joi, 29 decembrie 2022


 

Comentariu Existentialist :

Se poate pune intrebarea carei civilizatii a apartinut animatorul existential a lui N.Ceausescu stiut fiind faptul ca intr-o prima faza ,oamenii au dus-o bine in societatea socialista .Iar problema care se pune e spre ce ne indreptam fiinca capitalismul e cam terminat .......iar ce s-a realizat in epoca aceea trecuta s-a distrus .........Ceausescu se pare ca era animat existential de Civilizația Balaureana,el  ar fii  ajuns în Iran cu un avion plin cu aur, din care Iranul și-a dezvolta programul nuclear.

Tot am spus că nu se poate întra în Era Luminoasa cu ființe care aparțin civilizațiilor satanice, draconiene, iguanifere, feliene etc deoarece culorile lor civilizationale sant negru, gri, maro etc . Deasemenea specificul lor existential este acela de a agresa, exorciza și a se îmbogății pe seama altora. Civilizațiile Neagresional Civilizational Virtuale nu pot să se dezvolte fiintial superior datorită modului în care aceste Civilizații Agresionale se comportă. Prima dată trebuie scăpat de aceștia după care popoarele care vor exista după acest război vor avea libertatea să aleagă modul de dezvoltare fiintial superior. Scris de Simion Capras(29-dec-2022).


Comentariu Existentialist :

Odata cu distrugerea glendei pineale se poate afecta si trupul informatic prin neacumularea de fondurii existentiale necesare existentei in lumile Superioare .Aceasta glanda (glanda pineala si corpul mirositor care sunt constructiv pe aceelas aliniament) se poate distruge(calcifiia) in zecii de anii, sau sub inflienta unor factorii externii fizici sau chimicii .Factorii chimicii sunt florul sau alte substante existente in mediul in care existam ,factorii fizicii pot fii si acele controale nazale care se efectuau in pandemia covid ,sau altii factorii .Trupul Informatic ( Astral) al omului are 15 corpuri specifice care trebuiesc umplute până la un anumit nivel pentru a putea fi selectat în vederea mântuirii. Printre acestea se află corpul mirositor, gustativ, vaziv, sexual, adaptiv, social etc. Scris de Simion Capras  (29-dec-2022).


 



marți, 27 decembrie 2022



Anul 2023 este un an “apocaliptic”.Aici nu ma refer la sfarsitul lumii sau chestii din astea panicoase.
Apocalipsa inseamna REVELAREA ADEVARULUI. Am primit fotografiile de mai jos printr-un grup de watsup din care fac parte, de la o persoana publica. Sunt fotografii facute in bazele subterane din Bucegi.Nu stiu deocamdata daca sunt reale sau nu(unele dintre ele parca sunt facute din jocuri), dar ce va pot spune sigur, este faptul ca in perioada 2023-2030 vor iesi la suprafata din ce in ce mai multe Adevaruri… Scris de Daniel Gaucan

P.S - Daca fotografiile sunt reale, ele nu au putut fi date publicitatii decat cu acordul serviciilor secrete americane.Stiti ca este o unitate militara sus pe platou?Daca s-a dat acceptul, inseamna ca americanii se retrag de acolo…

text preluat de pe internet

Comentariu Existentialist :

Eu știu că există, iar americani după ce l-au văzut l-au secretizat. Este încă un simbol că aici a fost plantat primul om adus direct din cadrul C.C.A.C.( Civilizatie Conducatoare Absoluta Creatoare) Faptul ca este o piramidă înseamnă că aceasta producea curent electric wireless la fel ca și piramida din Egipt. Ce îmi mai vine în gând este faptul că de aici s-au schimbat decorurile existențiale pentru cele sase Lumi. Scris de Simion Capras(27-dec-2022).



 


Comentariu Existentialist:


După ce Ceaușescu a fost executat, Rusia a bătut 200 de milioane de ruble cu chipul lui MIHAI EMINESCU. Și de aici se vede că Mihail Gorbaciov l-a avut ca și animator existential pe MIHAI EMINESCU Ancestru care a pus în aplicare acel plan numit perestroika,care constituia eliberarea țărilor din lagărul sovietic.
Stiu din experiență că atunci când castigam, în cadrul MARAI, anumite competiții civilizationale animatorii noștri existentiali se bucurau foarte mult. Același lucru s-a petrecut și după moartea lui Ceaușescu,iar ca și materializare, Rusia a bătut acele monede, mai mult ca sigur la sugestia lui Gorbaciov. Scris de Simion Capras(27-dec-2022).





EMINESCU PE RUBLĂ

Moneda a fost emisă pentru comemorarea centenarului morții Poetului Național al Românilor în anul 1989. An care a fost proclamat Anul Internațional Eminescu de către UNESCO. Moneda e rară și numai URSS a făcut asemenea lucru la vremea respectivă, dar puțin cunoscută....
A fost pusă în circulație pe data de 26.12.1989 pe teritoriul URSS. A fost bătută la monetaria de stat din Leningrad azi Sankt - Petersburg în tiraj de 2.000.000 monede din care 200.000 monede de cea mai bună calitate. Designer: A. V. Baklanov, gravor - I.S. Komsilov. Diametru - 32,00 mm, masa - 12,0000 gr., material: cupru-nichel, tipul muchiei - neteta.

text preluat de pe net



duminică, 25 decembrie 2022


Comentariu Existentialist :

Niciunu dintre personajele prezentate in biblie nu a existat real(fizic , istoric ) sunt doar metafore si personificarii .Biblia descrie un ADEVAR dar personajele sunt fictive . IIsus (si nu HRISTOS) este o personificare a Soarelui iar cei 12 apostolii sunt defapt cele 12 constelatii prin care trece SOARELE in decursul unui an de zile, cele 4 evanghelii semnifica cele 4 anotimpurii care sunt intr-un an ..........Sarbatoarea Craciunului este defapt incheierea unui ciclu solar .... Pe data de 24 dec pina pe 27 dec el (soarele ) se afla in cel mai sudic punct pe bolta cereasca (pe emisfera nordica) ....unde sta 3 zile dupa care se ridica pe bolta in fiecare zi cu un grad ..... de aici expresia de NASTERE a lui IIsus ...Astroteologie ,studiul miscarii Soarelui pe bolta cereasca si influienta lui asupra omului ........Scris de Adrian Iacob (20-dec-2021).


CRĂCIUNUL-O SĂRBĂTOARE CU SIMBOLURI OCULTE
ATENTIE❗ la CE SĂRBĂTORIȚI - pe 25 Decembrie , CE ÎNSEAMNĂ...ca Simbol.

Inexistentul "IiSUS" al crestinatatii, NU ESTE NASCUT PE 25 DECEMBRIE !
...CRĂCIUNUL , o SĂRBĂTOARE PLINA DE SIMBOLURI OCULTE -
- Cuvânt înainte :
„ Faptul că nu crezi sau nu cunoști semnificația unui ritual nu înseamnă că acesta nu-și produce efectele. ”
Mircea Eliade
- Acest articol conține o mulțime de informații foarte controversate, susținute însă cu argumente ce dovedesc faptul că această "sărbătoare" Crăciunul , este o sărbătoare cu o puternică conexiune OCULTĂ. Vă sfătuiesc să citiți acest articol cu o minte deschisă, și să vă folosiți intuiția pentru a putea discerne informațiile. Dacă sunteți interesați de cunoașterea ocultă, informațiile din articol ar trebui să vă fie de folos.

PL Chang

- Craciunul este un moment în care mulți oameni, în special persoanele care locuiesc în țările occidentale, se reunesc pentru a sărbători o zi plină de simboluri: brazi veșnic verzi, lumini colorate, produse alimentare delicioase și cadouri.
Din păcate, cei mai mulți oameni nu au nici cea mai vagă idee... despre ceea CE reprezintă cu adevarat ziua de Crăciun , deoarece nu s-au informat despre originile și simbolurile asociate cu aceasta.

- Originile cuvântului Crăciun :

Înainte de a explora cunoștințele oculte despre "Crăciun" , trebuie să aflăm originile cuvântului.
Știind de unde provine cuvântul Crăciun vom face legătura între cuvântul Hristos (Christ – în engleză) și "Sfânta Comuniune" sau "Liturghia" (Mass–în engleză).
Cuvântul Crăciun are o puternică conexiune cu o tradiție MEDIEVALĂ a Bisericii Romano-Catolice numită Sfânta Comuniune (Liturghia), ce este celebrată la miezul nopții, în ajunul zilei de 25 Decembrie. Alăturați cuvintele Hristos (Christ) și Sfânta Comuniune (Mass), și veți obține cuvântul Christ-mass, sau Crăciun (Christmas).

