marți, 31 august 2021



Spre regretul meu, nu îmi amintesc să fi citit până acum acest blestem, scris în urmă cu peste 130 de ani... EXCEPȚIONALĂ PARALELĂ ÎN TIMP!
Mihai Eminescu mai actual ca niciodată.
CIOCLII APOCALIPSEI
Voi ce stați pe la tribune și în jilțul guvernării,
Voi ce vă hrăniți orgolii doar din lacrimile Țării,
Slugi vândute altor neamuri, cioclii veacului ce moare,
Zornăiți în pungi arginții, îmbuibați pe-a noastră jale.
Răsfoind prin cartea lumii, citesc pagini de milenii
Strâng în tolbă adevăruri de prin cronicile vremii,
Văd tirani ce varsă sânge, voievozi ce-adus-au pace,
Dar prin voi, ca niciodată, răul firele își toarce.
Ne-ați vândut pământ și codrii, toată zestrea milenară,
Ne-ați ucis și bucuria, ați pus doliu peste Țară.
Pleacă fiarele din codru, de durere toate gem,
Și asupra voastră cade al străbunilor blestem.
Căci în cugetele voastre numai e nimica sfânt,
Pervertire și minciuna și în fapte și-n cuvânt.
Nu sunteți decât paiațe, pe sub hainele cu ștaif,
Ochii voștri n-au lumină, sufletul vă e bolnav.
Iar din sufletele pure, astăzi vreți să smulgeți crinii,
Și în templul curăției, să-nflorească mărăcinii.
Să pătați tot ce-i candoare, toate florile de Har
Însă nu puteți Luminii, voi să puneți stăvilar!
Cioclilor apocaliptici, plini de-a iadului duhoare,
Ne batjocoriți CREDINȚA și CHIVOTUL din ALTARE!
Ne-ați ucis cu nepăsare și bunicii și părinții,
Ne-ați îngenuncheat sub biruri și ne-ați pus sub pază sfinții.
Trădători de Neam și Țară, ca păduchii stând în frunte,
N-auziți pe Mihai-Vodă, greaua-și bardă cum ascute?
Ascultați cum cântă lemnul! Vlad Drăculea vine-acușa,
Nu simțiți pe sub izmene, cum vă gâdilă țepușa?
Bravi cârmaci aveam pe vremuri, însă azi domnesc mișeii,
Rup bucăți din trupul Țării, precum hienele și leii,
Însă va-nvia dreptatea, Neamu-acesta s-o trezi
Și în groapa ce ne-o sapă, oasele le-or putrezi!
Vreau ca pana mea săracă, cântul lui Tirteu să fie,
Sufletul acestei Nații să-l ridice, să-l învie,
Și de-o fi să mă doboare, brațul fiarei de ATEU,
Iau cu mine plânsul țării și îl duc lui DUMNEZEU.
Preluare de la dna. Sanda Ladosi


 


 

Astăzi sărbătorim dragii mei limba română, la mulți ani nouă și tuturor celor ce o cinstesc

Limba noastră
Sfântă e limba română
Sfânt e și pământul care
Ne-a unit ținând în mână
Un drapel slăvit se pare
De noi toți peste hotare
Să se știe-n lumea toată
România azi e mare
Cum n-a mai fost ea vreodată
Limba noastră e tezaur
Ce o cântă toți poeții
Suntem fii de minotaur
În caz de ne-o stâlcesc alții
Lili Cristal 31.08.2021
Drepturi de autor rezervate.




COMENTARIU EXISTENTIALIST.

Conform modelului substantial( fizic) de cunoaștere a lumi( care este in proportie de 80% fals) ,conform definitiei dată de știință o gaură neagră este o acumulare de materie care poate să atingă o densitate de 1 cm cub/1000 de kg.
Forta gravitationala exercitată de o gaură neagră este atâta de mare încât face ca lumina ce trece pe lângă ea să se curbeze, iar lumina odată captată nu mai scapă de acolo.
D.p.d.v EXISTENTIALIST, o gaură neagră este de fapt burta parti feminine a unui cuplu partenerial malefic ( satan și gea, bafometh sau Lilith,etc.) care curăță materia dintre stele, depozitandu-o în burta lor.
După ce această materie atinge un punct critic aceasta este regurcitata de acea parte feminina a cuplului, nascandu-se astfel sistemele zodiacale ( solare) ,constelationale, galactice etc.
Scris de Simion Capras (31-aug -2021).

