duminică, 27 august 2023



Comentariu Existentialist:

PRESEDINTELE ROMANIEI

Până când TARA ALEASĂ INAINTEMERGATOARE ROMÂNIA nu va avea un Președinte de Țară care să aparțină Civilizației Omenice, respectiv Grupării de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale, această Țară nu are cum să funcționeze. Doar acest fapt ar face ca să se schimbe atât Destinul Taral cât și Destinul continental și lumesc, de fapt în ceva normal, comparativ cu ce se întâmplă acum în această Țară și în această Lume Medie nr.6.
Toți președinții pe care i-a avut România au fost masoni și deci mutanți civilizationali. Ei chiar dacă ar dori să facă bine acestei Tarii, nu pot face acest lucru deoarece nu sant lăsați de animatorul lor existential care aparține unei Civilizații Agresionale.
De exemplu Băsescu în urma vizitei în SUA, când presedinte al SUA era nimeni altul decât George Bush j.,acest a fost exorcizat ( a mers vaca și a venit bou) făcând jocurile americanilor. Azi la fel se întâmplă cu actualul sef de stat ( fizicianul) care nu mai apară de mult interesele statului Român. Ba mai mult este arătat cum merge la biserică împreună cu partenera. Merg acolo să se încarce cu energie gravitationala.
L-ați văzut pe Ciolacu cum înainte de a fi uns premier, a vizitat Athosul. Vedeți ce se întâmplă în Țară cand te conduc popii.
În cadrul Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă s-au primit informații din Astral cu privire la Meritocratie, unde printre altele s-a făcut cunoscut faptul că în funcțiile de conducere ale instutiilor statului trebuiesc puși oameni meritcratici, buni administratorii, stăpâni pe fiecare domeniu pe care îl administreaza.
Astăzi încep să se vadă efectele dezastoase ale numirilor în funcții ale unor nulități și aceste probleme se vor agrava.
Aceste partide politice și actualii politicieni vor dispărea după cum va dispărea politica, religiile, civilizațiile satanice și cele care au colaborat cu acestea.
Cei care au subjugat această Țară prin credite de care nu se știe oficial unde s-au folosit, vor trebuii să dea explicații și mai ales modul în care vor fi rambursate.
Din 2019 și până acum acești masoni au luat credite de circa treisute de miliarde de lei.
Confor lui Cosmin Gușă la investirea lui Adrian Caciu lipseau circa 190 de miliarde de lei care nu putea fi justificați IAR PE NOI POPORUL ROMÂN NE PUN SĂ FACEM SACRIFICII PENTRU A ACOPERII HOTIA SI LIPSA MERITOCRATIEI DIN ADMINISTRATIA ACESTEI TARII.
Americanii și celelalte tarii care au alocate trupe în această Țara vor pleca, deoarece scopul Rusiei nu este acela de a ocupa teritorii din Europa care nu le aparțin ci este acela de a anihila robia Kazara asupra aceste Lumi Medii nr.6.
Există și o profeție în acest sens. UN ROMAN A SALVAT OMENIREA IAR RUSIA VA SALVA ACEASTĂ LUME MEDIE NR.6. ACEL ROMAN SE NUMEȘTE IOAN LORIN FORTUNA. Scris de Simion Capras(27-aug-2023).



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...