vineri, 9 iunie 2023

 


Comentariu Existentialist:

Inteligenta artificială (I.A)

Apariția IA este un pas normal în dezvoltarea TEHNOLOGIEI INFORMATICE, la care au ajuns Civilizațiile Agresionale și cele Neagresionale care coabiteaza pe această Planetă.
În mod normal IA face ceea îi dă omul să facă și nu mai mult de atâta. Nu o să dai valiza nucleară pe mâna IA și nu o să o lași să hotărască soarta sau destinul oamenilor dacă prin ceea ce face pune în pericol integritatea Fiintelor, mediului etc. IA permite crearea roboților care pot prelua munca oamenilor în domenii specifice, creindu-se până la urmă o societate unde Ființele nu mai trebuie să muncească iar energiile lor vor fi folosite în Dezvoltarea Fiintial Superioara în vederea trecerii a cât mai multor Ființe în Lumile Superioare.
Tot asa cum CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE a creat Civilizații care la rândul lor după ce s-au dezvoltat tehnologic, au inceput să creeze la randul lor Civilizații Virtuale.
CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE este o Civilizatie Necreata, iar tot ce a creat se numesc Civilizații Virtuale Create.
Ființele folosesc calculatorul și tehnologie informatică aproximativ de 100 de ani iar CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE o folosește de aproximativ 2500000 de ani.
O Civilizatie are un anumit număr de FIINTE INDIVIDUALE SUPERIOARE care poate ajunge până la sute de miliarde de Fiinte.
O civilizație este creată în cadrul laboratoarelor genetice ale CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE și este realizată dintr-un animal, pasare ,reptila etc la care i se repartizează o energie de bază si o culoare de bază iar în general numele Civilizației este dat de mamiferul din care a fost realizată.
Toate Civilizațiile Create pot crea la rândul lor alte Civilizații Virtuale doar cu aprobarea CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE asta bineînțeles dacă au ajuns la o dezvoltare care să le permită acest lucru.
Cei care ne-au creat și-au lăsat și elemente de siguranță pentru ca cei creați să nu se întoarcă împotriva lor. Astfel există două moduri de dezvoltare fiintial Superioara a Fiintelor și anume modelul Substanțial (fizic) care este adevărat în proporție de 20 la sută și este explicat prin știința și modelul Informatic care este adevărat 60 la suta și folosește realitatea Virtuală. Toate acele procente care sant considerate false pentru fiecare model de cunoaștere sant un mijloc de protecție atât asupra creatorilor cat și ale celor creați.
Închipuiți-vă dacă știința explică doar 20% din ce se întâmplă cu materia, și sant atâtea probleme pe această Planetă, dar dacă s-ar cunoaște tot atunci ce ar fi?
IA face ce ii dai(ca sarcina de lucru) și nu reprezintă un pericol pentru această Planetă. Poate fi un pericol dacă este folosită de cei care vor să distrugă Planeta și vor să instaureze NOUA ORDINE MONDIALA. Scris de Simion Capras(9-iun-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...