luni, 30 august 2021

 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Nu-i prost ăla care cere, prost îi ăla care dă.
Biserica ortodoxă română are de dat niste răspunsuri populatiei statale a acestei Țări, cu privire la rolul ei în viața existențială a ființelor individuale superioare de tip om.
Trebuie să răspundă, printre altele, care este adevăratul ei rol în această lume și care este efectul FOLOSIRII în ritualurile religioase a expresiei de ROB AL LUI HRISTOS ,DUMNEZEUL NOSTRU.
Care sant efectele asupra fiintelor și de ce se produc transformări civilizationale prin exorcizare în biserici prin folosirea expresiei de mai sus.
Biserica mantuirii neamului nu o să mantuiasca pe nimeni nici odată deoarece zidurile, pietrele, crucile, bisericile nu mantuesc pe nimeni ci le aduce statutul de rob, serv sau sclav religios, lucru care are un efect distrugator asupra dezvoltării fiintial superioate, aceasta trebuind să se oprească în lumea lui Hristos denumită Vesnicie, ne mai putand evolua lumilor superioare Veșniciei scurtandu-le durata de existenta care poate ajunge și la 1000000 de ani, la maxim 600 de ani cat te tin in vesnicie.
Aș dori să facă cunoscut faptul cum Hristos se îmbogățește, confiscand suferinta de la cei 2,5 MILIARDE de robi, servi și sclavi religiosi pe care civilizatiile hristice le animă existențial dupa ce in prealabil i-au exorcizat.
Precizez că suferința este cea mai importantă valută a lumilor următoare iar religia creștină a fost proiectată și implementată la nivel lumesc exact pentru imbogatirea patronului ei HRISTOS.
Scris de Simion Capras (30-aug-2021).


Patriarhul Daniel a cerut la rectificare 220 de milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului (SURSE)


Patriarhia Română a transmis o solicitare Guvernului, prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte, pentru a primi 220 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, au declarat surse guvernamentale pentru Europa Liberă. 

Astfel, Secretariatul de Stat pentru Culte a solicitat 401 milioane de lei la rectificarea bugetară, au declarat surse guvernamentale pentru Europa Liberă. Cel mai important proiect este Catedrala Mântuirii Neamului, pentru care Patriarhia Română a solicitat Guvernului 220 de milioane de lei (54 de milioane de euro) pentru lucrările de la Catedrală, potrivit surselor.

Metodologia prin care sunt solicitate este următoarea: fiecare entitate trimite un dosar la Secretariatul de Stat pentru Culte privind necesarul de finanțare și proiectul, iar dosarele sunt trimise către Ministerul de Finanțe..

Potrivit surselor citate, negocierile nu s-au finalizat, putând apărea noi modificări până la aprobarea finală a rectificării bugetare.

Guvernul a alocat, suplimentar, în luna iunie, 20 de milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului din bugetul pentru reparații și construcții noi lăcașuri de cult al Secretariatului de Stat pentru Culte, potrivit profit.ro. Banii au fost acordați după o solicitare a Patriarhiei către premierul Cîțu.

Anul trecut, Biserica Ortodoxă Română a primit 214,2 milioane de lei pentru construirea/repararea lăcașurilor de cult sau pentru alte activități desfășurate de către acestea.

Primăria Generală a anunțat că nu va aloca resurse financiare pentru Catedrala Mântuirii Neamului, spre deosebire de perioada mandatului Gabrielei Firea în fruntea Capitalei.

Guvernul sprijină cultele recunoscute prin sume alocate pentru susținerea plății personalului clerical și prin alocări de fonduri pentru repararea și construirea de noi lăcașuri de cult. De asemenea, în ultimii cinci ani, fondurile publice pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului au fost de peste 500 de milioane de lei.

