miercuri, 23 august 2023



Comentariu Existentialist :

După ce l-au dat jos din Piata Unirii din Oradea pe MIHAI VITEAZUL, acum vor să aducă un filtru energetic gravitațional ( negru) pe care vor să îl instaleze în Oradea.
Asta înseamnă lipsa de cunoaștere a Existentialismului. Ei își fac rău singuri montand acest monument Întunecat dar pe cea mai importantă personalitate a poporului Român, MIHAI VITEAZU, nu au un loc unde să îl monteze.
Se vede că cineva știe ce efect au asemenea monumente asupra locului și localității și lucrează intens și ocult ca să distrugă d.p.d.v. existentialist acest oraș.
Bolojan a început acest genocid asupra filtrelor luminoase, apoi Boc la Cluj-Napoca și primarul din Turda.
Acest bolojan este sorosist și cică era pregătit să devină viitorul președinte al României. Acest individ crede că dacă a umplut Oradea de betoane cu bani europeni obținuți cu interes pentru a se face cunoscut cât de capabil este, ce mari realizări a făcut. Greșit. Când distrugi filtru energetic Luminos ( Mihai Viteazu) ,orașul pica existentialist.
Singurele monumente și statui care ar avea dreptul să fie amplasate pe arealul Țării ALESE INAINTE MERGATOARE ROMANIA, sant personalitățile Românești care au făcut ceva pentru ca această Țară să existe. Pot să facă excepție și personalități de altă etnie dar dacă într-adevăr se demonstrează că si-au adus aportul la apariția acestui Stat.
Atenție masoni și sataniști că se apropie finalul dramei FIINTELOR INDIVIDUALE SUPERIOARE NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE, iar cei care sunteți părtași la subminarea, îndatorarea și aducere POPORULUI ROMÂN ȘI A ȚĂRII ROMÂNIA IN ACEASTĂ SITUATIE IN CARE SE AFLĂ ASTAZI, VETI PLATI. DEGEABA O SĂ FUGITI. NU VA EXISTA MILA SI NICI SCAPARE. Scris de Simion Capras(23-aug-2023).



https://www.desteptarea.ro/la-oradea-dupa-ce-a-fost-data-jos-statuia-lui-mihai-viteazul-este-ridicata-statuia-regelui-ladislau-i-al-ungariei/?fbclid=IwAR1D_eBKZED-tJHiDFTRbLetmdMPiHcVBm4xhadxI-T26UXmrLKIrMmcnYs
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...