miercuri, 30 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Domnule Daniel Ciubotea, ar trebuii să dați un comunicat referitor la folosirea expresiei de, Rob al lui Hristos Dumnezeul nostru, in cadrul ritualurilor religioase, și ce semnificatie are folosirea acestei expresii.
De ce nu se foloseste direct numele sau prenumele unei fiinte fără a folosi cuvantul ROB?
Trebuie explicat populatiei statale a României ce implicații devastatoare are asupra dezvoltării fiintialr superioare ,folosirea acelei expresii și mai ales de ce se foloseste.
Cer o minimă explicatie din partea BOR.
Cu această expresie și cu ritualurile pe care le aveți în cadrul religiei de rit ortodox, prin EXORCIZAREați nenorocit toți vectorii luminosi ai acestei Țării,transformandu-i Civilizational în MUTANTII Hristici după care i-ati exterminat schimbandu-le soarta sau destinul existențial pentru a nu își duce la bun sfarsit misiunea care o aveau de indeplinit. Degeaba arătați populatiei că egonii,demonii,diavolii,bestiile,canaliile și monștri sant în altă parte,pentru ca,chiar voi santeti aceea cu modurile de gandire și manifestare care sant acelea de destept ,viclean,perfid și sadic care vă caracterizează.
Mihai PĂTRAȘCU,Alexandru Ioan Cuza,Avram iancu,Horia,Cloșca și Crișan ,etc au fost terminati după exorcizarea lor.
Uitati -va acum in această Țară ce efecte produc botezurile și cununiile voastre asupra populatiiei. Clanurile, retelele mafiote sant datorate transformarilor civilizationale la care au fost supuse acele fiinte.
ATI BAGAT DRACI IN EI, AVEȚI REZULTATUL.
Niciodată civilizațiile Neagresional Civilizational Virtuale ( omeni, bonomii, îngerii, umanii, pontifii sau sacralii) nu vor face din fiinte ce ați facut voi cu aceste religii false și subversive.
Scris de Simion Capras (30-iun-2021).


Biserica Ortodoxă, mesaj de Ziua Rețelelor de Socializare: S-au dovedit un mijloc pastoral foarte util, transmiterea slujbelor online a fost o mângâiere sufletească.

Biserica Ortodoxă Română a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Rețelelor de Socializare, transmițând că acestea sunt ”un mijloc misionar și pastoral foarte util”, în contextul în care credincioșii au participat la slujbe online în timpul pandemiei COVID-19, atunci când restricțiile de deplasare nu le permiteau să meargă la biserică:

  • ”În contextul pandemiei, platformele de socializare s-au dovedit a fi un mijloc misionar și pastoral foarte util, întrucât o mare perioadă de timp credincioșii nu au putut participa fizic la slujbele Bisericii. Astfel, transmiterea slujbelor online a reprezentat o mângâiere sufletească, o sursă de pace și bucurie mai ales că foarte mulţi oameni au suferit de singurătate, anxietate, nesiguranţa zilei de mâine, teama de îmbolnăvire și de moarte”, a transmis BOR.
Reprezentanții Bisericii au mulțumit preoților și călugărilor din cadrul Patriarhiei Române care au făcut posibilă transmiterea online a evenimentelor religioase pentru a transforma ”perioada de însingurare și neliniște într-un de speranță și comuniune”
  • ”Le mulțumim eparhiilor, parohiilor și mănăstirilor din cuprinsul Patriarhiei Române că au răspuns cu promptitudine îndemnurilor noastre și nevoilor spirituale ale credincioșilor, asigurând transmiterea Sfintei Liturghii și a celorlalte slujbe pe rețelele de socializare. Prin slujbele Bisericii difuzate online, perioada de însingurare și neliniște a fost transformată într-una de speranță și comuniune, credincioșii așteptând cu multă responsabilitate și încredere în Dumnezeu momentul participării liturgice reale, de care astăzi ne bucurăm”, se mai arată în comunicat.