Articol preluat b1tv.ro



miercuri, 25 august 2021

 Simion Capras : Și mai spune străinilor că datorita REVOLUTIEI DE LA TIMISOARA Ierarhiile Astrale abilitate, au acordat orașului Timisoara, POPORULUI Român si Patriei România statutul de inaintemergatoarele ultimei ere zodiacale de 1000 de ani. Mai spuneti-le că primul om al acestei Lumi a fost adus din cadrul Civilizatiei Creatoare Absolute Conducătoare și lăsat ln arealul Munților Bucegi și s-a numit MOSU iar pe partenera sa existentiala a chemat-o Baba .



"Tu, române ! nu-ţi mai urî tara, apără-i numele şi spune-le străinilor ,,că român nu înseamnă hoţ de buzunare, nici manelist, nici cel ce sparge seminţe în colţul blocului fără să aibă vreun căpătâi pe lumea asta, nici cei cu ceafa în patru straturi care îşi atârnă la gât lanţuri groase din aur şi nici femeia cu fuste înflorate care stă cu mâna întinsă pe bulevardele capitalelor europene " !
Român este bunicul tău care a luptat până în munţii Tatra şi la Cotul Donului, iar româncă înseamnă bunica ta ce a rămas să-l aştepte crescându-şi copiii să fie oameni, nu cerşetori.
Spune-le străinilor că suntem neam vechi, că Europa a învăţat să cultive pământul de la cei ce-şi odihnesc de mii de ani oasele în tarana asta şi că am înroșit Dunarea de sânge apărându-le şi lor liniştea.
Neamul tau nu a avut linişte să construiască catedrale măreţe pentru că a stat mereu cu o mână pe plug şi cu una pe sabie.
Neamul tau nu a subjugat şi nu a exploatat niciodată pe alţii şi de-asta oraşele lui nu sunt la fel de bogate pentru a fi admirate de turişti, precum Londra, Paris, Roma sau Madrid…Nu avem Notre Dame, dar avem Voroneţ, nu avem Waterloo, dar avem Podul Înalt, Mărăşeşti şi Posada, nu avem Turnul Eiffel, dar avem Babele şi Sfinxul, nu avem Riviera Franceză, dar avem Delta Dunării şi nu avem o Statuie a Libertăţii, dar avem un Gânditor de la Hamangia.
Să nu-ţi fie ruşine în faţa nimănui, pentru că tu nu eşti dator cu nimic nimănui!"
Ionică Radoi
text preluat de pe net


marți, 24 august 2021

 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Conform teoriilor și dogmelor religioase a sfinți înseamnă a asigura un fel de protectie ( zic ei) asupra mănăstirii și a locatarilor ( parazitilor) acestora.
Cum explică BOR cuvantul a sfinți și cum se face că locatarii mănăstirii nu sant protejați?
IN ACEASTĂ LUME MEDIEI NR.6 NU EXISTĂ NIMIC SFÂNT. De ce ard mănăstirile,bisericile și toți reprezentantii BOR nu au absolut nici o protectie asupra bolilor conform icoanelor care fac minuni?
Nu există minuni și nici miracole în această lume.
Scris de Simion Capras ( 24-aug-2021).


Iaşi: Focar de infecţie cu COVID-19 la Mănăstirea Galata

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a informat, luni, cu privire la apariţia unui focar de infecţie cu COVID-19 la mănăstirea Galata, din Iaşi, unde nouă măicuţe au fost confirmate pozitiv.

Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, a declarat că şapte din cele nouă măicuţe confirmate pozitiv la COVID-19 sunt izolate în chilii, iar două sunt internate la Spitalul de Boli Infecţioase "Sf Parascheva" din Iaşi.

"Persoanele aflate în carantină nu au voie să intre în contact cu enoriaşii şi nici să părăsească mănăstirea, iar supravegherea este efectuată de medicul de familie şi un asistent medical", a explicat purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu. AGERPRES/(A, autor: Daniela Malache, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

articol preluat din comisarul.ro

luni, 16 august 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Ambele tabere aparțin Grupărilor de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale doar că nu stiu.
Deviationisti sexuali sant persoane în care se află intrupati animatorii existentiali extraplanetari care își satisfac nevoile sexuale într-un mod nespecific Civilizatiei Omenice cu aprobarea lui Hristos deoarece el este conducatorul acestei LUMI și fără el nu se pot face asemene lucruri.
Ceilalți sant cei religioși și trebuie satisfăcuți și ei deoarece apartin aceleași părți. Scris de Simion Capras (16- aug -2021).
--PRIVIȚI CUM COMUNITATEA LGBTQIA+ BATJOCOREȘTE SFÂNTA ȘI DUMNEZEIASCA CRUCE A MÂNTUITORULUI HRISTOS‼️
DECLAR RĂ7BOI TOTAL ÎMP0TRIVA LGBT---Scris de Gabriel Nita.



