joi, 12 august 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Acesta nu este un motiv pentru demiterea primului ministru al României.Primeaza ceea ce face din funcția pe care o deține,pentru această Țară și nu ceea ce a facut cândva mai ales fiind tânăr student în altă țară.
Nu vreau să fac o comparație directă, dar și marele patriot Ion Antonescu, este hulit în această țară,de niște nulități aflați în slujba altor state, dar dacă nu era el acest stat nu exista în această configurație. Și de bine este vorbit doar fostul rege MIHAI.
Personal nu sant de acord cu demisia actualului prim ministru. Oricum, conduce altfel  comparativ cu predecesorii sai.
Scris de Simion Capras (12-aug-2021).


„Am făcut o greșeală acum 20 de ani”/Cîțu recunoaște că a fost închis 2 zile în SUA pentru conducere sub influența alcoolului

Premierul Florin Cîțu a recunoscut miercuri că a fost închis în Statele Unite într-un caz de conducere sub influența alcoolului, în anul 2000. El a stat două zile la închisoare.
 
„Da, acum 20 de ani. Este vorba de conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum în competiția internă din PNL”, a spus el.

El a precizat că el a condus masina, precizând că a plătit foarte scump, fiind nevoit să-și vândă si mașina.
 
„Nu este un eveniment cu care mă mândresc”, a spus el.
 
Întrebat dacă i-a informat pe președintele Klaus Iohannis și pe șeful PNL, Ludovic Orban, când a fost numit ministru despre această situație, Cîțu a răspuns zâmbind: „Este o contravenție. Am plătit și în România amenzi de circulație”.
 
Informația privind faptul că premierul Florin Cîțu a făcut două zile de închisoare în SUA pentru conducere sub influența alcoolului a fost publicată inițial de portalul Flux24.

articol preluat din comisarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...