duminică, 27 august 2023



Comentariu Existentialist:

Creste frecventa de vibrație a Țării și a Lumii și încep să plesnească falsurile și incopetenta. Ala la Oradea vrea cu orice preț să scadă frecventa de vibratie a orașului pentru ca acesta să facă parte în Astral din România întunecată și nu cea LuminoasăSe pare că acest bolojan împreună cu primarul din Oradea fac legea antiromaneasca în Oradea.
Cetățeni din Oradea trebuie să se opună acestui demers diabolic de a monta acestă statuie în Oradea. Cei din conducerea statului nu au dat nici o riposta asupra acestui atac existentialist asupra acestei Tarii și asupra poporului Român. Dacă sant lăsați să o monteze, veți avea probabil surpriza de al monta și pe Bela Kun, Horti Miclos, George Soros (acesta este mort) ,Rothchialt sau Rokenfeller.
Sculati-va orădeni și alungați acești impostori și trădătorii de Țară și Popor și îl repuneti pe Mihail Viteazu, acolo unde îi este locul, în Piata Unirii. Scris de Simion Capras( 27-aug-2023).

 

2 comentarii:

  1. Hai sa va zic eu ce stiu. Amintiti-va ca Lorin Fortuna spunea ca acel Mihai Patrascu, CS al CV-Omenice sau al..ceva, nu stiu ce, este cel cu nr 4 (adica cel din Lumea 4), nu nr 6 (adica cel despre care tot vorbiti voi aici, ca a facut prima unire a tarilor romane). Ei bine, din ce mi s-a transmis si din ce tot vad eu si observ, Mihai Patrascu nr 4 a fost Balaurian. Cel cu nr 6 a fost, intr-adevar, Vulturian, dupa profilul fizionomic. Va amintiti de acea statuie a dragonului care era (era, nu mai este, ca au luat-o de acolo) de langa mall-ul AFI, din Sectorul 6 al Bucurestiului? Era la cateva zeci de metri, poate 100, de statuia lui Mihai Viteazul care era pe partea cealalta a strazii Vasile Milea, in fata intrarii intr-o baza militara. V-ati intrebat vreodata ce cauta o statuie a unui dragon/balaur langa statuia lui Mihai Viteazul? Si imi vine sa spun ca au facut foarte rau ca au luat-o de acolo. Pe mine statuia aia ma ajuta. Stiti cand a inceput razboiul dintre Rusia si Ucraina? Cam in momentul in care au luat statuia de acolo. Ilie Bolojan asta, dupa profil, e Gorilian. Posibil pe alb. Omul asta nu ne ajuta cu nimic. Vulturienii nu ne ajuta cu mare lucru sau chiar cu nimic, ba suntem si agresati de CV-Vulturiana-Neagra. Voi acum ati ajuns sa spuneti ca Rusia face lucruri bune. Va amintiti ca Lorin Fortuna spunea "Balaurienii sunt partea buna a reptilienilor, sau macar partea mai putin rea".
    https://www.youtube.com/watch?v=FmZtWQIhRr0
    Am zis. Acum spuneti ce vreti si faceti ce vreti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai zic niste lucruri: Din ce mi s-a transmis, Ucraina este coordonata in principal de CV-Vulturiana-Neagra. Vladimir (sau Volodymyr, cum i s-o scrie numele) Zelenski este Vulturian Negru pe Informational. Aceasta CV (Vulturiana Neagra) vad ca coordoneaza, cel putin in anumita masura, si Statele Unite ale Americii, prin intermediul lui Joseph Biden. Actualul CS, Prometeu, pe care voi il tot preaslaviti, promoveaza foarte puternic CV-Vulturiana-Neagra, care este o civilizatie foarte rea si periculoasa. Pandemia de Covid a fost o chestie creata de CV-Vulturiana-Neagra.

    Uitati-va la asta https://www.youtube.com/watch?v=vnFJBut5mhM

    Din ce mi s-a transmis, CV-Vulturiana-Alba este aliata cu CV-Balauriana-Rosie. Asta stiu eu. Acum ziceti si faceti ce vreti.

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...