luni, 30 august 2021

 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Nu-i prost ăla care cere, prost îi ăla care dă.
Biserica ortodoxă română are de dat niste răspunsuri populatiei statale a acestei Țări, cu privire la rolul ei în viața existențială a ființelor individuale superioare de tip om.
Trebuie să răspundă, printre altele, care este adevăratul ei rol în această lume și care este efectul FOLOSIRII în ritualurile religioase a expresiei de ROB AL LUI HRISTOS ,DUMNEZEUL NOSTRU.
Care sant efectele asupra fiintelor și de ce se produc transformări civilizationale prin exorcizare în biserici prin folosirea expresiei de mai sus.
Biserica mantuirii neamului nu o să mantuiasca pe nimeni nici odată deoarece zidurile, pietrele, crucile, bisericile nu mantuesc pe nimeni ci le aduce statutul de rob, serv sau sclav religios, lucru care are un efect distrugator asupra dezvoltării fiintial superioate, aceasta trebuind să se oprească în lumea lui Hristos denumită Vesnicie, ne mai putand evolua lumilor superioare Veșniciei scurtandu-le durata de existenta care poate ajunge și la 1000000 de ani, la maxim 600 de ani cat te tin in vesnicie.
Aș dori să facă cunoscut faptul cum Hristos se îmbogățește, confiscand suferinta de la cei 2,5 MILIARDE de robi, servi și sclavi religiosi pe care civilizatiile hristice le animă existențial dupa ce in prealabil i-au exorcizat.
Precizez că suferința este cea mai importantă valută a lumilor următoare iar religia creștină a fost proiectată și implementată la nivel lumesc exact pentru imbogatirea patronului ei HRISTOS.
Scris de Simion Capras (30-aug-2021).


Patriarhul Daniel a cerut la rectificare 220 de milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului (SURSE)


Patriarhia Română a transmis o solicitare Guvernului, prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte, pentru a primi 220 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, au declarat surse guvernamentale pentru Europa Liberă. 

Astfel, Secretariatul de Stat pentru Culte a solicitat 401 milioane de lei la rectificarea bugetară, au declarat surse guvernamentale pentru Europa Liberă. Cel mai important proiect este Catedrala Mântuirii Neamului, pentru care Patriarhia Română a solicitat Guvernului 220 de milioane de lei (54 de milioane de euro) pentru lucrările de la Catedrală, potrivit surselor.

Metodologia prin care sunt solicitate este următoarea: fiecare entitate trimite un dosar la Secretariatul de Stat pentru Culte privind necesarul de finanțare și proiectul, iar dosarele sunt trimise către Ministerul de Finanțe..

Potrivit surselor citate, negocierile nu s-au finalizat, putând apărea noi modificări până la aprobarea finală a rectificării bugetare.

Guvernul a alocat, suplimentar, în luna iunie, 20 de milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului din bugetul pentru reparații și construcții noi lăcașuri de cult al Secretariatului de Stat pentru Culte, potrivit profit.ro. Banii au fost acordați după o solicitare a Patriarhiei către premierul Cîțu.

Anul trecut, Biserica Ortodoxă Română a primit 214,2 milioane de lei pentru construirea/repararea lăcașurilor de cult sau pentru alte activități desfășurate de către acestea.

Primăria Generală a anunțat că nu va aloca resurse financiare pentru Catedrala Mântuirii Neamului, spre deosebire de perioada mandatului Gabrielei Firea în fruntea Capitalei.

Guvernul sprijină cultele recunoscute prin sume alocate pentru susținerea plății personalului clerical și prin alocări de fonduri pentru repararea și construirea de noi lăcașuri de cult. De asemenea, în ultimii cinci ani, fondurile publice pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului au fost de peste 500 de milioane de lei.

Articol preluat b1tv.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...