joi, 12 august 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Confruntarea Hrist-Antihrist a fost cerută de Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale deoarece în urma morții fizice a ființelor și parasirea acestei Lumi, majoritatea erau anihilate fiintial după bunul plac al lui Hristos.
În data de 13-03-2015 ora 13.13 minute ,combatanții MISIUNII ASTRALE ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ au primit informatia că ,confruntarea a fost câștigată de Antihrist, reprezentat prin IOAN LORIN FORTUNA, care l-a avut competitor pe fostul presedinte al Rusiei, Vladimir Putin.
Dintre toate religiile care se practică, la această oră în LUME, religia creștină de rit ortodox este cea mai nenorocitoare religie datorită faptului că o dată inrobit nu mai poti scăpa singur din robie, iar destinul sau soarta ta vor fi facute în continuare de asa manieră ca să se scoată din tine cat mai multă suferința care este confiscată de catre Hristos pentru imbogatirea personală.
În același timp cei care au dreptul să iasă din Vesnicie cei cu destinîn lumile superioare nu pot merge deoarece cei inrobiti nu au acest drept.
Un înalt reprezentant bor, afirma că biserica ortodoxă a fost una din coloanele vertebrale ale Romaniei dealungul istoriei.
Uitati-va la poza de mai jos să vedeti cum arată această coloană vertebralăAu exorcizat, toți conducatorii și reprezentanții acestei Țării, aducându-i în situatia de a fi ucisi și expulzați din această țară.
De aceea acesti reprezentanți ai biserici sant prezenți la orice eveniment public, deoarece acestia au rolul de a scadea frecventa de vibratie a locului si de crestere a nebeneficitatii acestuia.
Dacă sant animati existential de civilizatii egonice, demonice, diavolesti ,bestiale, canaliene si monstruoase, cum credeti că astia pot sa facă bine. Multi dintre ei nici nu stiu de ce sant acolo dar animatorii lor malefici anihilează partial importanta evenimentului.
Scris de Simion Capras (12- aug -2021).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...