În final, BOR îi felicită pe cei care utilizează platformele sociale ”pentru promovarea cuvintelor şi faptelor bune ale oamenilor, nu pentru a genera conversații conflictuale și ofensatoare”:

  • ”Ziua Mondială a Rețelelor de Socializare, serbată anual la data de 30 iunie, este un prilej de a-i felicita pe toți cei care utilizează platformele sociale pentru promovarea cuvintelor şi faptelor bune ale oamenilor, nu pentru a genera conversații conflictuale și ofensatoare. În acest sens, Mântuitorul Iisus Hristos ne îndeamnă cu aceste cuvinte: „Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri” (Matei 5, 16). Prin urmare, să folosim cu discernământ și responsabilitate rețelele de socializare în duhul solidarității, respectului și iubirii de semeni, potrivit cuvintelor Sfântului Apostol Pavel: „Nu faceţi nimic din duh de ceartă, nici din slavă deşartă, ci cu smerenie unul pe altul să-l socotească mai de cinste decât el însuşi. Să nu caute nimeni numai ale sale, ci fiecare şi ale altuia” (Filipeni 2, 3-4)”.
sursa foto: Inquam Photos/ George Călin
articol preluat de pe g4media.ro

luni, 28 iunie 2021


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Nu orice cer chiar instelat, E vrednic de a fi adorat, Nu orice cer chiar insorit, E vrednic de a fi cinstit, Ai grija dar ca cerul tau , Sa nu ascunda nici un rau, Din cele care inrobesc , Pe cei ce cerul il cinstesc, Ai grija dar ca oameni rai , I-au inrobit demult pe ai tai, Cu un Dumnezeu inchipuit, De ei in mod nelegiuit. IOAN LORIN FORTUNA -- ZEU SOLARITAL

Scris de Simion Capras (28-iun -2019).

 


Statuia lui Avram iancu din comuna Halmajiu, judetul Arad. Toti vectorii luminosi ai poporului Român au fost urmăriți, și contra cost li s-au schimbat destinele existențiale pentru ca aceștia să nu își ducă la bun sfârșit misiunea care era prevăzută în destin.

--- Iancule Măria Ta,
Lasă Turda n-o prada
Câ-ți dau bani cu vedira ---

Scris de Simion Capras(28-iun-2021).
 