Sfânta Comuniune (Mass) este definită ca:
„sărbătoare publică a Euharistiei în Biserica Romano-Catolică și unele biserici protestante”.
În ceea ce privește cuvântul "Hristos" , acesta provine din grecescul "KHRISTOS", care înseamnă „cel uns”.
Crăciunului i se mai spune uneori și Xmas. Litera
X este simbolul grecesc pentru cea de-a 22-a literă a alfabetului elen, „chi”…litera inițială în cuvântul "Χριστός" , adică Hristos.
În anumite învățături oculte, litera X reprezintă cromozomul " X " , INTRODUS în mod ARTIFICIAL în ADN-ul nostru de către ZEII extratereștri, prin tehnici de INGINERIE GENETICĂ.
Un alt aspect ce trebuie știut despre Crăciun / Xmas , este că ACEASTĂ SĂRBĂTOARE ESTE PLINĂ DE SIMBOLISM... SEXUAL.
De exemplu, litera "X" este utilizată și pentru a reprezenta o activitate cu conotație sexuală. ACESTA este motivul pentru care filmele pentru adulți sunt evaluate cu litera "X"! În limba latină, adjectivul "mas" înseamnă „bărbătesc, viril, curajos, nobil, masculin, de sex masculin”.
Pe baza acestor definiții, "Xmas" nu reprezintă doar o zi în care se celebrează "nașterea Fiului" sau Soarele, ci înseamnă și o zi în care se celebrează sexualitatea masculină.
Mai multe DOVEZI pentru legătura între sexul uman și Crăciun pot fi găsite în SĂRBĂTOAREA ROMANĂ... denumită SATURNALIA.
SATURNALIA - era un festival antic roman în ONOAREA ZEULUI SATURN, ce se desfășura timp de O SĂPTĂMÂNĂ. În timpul desfășurării festivalului (sărbătorit în timpul solstițiului de iarnă) Tribunalele romane erau închise…cetățenilor le era permis să facă aproape ORICE, deoarece era o perioadă de timp în care LEGEA...NU ACȚIONA.
Iată cum este descris festivalul, pe SimpleToRemember .com.
În dialogul său intitulat SATURNALIA, poetul, scriitorul și istoricul antic grec Lucian descrie desfășurarea festivalului, în timpul vieții sale. El MENȚIONEAZĂ, în plus față de SACRIFICIILE UMANE din perioada festivalului, și alte obiceiuri și tradiții:
" - o stare de beție generalizată;
- colindatul din casă în casă, în ținută NUD;
- violuri și alte obiceiuri sexuale;
- consumul de PRĂJITURI în FORMA CORPULUI UMAN (produse ÎNCĂ în unele brutării din Anglia și, în mod special, în Germania, în timpul Crăciunului).
Luminile de Crăciun, și legătura cu ADN-ul uman
În alfabetul englez "X " este cea de-a 24-a literă.
Acest lucru poate fi conectat cu ziua de 24 Decembrie… Christmas Eve (Ajunul Crăciunului) sau "Xmas Eve".
O altă literă ce poate fi conectată cu Crăciuniul este 'Y"... cea de-a 25-a literă a alfabetului englez.
Pentru a CONECTA aceste 2 aspecte, putem considera că literele X și Y SEMNIFICĂ CROMOZOMII umani X și Y.
Omul are 23 de perechi de cromozomi.
Perechile numerotate 1-22 se numesc AUTOZOMI, ele fiind identice atât la bărbați cât și la femei. Perechea ce DIFERĂ, este cea cu NUMĂRUL 23, cunoscută sub numele de "CROMOZOM SEXUAL".
În celulele bărbaților, cromozomul pereche 23 este compus din cromozomii X și Y (X-Y).
În ceea ce privește femeile, cromozomul pereche 23 are în compunerea sa un cromozom dublu X (X-X).
Cuvântul "cromozom" provine din cuvintele grecești "χρώμα" (chroma) și "σώμα" (soma).
Cuvântul "croma"- înseamnă CULOARE,
iar cuvântul "soma" -înseamnă CORP FIZIC.
ADN-ul și corpul uman sunt alcătuite din CULORI diferite (benzi de frecvență), la fel ca și culorile CHAKRELOR.
ACESTA este motivul... pentru care , ne NUMIM "OAMENI". Fonetic, "human" se pronunță exact ca și „hue man„.
Cuvântul "hue" (nuanță) este definit ca fiind :
„o gradație sau o variație de culoare”.
Combinând cuvintele "hue" și "man"... vom obține cuvântul „HUEman” / uman.
Pentru a merge și mai departe, atunci când se DECOREAZĂ cu LUMINI de Crăciun brazii veșnic verzi și se pun cadouri sub ei, SE COMUNICĂ FORȚELOR ÎNTUNECATE, simbolistic și în necunoștință de cauză, CĂ SUNTEM DE ACORD SĂ LE DĂRUIM CROMOZOMII "X și Y" (ADN-ul), ca DARURI sau OFRANDE. ❗
Acest lucru se datorează faptului că simbolismul reprezentat de luminile colorate de Crăciun reprezintă DIFERITELE culori și BENZI de frecvență ale... ADN-ului UMAN.
„Cheia” acestei înșelăciuni este reprezentată TOCMAI de aceste simboluri...
SIMBOLURILE SUNT DE FAPT ENERGII FOARTE PUTERNICE. Atunci când sunt utilizate în CUNOȘTINȚĂ de cauză, ELE POT DEVENI VRĂJI... ce pot fi utilizate în scopuri benefice, sau malefice.
De ce credeți că Magicienii Negri, cei ce controlează această lume, sunt atât de obsedați de SIMBOLURI ?!
V-ați întrebat vreodată DE CE Corporațiile au simboluri (logo-uri) pentru a reprezenta Organizațiile lor ?
Acest fapt are legătură cu... MAGIA !
Dacă aveți o problemă în a crede în puterea simbolurilor, URMĂRIȚI VIDEOCLIPUL următor.
AR TREBUI SĂ DEVENIȚI CONȘTIENȚI de PUTEREA SIMBOLURILOR.
Fiți convinși că folosirea simbolurilor sau a SIGILIILOR... pentru a CREA VRĂJI, nu este recomandată pentru cei ignoranți și iresponsabili.
Dacă lipsesc cunoașterea și responsabilitatea, nu te joci cu sigiliile și magia, pentru că se poate ajunge la auto-vătămare sau chiar la contactarea entităților negative (demoni, paraziți astrali, etc).
Manipularea materiei, particulă cu particulă
Substantivul "GIFT" (cadou) poate fi înțeles și ca G.I.F.T. – "Gamete Intrafallopian Tube Transfer" , un proces ce înseamnă :
„eliberarea ovulelor feminine, fecundarea acestora cu spermă, și plasarea lor în tubul uterin„.
Atunci când participați la RITUALUL DE CRĂCIUN,
OFERIȚI SIMBOLIC FORȚELOR ÎNTUNECATE și Controlorilor (slujitorii acestora) PERMISIUNEA DE A-ȘI CONTINUA EXPERIMENTELE GENETICE și CLONAREA RASEI umane/HUEman.
LEGĂTURA între:
Bradul de Crăciun,
STEAUA din vârful bradului,
coloana vertebrală,
glanda pineală, și
Conștiință
SIMBOLIC,
bradul de Crăciun REPREZINTĂ COLOANA VERTEBRALĂ umană, adică „Pomul Vieții”.
Totodată, „Pomul Vieții” simbolizează și o serie de alte lucruri, dar atunci când discutăm despre Crăciun el simbolizează coloana vertebrală. Coloana vertebrală este CONECTATĂ cu craniul, CUPOLA CARE GĂZDUIEȘTE... GLANDA PINEALĂ (simbolizată tot de un brad).
Glanda pineală - reprezintă ÎMPĂRĂȚIA CUNOAȘTERII ("kingdome" – în engleză) sau Cupola Regală ("king-dome" ), localizată între Templele noastre (emisferele cerebrale – n. tr.).
TEMPLUL Împărăției tale (CREIERUL uman – n. tr.).
Și ăsta este unul dintre MOTIVELE pentru care regii și reginele ... POARTĂ o COROANĂ pe capetele lor, SIMBOLIZÂND astfel Regatul dintre Templul lor.
În versetul din Biblie Luca 17: 20-21 (Versiunea Regelui James) se spune:
" Atunci când a fost întrebat de farisei când va veni împărăția lui Dumnezeu, El le-a răspuns: "Împărăția lui Dumnezeu nu vine în așa fel încât să fie observată. Și nici nu se va spune Iat-o aici ! sau Iat-o acolo!…pentru că ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ESTE ÎNĂUNTRUL VOSTRU !"
În versetul biblic de mai sus, este vorba despre CASA din INTERIORUL CRANIULUI (între Templele noastre), Împărăția (kingdom/king-dome) lui Dumnezeu.
Cuvântul "Casă" ( "house"- în engleză) provine din goticul "GUDHUS", însemnând „templul” sau „ CASA LUI DUMNEZEU ”.
Metaforic, Biblia ne spune că Împărăția Prim-Creatorului se află ÎNTRE Templele noastre – GLANDA PINEALĂ…și NU în lumea exterioară.
Din nefericire, cei mai mulți oameni citesc Biblia ad-litteram și, prin urmare, asimilează informații ce conduc la o FALSĂ CUNOAȘTERE, la ÎNȘELĂCIUNE.
Glanda pineală are o formă de CON de brad. De aici și numele de ..."glandă PINEALĂ".
Ați observat că și cuvântul "spine" (coloana vertebrală) conține cuvântul "PINE" (brad) ?
Dacă se înlătură litera „s” din cuvântul "spine" , vom avea „s-pine”. Forma literei „S” arată exact ca FORMA COLOANEI VERTEBRALE.
Simbolic, litera „S” reprezintă coloana vertebrală CONECTATĂ la craniul ce găzduiește ... GLANDA PINEALĂ.
V-ați întrebat vreodată de ce sunt folosiți brazii ca decorațiuni de Crăciun ?
Aceștia SIMBOLIZEAZĂ COLOANA vertebrală, structura osoasă conectată cu craniul. Interiorul craniului este CUPOLA sau TEMPLUL care găzduiește glanda pineală. Simbolic, conurile de brad din brazi - reprezintă glanda pineală.
Coloana vertebrală este zona corpului uman care PRODUCE PLASMA SANGUINĂ AURIE, cunoscută sub numele de "Sângele zeilor" !
În mitologia greacă, SÂNGELE ZEILOR este un fluid de culoare AURIE consumat de zei, ce le permitea să trăiască MII... DE ANI.
ACESTA este motivul pentru care, coloana vertebrală este asemuită cu „Pomul Vieții” (așa după cum este descris în lucrarea mea, ( "Word Magic and the Power of Words').
Forțele Întunecate ne consideră pe fiecare dintre noi ca fiind un MINEREU, deoarece noi însemnăm „minereul” ce este extras pentru aur (Au), prin PROCESUL DE CONTROL al MINȚII.
Fonetic, cuvântul "Mind" (minte) se pronunță la fel ca și "mined" (maind) -extragere de minereuri, oferindu-ne un indiciu în ceea ce privește sosirea Annunaki aici, pe Pământ.
Unul dintre MOTIVELE pentru care au venit ei pe Pământ, pe lângă a extrage minereul aurifer, a fost și acela de „a extrage” și „ AURUL ” DIN MINTEA NOASTRĂ.
