sâmbătă, 18 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:
Așa arată popii religiilor crestine și a tuturor religiilor care se practică azi în Lumea Medie nr.6. Ceea ce susțin religiile creștine și nu numai,sant teoriile religioase ale religiei serpiliene extraplanetare care a fost preluată de catre Hristos și folosită de acesta în scopul îmbogățirii personale cât și a inrobirii populației în vederea aplicării Noii Ordini Mondiale unde inrobirea este totală.
Se pare că cel care urma să fie regelui lui Dumnezeu în această lume este primul ministru al statului Israel B N. Dar nu se specifica cum îl cheamă pe acel Dumnezeu. Acel Dumnezeu se numește Satan, după cum tot Satan se ascunde și sub denumirea de Alah sau Ball. Mai menționez faptul că Israelul nu a fost niciodată tara sfântă sau inaintemergatoare asa cum s-a plătit ca acest lucru să fie crezut. Israelul este o țară satanica împreună cu SUA, ELVETIA, ANGLIA UCRAINA KAZACTANUL. Capitala Kazahstanului se numește Astana iar dacă inversezi primele doua litere intre ele vei citi Satana. Cel care a vrut să fie regele lui Satan ( aceasta este denumire corecta) urma să diminueze populația acestei Lumi cu 90%.
În acest personaj urma să se intrupeze în mod direct Satan, iar dacă voiai să stai de vorbă cu acest personaj de fapt stăteai de vorbă cu Satan.
Palestina a dat și ea un om Sfinx și a fost Țară Aleasă Inaintemergatoate. Scris de Simion Capras(18 -nov-2023).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...