duminică, 27 iunie 2021

 Teoria privind „legătura” dintre Annunaki și Iisus

iunie 26, 2021 ,sursa:Marian Popa
Figura omului cunoscut de toți ca Iisus a fost creată de Sinodul de la Niceea în 325 d.Hr., cu scopul de a reuni toate cultele din Yeshua ben Yosef prin împăratul Constantin. Sinodul a adăugat abilitățile supranaturale ale lui Mithras , Horus și Osiris la entitatea lui Iisus , care a dat naștere creștinismului.
Dar în Biblie lipsesc capitole precum Cartea lui Enoh, Cartea Jubileelor, Cartea Numerelor și Cartea Războaielor lui Iehova . De ce ar fi fost eliminate toate aceste cărți? Ceea ce știm din aceste cărți lipsă, este că Iehova (El Shaddai și numit în cele din urmă, YHWH) era cunoscut sub numele de „ Domn ” și era un Dumnezeu al răzbunării și al mâniei . Este posibil ca, din moment ce Iisus l-a înlocuit pe Iehova, oamenii s-ar fi închinat în mod inconștient aceluiași Dumnezeu al răzbunării și al mâniei?
Ceea ce se știe despre Biblie este modul în care a fost scrisă în ordine inversă astroteologică perfectă, pe măsură ce progresăm prin precesiunea echinocțiilor , ceea ce explică ordinea inversă a semnelor astrologice . De exemplu, atunci când israeliții au idolatrat vițelul când Moise a mers la munte, aceasta a reprezentat epoca Taurului, când Moise a suflat pe cornul berbecului, a reprezentat epoca Berbecului , când Iisus a hrănit oamenii cu doi pești, eu reprezintă epoca Peștilor , când Iisus a spus să-l urmeze pe omul care purta ulciorul cu apă, a reprezentat epoca Vărsătorului .
Ce s-ar întâmpla dacă Biblia ar fi un calendar criptat care numără zilele până la întoarcerea familiei noastre galactice? Este posibil ca elita conducătoare să știe acest lucru și să încerce să creeze vremurile sfârșitului? pentru a împiedica umanitatea să urce, pentru a ne recolta energia pentru propriile interese, menținându-ne în același timp trăind cu teamă ca sclavi în partea de jos a unui sistem. Poate că aceste vremuri vor aduce întoarcerea Anunnaki, zeii creatori?
Ceea ce știm este că numele „ Iisus ” nu a existat niciodată în momentul presupusei sale nașteri, deoarece litera „ J ” nu a fost inventată până în anul 1500.
Aceasta înseamnă, de asemenea, că nu existau Joan, Jov, Jacov, Jeremia, Juda, Josif etc. Cu legăturile societății secrete , adevărul ar fi putut fi denaturat sau criptat? Ceea ce știm este că o Biblie creștină poate fi găsită la etajul principal al oricărei loji masonice., dar când ajungi la gradul 33 al francmasoneriei, „Doctrina satanistă” este cea urmată de cei care au urcat la acest nivel. De asemenea, motto-ul masonului de gradul 33 este „Ordo ab chao” care înseamnă „Ordine din haos”.
Conform lucrărilor lui Gregg Braden , avem doar 22 din 64 de codoni din ADN-ul nostru activat. Imaginați-vă ce am putea face dacă toți codonii noștri ar fi activați?
Este posibil ca ADN-ul nostru să fie pe deplin activat după ce a fost manipulat genetic de Anunnaki? Este ceva ce putem face pentru noi înșine? Ar putea Iisus să fie același cu Kukulkanul mayașilor și cu Quetzalcoatlul aztecilor?
Se pare că multe lucruri care concentrează interesele umanității sunt extrem de reprimate. Era un bărbat cu părul blond cu ochi albaștri, pe nume Kukulkan, care a vizitat maiașii și i-a învățat despre astronomie, agricultură, medicină și matematică. Se crede că a venit din Pleiade pentru a ajuta civilizația maya și a promis că se va întoarce. Aceeași entitate este descrisă de azteci ca Quetzalcoatl .
Ar putea fi această poveste aceeași cu povestea lui Iisus? Este posibil ca Iisus să fi fost un extraterestru de pe o planetă vecină sau un alt sistem stelar?
Știm foarte puțin despre Iisus din momentul nașterii sale până la vârsta de 30 de ani. Dacă steaua din Betleem a fost un OZN , este posibil ca Iisus să se întoarcă la nava sa mamă pentru a pregăti învățăturile pe care le va da maselor până la momentul presupusei sale morți și înălțări?
După cum subliniază Michael Tellinger , cel mai convingător argument împotriva teoriei mitologice a zeilor este că, aproximativ 9.000 de ani înainte de apariția lui Sumer , civilizația maya a apărut brusc și a afișat aceleași predilecții către agricultură, organizare socială, comerț și toate atribuibile învățăturilor zeilor Este posibil, chiar mai mult decât probabil, ca mai mult de un grup sau grupuri extraterestre să-și fi lăsat amprenta pe pământ .
Sunt indicii despre faptul că povestea lui Iisus a fost creată de biserică ca mijloc de supunere, control și conformitate în alianță cu religia și guvernarea Dar posibil ca o entitate cu abilități supranaturale să fi existat la acel moment, un extraterestru sau posibil un hibrid Anunnaki.
Articol preluat de pe internet .

sâmbătă, 26 iunie 2021

 


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Ziua de 28 iunie este ziua Bucovinei. Bucovina a fost sacrificata de catre ierarhiile astrale ,pentru strangerea de fonduri in lupta impotriva civilizatiilor agresionale civilizational. Au fost sacrificati peste 40000 de mii de bucovineni. Numai la data de 1 aprilie 1941 la Fantana Alba au fos mitraliati intre 2000 si 4000 de bucovineni. Ioan Lorin Fortuna , este nascut in orasul Radauti , unde este singuru l oras din tara aflat sub semnul sarpelui, aflat in curtea spitalului orasenesc. Scris de Simion Capras (28 IUNIE 2019).


vineri, 25 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST.

