joi, 29 decembrie 2022


 

Comentariu Existentialist :

Se poate pune intrebarea carei civilizatii a apartinut animatorul existential a lui N.Ceausescu stiut fiind faptul ca intr-o prima faza ,oamenii au dus-o bine in societatea socialista .Iar problema care se pune e spre ce ne indreptam fiinca capitalismul e cam terminat .......iar ce s-a realizat in epoca aceea trecuta s-a distrus .........Ceausescu se pare ca era animat existential de Civilizația Balaureana,el  ar fii  ajuns în Iran cu un avion plin cu aur, din care Iranul și-a dezvolta programul nuclear.

Tot am spus că nu se poate întra în Era Luminoasa cu ființe care aparțin civilizațiilor satanice, draconiene, iguanifere, feliene etc deoarece culorile lor civilizationale sant negru, gri, maro etc . Deasemenea specificul lor existential este acela de a agresa, exorciza și a se îmbogății pe seama altora. Civilizațiile Neagresional Civilizational Virtuale nu pot să se dezvolte fiintial superior datorită modului în care aceste Civilizații Agresionale se comportă. Prima dată trebuie scăpat de aceștia după care popoarele care vor exista după acest război vor avea libertatea să aleagă modul de dezvoltare fiintial superior. Scris de Simion Capras(29-dec-2022).

2 comentarii:

  1. Exista doua civilizatii Reptiliene-Iguanifere. Una este pe verde si bioenergie de baza emotionala. Conducatorul ei suprem se numeste Crol (sau Krol) si, in fictiune, sunt cunoscuti sub numele de "Krogani" ( uitati-va aici https://masseffect.fandom.com/wiki/Krogan ). Ceilalti s-au facut singuri cunoscuti ca "Inuaki" (prin intermediul cartii Aryanei Havah si a copilului-comunicator din acea carte), sunt pe violet si au bioenergie de baza vizuala (cum spuneti voi: Vaziva). Ambele civilizatii erau foarte raspandite intre 2010 si 2012. Eu am colaborat cu cei care sunt pe violet (care, cel putin in anumita masura, nu sunt o civilizatie agresionala). Pe maro sunt Gorilienii, altii nu stiu sa fie pe culoarea asta. Felinienii mici sunt, intr-adevar, pe gri deschis si au bioenergie de baza tactila (ca la pisici, da).

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot vorbim despre "agresivitate", sa spun si eu ceva, poate citeste cineva care poate schimba ceva. Legat de razboiul Rusia-Ucraina. Imi vine sa zic ca mai multa prostie e mai greu sa gasesti in alta parte in lume. Incep prin a spune ca e un razboi intre doua tari care vorbesc APROAPE ACEEASI LIMBA. Asta ar trebui sa duca la ideea de solidaritate intre doua tari care au ceva in comun. Rusia este saraca fiindca...uite, ca tot sunt ei parteneri cu China in nu stiu ce treburi: China e mult mai bogata fiindca conducerea tarii lor s-a gandit sa foloseasca creativitatea (inclusiv in copiat produsele altora, de ce nu?) si comertul, sa vanda produse de tot felul, realizate intr-un fel atractiv, de la lucruri ieftine sau extrem de ieftine (ex: mousi de PC, baterii, clesti de agatat rufe) pana la unele foarte scumpe (ex: laptop-urile Huawei MateBook, despre care se spune ca sunt copiate dupa Apple, sau automobile). Rusia ce produce, ce comercializeaza in afara de gaze, petrol si arme? Chinezii au ajuns acum la nivelul de dezvoltare la care au pe orbita sateliti pentru reglarea vremii si sateliti pentru a inlatura obiecte nefolositoare de pe orbita. Asta, in timp ce Rusii lanseaza, an dupa an, "vesnica" capsula Soyuz, cu design-ul ei sovietic oribil. Macar racheta e dragutza, ce sa zic. Revenind la ucraineni, daca (asa-zisul) Putin ar avea minte, s-ar gandi sa ii ajute pe ucraineni, nu sa trimita armata sa ii omoare cu bombe si gloante. Ba, sunt de-ai vostri. Cand ii omorati, ganditi-va ca va distrugeti singuri. Nu ar trebui sa va intereseze daca sunt in NATO sau nu stiu ce. Lasand la o parte faptul ca n-ar trebui sa mai fie razboi nicaieri in ziua de azi, ca suntem toti pe aceeasi planeta si acum ar trebui sa exploram spatiul, sa vedem daca mai sunt si in alta parte oameni din specia noastra (fiindca, din cate stiu eu, mai sunt sau au mai fost niste planete similare cu a noastra).

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...