Pentru a ne putea controla mințile , trebuie să controleze „plasma sanguină aurie” din corpurile noastre și ENERGIA AURIE din AURĂ, energii ce pot fi folosite pentru a-și EXTINDE durata vieții, și/sau să încarce cu energie Soarele-Zeu RA !
De aici... cuvântul "AURĂ" (Au-Ra).
Această plasmă sanguină aurie se găsește în cantități foarte mici în corpul uman.
Cu toate acestea, în timpul unui ciclu ASCENSIONAL, organismul uman poate produce o cantitate însemnată. Elementul SPECIAL care se găsește în plasma sanguină aurie este ...AURUL MONOATOMIC organic (un praf alb).
Aurul monoatomic organic POATE FI CREAT DOAR DE CĂTRE ORGANISMELE NOASTRE, pe cale NATURALĂ, iar compoziția sa NU ESTE ACEEAȘI cu cea a aurului monoatomic SINTETIZAT, vândut ca " supliment alimentar".
Pentru a sintetiza informațiile, atunci când se pun "CADOURILE" sub bradul de Crăciun (coloana vertebrală), TRANSMITEM Forțelor Întunecate CONSIMȚĂMÂNTUL NOSTRU DE A NE PRELUA PLASMA SANGUINĂ AURIE a coloanei vertebrale, OFERINFU-LE o... OFRANDĂ.
CÂND se intenționează să se facă acest lucru?
În timpul procesului de ASCENSIUNE, proces ce ar trebui să aibă loc la SFÂRȘITUL ACESTUI CICLU... EVOLUTIV.
Poate ACESTA ESTE MOTIVUL DECI, pentru care Ascensiunea mai este menționată drept... „ RECOLTĂ ”.
Vestea bună este, că aceste Forțe pot prelua din ADN și din plasma sanguină aurie DOAR CU ACORDUL nostru, așa că... OPRIȚI ACORDAREA CONSIMȚĂMÂNTULUI PENTRU RECOLTARE!!!
Pentru a opri în mod eficient acest CONSIMȚĂMÂNT... trebuie să învățăm cum să ne apărăm drepturile noastre naturale.
Un site care te învață cum să-ți aperi drepturile tale naturale este Privatis. me.
Pentru a afla mai multe despre relația dintre Ascensiune și RECOLTAREA Umană, citiți articolul meu intitulat "Jupiter Ascending and the Harvesting of Humans During Ascension. Is This Movie Telling Us the Truth in Plain Sight ?"
(Ascensiunea lui Jupiter și Recoltarea umană în timpul Ascensiunii: ne dezvăluie acest film adevărul gol-goluț ?)
SIMBOLIC,
STEAUA de pe pomul de Crăciun, sau BRADUL, sau coloana vertebrală este tot REPREZENTAREA GLANDEI PINEALE (ochiul atotvăzător sau ochiul minții)…atunci când este deschisă ea acționează ca o „ușă” ce permite conectarea cu Christul…Dumnezeu sau Super-Conștiința Individuală...
Atunci când este activată și folosită cu înțelepciune, STEAUA sau glanda pineala, poate CONDUCE LA ADEVĂRATA ILUMINAREA. Această glandă este comparată deseori cu imaginea ce reprezintă Ochiul lui Horus.
Iată câteva fragmente în care se explică ceea ce reprezintă steaua, din perspectivă masonică (Freemasons-Freemasonry. com):
În cadrul Masoneriei, simbolistica PENTAGRAMEI poate fi corelată cu -IMAGINEA STELEI cu 5 RAZE/colțuri. Potrivit lui Albert Pike, pentagrama este SINONIMĂ cu STEAUA Lojilor Masonice:
" Steaua Strălucitoare a Lojelor noastre, am spus deja, reprezintă pe- SIRIUS, ANUBIS, sau MERCUR…VEGHETORUL și GHIDUL Sufletelor.
De asemenea, vechii noștri frați englezi au privit-o ca pe o EMBLEMĂ a Soarelui. În prelegerile lor, ei au afirmat: “Poziționată în CENTRU, Steaua Strălucitoare sau Gloria reprezintă Marele Astru Luminos, Soarele, cel ce luminează Pământul, cei care, prin marea sa influență, binecuvântează omenirea.
De asemenea, s-a spus în acele conferințe că reprezintă un SIMBOL al Înțelepciunii. Înțelepciune înseamnă, în esență, VIZIUNE…în consecință, Steaua Strălucitoare a fost considerată un SIMBOL al OMNISCIENȚEI, sau Ochiul ATOTVĂZĂTOR care, în viziunea antică, era Soarele. "
[vi]
În continuare, el a asociat această stea cu „Energia DIVINĂ, manifestată ca Lumină, Creatoarea Universului„. [Vii]
Savantul mason- Rex Hutchins susține că Pentagrama este simbolul DIVINULUI din om… Steaua cu 5 colțuri, cu un singur colț îndreptat în SUS, reprezintă DIVINITATEA.
Ea SIMBOLIZEAZĂ, de asemenea, OMUL.
Cele 5 colțuri reprezintă cele 5 SIMȚURI umane, cele 5 MEMBRE (cap, brațe și picioare), precum și cele 5 DEGETE DE LA FIECARE MÂNĂ, semnificând simbolurile ce disting masonii de rest...
Mai mult decât atât, el scrie că " această STEA este simbolul MICROCOSMOSULUI, Universul în care oamenii trăiesc".
Având în vedere că pentagrama poate fi înscrisă într-un Pentagon, ce poate fi format prin CONECTAREA celor 5 puncte ale extremităților corpului uman, de multe secole acest simbol a fost utilizat pentru a reprezenta UMANITATEA, în general.
Așadar,
acest simbol al stelei semnifică și o reprezentare a umanității și a rolului nostru Divin în Univers, ca CO-CREATORI ai Eternității.
Originile OCULTE ale lui Iisus Hristos
Ceea ce majoritatea oamenilor NU ȘTIU referitor la "Iisus Hristos"... este faptul că EL ESTE DOAR un NUME, folosit ca un SIMBOL pentru reprezentarea lucrurilor fundamentale din natură, sau concepte importante în viața omului.
Acest lucru nu înseamnă că nu a existat UN OM, ÎN TRECUT, care A EXPUS PRINCIPIILE Christice.
De fapt, în istorie au existat DESTUL DE MULȚI alți MARI ÎNVĂȚĂTORI SPIRITUALI, care au expus aceste principii Christice.
Să încercăm să deslușim SENSURILE ascunse ale celor două cuvinte: "Iisus" și "Hristos".
Mai întâi, despărțim cuvântul J-esus (Iisus) în „Je-sus”.
- În FRANCEZĂ, „je” înseamnă „ EU”.
- Din punct de vedere fonetic, în ENGLEZĂ litera „i” se pronunță exact ca și „eye” ("ai" -ochi).
OCHI- înseamnă Ochiul Atotvăzător, sau glanda pineală, sau Ochiul lui Iisus, sau Ochiul lui Horus, sau STEA, sau SOARE.
- În LATINĂ, cuvântul „SUS" înseamnă „pește„.
În astrologie, PEȘTELE simbolizează Era Vărsătorului.
Pe baza acestor definiții, Iisus este Soarele sau Steaua Erei Vărsătorului.
Din acest motiv, mai găsim numele "Iisus" în interiorul unui simbol în formă de PEȘTE.
În ceea ce privește cuvântul "HRISTOS", acesta provine din grecescul "khristos", care înseamnă „cel uns”.
Cel Uns poate fi TRADUS și ca "MESIA". Din punct de vedere FONETIC, pronunția cuvântul grecesc "χριστος" (khristos) se aseamănă cu cea a cuvântului "CRISTAL" .
KHRISTOS- se referă la CREIERUL CRISTALIN și glanda PINEALĂ.
Cuvântul grecesc "χριστος" poate însemna, de asemenea, „cel ce a fost UNS cu ulei sfânt„.
„Uleiul Sfânt„ este SECRETAT de către coloana vertebrală. Atunci când o persoană învață cum să folosească ANUMITE tehnici spirituale și de meditație pentru a ridica „uleiul sfânt” PÂNĂ LA glanda pineală, ACEASTA SE ACTIVEAZĂ și PERMITE ATINGEREA unei anumite STĂRI de „ILUMINARE”.
Revenind la "CELEBRAREA" Crăciunului, Iisus reprezintă o METAFORĂ pentru Soare, cel ce răsare în EST și apune în VEST. Din punct de vedere fonetic, cuvântul "SUN" (san) -SOARE se pronunță ca și cuvântul "son" (san) -FIU.
ACESTA este MOTIVUL... pentru care lui Iisus i se mai spune și „Lumina Lumii„. SOARELE ne oferă energie (căldură și lumină) și, prin urmare, Soarele/FIUL (sun/son) este "MÂNTUITORUL" nostru.
Iată câteva pasaje din versiunea Bibliei (ediția Regelui James), ce ne conferă câteva indicii privind MOTIVUL pentru care Iisus reprezintă Soarele (LUMINA).
De remarcat că această versiune este protejată prin copyright, în anul 1982, de Thomas Nelson, Inc. Conținutul altor versiuni ale Bibliei pot fi ușor diferite.
Atunci Isus le-a vorbit din nou, spunând:
„Eu sunt LUMINA lumii. Cei ce Mă vor urma nu vor orbecăi în întuneric, ci vor avea lumina vieții.” (Ioan 8:12)
Atâta timp cât Eu sunt în lume, Eu sunt LUMINA lumii. (Ioan 9: 5)
Atunci, ei vor vedea pe FIUL Omului venind pe nori, cu mare putere și cu slavă. (Marcu 13:26)
Atunci, Iisus a ieșit, purtând cununa de spini și haina de purpură." (Ioan 19: 5)
Când Biblia spune că Iisus este „lumina lumii”, de fapt face referire la Soare (lumină). ACESTA este motivul pentru care Biblia vorbește despre Iisus ca „venind pe nori” și „purtând coroana de spini”…SPINII -SIMBOLIZEAZĂ RAZELE SOARELUI.
Aveți nevoie de mai multe dovezi ?!
Latinescul "CORONA" înseamnă COROANĂ("crown').
În engleză, corona este definit ca „un CERC sau un set de cercuri de lumină de culoare alba sau colorată ce se pot vedea în jurul unui CORP LUMINOS, mai ales în jurul Soarelui sau a Lunii„.
Conform acestei definiții, expresia „coroană de SPINI ” înseamnă „ CERC sau CERCURI DE LUMINĂ, CU RAZE „ .
ORIGINILE ASCUNSE ale lui "Moș Crăciun"
Unele dintre cele mai vechi menționări ale personajului "Moș Crăciun"... le găsim în texte din Egiptul Antic și Grecia.
Conform mitologiei egiptene, Zeul-Soare OSIRIS s-a NĂSCUT pe data de 25 DECEMBRIE. Atunci când își aniversa ziua de naștere el obișnuia să MEARGĂ PRIN VĂZDUH, cu CARUL SĂU.
Despre Zeul grec al Soarelui, HELIOS, este scris că s-a NĂSCUT tot pe 25 DECEMBRIE. La fel ca și Osiris, la aniversarea zilei sale de naștere, HELIOS MERGEA PRIN CER, în CADRUL SĂU STRĂLUCITOR TRAS DE CAI.
În timpurile moderne avem parte de un personaj similar: "Moș Crăciun", cel ce zboară prin cer, într-o sanie trasă de reni, în Ajunul Crăciunului.
Cuvântul "Santa" este o anagramă pentru SATAN…Moș Crăciun este „Satan” ! ❗
V-ați întrebat vreodată de ce "Moș Crăciun" POARTĂ... UN COSTUM ROȘU ?❗