Homosexualitatea și lesbianismul sant niste fenomene nefiresti pentru fiintele omenești.
Aceste stării sant cauzate de animatorii existentiali care apartin civilizațiilor Agresional Civilizational Virtuale, care își satisfac nevoile și poftele sexuale (dacă pot fi numite asa) într-un mod nespecific civilizației Omenice.
Practic își bat joc de acele fiinte, contra cost, ( fiind acceptați de Hristos) satisfacandu-si nevoile sexuale.
Deasemenea aceste boli mentale pot fi aplicate unor fiinte nebenefice ( masoni si nu numai) ca și oprelisti existentiale pentru raul existential produs asupra unor fiinte individuale superioare sau asupra unor fiinte colective.
Toti cei care sant internati în spitale cu boli psihice sau neurologice, sant practic supuși la o bataie de joc din partea animatorilor existentiali. Scris de Simion Capras(25-iun-2021).


Dezbatere aprinsă între liderii europeni pe tema legii ungare privind comunitatea LGBTQ/ Premierul Olandei i-a cerut lui Viktor Orban să părăsească Uniunea, dacă nu-i plac valorile sale.

Liderii UE l-au condamnat dur joi pe premierul ungar, Viktor Orban, pentru legea sa împotriva promovării homosexualităţii în rândul minorilor, considerată homofobă, relatează AFP, citată de Agerpres.

Controversata legislaţie ungară a stârnit o dezbatere neobişnuit de aprinsă la summitul celor 27 de ţări de la Bruxelles, potrivit participanţilor.

”Nu a fost o discuţie diplomatică, a fost mai degrabă o confruntare”, a comentat premierul belgian Alexander De Croo, calificând acest moment drept „istoric”.

Legea a determinat 17 state membre, printre care Franţa, Germania, Olanda, Italia şi Belgia, să le scrie liderilor UE Charles Michel şi Ursula von der Leyen şi secretarului general al ONU Antonio Guterres (invitat la summit) despre necesitatea de a susţine valorile europene.

De Croo a subliniat că ”aproape toţi” participanţii l-au criticat pe liderul suveranist, care nu a putut conta decât pe sprijinul omologului său polonez şi ‘puţin’ pe al celui sloven.

”Discuţia a fost animată şi foarte, foarte sinceră’, a declarat cancelarul german, Angela Merkel. ”Am fost cu toţii foarte clari în ceea ce priveşte valorile fundamentale care sunt importante pentru noi”.

Premierul olandez, Mark Rutte, a fost foarte ofensiv, spunând că Ungaria, cu legea sa, nu mai are „nimic de făcut în Uniunea Europeană”. El i-a spus lui Viktor Orban că, dacă nu-i plac valorile UE, ar trebui să activeze articolul 50 din tratat „care a fost creat în acest scop” şi să părăsească Uniunea – aşa cum au făcut britanicii, potrivit unei surse europene.

Potrivit acestei surse, premierul luxemburghez, Xavier Bettel, a declarat că s-a depăşit o „linie roşie”, iar suedezul Stefan Lofven a avertizat că concetăţenii săi nu doresc să „trimită bani către o ţară” care acţionează în acest fel, deşi fondurile europene reprezintă o importantă mană cerească pentru Ungaria.

Legea prevede că „pornografia şi conţinutul care prezintă sexualitatea sau promovează devierea identităţii de gen, schimbarea de sex şi homosexualitatea nu trebuie să fie accesibile persoanelor sub 18 ani”.

Această lege ”nu mi se pare că este conformă cu valorile noastre”, a apreciat preşedintele francez, Emmanuel Macron, sperând să poată să-l convingă pe liderul ungar de o ”schimbare a acestui text”.

