miercuri, 21 decembrie 2022

 



Comentariu Existentialist :

Aceste persoane  sunt pe alături cu asemenea informații legate de APOCALIPSA , asa cum este si cu Antihristul ,unii il așteaptă dar nu știu că Competiția Hrist -Antihrist s-a terminat demult. Același lucru cu numărul 666. Cuvântul Apocalipsă înseamnă veste-revelatie ,informatie primita ,în nici un caz vre-o catastrofă ,aducerea spre locuitorii lumii a informatiilor vitale noii ere zodiacale ,cam ce expunem noi in blog. Acele explozii solare(scenariu) sunt posibile ca si o pedeapsa astrala fiinca lumea este inundata de informatii false (la care nu vor sa renunte),insa este putin probabil ca ai sa supravietuiesti intr-un buncar fara lumina solara si aer curat . 

Ultima era zodiacala nr.9 a început in data de 22-03-1990 și tine 1000 de ani după care Planeta se muta cu un domeniu orbital spre Astrul Solarital. În locul actualului domeniu orbital intra Satelitul Selena cu cele trei Lumi, Iadul, Lumea Medie și Lumea Superioara. Scris de Simion Capras(21-dec-2022).

https://www.youtube.com/watch?v=uK-kvJw8C0I



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...