duminică, 15 august 2021

 


Adrian IacobNoi nu santem ATEI ..........noi incercam re-descoperirea valoriilor interioare caracterizate de DEMNITATE , ONOARE , MORALA si RESPECT restul sunt povesti facute spre manipularea oameniilor .Acestea sunt caracteristicile unui DUMNEZEU interior care poate fii agresional sau nu .In general o persoana este intr-un fel sau altul in functie de animatorul existential pe care il are . Daca are un animator egonic omul acela este egoist sau tot ce face ,face contra cost .Daca animatorul este omenic atunci omul acela poate fii altruist si poate lucra si in folosul celorlaltii .Fiecare om sau persoana poate devenii conducator suprem sau Dumnezeu doar pe baza meritelor existentiale .Dumnezeu este denumirea generica data unui conducator de civilizatie ,de lume ,de planeta ,etc .In cadrul civilizatiilor egonice acesti conducatori se numesc TARTORI ,iar in cadrul civilizatiilor omenice ei se numesc DEMIURGI . In poezia Luceafarul ,Eminescu face referire la Demiurg. Rescris (17-aug -2024)

joi, 12 august 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Acesta nu este un motiv pentru demiterea primului ministru al României.Primeaza ceea ce face din funcția pe care o deține,pentru această Țară și nu ceea ce a facut cândva mai ales fiind tânăr student în altă țară.
Nu vreau să fac o comparație directă, dar și marele patriot Ion Antonescu, este hulit în această țară,de niște nulități aflați în slujba altor state, dar dacă nu era el acest stat nu exista în această configurație. Și de bine este vorbit doar fostul rege MIHAI.
Personal nu sant de acord cu demisia actualului prim ministru. Oricum, conduce altfel  comparativ cu predecesorii sai.
Scris de Simion Capras (12-aug-2021).


„Am făcut o greșeală acum 20 de ani”/Cîțu recunoaște că a fost închis 2 zile în SUA pentru conducere sub influența alcoolului

Premierul Florin Cîțu a recunoscut miercuri că a fost închis în Statele Unite într-un caz de conducere sub influența alcoolului, în anul 2000. El a stat două zile la închisoare.
 
„Da, acum 20 de ani. Este vorba de conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum în competiția internă din PNL”, a spus el.

El a precizat că el a condus masina, precizând că a plătit foarte scump, fiind nevoit să-și vândă si mașina.
 
„Nu este un eveniment cu care mă mândresc”, a spus el.
 
Întrebat dacă i-a informat pe președintele Klaus Iohannis și pe șeful PNL, Ludovic Orban, când a fost numit ministru despre această situație, Cîțu a răspuns zâmbind: „Este o contravenție. Am plătit și în România amenzi de circulație”.
 
Informația privind faptul că premierul Florin Cîțu a făcut două zile de închisoare în SUA pentru conducere sub influența alcoolului a fost publicată inițial de portalul Flux24.