”Legea nu se referă la homosexuali, (ci) la modul în care părinţii vor să îşi educe copiii în materie de sex”, s-a apărat Orban, acuzându-i pe omologii săi europeni că nu au citit-o.

Ungaria nu doreşte să părăsească UE. Dimpotrivă, vrem să o salvăm de ipocriţi”, a scris pe Twitter ministrul ungar al justiţiei, Judit Varga.

Textul controversat i-a adus Budapestei o scrisoare de mustrare din partea Comisiei, care i-a dat termen până la 30 iunie pentru a răspunde. Executivul UE are competenţa de a iniţia proceduri pentru încălcări ale legislaţiei UE care ar putea duce la sesizarea Curţii de Justiţie a UE şi la aplicarea de sancţiuni.

sursa foto: Consiliul European

articol preluat g4media.ro




 

COMENTARIU EXISTENTIALIST.

Avortul nu este obligatoriu, deoarece încalcă regula liberului arbitru. Nimeni nu poate decide dacă o femeie doreste aceea ființă sau nu. Marea majoritate a femeilor renunță la a aduce pe lume un copil, datorita conditiilor precare in care trăiește si a sărăciei.
Cei care au votat impotriva acestei legi au avut funcții inalte la nivelul STATULUI, pentru ca o femeie să poată să își crească în conditiii bune copilul.
Pentru biserică această lege nu este benefică deoarece nu mai pot exorciza prin ritualul de botez atâtea ființe nevinovate ,transformandui in robi.
Cei vinovați pentru nenorocirea acelui copil sant părinții, nașii și popa care se ocupă de exorcizare.
Există si o directivă europeană care interzice botezul unui copil care nu a implinit varsta de 18ani. Scris de Simion Capras (25-iun-2021).



Ei sunt europarlamentarii români care au votat pentru ca bărbații să poată naște și avortul să fie drept fundamental al omului

Parlamentul European a adoptat joi un raport prin care le cere celor 27 de state membre ale Uniunii Europene să garanteze accesul femeilor la avort, supus unor legi extrem de restrictive în unele state membre, şi să asigure în acelaşi timp accesul la "o contracepţie de calitate şi la preţuri accesibile", relatează AFP.

Raportul Matic prevede că și bărbații pot naște și că avortul e drept fundamental al omului. Este vorba "de un pilon fundamental al drepturilor femeilor şi al egalităţii de gen", care "nu poate fi în niciun fel redus sau retras", insistă rezoluţia, adoptată cu 378 de voturi 'pentru', 255 'împotrivă' şi 42 de abţineri.
 
Pentru raportul care este intens contestat de Biserica Catolică au votat: Dacian Cioloș, Nicolae Ștefănuță, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță, toți membri ai USR-PLUS, din grupul Renew.
Împotriva raportului au votat: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Chris Terheș, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Marian Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor, Eugen Tomac, Lorant Vincze, Iuliu Winkler.

Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Siegfried Mureșan, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose au ales să nu voteze.

Dragoș Pîslaru, Adrian-Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu s-au abținut, în timp ce Claudiu Manda a fost absent.

Articol preluat comisarul.ro

marți, 22 iunie 2021

 


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Toate familiile preotesti și tot clerul-bisericeasc sant animati existential de catre, cel putin, civilizații diavolesti, bestiale, canaliene sau monstruoase.
Daniel Ciubotea este proiectat și realizat după chipul si asemănarea lui Luciferos, și este monstru. O să vedeți în discursurile sale o vorbă pe acelasi ton, care se vrea gravă, la fel ca si cea a lui Papa. Acesta este modul sadic de gandire specific civilizatiilor monstruoase, unde nu contează că nenorocesti definitiv sau partial atâtea ființe prin inrobirea și aservirea lor religioasă doar în folosul imbogatiri patronilor acestor religii.
Scris de Simion Capras (22-iun 2021).

