luni, 9 august 2021

COMENTARIU EXISTENTIALIST

Derapajul este al celor care impun statelor ca acesti mutanti civilizationali,de care își bat joc civilizatiile agresionale, să aibă asemenea marsuri. Comportamentul si modul lor de manifestare nu este firesc și specific civilizației Omenice.
Cei care îi animă existențial au plătit bine pentru aș satisface nevoile lor sexuale deoarece în această Lume acest lucru este mult mai ieftin decât în lumile din care provin.
Scris de Simion Capras (9-aug- 2021).

Derapaj al unei judecătoare la adresa comunităţii LGBTQ. Fosta preşedintă a Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu: “O mână de imberbi, cărora nu le creşte barba şi care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă”

Judecătoarea timişoreană, Adriana Stoicescu, fostă preşedintă a Tribunalului Timiş, a calificat în termeni jignitori şi discriminatorii membrii comunităţii LGBTQ. Judecătoarea era revoltată de faptul că primarul Timişoarei Dominic Fritz a alocat 50.000 de lei pentru un festival Pride în oraş, în schimb nu a finanţat Festivalul Inimilor.
O mână de imberbi, cărora nu le creşte barba şi care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă. În numele unei libertăţi prost înţelese suntem chemaţi să înţepenim în poziţie de drepţi în faţa unor specimene care, dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit”, a scris judecătoarea pe Facebook. 

Ulterior, judecătorul clujean Cristi Danileţ a comentat, tot pe Facebook, după postarea judecătoarei Stoicescu.

„Acest limbaj profund academic, ce denota o adâncă grijă pentru aproapele, aparţine unui apărător al drepturilor omului. După cum se vede, apară drepturile şi în timpul liber, ceea ce mă face aproape invidios: un astfel de individ nu va fi niciodată urmărit de Inspecţia Judiciară pentru dragostea pe care o manifestă, ci va fi lăsat să zburde nestingherit în spaţiul cosmic şi chiar în cel online. Aşa de liber aş vrea şi eu, însă nu am limbajul metaforic atât de dezvoltat”, a scris Danileţ.

Ulterior, judecătoarea Stoicescu i-a dat replica lui Danileţ. „Îi mulţumesc domnului judecător Vasilică Danileţ pentru comentariu, precum şi fanilor domniei sale. Aceste cuvinte “ ne doare”. Îl anunţ să stea liniştit, sunt cercetată din plin pentru postări. Îmi cer iertare că nu sunt în stare să fac politică, să cotrobăi prin arhive, să tund iarba şi să mă bat.

Mulţumesc pentru apelativul “individ”, dar sunt individă. Îmi iau angajamentul ca, dupa pensie, să devin fan activ al tururor celor pe care mi-i indică domnia sa. În acelaşi timp mă autodenunţ pentru încălcarea drepturilor omului. Solicit pedeapsa capitală. Este unicul drept la replica, vă asigur!”, i-a dat replica judecătoarea Stoicescu judecătorului Danileţ.

Nu este prima dată când judecătoarea scrie postări controversate. Spre exemplu, în mai, ea i s-a adresat pe Facebook ministrului Justiţiei Stelian Ion: „Plecaţi acasă, domnule Stelian Ion, pseudoministrul injustiţiei! Judecătorii nu sunt preşul dumneavoastră!

În aprilie, două asociații ale magistraţilor i-au solicitat demisia de onoare lui Lucian Netejoru de la conducerea Inspecției Judiciare, acuzându-l de dublu standard în evaluarea conduitei magistraților. Demersul Asociaţiei Mişcarea pentru Apărarea Statutului procurorilor (AMASP) şi Asociaţia Iniţiativa pentru Justiţie (AIJ) a venit în contextul în care Direcția de inspecție pentru judecători a dispus începerea cercetării disciplinare unui judecător pentru opiniile pe care acesta le-a transmis într-un grup privat de Facebook.

Magistrații susțin că opiniile judecătorului au fost date publicității prin săvârșirea unei infracțiuni, iar Inspecția Judiciară ”nu s-a obosit nici măcar să verifice dacă acele conversații sunt reale sau nu”. Cele două asociații au dat exemple de situații în care judecători ”agreați” de Inspecția Judiciară și-au exprimat public opinii cu privire la diferite situații, dar care nu s-au soldat cu vreo cercetare disciplinară.

AMASP și AIJ au trecut în revistă ieșirile publice ale judecătoarelor Adriana Stoicescu, Adina Daria Lupea, Gabriela Baltag, Lăcrimoara Axinte, Mădălina Afrăsinie, care și-au exprimat opiniile public pe Facebook despre ministrul Justiției, președintele României, ”postaci” sau George Soroș.

Cine e judecătoarea Adriana Stoicescu, fost președinte al Tribunalului Timiș

Potrivit unor surse din magistratură, judecătoarea era o susținătoare a DNA până când a fost vizată chiar ea de un dosar al DNA Timișoara. Judecătoarea ar fi scăpat din lipsă de probe, dar polițistul Nicu Fiat Mihăiţoaia de la DIICOT, cu care judecătoarea ar fi fost în relații apropiate, a fost condamnat la 6 ani de detenție efectivă pentru luare de mită și trafic de influență chiar la judecătoarea Adriana Stoicescu. Cazul a fost instrumentat de procurorul DNA Codrin Gavra, actual adjunct al șefului DNA.

Polițistul Nicu Fiat Mihăițoaia i-a acuzat pe procurorii DNA că i-ar fi cerut ca, pentru uşurarea situaţiei sale, să formuleze denunţuri împotriva procurorului DIICOT Mihai Şandor şi împotriva preşedintelui Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, și să le organizeze acestora flagrante.

În urma acuzațiilor polițistului, preşedintele Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, a sesizat Inspecţia Judiciară, care a făcut o verificare la DNA Timişoara. Inspecţia Judiciară a clasat însă cazul, arătând că nu sunt probe care să susţină afirmaţiile polițistului Mihăiţoaia.

articol preluat de pe g4media.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...