miercuri, 30 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Domnule Daniel Ciubotea, ar trebuii să dați un comunicat referitor la folosirea expresiei de, Rob al lui Hristos Dumnezeul nostru, in cadrul ritualurilor religioase, și ce semnificatie are folosirea acestei expresii.
De ce nu se foloseste direct numele sau prenumele unei fiinte fără a folosi cuvantul ROB?
Trebuie explicat populatiei statale a României ce implicații devastatoare are asupra dezvoltării fiintialr superioare ,folosirea acelei expresii și mai ales de ce se foloseste.
Cer o minimă explicatie din partea BOR.
Cu această expresie și cu ritualurile pe care le aveți în cadrul religiei de rit ortodox, prin EXORCIZAREați nenorocit toți vectorii luminosi ai acestei Țării,transformandu-i Civilizational în MUTANTII Hristici după care i-ati exterminat schimbandu-le soarta sau destinul existențial pentru a nu își duce la bun sfarsit misiunea care o aveau de indeplinit. Degeaba arătați populatiei că egonii,demonii,diavolii,bestiile,canaliile și monștri sant în altă parte,pentru ca,chiar voi santeti aceea cu modurile de gandire și manifestare care sant acelea de destept ,viclean,perfid și sadic care vă caracterizează.
Mihai PĂTRAȘCU,Alexandru Ioan Cuza,Avram iancu,Horia,Cloșca și Crișan ,etc au fost terminati după exorcizarea lor.
Uitati -va acum in această Țară ce efecte produc botezurile și cununiile voastre asupra populatiiei. Clanurile, retelele mafiote sant datorate transformarilor civilizationale la care au fost supuse acele fiinte.
ATI BAGAT DRACI IN EI, AVEȚI REZULTATUL.
Niciodată civilizațiile Neagresional Civilizational Virtuale ( omeni, bonomii, îngerii, umanii, pontifii sau sacralii) nu vor face din fiinte ce ați facut voi cu aceste religii false și subversive.
Scris de Simion Capras (30-iun-2021).


Biserica Ortodoxă, mesaj de Ziua Rețelelor de Socializare: S-au dovedit un mijloc pastoral foarte util, transmiterea slujbelor online a fost o mângâiere sufletească.

Biserica Ortodoxă Română a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Rețelelor de Socializare, transmițând că acestea sunt ”un mijloc misionar și pastoral foarte util”, în contextul în care credincioșii au participat la slujbe online în timpul pandemiei COVID-19, atunci când restricțiile de deplasare nu le permiteau să meargă la biserică:

  • ”În contextul pandemiei, platformele de socializare s-au dovedit a fi un mijloc misionar și pastoral foarte util, întrucât o mare perioadă de timp credincioșii nu au putut participa fizic la slujbele Bisericii. Astfel, transmiterea slujbelor online a reprezentat o mângâiere sufletească, o sursă de pace și bucurie mai ales că foarte mulţi oameni au suferit de singurătate, anxietate, nesiguranţa zilei de mâine, teama de îmbolnăvire și de moarte”, a transmis BOR.
Reprezentanții Bisericii au mulțumit preoților și călugărilor din cadrul Patriarhiei Române care au făcut posibilă transmiterea online a evenimentelor religioase pentru a transforma ”perioada de însingurare și neliniște într-un de speranță și comuniune”
  • ”Le mulțumim eparhiilor, parohiilor și mănăstirilor din cuprinsul Patriarhiei Române că au răspuns cu promptitudine îndemnurilor noastre și nevoilor spirituale ale credincioșilor, asigurând transmiterea Sfintei Liturghii și a celorlalte slujbe pe rețelele de socializare. Prin slujbele Bisericii difuzate online, perioada de însingurare și neliniște a fost transformată într-una de speranță și comuniune, credincioșii așteptând cu multă responsabilitate și încredere în Dumnezeu momentul participării liturgice reale, de care astăzi ne bucurăm”, se mai arată în comunicat.

În final, BOR îi felicită pe cei care utilizează platformele sociale ”pentru promovarea cuvintelor şi faptelor bune ale oamenilor, nu pentru a genera conversații conflictuale și ofensatoare”:

  • ”Ziua Mondială a Rețelelor de Socializare, serbată anual la data de 30 iunie, este un prilej de a-i felicita pe toți cei care utilizează platformele sociale pentru promovarea cuvintelor şi faptelor bune ale oamenilor, nu pentru a genera conversații conflictuale și ofensatoare. În acest sens, Mântuitorul Iisus Hristos ne îndeamnă cu aceste cuvinte: „Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri” (Matei 5, 16). Prin urmare, să folosim cu discernământ și responsabilitate rețelele de socializare în duhul solidarității, respectului și iubirii de semeni, potrivit cuvintelor Sfântului Apostol Pavel: „Nu faceţi nimic din duh de ceartă, nici din slavă deşartă, ci cu smerenie unul pe altul să-l socotească mai de cinste decât el însuşi. Să nu caute nimeni numai ale sale, ci fiecare şi ale altuia” (Filipeni 2, 3-4)”.
sursa foto: Inquam Photos/ George Călin
articol preluat de pe g4media.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...