luni, 27 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Shambala și Agartha sant lumile Inferioare cunoscute ca Lumea Infernală sau Iad. Sant vizibile sau sant fizice. Au venit ființe din interiorul pământului în această Lume Medie nr.6. Și de aici au fost dincolo.

Parerea mea este că cu cât oameni posedă o tehnologie mai avansată cu atât se vor mântui mai greu. Uită-te la SUA ,. Au colaborare cu extratereștri de la care au primit tehnologie ultraperformanta și sant Țara Aleasă Inaintemergatoare Întunecată. Nu același lucru poți să zici de România.
Mai degrabă se mântui un trib sau o țară mai puțin dezvoltată decât una superdezvoltata, dacă pun accent pe dezvoltarea fiintiala Superioara, adică să facă tot posibilul să își umple toate corpurile Trupului Informatic cu energiile specifice fiecărui corp. Facem autostrăzi, aeroporturi, dezvoltam calea ferată, dar dacă se dă drumul la vehiculele cu camp magnetic sau la teleportarea fiintelor.
Da exista legenda amiralului Bird care a zburat la polii ( nord si sud) si ar fii descoperit intrariile acolo spre interior .......dar raportul si jurnalul lui au fost trecute le secret ........... profesorul Lorin Fortuna  spunea intr-un comentariu -deasemena- ca din zona Rosia montana exista un put spre lumea interioara(fizic) ....stii cum e ....este posibil ca planeta sa fie goala pe interior -pe principiul storcatorului de rufe , nu ai niciodata rufe in centrul masinii ....la stoarcere fortele centrifuga si centripeta ,tinand rufele pe margine ..........pamantul rotindu -se in jurul axei ..........materia grea este impinsa spre exterior formand crusta ...........Scris de Simion Capras si Adrian Iacob (27 nov-2023).


marți, 21 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:

LISTA VECTORILOR FUNDAMENTALI AFERENTE ERELOR ZODIACALE LUMESTI, ALE ACTUALEI LUMI PLANETARE MEDII NR.6 IN CARE EXISTĂM

1).Era zod.nr.1 de la anul 0 ÷ la anul 1000 -MOȘU a existat pe arealul munților Bucegi. Partenera sa existențială s-a numit BABA.

2).Era zod.nr.2, 1000 ÷2000 -BACIU, a trait pe arealul Dobrogei.
3).Era zod.nr.3, 2000 ÷3000 -MESES, arealul Egiptului antic.

4).Era zod.nr.4, 3000 ÷4000 -Manitu arealul imperiului Inca.
5).Era zod nr.5, 4000 ÷5000 - AMENEMHAT, arealul Egiptului.

6).Era zod.nr.6, 5000 ÷6000 -IEROBOAM, arealul Palestinei antice
.
7).Era zod.nr.7, 6000 ÷7000 - APOLONIUS DIN TIANA. arealul Greciei și Italiei. Avea capacitate de a se teleporta.

8).Era zod.nr.8 - Nu a venit informația.

9).Era zod.nr.9 - IOAN LORIN FORTUNA. arealul României.

Pe lângă Oamenii Sfinx, fiecare au avut pe lângă ei și oameni principali care poartă denumirea generică de OM SOIM. Toți aceștia aveau rolul de a prelua la începutul fiecărei ere Zodiacale, informațiile din Astral, specifice acelei Ere Zodiacale și a informa populația de modul în care trebuie să evolueze în aceea eră. Scris de Simion Capras(21-nov-2023).

sâmbătă, 18 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:
Așa arată popii religiilor crestine și a tuturor religiilor care se practică azi în Lumea Medie nr.6. Ceea ce susțin religiile creștine și nu numai,sant teoriile religioase ale religiei serpiliene extraplanetare care a fost preluată de catre Hristos și folosită de acesta în scopul îmbogățirii personale cât și a inrobirii populației în vederea aplicării Noii Ordini Mondiale unde inrobirea este totală.
Se pare că cel care urma să fie regelui lui Dumnezeu în această lume este primul ministru al statului Israel B N. Dar nu se specifica cum îl cheamă pe acel Dumnezeu. Acel Dumnezeu se numește Satan, după cum tot Satan se ascunde și sub denumirea de Alah sau Ball. Mai menționez faptul că Israelul nu a fost niciodată tara sfântă sau inaintemergatoare asa cum s-a plătit ca acest lucru să fie crezut. Israelul este o țară satanica împreună cu SUA, ELVETIA, ANGLIA UCRAINA KAZACTANUL. Capitala Kazahstanului se numește Astana iar dacă inversezi primele doua litere intre ele vei citi Satana. Cel care a vrut să fie regele lui Satan ( aceasta este denumire corecta) urma să diminueze populația acestei Lumi cu 90%.
În acest personaj urma să se intrupeze în mod direct Satan, iar dacă voiai să stai de vorbă cu acest personaj de fapt stăteai de vorbă cu Satan.
Palestina a dat și ea un om Sfinx și a fost Țară Aleasă Inaintemergatoate. Scris de Simion Capras(18 -nov-2023).