Culoarea ROȘIE... este deseori folosită pentru REPREZENTAREA DIAVOLULUI. Santa/SATAN sunt NUME și SIMBOL- utilizate pentru REPREZENTAREA ideologiei FORȚELOR ÎNTUNECATE.
Aveți nevoie de mai multe dovezi că Moș Crăciun este „Satan” sau „Diavolul” ?!
Ei bine, "Moș Crăciun" mai este cunoscut sub numele de "Saint Nick" (Sfântul Nicolae). Etimologic, cuvântul "NICK" este definit ca fiind „ DIAVOLUL" .
În ceea ce privește cuvântul "saint" (sfânt), acesta PROVINE din- LATINESCUL "sanctus", care înseamnă "sfânt/sfințit".
Fonetic, cuvântul "holy" (sfânt/sfințit) se PRONUNȚĂ LA FEL cu "holly".
" Holly " este definit ca „grup de arbori sau arbuști ai genului Ilex„.
DIN LEMNUL ARBORELUI de Ilex ...druizii își făureau BAGHETELE MAGICE, deoarece credeau că ACEST ARBORE ARE... PUTERI MAGICE.
Astăzi, unii magicieni (nu vorbesc despre falșii magicieni) ÎNCĂ își CREAZĂ baghete magice DIN LEMNUL acestui copac.
ALT cuvânt care prezintă o puternică legătură cu "holy" este "HOLIDAY".
HOLIDAY- înseamnă "zi sfântă" sau "Holly-day"…(o zi magică).
Cele mai multe dintre aceste "zile sfinte/magice" SUNT CREATE de FORȚELE ÎNTUNECATE, CA o MODALITATE DE A PUNE VRĂJI/MAGII ASUPRA OAMENILOR CARE PARTICIPĂ la CELEBRAREA ACESTORA.
Cuvântul "Claus" din "SANTA CLAUS" (Crăciun/Moș Crăciun) DERIVĂ din cuvântul "CLAUSTRUM", definit ca „unul dintre cei PATRU ganglioni DE BAZĂ ai fiecărei emisfere cerebrale…o LAMELĂ SUBȚIRE de materie cenușie, separată de nucleul lenticular de un strat de materie de culoare albă”.
Dacă separăm CLAUSTRUM în „claus-trum” , vom obține cuvântul "CLAUS" (crăciun).
Iată un fragment dintr-un articol publicat pe EsotericOnline.net, în care se explică LEGĂTURILE între CLAUS și CLAUSTRUM și între personajele Moș Crăciun și Sfântul Nicolae:
"CLAUSTRUM - este o lamelă subțire de materie cenușie izolată, localizată în mijlocul Zonei REIL.
Santee spune că „este o lamelă de substanță gri, ciudată, alcătuită din organisme celulare fusiforme„.
În compoziția sa, acest CLAUSTRUM conține o substanță de culoare GALBENĂ, înconjurată de una GRI, formând un neprețuit ULEI ce curge în jos, în fasciculus olivari.
Fasciculus olivari - se continuă cu tractul rubrospinal, alcătuind o formațiune reticulară, PONS, ce leagă MEDULLA oblongata CU TALAMUSUL, apoi cu MĂDUVA SPINĂRII.
Acest ulei AJUNGE în MATERIA CENUȘIE a măduvei spinării, cel mai probabil formând NUCLEOZI în trunchiul cerebral„.
Așadar, acesta este ULEIUL, darul CEL MAI PREȚIOS despre care și Biblia face referire:
„Tu, cel care îmi ungi capul cu ulei sfânt”.
Și ....nu numai că EXISTĂ un ulei fabricat în acest laborator special AL CREIERULUI, dar putem să vorbim, de fapt, despre un măslin ce poartă așa numitele măsline la care se face referire în orice tratat de anatomie umană.
Cele 2 măsline sunt 2 formațiuni microscopice, cu un aspect piramidal, localizate de fiecare parte a măduvei spinării, fiind bine dezvoltate numai la mamiferele superioare. Pot fi comparate cu un „ RELEU care face legătura între CEREBRUM și CEREBEL, și între măduva spinării și cerebel.” (conform aceluiași Santee).
ACEST ULEI... ESTE SUBSTANȚA SACRĂ DIN ORGANISM…ESTE CHINTESENȚA AURULUI…„Aurul lui Ophir" , un adevărat dar RAR.
Particulele de ulei se găsesc în FLUIDUL VITAL, în MATERIALUL SEMINAL, iar atunci când fiul risipitor a risipit averea el constată că este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a înlocui deficitul, pentru a umple golul.
Măslinele, cele care conțin ulei, sunt rezervoarele stațiilor releu care furnizează uleiul pentru Lampă: glanda pineală, localizată în vârf…Flacăra sau Ochiul.
Atunci când Kundalini (FOCUL ȘARPE ascuns în PLEXUL SACRAL) este TREZIT, ARDE ZGURA din măduva spinării și ajunge la CONARIUM …acest Ulei ia foc și, astfel, se APRINDE „Lampa VEȘNICĂ", cea care „Luminează întreaga casă„.
Așadar, Claus/CLAUSTRUM reprezintă DARUL SFÂNT sau ULEIUL PREȚIOS, creat la nivelul coloanei vertebrale. Simbolic, coloana vertebrală este HORNUL ce conține uleiul sfânt care călătorește în sus și în jos. În momentul în care acest ulei sfânt se APRINDE și INTERACȚIONEAZĂ cu ENERGIA KUNDALINI... ajungând la GLANDA PINEALĂ (ochiul sau LAMPA), OMUL DEVINE ATOTVĂZĂTOR sau ILUMINAT.
Simbolic, ACEASTA este Ochiul Atotvăzător de pe partea dorsală a bancnotei de 1 dolar, simbolul "ILLUMINATI" folosit pentru a reprezenta societatea lor secretă. simbol... FURAT.
ACESTA este motivul pentru care... versetul din Biblie Matei 6: 22-23 spune:
"OCHIUL este LUMINA TRUPULUI.
Daca ochii tăi sunt sănătoși, tot trupul tău va fi plin de Lumină. Dar dacă ochii tăi sunt bolnavi, tot trupul tău va fi plin de Întuneric.
Dacă Lumina din tine este Întuneric, cât de mare este acel Întuneric !"
Pe baza acestor definiții oculte, "Moș Crăciun" sau "Sfântul Nicolae " este un VRĂJITOR/DIAVOL - care VINE în perioada Crăciunului/Ajunul Crăciunului SĂ-I IA FIINȚEI UMANE, DARUL PREȚIOS sau ULEIUL SFÂNT, PLASMA SANGUINĂ AURIE, cromozomii X/Y și ADN-ul.❗
ATUNCI CÂND...
puneți cadourile sub bradul de Craciun (coloana vertebrală), îi spuneți SIMBOLIC Moșului/Satana/DIAVOLULUI că SUNTEȚI DE ACORD să-i oferiți acest DAR... neprețuit.
DE CE AR TREBUI... SĂ ÎNCETEZE Sărbătorirea "Craciunului" ❗
Ceea ce majoritatea oamenilor NU ȘTIU despre Crăciun ,
este că ACESTA ESTE UN RITUAL RELIGIOS și, totodată, un CONTRACT DE MAGIE !!!
Creatorii acestui RITUAL, FORȚELE ÎNTUNECATE, se FOLOSESC DE EL pentru a PĂCĂLI oamenii în ceea ce privește UN ACORD, un CONSIMȚĂMÂNT- LIBER EXPRIMAT !!!
Ceea ce trebuie să știți despre RITUALURI... este faptul că ACESTEA AU FORȚE sau ENERGII OBLIGATORII, CE LE SUNT ATAȘATE.
Aceste energii atașate... nu depind de cunoștințele acumulate și/sau de credința religioasă personală. DOAR
Prin simpla ACȚIUNE a EFECTUĂRII RITUALULUI religios cunoscut sub numele de "Crăciun" , EFECTELE și/sau rezultatele acestuia SUNT ATINSE și, prin urmare, CEI CARE L-AU EFECTUAT... sunt OBLIGAȚI SĂ RESPECTE și să ACCEPTE CONDIȚIILE acestuia.
Pentru a ne păcăli să participăm la acest RITUAL al sărbătorii de Crăciun, sau "Ziua Sfântă", sau "Ziua MAGICĂ", FORȚELE ÎNTUNECATE AU CONCEPUT un "Crăciun" ATRĂGĂTOR, foarte COLORAT…
ACESTA este MOTIVUL pentru care există ATÂT de multe creaturi drăguțe, bomboane colorate, alimente delicioase și muzică veselă în timpul "Crăciunului" (valabil și pentru alte sărbători).
SCOPUL lor ESTE SĂ NE ATRAGĂ…să PARTICIPĂM la RITUALURILE LOR de "sărbătoare" , manipulându-ne și HIPNOTIZÂNDU-NE , DETERMINÂND ASTFEL SCURGEREA ENERGIEI CĂTRE EI și ÎNROBIREA SUFLETELOR noastre.
Forțele Întunecate sunt foarte viclene…sunt MAEȘTRI ai manipulării.
Unii dintre voi poate vă întrebați DE CE aceste Forțe Întunecate nu ne pot forța să facem ceea ce vor ele să facem.
MOTIVUL pentru care nu ne pot forța ÎL REPREZINTĂ - LEGEA LIBERULUI -ARBITRU.
Pentru a EVITA încălcarea acestei Legi Divine, Forțele Întunecate au CREAT (conceput) anumite CONTRACTE, zile de "SĂRBĂTOARE" și alte TRUCURI, pentru a ne înșela, pentru a LE DĂRUI ACORDUL nostru.
De aceea, ESTE ESENȚIAL să DEVIN CONȘTIENȚI DE TOATE ACESTE TRUCURI ALE LOR, astfel încât să putem ELIMINA/REFUZA acordarea liberului nostru CONSIMȚĂMÂNT, STOPÂND EFECTUAREA RITUALURILOR lor de celebrare a așa numitelor "zile sfinte".
În ceea ce privește RITUALUL de "Crăciun", atunci când devii conștient de el, stopând acordarea liberului-consimțământ prin punerea cadourilor sub bradul de Craciun, VRĂJILE/MAGIILE ACESTUI RITUAL sau CONTRACT NU TE MAI POT AFECTA la fel de mult.
Dacă aveți de gând să sărbătoriți Crăciunul ar fi înțelept să meditați înainte de a face acest lucru.
În timpul meditației transmiteți Universului sau Prim-Creatorului că REFUZAȚI SĂ VĂ DATI LIBERUL -CONSIMȚĂMÂNT Forțelor Întunecate.
În plus, transmiteți Universului sau Prim-Creatorului CĂ-
PE 25 DECEMBRIE... sunteți ALĂTURI DE FAMILIE ȘI PRIETENI PENTRU A PETRECE ÎMPREUNĂ CLIPE MINUNATE,
NU ❗ pentru a sărbători "Crăciunul" LOR!
ATUNCI CAND când AFIRMI aceste lucruri... MINTEA GENEREAZĂ SEMNĂTURI ENERGETICE pe care apoi le PROIECTEAZĂ în Univers. Aceste semnături energetice TRANSMIT Forțelelor Întunecate că SUNTEȚI CONȘTIENȚI DE ceea ce reprezintă RITUALUL sau Contractul de Crăciun, și CĂ REFUZAȚI SĂ LE DAȚI CONSIMȚĂMÂNTUL.
În cazul în care Forțele Întunecate NU-ȚI onorează DECIZIA... și-ți PROVOACĂ VREUN RĂU, ATUNCI AR ÎNCĂLCA Legea Divină a Liberului-Arbitru și, prin URMARE, ar TREBUI SĂ SE CONFRUNTE cu CONSECINȚELE ACȚIUNILOR LOR.
ȚINEȚI MINTE ❗
TOATE gândurile, intențiile și acțiunile sunt cunoscute de Univers, și NU EXISTĂ VREO CALE... DE A SCĂPA de CONSECINȚELE ÎNCĂLCĂRII LEGILOR DIVINE.
În ceea ce privește "cadourile" , este bine să faceți DARURI prietenilor, membrilor familiei, sau altor cunoscuți, DAR EVITAȚI PUNEREA LOR SUB BRADUL de "Craciun" .
AMINTIȚI -VĂ !!!
SIMBOLIC, bradul de Crăciun reprezintă COLOANA vertebrală,Viata veșnică.
CADOURILE reprezintă componentele și FLUIDELE corpului…uleiul sfânt și ADN-ul.
sursa https://lumeacarnavalului. com,
Grup : OM- Frecvența, Univers, Creație
Articol preluat de pe internet