articol preluat din comisarul.ro

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Confruntarea Hrist-Antihrist a fost cerută de Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale deoarece în urma morții fizice a ființelor și parasirea acestei Lumi, majoritatea erau anihilate fiintial după bunul plac al lui Hristos.
În data de 13-03-2015 ora 13.13 minute ,combatanții MISIUNII ASTRALE ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ au primit informatia că ,confruntarea a fost câștigată de Antihrist, reprezentat prin IOAN LORIN FORTUNA, care l-a avut competitor pe fostul presedinte al Rusiei, Vladimir Putin.
Dintre toate religiile care se practică, la această oră în LUME, religia creștină de rit ortodox este cea mai nenorocitoare religie datorită faptului că o dată inrobit nu mai poti scăpa singur din robie, iar destinul sau soarta ta vor fi facute în continuare de asa manieră ca să se scoată din tine cat mai multă suferința care este confiscată de catre Hristos pentru imbogatirea personală.
În același timp cei care au dreptul să iasă din Vesnicie cei cu destinîn lumile superioare nu pot merge deoarece cei inrobiti nu au acest drept.
Un înalt reprezentant bor, afirma că biserica ortodoxă a fost una din coloanele vertebrale ale Romaniei dealungul istoriei.
Uitati-va la poza de mai jos să vedeti cum arată această coloană vertebralăAu exorcizat, toți conducatorii și reprezentanții acestei Țării, aducându-i în situatia de a fi ucisi și expulzați din această țară.
De aceea acesti reprezentanți ai biserici sant prezenți la orice eveniment public, deoarece acestia au rolul de a scadea frecventa de vibratie a locului si de crestere a nebeneficitatii acestuia.
Dacă sant animati existential de civilizatii egonice, demonice, diavolesti ,bestiale, canaliene si monstruoase, cum credeti că astia pot sa facă bine. Multi dintre ei nici nu stiu de ce sant acolo dar animatorii lor malefici anihilează partial importanta evenimentului.
Scris de Simion Capras (12- aug -2021).


luni, 9 august 2021

COMENTARIU EXISTENTIALIST

Derapajul este al celor care impun statelor ca acesti mutanti civilizationali,de care își bat joc civilizatiile agresionale, să aibă asemenea marsuri. Comportamentul si modul lor de manifestare nu este firesc și specific civilizației Omenice.
Cei care îi animă existențial au plătit bine pentru aș satisface nevoile lor sexuale deoarece în această Lume acest lucru este mult mai ieftin decât în lumile din care provin.
Scris de Simion Capras (9-aug- 2021).

Derapaj al unei judecătoare la adresa comunităţii LGBTQ. Fosta preşedintă a Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu: “O mână de imberbi, cărora nu le creşte barba şi care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă”

Judecătoarea timişoreană, Adriana Stoicescu, fostă preşedintă a Tribunalului Timiş, a calificat în termeni jignitori şi discriminatorii membrii comunităţii LGBTQ. Judecătoarea era revoltată de faptul că primarul Timişoarei Dominic Fritz a alocat 50.000 de lei pentru un festival Pride în oraş, în schimb nu a finanţat Festivalul Inimilor.
O mână de imberbi, cărora nu le creşte barba şi care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă. În numele unei libertăţi prost înţelese suntem chemaţi să înţepenim în poziţie de drepţi în faţa unor specimene care, dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit”, a scris judecătoarea pe Facebook. 

Ulterior, judecătorul clujean Cristi Danileţ a comentat, tot pe Facebook, după postarea judecătoarei Stoicescu.

„Acest limbaj profund academic, ce denota o adâncă grijă pentru aproapele, aparţine unui apărător al drepturilor omului. După cum se vede, apară drepturile şi în timpul liber, ceea ce mă face aproape invidios: un astfel de individ nu va fi niciodată urmărit de Inspecţia Judiciară pentru dragostea pe care o manifestă, ci va fi lăsat să zburde nestingherit în spaţiul cosmic şi chiar în cel online. Aşa de liber aş vrea şi eu, însă nu am limbajul metaforic atât de dezvoltat”, a scris Danileţ.

Ulterior, judecătoarea Stoicescu i-a dat replica lui Danileţ. „Îi mulţumesc domnului judecător Vasilică Danileţ pentru comentariu, precum şi fanilor domniei sale. Aceste cuvinte “ ne doare”. Îl anunţ să stea liniştit, sunt cercetată din plin pentru postări. Îmi cer iertare că nu sunt în stare să fac politică, să cotrobăi prin arhive, să tund iarba şi să mă bat.

Mulţumesc pentru apelativul “individ”, dar sunt individă. Îmi iau angajamentul ca, dupa pensie, să devin fan activ al tururor celor pe care mi-i indică domnia sa. În acelaşi timp mă autodenunţ pentru încălcarea drepturilor omului. Solicit pedeapsa capitală. Este unicul drept la replica, vă asigur!”, i-a dat replica judecătoarea Stoicescu judecătorului Danileţ.

