miercuri, 21 iunie 2023


 

Comentariu Existentialist :

Piata Unirii din Oradea.
Azi am aflat, sau poate mi-am amintit că la câțiva zeci de metri de Piata Unirii din Oradea se află piata ferdinand.
Se vede,astfel, gradul înalt de nesimțire care a dus la demolarea statui lui MIHAI VITEAZUL și înlocuirea lui cu ferdinand. I-au mai numit și intregitorul, de parcă MIHAI VITEAZUL și Armata Română și Diplomatia Română din timpul primului razboi mondial nu au existat.
Există piața ferdinand, dar l-au scos pe MIHAI VITEAZUL din Piața Unirii și l-au pus în locul lui pe ferdinand.Scris de Simion Capras( 21-iun-2021).



Piata Unirii din Oradea :



Comentariu existentialist :

Principalul combatant existentialist pe strada Libertății din Oradea. Depoluezi străzi, piețe, bulevarde cu denumirea de mai sus ai libertate sau pentru denumirile care au denumirea de unire vei avea unire în familie, strada, localitate țară. Aceste lucruri sant valabile și pentru denumiri ca,strada Dezrobirii, strada Transilvaniei, străzi cu denumiri de orașe, strada Păcii ( ai pace) etc .In imaginile alaturate avem statuia lui Mihai Eminescu (acoperita cu placaj ) din Oradea si Piata Unirii din Oradea locul de unde a fost mutata statuia lui Mihai Viteazul. Aceste statui erau doua dintre cele mai importante filtre luminoase ale orasului ,din pacate aceste filtre nu functioneaza acum .Scris de Simion Capras (7-iun- 2021).








marți, 13 iunie 2023

 




Comentariu Existentialist :

Acesta lume (Shambala sau Agartha)  interioara pamantului este situata in alt plan vibrational invizibil cu ochiul liber iar fiintele care locuesc acolo pot fii sau nu ,umane.

Această lume Infernală, precum și Lumea Medie(fizica)  sant create odată cu trecerea Planetei pe actualul domeniu orbital. Aici se îndeplinesc condițiile pentru a crea viață. Se atrage apa din spatiu iar de jos în sus Planeta este încălzită de un miez fierbinte al pământului astfel încât să se creeze un mediu propice vieții. Și din Iad există mântuire dacă ființele de acolo știu ce anume trebuie să facă. Lumea Infernală și Lumea Medie se opresc după ce Planeta trece pe domeniul orbital mai apropiat de soare (orbita 3). Singura care rămâne și care a fost de la crearea Planetei este Lumea Superioara. Scris de Simion Capras(13-iun-2023).

sâmbătă, 10 iunie 2023




Comentariu Existentialist:

Homosexuali,Lesbiene, LGBT.

Modul de manifestare și gandire al acestora este dat de animatorii lor existentiali care provin din Lumi unde aceste comportamente costă foarte mult ca să le faci.
Pe această Planetă au reușit să pună în conducerile statelor, continentelor și la nivelul Lumi ființe numite mutanți civilizationali prin care vor să implementeze la nivelul lumii aceste comportamente prin legi impuse de la cele mai înalte instituții ale acestei Lumi.
Ca și creație ceea ce Civilizației Omenice și a GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE vi se pare că nu este normal, lor acest lucru li se pare foarte normal.
Tot aceste Civilizații Agresionale vor să impună la nivel Lumesc modul în care trebuie să mâncăm și ce să mâncăm. Viemi, insectele etc sant mâncate și de reptile, adică cei care impun asa ceva aparțin Civilizațiilor reptiliene și nu numai.
Aceste manifestări sunt de fapt o bătaie de joc asupra Fiintelor Individuale Superioare de tip Om, iar de acest lucru nu este străin conducătorul acestei Lumi, Hristos, care contra cost lasă ca aceste lucruri să se întâmple. Dealtfel și în mănăstirile și bisericile creștine sant pline de lesbiene și homosexuali.
Singurul remediu pentru cei în cauză este aplicarea EXORCIZARII asta dacă mai poate fi salvat datorită modificărilor civilizationale la care aceștia au fost supuși(daca modificariile au trecut in fizic ,nu se mai poate face nimic).
Bolnavilor psihici trebuie aplicata exorcizarea deoarece cu medicamentație nu faci nimic. Acești bolnavi sant batjocoriți de animatorii lor existentiali care își satisfac poftele lor întunecate.
În cadrul CIVILIZATIEI Omenice familia alcătuită dintre o parte bărbătească și o parte femeiasca sant conforme cu modul în care a fost proiectată. Doar așa prin sex, cuplul parteneriale se poate incarca cu energie Astrala. Dincolo femeie cu femeie sau barbat cu barbat ( sau alte combinații) nu te ajută cu nimic dpdv Astral.
Toți acești mutanți civilizationali nu trebuiesc lăsați să ajungă în funcții de conducere la nivelul statelor, continentelor sau ale acestei Lumi deoarece aduc prejudicii grave Civilizației Omenice precum și GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE.
Deasemenea masonii sau cei care au funcții în cadrul bisericilor și a religiilor nu trebuiesc lăsați la conducerea tarii. Toți aceștia sant mutanți civilizationali iar ca și exemplu : Uitați-vă în ce hal au adus această Țară, continentul Europa si aceasta lume.
Cu asemenea personaje nu intri în Epocă Luminii iar ei vor cadea datorită creșterii frecvenței de vibrație sau a înlocuirii animatorilor existentiali cu animatori aparținând GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE. Scris de Simion Capras(10-iun-2023).

