joi, 24 august 2023

 




Comentariu Existentialist:

Toate statuile și monumentele care nu reprezinta personalități Românești care s-au remarcat într-un fel sau altul la creerea acestei Tari Inaintemergatoare România,trebuiesc dezmembrate deoarece scad frecventa de vibrație a locului,localității sau a Tarii. Tot ce se întâmplă în Oradea este un atac existentialist ( ezoteric) la poporul Român și la această Țară. Se pare că acest primar din Oradea nu își dă seama de consecințele la nivel existential pe care le produce montarea acelui monument.
Și la Cluj Napoca, din cate știu, statuia care reprezintă Scoala Ardeleană a rămas fără soclu în urma unor lucrări în zonă, vina fiind data pe proiectant deoarece acesta nu a mai prevazut ca acea statuie să mai fie amplasată acolo.
Deasemene primarul din Turda a mutat statuia lui Avram Iancu tot din cauza proiectantului.
Acestea este povestea oficială, dar în fapt aceștia distrug filtrele energetice luminoase pentru ca respectivele localități să aibă o frecvență cât mai joasa cu consecințe deosebit de grave asupra acelei localități.
Acei primari sau conducători de județe care fac asa ceva cu statuile marilor personalități Românești, NU SANT ROMANI.
Am să dau un exemplu când cineva își permite asa ceva. Decăderea poetului Corneliu Vadim Tudor se trage de la doua probleme, colaborare cu securiștii din partidul unde era președinte și faptul ca a sprijinit ridicarea statuii unui evreu în municipiul Brașov. Scris de Simion Capras(24-aug-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...