Din totalul fiintelor care exista in aceasta lume 86 % apartin EGONIRII,iar restul apartin OMENIRII . In cadrul EGONIRII fiinta se numeste egon, aceasta punand intotdeauna interesele personale in fata intereselor generale, si crede ca orice face este bine. In OMENIRE fiinta se numeste omen, iar interesele generale sant mai presus de cele personale, iar locul unde exista se numeste PATRIE. Fiecare parte a acestei Lumi are cate 6 tipuri de persoane. Denumirea tipului de persoana si modul de gandire si manifestare in cadrul Egonirii sant: egon -smecher, demondesteptdiavol -vicleanbestieciniccanalie - perfid si monstru -sadic.
Pentru Omenire avem: omenistet, bonom-inteligent ingermaturuman -inteleptpontif- armonios si sacral - previzionar. Cu aceste tipuri de fiinte poti sa ai deaface zilnic si functie de modul de gandire si manifestare descris mai sus ,poti sa stii cu cine ai deaface . Aceste tipurii de fiinte pot dezvolta civilizatii , sunt 6 tipurii de civilizatii ne-agresionale civilizational : omenesti. bonome, ingeresti, umane , pontife si sacrale; iar pentru civilizatiile agresionale civilizational avem tot 6 tipurii egonice, demonice , diavolesti, bestiale, canaliane si monstruoase.
Fiintele din cadrul Egonirii sant denumiti mutanti civilizationali deoarece au corpul de omen ( trup uman) dar animarea existentiala este facuta de civilizatii virtuale agresionale civ. extraplanetare. In mod normal acestor fiinte le-ar trebui luat dreptul sa ocupe functii publice deoarece nu actioneaza pentru binele general ci doar pentru cel personal. Prin acest tip de fiinte s-au implementat la nivel lumesc religiile false si subversive, care sant distrugatoare fiintial pentru om. Ceea ce ei numesc credinta in religii este de fapt o mare afacere de imbogatire a celor care ii venereaza si care nicidecum nu duce la dezvoltarea. fiintial superioara a omului . Scris de Simion Capras (22-iun-2019).
Adrian Iacob : Trebuie sa se stie ca nu suntem singurii in acest univers infinit .Exista civilizatii cu milioane de anii inaintea noastra .Aceste civilizatii influienteaza indirect viata pe TERRA prin animare existentiala .Ceea ce se numeste re-intrupare sau reincanare este de fapt aducerea in plan fizic a acestor civilizatii extraterestre ...prin (ingerii sau demoni ) incarnati ,intrupatii in anumite personaje cheie .Exista o lupta permanenta in plan fizic intre cele doua componente , egonice  - omenice ( gen societatea capitalista contra societatii socialiste )  un joc existential intre cele doua categorii .... Este foarte simplu de imaginat daca ati vazut filmul Avatar .Pe acelas principiu vin acesti animatorii existentiali .

luni, 21 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST.



Piata Unirii din Oradea.
Azi am aflat, sau poate mi-am amintit că la câțiva zeci de metri de Piata Unirii din Oradea se află piata ferdinand.
Se vede,astfel, gradul înalt de nesimțire care a dus la demolarea statui lui MIHAI VITEAZUL și înlocuirea lui cu ferdinand. I-au mai numit și intregitorul, de parcă MIHAI VITEAZUL și Armata Română și Diplomatia Română din timpul primului razboi mondial nu au existat.
Există piața ferdinand, dar l-au scos pe MIHAI VITEAZUL din Piața Unirii și l-au pus în locul lui pe ferdinand.Scris de Simion Capras( 21-iun-2021).


joi, 17 iunie 2021

 




--Suntem fiinte individuale superioare virtuale ,de tip informatic ,realizate si implementate in evolutia existentiala specific virtuala ,in lumea in care existam ,de catre o anumita Civilizatie Creatoare Absoluta Conducatoare --