miercuri, 21 decembrie 2022


 

Comentariu Existentialist :


Domnule prim ministru, noi trebuie să vorbim de energie infinită obținută gratis din câmpul magnetic al Plantei. Trebuie contruit Turnul lui Tesla care este un condensator de mari dimensiuni unde o placă se încarcă de la Planetă și una ( vârful) de la Astrul Solarital. Odată pus în funcțiune curentul se transmite wireless și cel mai important că este gratis, adică nu mai depindem de bănci.
Deasemenea există generatoarele cu rotor magnetic care puse in serie cu motoare electrice normale produc curent și odată pornite se întrețin singure producând și curent.
Același sistem dacă este bine dimensionat poate să învârtă gratis orice turbina de la termocentralele pe care vreți să le tăiați. Scris de Simion Capras(21-dec-2022).

 



Comentariu Existentialist :

Aceste persoane  sunt pe alături cu asemenea informații legate de APOCALIPSA , asa cum este si cu Antihristul ,unii il așteaptă dar nu știu că Competiția Hrist -Antihrist s-a terminat demult. Același lucru cu numărul 666. Cuvântul Apocalipsă înseamnă veste-revelatie ,informatie primita ,în nici un caz vre-o catastrofă ,aducerea spre locuitorii lumii a informatiilor vitale noii ere zodiacale ,cam ce expunem noi in blog. Acele explozii solare(scenariu) sunt posibile ca si o pedeapsa astrala fiinca lumea este inundata de informatii false (la care nu vor sa renunte),insa este putin probabil ca ai sa supravietuiesti intr-un buncar fara lumina solara si aer curat . 

Ultima era zodiacala nr.9 a început in data de 22-03-1990 și tine 1000 de ani după care Planeta se muta cu un domeniu orbital spre Astrul Solarital. În locul actualului domeniu orbital intra Satelitul Selena cu cele trei Lumi, Iadul, Lumea Medie și Lumea Superioara. Scris de Simion Capras(21-dec-2022).

https://www.youtube.com/watch?v=uK-kvJw8C0I



luni, 19 decembrie 2022

 



Simion Capras CEI CARE TREBUIE SĂ AUDĂ ACEST CUVÂNT ( libertate ) SANT CONDUCĂTORII ACESTUI STAT, CEI AI EUROPEI SI CEI AI LUMII. DACĂ  NU STITI CE ÎNSEAMNĂ, O SĂ-L ÎNVĂȚAȚI. FĂRĂ  EL NU PUTEM EXISTA, IAR CEI CARE NE CONDUCEȚI AȚI ARĂTAT LA CE AȚI VRUT SĂ NE SUPUNEȚI. LA ROBIE TOTALĂ. (scris,19-dec-2022).


duminică, 18 decembrie 2022

 


Simion CaprasPuterea se opune ca romanii să aibă un trai decent conform articolului 47 din Constituția României. Acești indivizi nu vor să trăim decent, cu bună știință. Vor să facă politia facturilor. Dar politia traiului decent când o faceți? Sau politia minciunilor politice, a celor de partid, a jafului național, al trădările etc. Când o faceți?,(scris 18-dec-2022).


 


Comentariu Existentialist :


Lorin Ioan Fortuna, Conducătorul Revoluției Romane de la Timișoara. Este cel care a înființat FRONTUL DEMOCRAT ROMAN ( forul conducător al Revoluției) și a scris PROCLAMATIA DE LA TIMIȘOARA.
Datorită Revoluției de la Timișoara Tara România a obținut Statutul de Țară Aleasă Inaintemergatoare a ultimei Ere Zodiacale nr.9, care este ultima a acestei Lumi.
Condițiile pentru obținerea Statutului de Țară Inaintemergatoare,în concepția Ierarhiilor Astrale Abilitate sant ca să fie morți să se înființeze un for conducător ( FDR) și să existe o declarație cu revendicările revoluționarilor, lucru care sa înfăptuit prin REVOLUTIA ROMÂNĂ DE LA TIMIȘOARA.
Sa considerat de catre Ierarhiile Astrale ca fiind cel mai important eveniment al sfârșitului Erei Zodiacale nr.8 , Scris de Simion Capras(18-dec-2022).

joi, 15 decembrie 2022

 



Simion CaprasFormare Statului România. Investitorii strategici.


Lorin Fortuna, liderul MARAI : Dimensiunea evolutiv-existențială extra-lumească



  1. Civilizatia Creatoare Absoluta Conducatoare (Civ-Creat-Abs-Cond)


i.1.       Dezvoltarea Stiintei si Tehnologiei informatiei pina la nivelul necesar realizarii Existentialimului-Creationist-Virtual.

Civ-Creat-Abs-Cond este Civilizatia in cadrul careia s-a dezvoltat: Stiinta informaticii, respectiv: Tehnologia informatica, pina la nivelul de performanta necesara cercetarii, experimentarii, proiectarii, realizarii, testarii si implementarii, in evolutie existentiala, in cadrul unor suporti adecvati inregistrarii, stocarii si extragerii informatiilor necesare pentru crearea Civilizatiilor-virtuale (Civ-vir).

Fata de timpul in care evoluam existential, in contemporaneitatea noastra, perioada temporala la care se refera starea de dezvoltare, enuntata anterior, este estimata, din cate am fost informati prin comunicarea telepatica, extra-lumeasca, de care dispun cativa dintre membrii componenti ai Misiunii Astrale Romania Altruista si inteleapta (MARAi), cu sediul central in Timisoara, la aproximativ: 2.450 milioane ani calendaristici-temporali, specifici anului calendaristic actual, din cadrul Lumii Planetare Medii (numita si:"fizica") Nr.6 (LPM- 6), in care suntem integrati evolutiv-existential.


