulian, C. Maria, B. Laurențiu Constantin, U. Nicolae, I. Adrian Mihail, M. Bogdan Iliuță, R. Iulian, F. Iuliu, T. Emilian, V. Vasilica și Părintelui Protopop Ioan Dură din Belgia.
Mulțumim deasemenea tuturor oamenilor care au distribuit postarea și celor care au dat un simplu semn de încurajare. Totul contează cu adevărat.
Personal, resping cu vehemență toate vocile care îi ponegresc pe români. Vehemența mea provine din toate campaniile desfășurate de Calea Neamului, care au arătat că acest popor minunat se unește în jurul idealurilor naționale, că acest popor reacționează si are resurse imense de dragoste și identitate națională. Da, e adevărat că nu iesim cu zecile de mii în stradă la demonstrații, dar consider că acest lucru nu se întâmplă din cauza indiferenței oamenilor. Românii nu sunt indiferenți la ceea ce se petrece în jurul lor, nu sunt nici leneși, nici proști, nici lași. Explicația lipsei ”mulțimilor” din stradă este complexă și nu vreau să o detaliez pentru a nu naște dispute inutile si o dezbinare și mai mare. Vina nu este la popor, iar capacitatea lui de reacție și afirmare în istorie de-a lungul vremurilor nu s-a măsurat doar în numărul de persoane pe metru pătrat în locurile de protest. Nu suntem la fel ca nemții sau francezii, dar asta nu înseamnă nici pe departe că le suntem inferiori. Structura noastră este alta, iar atacurile care s-au exercitat asupra noastră în timp au fost cu mult mai puternice. Reacțiile au fost si sunt diferite. Nu poti să spui ,,uite, francezii au iesit un milion în stradă, hai să facem la fel, căci dacă nu, suntem mai proști ca ei”. A nu se înțelege cumva că afirm inutilitatea protestelor, dimpotrivă, consider că sunt vitale, extrem de importante, eu însumi am organizat sau am pus umărul la organizarea de manifestații, ceea ce vreau să spun este faptul că acestea nu trebuie să devină singurul etalon după care se judecă un popor întreg. Cine nu întelege acest lucru, nu înțelege pe deplin specificul românesc și tocmai de aceea mulți cad în deznădejde, grăbindu-se să judece și să lipească pe fruntea românilor tot felul de etichete, certându-i de dimineața până seara.
Cu Nădejde așadar, să mergem împreună cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc, într-un cuvânt, pentru Libertatea de a fi Român.

Material distribuit de Mihai Tirnoveanu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...