Scris de Lorin Fortuna 




 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Țară Aleasă Inaintemergatoare România ,poporul Roman ales INAINTEMERGATOR si deasemenea Orașul Timișoara, Oraș Inaintemergator.
Statutul de ÎNAINTEMERGATORELE acestei ere Zodiacale nr .9,care a început în data de 22-03-1990 care tine 1000 de ani ,fiind ultima eră zodiacala a acestei Lumi Medii nr.6 și utima era a Planetei pe actualul domeniu Orbital, nu poate fi obtinut decât prin meritele existențiale ale unei Țări, Oraș, Popor. Niciodată nu o să îți dea nimeni acest statut pe gratis.
Revoluția Română de la Timișoara a fost considerată de către Ierarhiile Astrale Abilitate ca fiind cel mai important eveniment al sfarsitului de eră zodiacala nr.8 și începutul erei zodiacale nr 9.
Revolutia de la Timisoara, a reusit să dea jos un Tiran ( ceausescu) și să îndeplinească în același timp, și cele trei condiții necesare Ietarhiilor Astrale, pentru ca o revolutie să fie validată.
Sa existe morti și răniți, să se constitue un for de conducere ( Frontul Democratic Roman) și să redacteze o Proclamație cu doleanțele revolutionarilor( PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA).
Pe baza acestor argumente a fost dat acest statut.
Marele rol al acestei Revoluții a fost în primul rând obtinerea libertății de exprimare , iesirea dintr-o dictaturălibertatea de a călătorii.
Aceasta Revolutie de la Timisoara a deschis drumul Gruparilor de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale să lupte împotriva Gruparilor de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale și iesirea lor de sub jugul lor.
Ca gen de manifestare a acestor Grupării de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale sant, dictaturile ( ceausescu era balaurean, iliescu era arahnidic tarantular de-al lui Satan) ,religiile actuale printre care și cea crestin ortodoxă, clanurile mafiote de orice fel ,masoneriile etc.
S-a reușit pe baza unor competiții civilizationale intre cele două grupări de Civilizații, iesirea din acest INTUNERIC INROBITOR, pentru a deschide calea Ființei Individuale de tip OM în vederea dezvoltării normale FIINTIAL SUPERIOARE. Scris de Simion Capras (17 -iun-2021).



miercuri, 16 iunie 2021




 

Simion Capras : Numărul 13 este numărul religiei crestin ortodoxe, iar numarul 14 este numărul religiei de rit catolic.

În anul 13 al lumii nr.4 au atacat Civilizația Serpiliana planeta iar în anul 14 s-a aprobat Competitia Civilizationala, de catre un emisar Solarital pe nume Helios , care stabilea carei grupări de Civilizații va ramane această planetă.
Lumea nr.4 a fost câștigată de Gruparea de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale, iar Lumea nr.5 si 6 au fost castigate de Gruparea Neagresional Civilizational Virtuale.
Competitia pentru această Lume Medie nr.6 s-a desfășurat între anii 2008 - 2012. Și astăzi numerele 13 și 14 sant numere foarte nebenefice. (scris 16-iun-2021).

COMENTARIU EXISTENTIALIST :
In lumea nr. 4 ,la data de 26- 03 - 0013 , a avut loc asupra acelei lumi, un atac civilizational din partea Civilizatiei Serpiliene Viperiene de culoare iindigo si energie de baza mirositoare. Atacul a avut loc in urma tradarii unuia dintre fii conducatorului planetei Terra. Acela se numeste Luciferos avand ca si partenera pe Pandora iar ca fiu pe Mamona. In cadrul religilor acesta este cunoscut ca Adam si Eva. Au reusit sa transforme civilizational ,adica sa exorcizeze ,aproape jumatate din lumea superioara cunoscuta sub denumirea de rai. Pentru Gruparea de Civilizatii neagresoare civilizational a fost o lovitura crunta aceasta tradare, deoarece aceasta Planeta Terra ,era considerata varful de lance in lupta contra Civilizatiilor Agresoare Civilizational. Terros a fost shimbat de la conducerea Planetei locul lui fiind luat de Luciferos cu consecinte catastrofale pentru lume si Planeta. Atunci s- au ridicat din cadrul Poporului Roman Mihai Eminescu Ancestru si Corneliu Zelea Codreanu Ancestru care au reusit prin lupta sa stavileasca agresiunea si sa salveze o jumatate de lume. Ei sant cunoscuti ca fiind ARHANGHELUL MIHAIL si ARHANGHELUL GAVRIL. De atunci a aparut religia extraplanetara de tip serpilian care mai apoi s -a transformat in religia crestina . Daca va uitati la sceptrle episcopilor si al lui Daniel Ciubotea o sa vedeti doi serpi care stau fata in fata. Scris de Simion Capras. (16-iun- 2019 ).

