duminică, 27 iunie 2021

 Teoria privind „legătura” dintre Annunaki și Iisus

iunie 26, 2021 ,sursa:Marian Popa
Figura omului cunoscut de toți ca Iisus a fost creată de Sinodul de la Niceea în 325 d.Hr., cu scopul de a reuni toate cultele din Yeshua ben Yosef prin împăratul Constantin. Sinodul a adăugat abilitățile supranaturale ale lui Mithras , Horus și Osiris la entitatea lui Iisus , care a dat naștere creștinismului.
Dar în Biblie lipsesc capitole precum Cartea lui Enoh, Cartea Jubileelor, Cartea Numerelor și Cartea Războaielor lui Iehova . De ce ar fi fost eliminate toate aceste cărți? Ceea ce știm din aceste cărți lipsă, este că Iehova (El Shaddai și numit în cele din urmă, YHWH) era cunoscut sub numele de „ Domn ” și era un Dumnezeu al răzbunării și al mâniei . Este posibil ca, din moment ce Iisus l-a înlocuit pe Iehova, oamenii s-ar fi închinat în mod inconștient aceluiași Dumnezeu al răzbunării și al mâniei?
Ceea ce se știe despre Biblie este modul în care a fost scrisă în ordine inversă astroteologică perfectă, pe măsură ce progresăm prin precesiunea echinocțiilor , ceea ce explică ordinea inversă a semnelor astrologice . De exemplu, atunci când israeliții au idolatrat vițelul când Moise a mers la munte, aceasta a reprezentat epoca Taurului, când Moise a suflat pe cornul berbecului, a reprezentat epoca Berbecului , când Iisus a hrănit oamenii cu doi pești, eu reprezintă epoca Peștilor , când Iisus a spus să-l urmeze pe omul care purta ulciorul cu apă, a reprezentat epoca Vărsătorului .
Ce s-ar întâmpla dacă Biblia ar fi un calendar criptat care numără zilele până la întoarcerea familiei noastre galactice? Este posibil ca elita conducătoare să știe acest lucru și să încerce să creeze vremurile sfârșitului? pentru a împiedica umanitatea să urce, pentru a ne recolta energia pentru propriile interese, menținându-ne în același timp trăind cu teamă ca sclavi în partea de jos a unui sistem. Poate că aceste vremuri vor aduce întoarcerea Anunnaki, zeii creatori?
Ceea ce știm este că numele „ Iisus ” nu a existat niciodată în momentul presupusei sale nașteri, deoarece litera „ J ” nu a fost inventată până în anul 1500.
Aceasta înseamnă, de asemenea, că nu existau Joan, Jov, Jacov, Jeremia, Juda, Josif etc. Cu legăturile societății secrete , adevărul ar fi putut fi denaturat sau criptat? Ceea ce știm este că o Biblie creștină poate fi găsită la etajul principal al oricărei loji masonice., dar când ajungi la gradul 33 al francmasoneriei, „Doctrina satanistă” este cea urmată de cei care au urcat la acest nivel. De asemenea, motto-ul masonului de gradul 33 este „Ordo ab chao” care înseamnă „Ordine din haos”.
Conform lucrărilor lui Gregg Braden , avem doar 22 din 64 de codoni din ADN-ul nostru activat. Imaginați-vă ce am putea face dacă toți codonii noștri ar fi activați?
Este posibil ca ADN-ul nostru să fie pe deplin activat după ce a fost manipulat genetic de Anunnaki? Este ceva ce putem face pentru noi înșine? Ar putea Iisus să fie același cu Kukulkanul mayașilor și cu Quetzalcoatlul aztecilor?
Se pare că multe lucruri care concentrează interesele umanității sunt extrem de reprimate. Era un bărbat cu părul blond cu ochi albaștri, pe nume Kukulkan, care a vizitat maiașii și i-a învățat despre astronomie, agricultură, medicină și matematică. Se crede că a venit din Pleiade pentru a ajuta civilizația maya și a promis că se va întoarce. Aceeași entitate este descrisă de azteci ca Quetzalcoatl .
Ar putea fi această poveste aceeași cu povestea lui Iisus? Este posibil ca Iisus să fi fost un extraterestru de pe o planetă vecină sau un alt sistem stelar?
Știm foarte puțin despre Iisus din momentul nașterii sale până la vârsta de 30 de ani. Dacă steaua din Betleem a fost un OZN , este posibil ca Iisus să se întoarcă la nava sa mamă pentru a pregăti învățăturile pe care le va da maselor până la momentul presupusei sale morți și înălțări?
După cum subliniază Michael Tellinger , cel mai convingător argument împotriva teoriei mitologice a zeilor este că, aproximativ 9.000 de ani înainte de apariția lui Sumer , civilizația maya a apărut brusc și a afișat aceleași predilecții către agricultură, organizare socială, comerț și toate atribuibile învățăturilor zeilor Este posibil, chiar mai mult decât probabil, ca mai mult de un grup sau grupuri extraterestre să-și fi lăsat amprenta pe pământ .
Sunt indicii despre faptul că povestea lui Iisus a fost creată de biserică ca mijloc de supunere, control și conformitate în alianță cu religia și guvernarea Dar posibil ca o entitate cu abilități supranaturale să fi existat la acel moment, un extraterestru sau posibil un hibrid Anunnaki.
Articol preluat de pe internet .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...