luni, 27 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Shambala și Agartha sant lumile Inferioare cunoscute ca Lumea Infernală sau Iad. Sant vizibile sau sant fizice. Au venit ființe din interiorul pământului în această Lume Medie nr.6. Și de aici au fost dincolo.

Parerea mea este că cu cât oameni posedă o tehnologie mai avansată cu atât se vor mântui mai greu. Uită-te la SUA ,. Au colaborare cu extratereștri de la care au primit tehnologie ultraperformanta și sant Țara Aleasă Inaintemergatoare Întunecată. Nu același lucru poți să zici de România.
Mai degrabă se mântui un trib sau o țară mai puțin dezvoltată decât una superdezvoltata, dacă pun accent pe dezvoltarea fiintiala Superioara, adică să facă tot posibilul să își umple toate corpurile Trupului Informatic cu energiile specifice fiecărui corp. Facem autostrăzi, aeroporturi, dezvoltam calea ferată, dar dacă se dă drumul la vehiculele cu camp magnetic sau la teleportarea fiintelor.
Da exista legenda amiralului Bird care a zburat la polii ( nord si sud) si ar fii descoperit intrariile acolo spre interior .......dar raportul si jurnalul lui au fost trecute le secret ........... profesorul Lorin Fortuna  spunea intr-un comentariu -deasemena- ca din zona Rosia montana exista un put spre lumea interioara(fizic) ....stii cum e ....este posibil ca planeta sa fie goala pe interior -pe principiul storcatorului de rufe , nu ai niciodata rufe in centrul masinii ....la stoarcere fortele centrifuga si centripeta ,tinand rufele pe margine ..........pamantul rotindu -se in jurul axei ..........materia grea este impinsa spre exterior formand crusta ...........Scris de Simion Capras si Adrian Iacob (27 nov-2023).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...