joi, 17 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Țară Aleasă Inaintemergatoare România ,poporul Roman ales INAINTEMERGATOR si deasemenea Orașul Timișoara, Oraș Inaintemergator.
Statutul de ÎNAINTEMERGATORELE acestei ere Zodiacale nr .9,care a început în data de 22-03-1990 care tine 1000 de ani ,fiind ultima eră zodiacala a acestei Lumi Medii nr.6 și utima era a Planetei pe actualul domeniu Orbital, nu poate fi obtinut decât prin meritele existențiale ale unei Țări, Oraș, Popor. Niciodată nu o să îți dea nimeni acest statut pe gratis.
Revoluția Română de la Timișoara a fost considerată de către Ierarhiile Astrale Abilitate ca fiind cel mai important eveniment al sfarsitului de eră zodiacala nr.8 și începutul erei zodiacale nr 9.
Revolutia de la Timisoara, a reusit să dea jos un Tiran ( ceausescu) și să îndeplinească în același timp, și cele trei condiții necesare Ietarhiilor Astrale, pentru ca o revolutie să fie validată.
Sa existe morti și răniți, să se constitue un for de conducere ( Frontul Democratic Roman) și să redacteze o Proclamație cu doleanțele revolutionarilor( PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA).
Pe baza acestor argumente a fost dat acest statut.
Marele rol al acestei Revoluții a fost în primul rând obtinerea libertății de exprimare , iesirea dintr-o dictaturălibertatea de a călătorii.
Aceasta Revolutie de la Timisoara a deschis drumul Gruparilor de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale să lupte împotriva Gruparilor de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale și iesirea lor de sub jugul lor.
Ca gen de manifestare a acestor Grupării de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale sant, dictaturile ( ceausescu era balaurean, iliescu era arahnidic tarantular de-al lui Satan) ,religiile actuale printre care și cea crestin ortodoxă, clanurile mafiote de orice fel ,masoneriile etc.
S-a reușit pe baza unor competiții civilizationale intre cele două grupări de Civilizații, iesirea din acest INTUNERIC INROBITOR, pentru a deschide calea Ființei Individuale de tip OM în vederea dezvoltării normale FIINTIAL SUPERIOARE. Scris de Simion Capras (17 -iun-2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...