sâmbătă, 10 iunie 2023




Comentariu Existentialist:

Homosexuali,Lesbiene, LGBT.

Modul de manifestare și gandire al acestora este dat de animatorii lor existentiali care provin din Lumi unde aceste comportamente costă foarte mult ca să le faci.
Pe această Planetă au reușit să pună în conducerile statelor, continentelor și la nivelul Lumi ființe numite mutanți civilizationali prin care vor să implementeze la nivelul lumii aceste comportamente prin legi impuse de la cele mai înalte instituții ale acestei Lumi.
Ca și creație ceea ce Civilizației Omenice și a GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE vi se pare că nu este normal, lor acest lucru li se pare foarte normal.
Tot aceste Civilizații Agresionale vor să impună la nivel Lumesc modul în care trebuie să mâncăm și ce să mâncăm. Viemi, insectele etc sant mâncate și de reptile, adică cei care impun asa ceva aparțin Civilizațiilor reptiliene și nu numai.
Aceste manifestări sunt de fapt o bătaie de joc asupra Fiintelor Individuale Superioare de tip Om, iar de acest lucru nu este străin conducătorul acestei Lumi, Hristos, care contra cost lasă ca aceste lucruri să se întâmple. Dealtfel și în mănăstirile și bisericile creștine sant pline de lesbiene și homosexuali.
Singurul remediu pentru cei în cauză este aplicarea EXORCIZARII asta dacă mai poate fi salvat datorită modificărilor civilizationale la care aceștia au fost supuși(daca modificariile au trecut in fizic ,nu se mai poate face nimic).
Bolnavilor psihici trebuie aplicata exorcizarea deoarece cu medicamentație nu faci nimic. Acești bolnavi sant batjocoriți de animatorii lor existentiali care își satisfac poftele lor întunecate.
În cadrul CIVILIZATIEI Omenice familia alcătuită dintre o parte bărbătească și o parte femeiasca sant conforme cu modul în care a fost proiectată. Doar așa prin sex, cuplul parteneriale se poate incarca cu energie Astrala. Dincolo femeie cu femeie sau barbat cu barbat ( sau alte combinații) nu te ajută cu nimic dpdv Astral.
Toți acești mutanți civilizationali nu trebuiesc lăsați să ajungă în funcții de conducere la nivelul statelor, continentelor sau ale acestei Lumi deoarece aduc prejudicii grave Civilizației Omenice precum și GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE.
Deasemenea masonii sau cei care au funcții în cadrul bisericilor și a religiilor nu trebuiesc lăsați la conducerea tarii. Toți aceștia sant mutanți civilizationali iar ca și exemplu : Uitați-vă în ce hal au adus această Țară, continentul Europa si aceasta lume.
Cu asemenea personaje nu intri în Epocă Luminii iar ei vor cadea datorită creșterii frecvenței de vibrație sau a înlocuirii animatorilor existentiali cu animatori aparținând GRUPARILOR DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE VIRTUALE. Scris de Simion Capras(10-iun-2023).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...