marți, 15 iunie 2021


 Simion Capras : Acestia sânt MUTANTII CIVILIZATIONALI care au fost susținuți și propulsati în cele mai importante funcții de conducere în unele dintre cele mai puternice state din această Lume Medie nr.6 și care au fost puși să concureze din partea Grupărilor de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale, pentru ca în cazul că vor câștiga Competitia Civilizationala care s-a desfășurat în perioada 2008 - 2012,această PLANETA să fie distrusă, iar locurile pentru mantuire alocate acestei planete să fie luate de aceste civilizații ( agresoare ) în detrimentul CIVILIZATIEI OMENICE. Ei asa arata in lumile lor dar in lumea noastra fizica ei vin prin animare existentiala  (demonii sau ingerii ).Sant foști sefi de stat și foști primministri în state foarte puternice dar și marele trădător Civilizational, regele mihai.( scris 15-iun-2021) .


COMENTARIU EXISTENTIALIST:
12-12- 2012 Aceasta este data la care aceasta lume si planeta urmau sa fie distruse cum au fost distruse Planeta Ancestralia si Delfiniana , iar ramasitele lor se regasesc in Inelele lui Saturrn. Data de mai sus se numeste palindrom iar distrugerea unei planete este cu costuri mai mici in aceasta data. Lumea nr. 4 a fost pierduta in favoarea gruparilor de civ. agresionale civilizational ,Lumea nr. 5 a fost castigata de gruparea de civilizatii neagresional civilizational Ultima competitie civilizationala s-a desfasurat intre anii 2008 si 2012. Competitorii ambelor grupari au fost selectati dupa ce au fost supusi unor incercarii corespunzataoare si a avut urmatoarele etape : 1946 - 1976 avand ca obiectiv nastrea, cresterea si adolescenta competitoriilor , 1977 - 2007 verificarea calitatii competitoriilor , 2008 - 2012 COMPETITIA . 
Gruparea de Civ. Agresional civ. : GEORGE BUSH --" CIV. DRACONIANA NEAGRA." ANTHONI BLAIR -- "CIV. ACVILIANA ROSIE INFRN". MIHAI DE HOHENTOLERN -- " CIV. FELINIANA LEONIDA". WILIAM GATES --- "CIV . ACV . ROSIE VAZIVA" WEN JIBAO -- "CIV . DRAGONIANA", BARAC OBAMA -- "CIV. GORILIANA MARONIE" .
GRUPAREA DE CIV . NEAGRESIONALE  BASTINASE  A  ACESTEI  PLANETE : IOAN LORIN FORTUNA - " CIV VULTURIANA ALBOASA" , ALBANO CARISi - " CIV. URANGUTANIANA," EDWARD SNOWDEN - "CIV. ACVILIANA ROSILA" , ANDRE RIEU - "CIV. CIMPANZIANA, PATRIC MODIEO - " CIV. GORILIANA ALBOASA" , RUAD AL MALKI - "CIV. VULTURIANA MARONILA " 
Competitia a fost castigata de gruparea neagresioanal civ, iar greul luptei a fost dus de " VULTURIENII ALBII " unde pe langa Ioan Lorin Fortuna a avut inca 6 combatanti , din care am terminat competitia eu ( S. Capras ) si Lorin Fortuna .Scris de Simion Capras.(26 iulie 2019).

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...