miercuri, 11 ianuarie 2023


 

Comentariu Existentialist :


După cum spuneam modelul Substanțial ( fizic) reflectă adevărul în procent de 20 % iar restul nu poate sa-l explice. Modelul Informatic este adevărat 60 % restul rămâne necunoscut. Probabil îl vei cunoaște dacă ajungi în lumile Superioare.
Dacă te uiți ce zice NASA,trebuia să colonizam Satelitul Selena demult. Îl și văd pe Gigi Becali măsurând parcele pentru construcția de case.
Cât se cunoaște din modelul Substanțial este suficient pentru a reuși să te dezvolți fiintial Superior adică să îți umpli cele 15 corpuri din trupul Informatic până la un nivel acceptabil pentru a fi selectat pentru a trece dincolo. 
Când ai ieșit din vecinătatea acestei Planete întâlnești tot felul de meteoriți care sant mai mari sau mai mici. La o viteză mare, indiferent cât de mic este meteoritul, îți distruge nava. De aceea ai nevoie de o navă care se deplasează într-o altă dimensiune, invizibila pentru noi, dar vizibilă dacă ești înăuntrul ei, adică această navă creaza atmosfera ei și este antigravitationala.  Aceasta tehnologie exista dar este tinuta la secret deocamdata ,fiind rezultatul  acelor bugete negre despre care nimenii nu stie unde se duc . Scris de Simion Capras(9-ian-2023).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...