 Etape fundamentale in realizarea Civilizatiilor Virtuale (Civ-vir)

Dupa ce a ajuns la gradul minim de dezvoltare al Stiintei informatice, respectiv al Tehnologiei informatice, necesar realizarii Civ-vir, Civ-Creat-Abs-Cond a realizat prima Civ- vir, dupa care a perfectionat modul de realizare a Civ-vir pina la nivelul in care a reusit sa
creeze Civ-vir super-performante, capabile sa realizeze, la rindul lor, in mod corespunzator asistat, la inceput, iar apoi doar in mod coordonat, alte Civ-vir, de complexitate si performante evolutiv-existentiale mai reduse.

S-au realizat astfel, prin specializare, diferite: similitudini, respectiv: diversificari functionale (in functie de caz), intre Civ-vir si anume, in:

  1. - Civ-vir creatoare de alte Civ-vir;
  2. - Civ-vir necreatoare de alte Civ-vir; respectiv, pe de alta parte, in:
  3. - Civ-vir conducatoare evolutiv-existential a altor Civ-vir;
  4. - Civ-vir coordonatoare evolutiv-existential a altor Civ-vir;
  5. - Civ-vir conduse evolutiv-existential de catre alte Civ-vir;
  6. - Civ-vir coordonate evolutiv-existential de catre alte Civ-vir. 


Referitor la tipurile de Civ-vir enuntate in clasificarea anterioara, pentru a se putea intelege in mod corect si deplin consecintele relationarilor probabile sau doar posibile ce se pot manifesta intre o Civ-vir conducatoare si o Civ-vir condusa, respectiv intre o Civ-vir coordonatoare si o Civ-vir coordonata voi expune, in continuare, un exemplu din istoria Statului Romania, pe care il consider a fi destul de elocvent.

1.3.    Anumite caracteristici din evolutia istorica a Statului Romania, analizate in conformitate cu modelul de cunoastere informatic, specific civilizational-virtual

Comparativ cu alte State europene, Romania, "nascuta”, ca Stat, la data: 24.01.1859, poate fi considerata ca fiind un Stat tinar, creat de o Populatie inca tinara si neexperimentata suficient (mai ales in confruntarea cu alte State, precum si cu alte Populatii statale, mai in virsta), aflat in faza de a intra in stadiul de maturitate, dar confruntat cu o opozitie foarte puternica, din partea Statelor vecine, si, mai ales, din Partea acelor State care ocupa, in prezent, pozitii de: Vectori statali cu influenta determinanta in evolutia existentiala a LPM-6, nu atit prin "componentele lumesti” ale respectivelor State, cat prin "componentele extra-lumesti” ale Statelor in cauza.

Statul Romania s-a "nascut” ca urmare a investitiilor efectuate in cadrul Civ-Creat-Abs- Cond, de catre o: Grupare de Investitori strategici, care a angajat, in acest scop, adica pentru proiectarea si realizarea Statului Romania, un Colectiv de Cercetare specializat, din cadrul Civ-Creat-Abs-Cond, care a realizat, mai intii, un studiu investitional, menit a oferi mai multe variante statale, cu costurile aferente, urmind ca, dintre respectivele variante, conducerea Gruparii de Investitori strategici sa aleaga varianta pe care o considera cea mai adecvata scopului investitional stabilit.

Desi investitia in "nasterea” Statului Romaniei a fost considerabila, dovada fiind amplasarea in cadrul zonei lumesti cu climat"temperat”, caracteristic 4-anotimporal, dupa crearea si implementarea, in evolutie existentiala, a Statului Romania, ca: Stat destinat a fi, din cate cunosc: Stat cu Populatie dominant altruista, pe marea majoritate a duratei de evolutie existentiala a sa, datorita unor neintelegeri intervenite in cadrul Gruparii de investitori strategici, din cadrul Civ-Creat-Abs-Cond, coordonarea evolutiv-existentiala a Statului Romania nu a fost incredintata unei Civ-vir de tip: Neagres-civ-vir (specializata in coordonare evolutiv-existentiala a altor Civ-vir, asa cum fusese prevazut in cadrul Proiectului de Civ-vir, realizat, in prealabil, ci (in functie de Gruparile de investitori strategici, in care s-a divizat Gruparea de investitori Strategici, initiala) mai multor Civ-vir specializate in coordonare evolutiv-existentiala a altor Civ-vir, iar Statul Romania a fost repartizat, spre coordonare existentiala, unei Civ-vir de tip Agres-civ-vir numita: Civ-vir Goriliana-Androgina, Maronila-Agres-civ-vir, condusa, in calitate de Cond-Sup (numit popular: Tartor), de catre FAS: Hristo-Maria, cu precizarea ca: Hristo a fost desemnnat si: Conducator-Sup (Cond-Sup, numit popular: Tartor, adica reprezentant al unei Civ-vir de tip: Agres-Civ-vir), al Planetei Tera.


Astfel numele Planetei, provenit de la numele: Tero - care este tatal lui Hristos si care a fost Cond-Sup anterior (insa de tip numit popular: Demiurg, adica reprezentant al unei Civ- vir de tip: Neagres-civ-vir), al Planetei, fiind schimbat, intre altele, inclusiv pentru a fi inlocuit cu Hristos, la solicitarea Gruparii de investitori Strategici din cadrul Civ-Creat-Abs- Cond.

Trebuie semnalat, in acest context, ca Civ-Vir de tip: Coord-Civ-vir, dar care sunt si de tip: Agres-civ-vir, nu sunt interesate, prioritar, de evolutia-existentiala, benefica si chiar performanta, a Civ-vir pe care le coordoneaza evolutiv-existential, ci de beneficiile financiare care se pot obtine, in acest mod, chiar cu pretul compromiterii scopului fundamental in care s-a realizat investitia respectiva.

Mai trebuie semnalat si ca Civ-vir de tip: Agres-civ-vir care urmaresc, cu prioritate, obtinerea, in masura posibilului, a unui profit cat mai mare, de pe urma respectivei coordonari evolutiv-existentiale (inclusiv in dauna Civ-vir coordonate evolutiv-existential), recurg, de regula, la implementarea, la nivel societal, a religiilor false, mistificate si subversive, in scopul de a oculta, in acest mod, adevarata menire evolutiv-existentiala a Civ- vir pe care le coordoneaza evolutiv-existential, precum si a anumitor: Etnii populationale (care, insa, ca FCS populationale, sunt utilizate, la nivel evolutiv-existential, in varianta specific-malefica de evolutie, adica: Agres-civ-vir), conlocuitoare, dar de tip: iredentist, adica pentru a submina Etnia principala, fondatoare statal, pina la o degradare fiintial- colectiva la care sa devina incapabila de a mai mentine stabilitatea si chiar existenta Statului in cauza.

invit, ca un exercitiu aplicativ, pe cei interesati sa analizeze actiunile principalilor detractori si totodata agresori etnici-iredentisti, din cadrul Etniei Romane (in calitate de:

"cozi de topor inalt- tradatoare si mancurtizate”), respectiv din cadrul Etniei Jidovesti (mai ales in trecut), respectiv din cadrul Etniei Hungariene si din cadrul Etniei Tiganesti (mai ales in trecutul recent si in prezent), inclusiv prin intermediul modelului informatic de cunoastere a evolutiei existentiale a Statului Romania, ca un caz particular, dar si special, de analiza, comparativ cu analiza evolutiei existentiale, la nivel general, a LPM-6.


 Rolul si contributia organizatiei: "Misiunea Astrala Romania Altruista si Inteleapta” in semnalarea, publica, a existentei si functionarii modelului informatic de cunoastere a LPM-6, ca fiind mai eficient, comparativ cu modelul de cunoastere fizic, precum si in posibilitatile de utilizare a acestui model in mai multe domenii de interes societal, si mai ales in apararea existentei si integritatii Statului Romania

Am introdus, in mod special, paragraful anterior, pentru ca romanii de buna credinta, interesati in a se implica in consolidarea stabilitatii si, mai ales, in apararea existentei Statului Romania, sa inteleaga ca situatia, aproape disperata, in care se afla, in prezent, Patria lor, se datoreaza, in mod prioritar si determinant, unor cauze de nivel nivel extra- lumesc, care nu pot fi contracarate, eficient, decat tot la nivel extra-lumesc, cu sprijinul unor forte adecvate, de contracarare, in cadrul unui Parteneriat lumesc - extra-lumesc, asa cum a procedat si Misiunea Astrala Romania Altruista si Inteleapta-MARAI (care, in trecut, a avut si alte denumiri, in functie de contextul evolutiv-existential al LPM-6), dar abia dupa ce a constientizat, la nivel de organizatie (insa cu pretul unor suferinte indelungate, indurate atit la nivel individual, cat si la nivel colectiv, incepind cu declansarea, la 20 decembrie 1989, la Timisoara, a Revolutiei Romane din decembrie 1989 - RRD-1989), aspectele existentialiste mentionate anterior.

In contextul expus, trebuie sa se cunoasca faptul ca MARAI a fost si inca este singura organizatie care, prin rezultatele obtinute, pina in prezent, s-a dovedit capabila sa stopeze (in conditii de derizorat logistic si mediatic, la nivel public, in care a functionat) destramarea Romaniei, ca: Stat unitar, precum si dezetnicizarea Etniei Romane, ca: Etnie principala- fondatoare statal.