Nu este prima dată când judecătoarea scrie postări controversate. Spre exemplu, în mai, ea i s-a adresat pe Facebook ministrului Justiţiei Stelian Ion: „Plecaţi acasă, domnule Stelian Ion, pseudoministrul injustiţiei! Judecătorii nu sunt preşul dumneavoastră!

În aprilie, două asociații ale magistraţilor i-au solicitat demisia de onoare lui Lucian Netejoru de la conducerea Inspecției Judiciare, acuzându-l de dublu standard în evaluarea conduitei magistraților. Demersul Asociaţiei Mişcarea pentru Apărarea Statutului procurorilor (AMASP) şi Asociaţia Iniţiativa pentru Justiţie (AIJ) a venit în contextul în care Direcția de inspecție pentru judecători a dispus începerea cercetării disciplinare unui judecător pentru opiniile pe care acesta le-a transmis într-un grup privat de Facebook.

Magistrații susțin că opiniile judecătorului au fost date publicității prin săvârșirea unei infracțiuni, iar Inspecția Judiciară ”nu s-a obosit nici măcar să verifice dacă acele conversații sunt reale sau nu”. Cele două asociații au dat exemple de situații în care judecători ”agreați” de Inspecția Judiciară și-au exprimat public opinii cu privire la diferite situații, dar care nu s-au soldat cu vreo cercetare disciplinară.

AMASP și AIJ au trecut în revistă ieșirile publice ale judecătoarelor Adriana Stoicescu, Adina Daria Lupea, Gabriela Baltag, Lăcrimoara Axinte, Mădălina Afrăsinie, care și-au exprimat opiniile public pe Facebook despre ministrul Justiției, președintele României, ”postaci” sau George Soroș.

Cine e judecătoarea Adriana Stoicescu, fost președinte al Tribunalului Timiș

Potrivit unor surse din magistratură, judecătoarea era o susținătoare a DNA până când a fost vizată chiar ea de un dosar al DNA Timișoara. Judecătoarea ar fi scăpat din lipsă de probe, dar polițistul Nicu Fiat Mihăiţoaia de la DIICOT, cu care judecătoarea ar fi fost în relații apropiate, a fost condamnat la 6 ani de detenție efectivă pentru luare de mită și trafic de influență chiar la judecătoarea Adriana Stoicescu. Cazul a fost instrumentat de procurorul DNA Codrin Gavra, actual adjunct al șefului DNA.

Polițistul Nicu Fiat Mihăițoaia i-a acuzat pe procurorii DNA că i-ar fi cerut ca, pentru uşurarea situaţiei sale, să formuleze denunţuri împotriva procurorului DIICOT Mihai Şandor şi împotriva preşedintelui Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, și să le organizeze acestora flagrante.

În urma acuzațiilor polițistului, preşedintele Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, a sesizat Inspecţia Judiciară, care a făcut o verificare la DNA Timişoara. Inspecţia Judiciară a clasat însă cazul, arătând că nu sunt probe care să susţină afirmaţiile polițistului Mihăiţoaia.

articol preluat de pe g4media.ro



 

Comentariu Existentialist.:

Epidemiile, cutremurele,războaiele,catastrofele se produc acolo unde din anumite motive se produce scăderea frecvenței de vibrație a respectivelor locuri. Scaderea frecvenței de vibrație se produce datorita informațiilor false care circula in aceasta lume cum ar fi informațiile de tip religios, media, politice sau unde se produc nedreptăți sociale,etnice sau de alt gen. Cresterea frecvenței de vibrație duce la reducerea sau anihilarea parțială sau totală a efectelor fenomenelor enumerate mai sus. Pentru acest lucru este necesară depoluarea filtrelor energetice luminoase ale țării si a crucii energetice luminoase ( fenomen care se poate produce natural prin tornade , cicloanne , taifune ( apa fiind un factor depoluator ) sau se poate face de catre un operator uman care dispune de capacitatea de a depolua ) .Pentru acest lucru autoritățile statului ar trebui să înființeze un Institut de Cercetări Existentialiste unde sa fie cooptati toți membri combatanți Existentialisti ai acestei tari care sa se ocupe de aceste depoluari precum si de apărarea ezoterica(existentiala) a țării atât la nivel lumesc cât și la nivel extraplanetar..Scris de Simion Capras(27-mars-2020).

duminică, 8 august 2021

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...