vineri, 3 noiembrie 2023

 



Comentariu Existentialist:
Asta a făcut Civilizația Serpiliana Viperiana, în Lumea Medie nr.4, în anul 13 și data de 26 03. La ordinul lui Satan,care era conducătorul Ansamblalului Civilizational Agresional Virtual, această civilizație, și nu numai, au atacat această Planetă la nivelul Lumii Superioare ( rai) cu consecințe foarte grave la nivel de Planetă și prin trădarea lui Luciferos și apoi a întregii familii Terros care era în acel moment familia care conducea Planetă. Din acel moment s-a instituit o blocată anti-informationala prin care intrau doar informațiile folositoare doar pentru ei.
S-a ajuns, astfel, la o Competiție Civilizationala pe durata a trei Lumi Medii prin care urma să se hotărască cui îi ramane această Planetă și locurile alocate de catre Ierarhiile Astrale Abilitate în vederea mântuirii.
Menționez faptul că o Lume Medie are ca și perioada temporală 9000 de ani terestri și fiecare Lume are cate 9 ere Zodiacale a câte 1000 de ani fiecare. O Planetă are dreptul la 6 Lumi Medii a câte 9000 de ani fiecare, iar între Lumi este necesar 1000 de ani pentru schimbarea scenariilor și a decorurilor existențiale.
Reprezentanții poporului Român au fost singurii care au acceptat, încă din Lumea Medie nr.4, să lupte în Competiția Civilizationale contra acestui sistem malefic instituit de Fiinta Androgina Superioara Satan și Geea.
Asa a fost implementat la nivelul fiecare ere zodiacale apariția OMULUI SFINX sau a OAMENILOR SOIMI (pot fi mai multi) ,prin care se transmiteau informațiile specifică fiecărei ere Zodiacale și care trebuiau asimilate de catre Ființele Individuale Superioare.
Odată cu terminarea acestui razboi mondial în care aproximativ 5% se va purta cu arme convenționale și restul va apartine războiului informațional,(nu vedeți cata minciună și fals există în informațiile care circula) ,Omenirea va întra în ERA LUMINOASĂ unde va predomina dezvoltarea fiintial superioara în detrimentul dezvoltării materiale atât la nivel personal cât și la nivel general.
De aceea existăm, ca să evoluam și nu să cerem toata ziua ajutor de la conducătorii supremi ajutor. Santem și existăm ca să ne facem fonduri existențiale necesare existenței în lumile Superioare. De aceea ți sa dat Trupul Fizic cu cele cinci simțuri, vaziv,auziv, tactil, mirositor, gustativ și cel sexual pentru a putea să îți creezi fonduri existențiale pe care dincolo nu le mai ai și în cazul in care ai nevoie de ele trebuie să vii ca și animator existential pentru ca să le completezi.
Deasemenea trebuie știut că odată selectat pentru lumile superioare, incepe o altă luptă de acumulare pentru a fi selectat pentru urmatoare lume superioara față de care esti în acel moment.Scris de Simion Capras(3- nov-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...