marți, 22 iunie 2021

 


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Toate familiile preotesti și tot clerul-bisericeasc sant animati existential de catre, cel putin, civilizații diavolesti, bestiale, canaliene sau monstruoase.
Daniel Ciubotea este proiectat și realizat după chipul si asemănarea lui Luciferos, și este monstru. O să vedeți în discursurile sale o vorbă pe acelasi ton, care se vrea gravă, la fel ca si cea a lui Papa. Acesta este modul sadic de gandire specific civilizatiilor monstruoase, unde nu contează că nenorocesti definitiv sau partial atâtea ființe prin inrobirea și aservirea lor religioasă doar în folosul imbogatiri patronilor acestor religii.
Scris de Simion Capras (22-iun 2021).

Din totalul fiintelor care exista in aceasta lume 86 % apartin EGONIRII,iar restul apartin OMENIRII . In cadrul EGONIRII fiinta se numeste egon, aceasta punand intotdeauna interesele personale in fata intereselor generale, si crede ca orice face este bine. In OMENIRE fiinta se numeste omen, iar interesele generale sant mai presus de cele personale, iar locul unde exista se numeste PATRIE. Fiecare parte a acestei Lumi are cate 6 tipuri de persoane. Denumirea tipului de persoana si modul de gandire si manifestare in cadrul Egonirii sant: egon -smecher, demondesteptdiavol -vicleanbestieciniccanalie - perfid si monstru -sadic.
Pentru Omenire avem: omenistet, bonom-inteligent ingermaturuman -inteleptpontif- armonios si sacral - previzionar. Cu aceste tipuri de fiinte poti sa ai deaface zilnic si functie de modul de gandire si manifestare descris mai sus ,poti sa stii cu cine ai deaface . Aceste tipurii de fiinte pot dezvolta civilizatii , sunt 6 tipurii de civilizatii ne-agresionale civilizational : omenesti. bonome, ingeresti, umane , pontife si sacrale; iar pentru civilizatiile agresionale civilizational avem tot 6 tipurii egonice, demonice , diavolesti, bestiale, canaliane si monstruoase.
Fiintele din cadrul Egonirii sant denumiti mutanti civilizationali deoarece au corpul de omen ( trup uman) dar animarea existentiala este facuta de civilizatii virtuale agresionale civ. extraplanetare. In mod normal acestor fiinte le-ar trebui luat dreptul sa ocupe functii publice deoarece nu actioneaza pentru binele general ci doar pentru cel personal. Prin acest tip de fiinte s-au implementat la nivel lumesc religiile false si subversive, care sant distrugatoare fiintial pentru om. Ceea ce ei numesc credinta in religii este de fapt o mare afacere de imbogatire a celor care ii venereaza si care nicidecum nu duce la dezvoltarea. fiintial superioara a omului . Scris de Simion Capras (22-iun-2019).
Adrian Iacob : Trebuie sa se stie ca nu suntem singurii in acest univers infinit .Exista civilizatii cu milioane de anii inaintea noastra .Aceste civilizatii influienteaza indirect viata pe TERRA prin animare existentiala .Ceea ce se numeste re-intrupare sau reincanare este de fapt aducerea in plan fizic a acestor civilizatii extraterestre ...prin (ingerii sau demoni ) incarnati ,intrupatii in anumite personaje cheie .Exista o lupta permanenta in plan fizic intre cele doua componente , egonice  - omenice ( gen societatea capitalista contra societatii socialiste )  un joc existential intre cele doua categorii .... Este foarte simplu de imaginat daca ati vazut filmul Avatar .Pe acelas principiu vin acesti animatorii existentiali .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...