Invit pe cei interesati sa coreleze comportarea Etniilor conlocuitoare din Statul Romania, prin componentele lor iredentiste fata de Etnia Romana, in calitate de: Etnie Principala-fondatoare statal, dar si componenta mancurtica din cadrul Etniei Romane, si, mai ales, a principalilor: Vectori malefici, de Etnie Romana, care, in calitate de: "cozi de topor romanesti " au tradat, au jefuit si au batjocorit, cat au putut, Romania, fiind animati evolutiv-existential, in mod deliberat, mai ales de la nivel extra-lumesc, in scopul (cunoscut doar de catre putini romani, initiati) de a o bloca, evolutiv-existential (chiar si cu pretul incetarii existentei Statului Roman), pentru a nu-si putea indeplini misiunea sa extraordinara, de salvare a Omenirii-altruiste, din cadrul Populatiei Lumesti a LPM-6, misiune previzionata (explicit sau implicit) de catre unii dintre cei mai importanti

previzionari, precum: Nostradamus; Sundar Singh ; Evanghelia-Vanga Dmitrievna ; Gupta Swami; Arsenie Boca.


 Tipuri de clasificari ale Civilizatiilor virtuale

S-au mai realizat si diferite alte asemanari/diversificari in cadrul unei aceleiasi Categorii Grupari de Civ-vir, dintre cele enuntate anterior, cea mai importanta (mai ales prin consecintele sale), fiind conceperea si implementarea in Existentialismul Creationist Fiintial- virtual, a modului de interferare evolutiv-existentiala, in cadrul unei Lumi (cum este si LPM- 6), a celor 2 Categorii fundamentale de Grupari de Civ-vir diferentiate prin tipul de comportament caracteristic, la nivel de Civ-vir, adica intre:

  1. - Civ-vir agresionale-civilizational-virtual (Civ-vir-Agres-civ-vir) si, respectiv:
  2. - Civ-vir neagresionale-civilizational-virtual (Civ-vir-Neagres-civ-vir).

In cadrul unei aceleiasi Grupari de Civ-vir, din cadrul unei aceeasi Categorii de Grupari de Civ-vir, s-au realizat si asemanari, respectiv deosebiri, in mai multe moduri, referitoare la alte trasaturi fundamentale, respectiv principale, care caracterizeaza, din punct de vedere evolutiv-existential, FIS componente ale Civ-vir, si anume:

  1. - Civ-vir cu fiinte superioare de tip specific individual (FIS);
  2. - Civ-vir cu fiinte superioare de tip specific androgin (FAS); respectiv in functie de culoarea dominanta, generata de catre sursa fundamentala luminoasa (numita, in general: Astru), existenta in cadrul unei Lumi, care este si principala sursa de generare a luminii ambientale, si in special in functie de nivelul sau tipul Lumii respective: Solar, respectiv: Stelar, respectiv: Universal, respectiv: Integral, respectiv: Supremal.

Un Astru genereaza o anumita lumina cromatica, din care, printr-o filtrare adecvata, realizata la nivel fiintial individual (superior, respectiv: mediu, respectiv: inferior), se pot obtine si alte componente cromatice ale culorii cromatice de baza, radiata de catre generatorul fundamental, de lumina cromatica, al Lumii respective, numit, la nivel general: Astru Lumesc.

Astfel, trebuie sa se stie ca lumina fundamentala generata de Solarul (Soarele) Solaritatii in care evolueaza existential Planeta Hristia este: alb-deschis (stralucitor), lumina din care pot fi insa filtrate si nuantele cromatice, componente, ale culorii: albil (alb-deschis), care sunt aceleasi ca si la culoarea alba (adica: rosu; oranj; galben; verde; albastru; indigo; violet), dar in nuante cromatice deschise, numite: rosil; oranjil; galbenil; verdil; albastril; indigonil; violetil.

Din contextul expus anterior, rezulta ca pentru un anumit tip de Categorii de Grupari de Civ-vir (Categ-Grup-Civ-vir), respectiv pentru aceeasi Categorie de tipuri de fiinte superioare (FS), de tip individual (FIS), respectiv de tip androgin (FAS), precum si de acelasi tip specific comportamental-existential (care poate fi: Agres-Civ-vir, respectiv: Neagres-Civ-vir), pot exista Grupari de Civ-vir diferite, in functie de culoarea fundamentala a mediului ambiental care poate fi chiar lumina cromatica a generatorului fundamental de lumina (exemplu: Solarul albil din Solaritatea in care evolueaza existential Planeta Hristia, sau o componenta cromatica a culorii albil), iar in cadrul unei Gruparii de Civ-vir, asociata unei aceleiasi lumini cromatice, pot exista variante de Civ-vir care difera, intre ele, prin tipul bioenergiei principale.


  Caracterizarea bioenergetica a Civilizatiilor virtuale, precum si a fiintelor virtuale, factor principal si determinant in clasificarea si in functionarea atit a Civilizatiilor virtuale, cat si a fiintelor virtuale

Referitor la specializarea/divizarea diferita, posibila a se realiza in functie de tipul specific al bioenergiei principale, pot exista:

  1. - Civ-vir cu bioenergie principala vizuala (vaziva);
  2. - Civ-vir cu bioenergie principala auditiva (auziva);
  3. - Civ-vir cu bioenergie principala mirositoare (mirosiva);
  4. - Civ-vir cu bioenergie principala gustativa (gustiva);
  5. - Civ-vir cu bioenergie principala tactila (tactiliva);
  6. - Civ-vir cu bioenergie principala sexuala (sexiva);
  7. - Civ-vir cu bioenergie principala informational (informativa);
  8. - Civ-vir cu bioenergie principala emotionala (emotiva);

Dintre bioenergiile enuntate anterior, primele 6 se realizeaza prin intermediul unor senzori, motiv pentru care bioenergiile respective se mai numesc si: bioenergii senzitive (senzoriale), iar ultimele 2 prin intermediul gandirii, motiv pentru care bioenergiile aferente se mai numesc si: bioenergii ganditive.

Pentru a evidentia faptul ca asemanarile si respectiv deosebirile dintre Civ-vir cu aceiasi parametri, se pot realiza, in mod specific evolutiv-existential, prin metode si mijloace adecvate, din punct de vedere stiintific si tehnologic, semnalam si exemplificam faptul ca inclusiv in contemporaneitatea in care existam, in cadrul LPM-6, industria unor State puternic industrializate este in mare masura robotizata, persoana fiintiala superioara intervenind, de regula, in procesul de productie, numai in cazul necesitatii efectuarii unor revizii tehnice, sau in cazul producerii unor situatii de avarie functionala (exemplu: in Japonia exista si functioneaza, de mai multa vreme, intreprinderi industriale robotizate, in care roboti-lucratori au ca obiect de fabricatie diferite tipuri de roboti, cu aplicare industriala).

1.7.    Importanta parametrilor ambientali in clasificarea si functionarea Civilizatiilor virtuale

Pentru a se putea intelege, deplin, cum se realizeaza, prin stiinta si tehnologie informational, asemanarile, respectiv deosebirile dintre FIS, in functie de parametrii fiintiali specifici, utilizati in mod special, in acest scop, semnalam si totodata exemplificam ca: in Lumi aferente unei anumite Categorii de Grupari de Civ-vir exista parametri evolutiv- existentiali care sunt comuni pentru o aceeasi Categorie, respectiv sunt diferiti pentru Categorii diferite, situatia fiind similara pentru a departaja, intre ele, Grupari diferite, incluse, insa, in aceeasi Categorie de Grupari, respectiv pentru a separa, intre ele, Civ-vir diferite, incluse insa in aceeasi Grupare de Civ-vir.


Astfel, in functie de caz (adica de modul in care sunt utilizati parametrii de asemanare, respectiv de deosebire, la nivel fiintial, in cadrul Categoriilor de Grupari de Civ-Vir), in Lumi situate in Categorii diferite, exista Astri generatori de lumini fundamentale diferite, precum si FIS (respectiv: FIM, respectiv: FII) cu comportament societal diferit (exemple: pe de o parte, din punct de vedere asociativ-partenerial, existand: FIS-capabile sa alcatuiasca: cupluri bi-individuale, respectiv: FAS, care alcatuiesc: cupluri androgine, sau, referitor la modul fundamental de gandire specific- fiintiala, existand: FIS-egoiste, respectiv: FIS- altruiste).

I.8.    Vocationarea natala fiintiala virtuala

In cadrul unei aceiasi Grupari de Civ-vir, din cadrul unei aceleiasi Categorii de Grupari de Civ-vir, exista, de regula, FIS (respectiv FAS), care au, din punct de vedere structural, un trup identic, insa care difera, intre ele, prin culoarea trupului, precum si prin anumite trasaturi fizionomice (rezultind astfel: grupari in Rase de FIS), respectiv FIS care difera prin anumite preferinte specific-fiintiale (numite, in functie de caz: vocatii, sau doar: "inclinatii”), asociate unor tipuri specifice de activitati existentiale, comparativ cu altele, care confera FIS, in cauza, nu doar o anumita placere, ci si o anumita satisfactie de a le realiza, activitati in care FIS respective pot deveni capabile chiar de a se remarca, in mod deosebit, la nivel social, respectiv la nivel societal, printr-o adaptare ("indeminare”) iesita din comun si definita prin cuvintul: talent (exemple: artisti, sportivi si, in general: creatori de performanta activitational-specifica, sau: activisti performantiali).

Pentru a se putea intelege, deplin, ce rol au si cum functioneaza cele 8 tipuri de bioenergii fiintiale, enuntate anterior (dintre care: 6 de tip: senzitiv si 2 de tip: ganditiv), inclusiv pentru departajarea, intre ele, a Civ-vir componente ale unei aceleiasi Grupari de Civ-vir, din cadrul unei anumite Categorii de Grupari de Civ-vir, precizez ca, din cate cunosc, FIS componente ale unei Civ-vir, caracterizata prin aceea ca are un anumit tip de bioenergie (dintre cele 8, enuntate anterior) ca bioenergie de baza (sau: principala), este astfel conceputa si realizata, la nivel de FIS, incat activitatile corelate cu generarea, respectiv cu receptarea bioenergiei de baza sa ocupe locul principal in cadrul actvitatilor fiintiale aferente generarii si receptarii bioenergiilor tuturor celor 8 tipuri de bioenergii, specific fiintial-superioare.