 

vineri, 9 iunie 2023

 


Comentariu Existentialist:

Inteligenta artificială (I.A)

Apariția IA este un pas normal în dezvoltarea TEHNOLOGIEI INFORMATICE, la care au ajuns Civilizațiile Agresionale și cele Neagresionale care coabiteaza pe această Planetă.
În mod normal IA face ceea îi dă omul să facă și nu mai mult de atâta. Nu o să dai valiza nucleară pe mâna IA și nu o să o lași să hotărască soarta sau destinul oamenilor dacă prin ceea ce face pune în pericol integritatea Fiintelor, mediului etc. IA permite crearea roboților care pot prelua munca oamenilor în domenii specifice, creindu-se până la urmă o societate unde Ființele nu mai trebuie să muncească iar energiile lor vor fi folosite în Dezvoltarea Fiintial Superioara în vederea trecerii a cât mai multor Ființe în Lumile Superioare.
Tot asa cum CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE a creat Civilizații care la rândul lor după ce s-au dezvoltat tehnologic, au inceput să creeze la randul lor Civilizații Virtuale.
CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE este o Civilizatie Necreata, iar tot ce a creat se numesc Civilizații Virtuale Create.
Ființele folosesc calculatorul și tehnologie informatică aproximativ de 100 de ani iar CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE o folosește de aproximativ 2500000 de ani.
O Civilizatie are un anumit număr de FIINTE INDIVIDUALE SUPERIOARE care poate ajunge până la sute de miliarde de Fiinte.
O civilizație este creată în cadrul laboratoarelor genetice ale CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE și este realizată dintr-un animal, pasare ,reptila etc la care i se repartizează o energie de bază si o culoare de bază iar în general numele Civilizației este dat de mamiferul din care a fost realizată.
Toate Civilizațiile Create pot crea la rândul lor alte Civilizații Virtuale doar cu aprobarea CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE asta bineînțeles dacă au ajuns la o dezvoltare care să le permită acest lucru.
Cei care ne-au creat și-au lăsat și elemente de siguranță pentru ca cei creați să nu se întoarcă împotriva lor. Astfel există două moduri de dezvoltare fiintial Superioara a Fiintelor și anume modelul Substanțial (fizic) care este adevărat în proporție de 20 la sută și este explicat prin știința și modelul Informatic care este adevărat 60 la suta și folosește realitatea Virtuală. Toate acele procente care sant considerate false pentru fiecare model de cunoaștere sant un mijloc de protecție atât asupra creatorilor cat și ale celor creați.
Închipuiți-vă dacă știința explică doar 20% din ce se întâmplă cu materia, și sant atâtea probleme pe această Planetă, dar dacă s-ar cunoaște tot atunci ce ar fi?
IA face ce ii dai(ca sarcina de lucru) și nu reprezintă un pericol pentru această Planetă. Poate fi un pericol dacă este folosită de cei care vor să distrugă Planeta și vor să instaureze NOUA ORDINE MONDIALA. Scris de Simion Capras(9-iun-2023).

vineri, 2 iunie 2023

 



Comentariu Existentialist:


Aceasta este dovada cea mai clară în care se vede că religia de rit ortodox, respectiv religia creștină este o religie de tip satanist.
În fapt aceasta religie se numește religia Serpiliana Viperiana care a fost preluată de catre Hristos pentru a-și crea o religie, cea creștină, prin care să inrobeasca o cat mai mare parte a populației acestei Planete.
Această inrobirea are două roluri și anume inrobirea generală a fiintelor, înlocuind animatorii lor existentiali cu animatori hristici ( cunoscuți ca îngeri păzitori adică îngeri temniceri) pentru a le face programul existential conform intereselor lui Hristos, și respectiv îmbogățirea lui Hristos în baza inrobirii fiintiale, acesta confiscand după voia lui fondurile existențiale cu care ființele trebuiau să existe în lumile Superioare.
După ce civilizația Serpiliana Viperiana a atacat această Planetă în Lumea nr.4, în urma trădării civilizationale a familiei lui Terros, aceștia au devenit uneltele lui Satan deoarece el a ordonat acest atac asupra Planetei. Implementând această religie Serpiliana Viperiana la nivel lumesc, practic s-au satanizat toate ființele care au fost exorcizate.
Prin efectuarea semnului cruci asupra Trupului fizic, fiecare Ființă desenează în aer steaua Satanica adică deschide un portal pe unde pot întra animatorii agresionali pentru ai exorciza.
Practic când faci cruce te expui la exorcizare. Exorcizare poate fi făcută și prin atingere sau strângere în brate. Și prin act sexual poți fi exorcizat.
Deci, religia creștină este la originile sale o religie Satanica care este folosită și pentru aplicarea la nivel lumesc a Noii Ordini Mondiale.
Ca și dovadă a origini serpiliene o să vedeți pe sceptrele înalților prelați ai acestor religii, că la partea superioara sant doi serpi față in față.
Această religie creștină, și toate religiile importante care se practică acum la nivel lumesc au rolul de a scădea frecventa de vibratie a acestei Tari și Planete.
În Era Luminii în care am intrat în 22-03-1990 și care ține 1000 de ani frecventa de vibrație va creste foarte mult astfel încât animatorii existentiali agresionali nu o să mai existe. De aceea sant atâtea sărbători religioase adunări religioase deoarece acestea scad frecventa de vibratie. Scris de Simion Capras(2-iun-2023).


Doar pentru cei care inteleg minciuna si manipularea religei false in care se afla cu mintea si sufletul.
Scris de Matteo Romeo 



  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...