vineri, 2 iunie 2023

 



Comentariu Existentialist:


Aceasta este dovada cea mai clară în care se vede că religia de rit ortodox, respectiv religia creștină este o religie de tip satanist.
În fapt aceasta religie se numește religia Serpiliana Viperiana care a fost preluată de catre Hristos pentru a-și crea o religie, cea creștină, prin care să inrobeasca o cat mai mare parte a populației acestei Planete.
Această inrobirea are două roluri și anume inrobirea generală a fiintelor, înlocuind animatorii lor existentiali cu animatori hristici ( cunoscuți ca îngeri păzitori adică îngeri temniceri) pentru a le face programul existential conform intereselor lui Hristos, și respectiv îmbogățirea lui Hristos în baza inrobirii fiintiale, acesta confiscand după voia lui fondurile existențiale cu care ființele trebuiau să existe în lumile Superioare.
După ce civilizația Serpiliana Viperiana a atacat această Planetă în Lumea nr.4, în urma trădării civilizationale a familiei lui Terros, aceștia au devenit uneltele lui Satan deoarece el a ordonat acest atac asupra Planetei. Implementând această religie Serpiliana Viperiana la nivel lumesc, practic s-au satanizat toate ființele care au fost exorcizate.
Prin efectuarea semnului cruci asupra Trupului fizic, fiecare Ființă desenează în aer steaua Satanica adică deschide un portal pe unde pot întra animatorii agresionali pentru ai exorciza.
Practic când faci cruce te expui la exorcizare. Exorcizare poate fi făcută și prin atingere sau strângere în brate. Și prin act sexual poți fi exorcizat.
Deci, religia creștină este la originile sale o religie Satanica care este folosită și pentru aplicarea la nivel lumesc a Noii Ordini Mondiale.
Ca și dovadă a origini serpiliene o să vedeți pe sceptrele înalților prelați ai acestor religii, că la partea superioara sant doi serpi față in față.
Această religie creștină, și toate religiile importante care se practică acum la nivel lumesc au rolul de a scădea frecventa de vibratie a acestei Tari și Planete.
În Era Luminii în care am intrat în 22-03-1990 și care ține 1000 de ani frecventa de vibrație va creste foarte mult astfel încât animatorii existentiali agresionali nu o să mai existe. De aceea sant atâtea sărbători religioase adunări religioase deoarece acestea scad frecventa de vibratie. Scris de Simion Capras(2-iun-2023).


Doar pentru cei care inteleg minciuna si manipularea religei false in care se afla cu mintea si sufletul.
Scris de Matteo Romeo 



3 comentarii:

  1. Si in imaginea din postarea asta e tot un simbol al pestilor. Si e si galben. Sus e capul delfinului, la mijloc sunt cele doua manutze, partea de jos e coada. Legat de exorcizare, anumiti oameni nu pot fi exorcizati, fiindca cei care ii detin nu ii vand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Legat de serpi, aia sunt doi serpi galbeni. Nu stiu in ce masura mai sunt in CV Serpiliana. Dar stiu ca hristicii au trecut la CV Dragoniana, asa cum a spus L.F. Aia tot un fel de serpi sunt. Serpii, ca civilizatie, au fost odata demult. Cum spunea L.F. "prima civilizatie care a venit aici si ne a agresat a fost CV Srrpiliana indigo, numita Annunaki". Asta a zis o la Dan Diaconescu, undeva in 2010 sau 2011.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea e ca s ar putea sa vorbiti degeaba despre Arahnidieni, fiindca acum conduc altii ceea ce conduceau ei pe vremuri.

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...