luni, 29 mai 2023




Comentariu Existentialist:

Acel domn la care președinta ungariei cere să să apere Transilvania, conform crucii Bafomedice montată pe acel cort se numește BAFOMETH.
Deci la acel Dumnezeu se închina individa fără discernământ care este această președinta a Ungariei. Satan și BAFOMETH au mai fost întrupati în ființe din România mai ales în timpul COMPETIȚIEI CIVILIZATIONALE 2008-2012 dar au pierdut acea competiție datorită Combatantilor Civilizației Vulturiene Albe (aceea de pe Stema României).
Țin să vă informez că de Tara România nu se atinge nimeni deoarece cei care se vor atinge vor ajunge NIMENI. Doamna președinta a ungariei, i-ați Dumnezeul și dute de unde ai venit.
Deci crucea de pe acel cort este Crucea Satanica care se regăsește pe foarte multe biserici.
Scris de Simion Capras(29-mai-2023).


 

Un comentariu:

  1. Din ce stiu eu, faceti o greseala. Crucea in forma din fotografie nu este un simbol al Arahnidienilor, este un simbol al pestilor (cum spunea Pavel Corutz, "simbolul crestinismului sunt pestii"). E asta https://i.ytimg.com/vi/BAi7TKXPpOI/maxresdefault.jpg . In fotografia postata de voi, partea de jos e capul delfinului, cu botul si cele doua aripioare. Partea de sus e coada. N-are legatura cu paianjenul, din ce stiu. E vorba si de faptul ca in toate bisericile ortodoxe apare foarte mult culoarea galbena. Si nu, nu sunt hristic. Eu doar spun ce stiu. :)

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...