De exemplu, pentru bioenergia gustiva (numita si: gustativa), care este o bioenergie traditionala importanta a Civ-vir: specific gustive, care au foarte multi reprezentanti in cadrul Statului Romania, respectiv in Statul Republica Moldova, activitatea fiintiala specific alimentationala s-a transformat in arta culinara (numita: Gastronomie), in timp ce alte traditii bioenergetice nu s-au ridicat la acest nivel.

In mod similar, in Statul Italia, activitatea fiintiala specific audiva (auditiva) s-a transformat in arta (muzicala, componistica si interpretativa, precum si: cinematografica- accentuat muzicala), in timp ce traditia culinara se mentine la un nivel modest de performanta.

Analizand prin prisma celor expuse anterior evolutia existentiala a unor Etnii, respectiv a unor Popoare, se ajunge la necesitatea de a defini ca fiind vocationala traditia respectivelor Popoare, sau Etnii de a practica anumite activitati, specific-fiintiale, in cazul in care practicarea activitatilor in cauza se realizeaza la nivel performant, comparativ cu alte Popoare, respectiv: Etnii, care nu evidentiaza vocatiile in cauza, dar care pot fi in situatia de a manifesta vocatii fata de alte activitati specific fiintiale.

O asemenea situatie nu exista in mod intimplator, ci a fost prevazuta, in mod deliberat, in cadrul proiectarii evolutiei existentiale a respectivelor Popoare, sau Etnii (ca FCS specifice, de tip populational), pentru a li se asigura o anumita utilitate in cadrul ansamblului de FCS de tip populational pe care il constituie, la nivel suprem, in cadrul LPM-6, Populatia lumeasca a LPM-6, cu cele 2 componente fundamentale: Omenirea-altruista, respectiv: Egonirea-egoista.

I.9.    Realizarea fiintelor colective superioare (FCS) virtuale, precum si a fiintelor individuale superioare (FIS) virtuale in mod tehnologic, specific informatic, cu procesoare, precum si cu retele de procesoare, respectiv cu retele de ordinatoare, super-performante, specializate fiintial, respectiv ambiental

Tot din modul specific informatic de analiza a Populatiei lumesti a LPM-6, mai rezulta ca atit asemanarea, cat si deosebirea dintre FIS componente ale unor Civ-Vir diferite se pot realiza in mod: "hardware”, adica prin medii ambientale, fundamentale, caracteristice si diferite (exemple: terestre, respectiv: acvatice, respectiv: aeriene), respectiv prin trupuri fiintial-superioare diferite (exemple: arahnidieni, reptilieni, pestilieni, pasareni, felinieni, gorilieni s.a), care sunt mai greu de conceput si realizat, fiind, in consecinta, mai mult costisitoare, sau se pot realiza in mos specific: "software”, adica prin modificarea programelor de animare evolutiv-existential-fiintiala, care sunt mult mai usor de realizat si in consecinta, sunt mai putin costisitoare.

In contextul expus anterior se poate intelege mai usor ca o Civ-vir este constituita, in conformitate cu modelul de cunoastere de tip: informatic, ca o retea de ordinatoare specializate in indeplinirea unor functiuni specific fiintiale, de nivel individual, respectiv de nivel colectiv, precum si specific ambientale, adica de relationari de tip: fiinta-mediu ambiental-fiintial.


Astfel LPM-6 este, de fapt, posibil sau chiar probabil a fi constituita dintr-o retea de super-ordinatoare specializate ("de proces”), adica de procesoare cu functii specific: identitar-fiintiale, respectiv: identitar-ambientale, interconectate intre ele, conform unor relationari specific: interfatale, in conformitate cu anumite relationari cursiv-secventiale, de tip evolutiv-temporal.

Intr-un mod similar se explica, probabil, si constatarea, experimentala, conform careia o FIS utilizeaza doar o foarte mica parte din capacitatea creierului mare, restul raminind, aparent paradoxal, neutilizata, dar constituind, probabil, acea FIS de tip: operator fiintial, numit in diferite moduri in cadrul unor stiinte sau a unor religii (exemple:”sub-constient”; "supra-eu”; ”alter-ego”; "suflet”; "inger”; ”anima” s.a), dar care in Existentialism- creationist-virtual este numit: Animator existential.

1.10.    Posibilitati de comunicare unidirectionala si bidirectionala intre fiinte individuale superioare (FIS) virtuale, integrate existential in medii ambiental-virtuale, precum si intre fiinte individuale superioare virtuale si fiinte individuale superioare ne-virtuale, in sensul semantic de: "virtual”, utilizat in cadrul acestei lucrari

Referitor la posibilitatea comunicarii dintre o fiinta superioara necreata, in sensul creatiei virtuale (exemplu: fiinte superioare din cadrul Civ-Creat-Abs-Cond) si o fiinta superioara creata, trebuie sa se afle nu doar ca este posibila, dar poate fi realizata chiar in mai multe moduri, si in principal prin telepatie, dar si in alte moduri, precum: prin scriere, prin sunete sau vorbire, sau chiar in moduri mai speciale, precum modul tactil, specific alfabetului de comunicare pentru orbi, sau chiar prin imagini, in cadrul viselor.

Putem exemplifica astfel de comunicari, de regula telepatice, inclusiv prin comunicatorii telepatici, extralumesti, din cadrul MARAI, intre care si realizatorul acestei lucrari, care a fost informat, de mai multe ori, referitor la faptul ca, in anumite comunicari telepatice, bidirectionale, comunica cu fiinte superioare chiar din cadrul Civ-Creat-Abs-Cond.


Mai facem cunoscut celor sceptici, care nu beneficiaza de un canal de comunicare extra- lumeasca, ca numarul comunicatorilor extra-lumesti este destul de mare, doar ca respectivii comunicatori se feresc sa faca public faptul ca beneficiaza de un astfel de canal de comunicare, de teama ca ar putea fi acuzati, de catre cadre medicale specializate in terapie psihica (dar care nu beneficiaza de comunicare extra-lumeasca) ca respectiva comunicare constitute, de fapt, o maladie psihica, avindu-se in vedere faptul ca, in cadrul Civ-vir de tip: Agres-civ-vir, comunicarea extra-lumeasca poate si din nenorocire chiar este destul de des utilizata, in mod malefic, de catre FIS extra-lumesti care anima, existential, FIS lumesti, pentru a le imbolnavi psihic si a le face sa sufere in acest mod (exemplu: prin modificare de identitate fiintiala, in mai mica sau mai mare masura, sau chiar prin schimbare determinanta, sau chiar totala de identitate fiintiala, cum este cazul bolnavilor psihici, respectiv al "ne-bunilor" din punct de vedere psihic).

Din cate cunosc, in mediul evolutiv-existential extra-lumesc, si, mai ales, in cadrul Civ- Creat-Abs-Cond, o Civ-vir poate constitui inclusiv o destinatie, caracteristica, de tip: "turistic- virtuala", pentru anumite FIS, din alte Civ-vir, si, mai ales, pentru FIS din cadrul Civ-Creat- Abs-Cond, interesate de a patrunde, in mod indirect, in calitate de: Animatori existentiali (Anim-Exist), in cadrul caracteristic evolutiv-existential al unei Civ-vir.

Exemplific, in acest context, ca: poemul Luceafarul, compus de Mihai Eminescu, respectiv productii cinematografice precum:"Anul trecut la Marienbad”; "Undeva, candva”; "Al 13-lea etaj”; si mai ales: "Avatar”, precum si multe alte lucrari literare, respectiv cinematografice, trateaza specific literar, respectiv cinematografic, tocmai asemenea tematici civilizationist-virtuale.

Inchei acest capitol cu atentionarea ca fenomenul de initiere in Existentialism civilizationist-virtual presupune, in cazul multor persoane, dornice de initiere (cum a fost si cazul initiatilor din cadrul MARAI), parcurgerea unor etape de suferinta existentiala, mai ales la nivel psihic, deseori chiar de mare intensitate, motivate, de regula, de nebenificitatea, de nivel accentuat, pina la nivel determinant, transformat in maleficitate, in care, mai ales in perioada de inceput, informatiile false predomina, putind provoca chiar si drame personale, pina se ajunge in stadiul de a avea acces la informatii de importanta strategica, la un nivel evolutiv-existential, specific obstructionist, dar suportabil.


In contextul expus anterior, trebuie sa se mai stie ca cei mai importanti Previzionari ai LPM-6, ale caror previziuni s-au implinit intr-o masura determinanta sau doar semnificativa, au fost si importanti Comunicatori extra-lumesti, care au primit informatiile de previzionare, pe care le-au difuzat tocmai prin comunicare extra-lumeasca, specific-previzionara.

Cine isi imagineaza ca un Comunicator extra-lumesc, apartinind unei Civ-vir de tip Neagres-civ-vir, poate beneficia de comunicarea de care dispune intr-un mod lipsit de seriozitate, sau in scop dominant speculativ si nevirtuos, trebuie sa afle, spre binele sau, ca fie nu este in legatura cu o Baza de comunicare extra-lumeasca benefica, fie ca, daca totusi este, risca sa primeasca niste lectii existentiale dure, sau chiar foarte dure, care sa-l determine sa constientizeze, prin suferinta fiintiala, ca a utiliza comunicarea extra-lumeasca in scop dominant speculativ, precum si dominant individual (exemple: sa solicite sa i se comunice ce bilet sa traga la un examen, sau ce subiecte sa pregateasca si ce sa nu pregateasca, pentru a promova un examen, sau ce numere sa inscrie pe un buletin de loterie s.a. similare), constitute un rise cu consecinte periculoase, de care trebuie sa se fereasca pe parcursul perioadei de initiere in Existentialism, respectiv in Ezoterism.


Lorin Fortuna - Fondator Miscarea Astrala Romania Altruista si Inteleapta 


https://www.racnetul.ro/stire/1103-lorin-fortuna-liderul-marai-dimensiunea-evolutiv-existen%C8%9Biala-extra-lumeasca.html?fbclid=IwAR1CbhIOJxpHYp3Q6ZRJr0_ctzYB3WrlE3RmcQfXSzxcv5HThRFlHwErDK4

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...