miercuri, 8 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Ați întrebat vreodată pe vreun episcop sau pe patriarh ce reprezintă cei doi șerpi de pe sceptrul pe care îl tine în mână?
Acesta este simbolul principal care arată că religia creștină a fost preluată de catre Hristos de la civilizația Serpiliana Viperiana de culoare indigo și energie de bază mirositoare. Acesta o folosește exact pentru ce a fost Creată adică de inrobire, aservire și sclavizarea Fiintelor Individuale Superioare prin exorcizare, în vederea îmbogățirii personale ale lui Hristos, și a pregătirii generale a populației în vederea instaurării Noii Ordini Mondiale care urma să fie făcută de catre organizații masonice secrete care au vrut să impună inrobirea totală.
Ca și rob religios nu ai dreptul să mai gândești liber, iar fondurile pe care ar trebuii să le produci pentru a exista in lumile Superioare acesteia sant confiscate după bunul plac al lui Hristos, ființele nemaiavând cu ce exista dincolo, acestea fiind anihilate fiintial deoarece nu îți da nimeni nimic dincolo.
De aceea existăm în această Lume Medie nr.6 și santem dotați cu cele trei Trupuri, (fizic,Informatic, Interfatal) și avem datorită Trupului Fizic cele cinci simțuri și aparatu sexual, ca să facem fonduri cu ele. Postind ( sant 152 de zile de post într-un an) practic ești împiedicat să îți umpli cu fonduri existențiale corpurile specifice Trupului Informatic ( în număr de 15) .
Întrebați popii ce semnificație are expresia, ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, și care sant efectele asupra unei ființe. Scris de Simion Capras(8-nov-2023).




Comentariu Existentialist:

Aceasta este legatura între religia creștină a lui Hristos și Civilizațiile Satanice. Religia creștină fiind preluată de la civilizația Serpiliana Viperiana, care este civilizația trimisă de Satan în Lumea nr.4, 26-03-0013, să ocupe această Planetă.
Făcând semnul crucii deschizi un portal satanic ( vezi clipul de mai jos) asupra ta prin care devii vulnerabil și slab în fața civilizatiilor agresoare care te exorcizeaza. Scris de Simion Capras(8-nov-2023).



vineri, 3 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:
Asta a făcut Civilizația Serpiliana Viperiana, în Lumea Medie nr.4, în anul 13 și data de 26 03. La ordinul lui Satan,care era conducătorul Ansamblalului Civilizational Agresional Virtual, această civilizație, și nu numai, au atacat această Planetă la nivelul Lumii Superioare ( rai) cu consecințe foarte grave la nivel de Planetă și prin trădarea lui Luciferos și apoi a întregii familii Terros care era în acel moment familia care conducea Planetă. Din acel moment s-a instituit o blocată anti-informationala prin care intrau doar informațiile folositoare doar pentru ei.
S-a ajuns, astfel, la o Competiție Civilizationala pe durata a trei Lumi Medii prin care urma să se hotărască cui îi ramane această Planetă și locurile alocate de catre Ierarhiile Astrale Abilitate în vederea mântuirii.
Menționez faptul că o Lume Medie are ca și perioada temporală 9000 de ani terestri și fiecare Lume are cate 9 ere Zodiacale a câte 1000 de ani fiecare. O Planetă are dreptul la 6 Lumi Medii a câte 9000 de ani fiecare, iar între Lumi este necesar 1000 de ani pentru schimbarea scenariilor și a decorurilor existențiale.
Reprezentanții poporului Român au fost singurii care au acceptat, încă din Lumea Medie nr.4, să lupte în Competiția Civilizationale contra acestui sistem malefic instituit de Fiinta Androgina Superioara Satan și Geea.
Asa a fost implementat la nivelul fiecare ere zodiacale apariția OMULUI SFINX sau a OAMENILOR SOIMI (pot fi mai multi) ,prin care se transmiteau informațiile specifică fiecărei ere Zodiacale și care trebuiau asimilate de catre Ființele Individuale Superioare.
Odată cu terminarea acestui razboi mondial în care aproximativ 5% se va purta cu arme convenționale și restul va apartine războiului informațional,(nu vedeți cata minciună și fals există în informațiile care circula) ,Omenirea va întra în ERA LUMINOASĂ unde va predomina dezvoltarea fiintial superioara în detrimentul dezvoltării materiale atât la nivel personal cât și la nivel general.
De aceea existăm, ca să evoluam și nu să cerem toata ziua ajutor de la conducătorii supremi ajutor. Santem și existăm ca să ne facem fonduri existențiale necesare existenței în lumile Superioare. De aceea ți sa dat Trupul Fizic cu cele cinci simțuri, vaziv,auziv, tactil, mirositor, gustativ și cel sexual pentru a putea să îți creezi fonduri existențiale pe care dincolo nu le mai ai și în cazul in care ai nevoie de ele trebuie să vii ca și animator existential pentru ca să le completezi.
Deasemenea trebuie știut că odată selectat pentru lumile superioare, incepe o altă luptă de acumulare pentru a fi selectat pentru urmatoare lume superioara față de care esti în acel moment.Scris de Simion Capras(3- nov-2023).

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...