miercuri, 11 ianuarie 2023



Comentariu Existentialist:

Nu am crezut că o să văd o asemenea perfidie, cinism și sadism la religia creștină. Pe lângă expresia de ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, care este expresia cu care, dacă o folosește asupra ta, devii rob, serv sau sclav religios, au introdus și simbolul crucii care de fapt reprezintă PENTAGRAMA SATANICA dacă o faci asupra ta. Practic mana ta desenează pentagrama Satanica cu cele cinci puncte dacă îți faci cruce.
Făcând această pentagrama ești expus tot timpul la dispoziția forțelor malefice care te pot nenorocii ca și Ființă. Este ceva similar cu ce s-a întâmplat la Colectiv sau în Coreea. Este extraordinar cum au camuflat acest lucru pentru a ascunde semnificația simbolului numit cruce.
De aceea unii popi pun unele persoane să spună expresia, MA LAPAD DE SATAN, unii dintre ei avand cunoștință de acest lucru.
De aceea a accepta Hristos Marea Schisma din Europa când religia creștină s-a rupt în doua si anume religia creștină de rit ortodox, unde ființele practicante sant denumite robi și religia de rit catolic, unde ființele sant denumite sevi ( servi își mai pot schimba stăpânul dar robii nici odată).
Prin această Schisma, Hristos a încercat să slăbească efectele religiei creștine asupra celor ce o practicau.
Această religie a fost preluată de catre Hristos de la civilizația Serpiliana Viperiana care a atacat această Planetă în cadrul Lumii nr.4, în data de 26-03-0013.. Această religie era folosită pentru inrobirea fiintelor pe care le cucereau, iar încărcarea fiintelor cu pentagrama Satanica făcând semnul crucii arată clar la cine se închina aceea Civilizație.Scris de Simion Capras(11-ian-2023).


Doar pentru cei care inteleg minciuna si manipularea religei false in care se afla cu mintea si sufletul.
Scris de Matteo Romeo 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...