sâmbătă, 25 iunie 2022

Comentariu existentialist:

Această Unire este un drept câștigat de reprezentanții Patriei România în cadrul Competiției Civilizationale care a avut loc între anii 2008-2012 prin reprezentanții MIȘCĂRII ASTRALE ROMÂNIA ALTRUISTA și ÎNȚELEAPTĂ care a fost creată de Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale pentru câștigarea unor drepturi la care eram împiedicați să ajungem.
Domnule Medvedev, mai bine ați face public identitatea celui căruia vă adresați cu numele de Vladimir Putin, deoarece adevăratul Putin a părăsit această Planetă imediat după anunțul Ierarhiilor Astrale abilitate că , Competiția Civilizationala Hrist-Antihrist a avut ca și câștigător Antihristul în persoana lui IOAN LORIN FORTUNA, iar ca reprezentant al lui Hristos pe fostul colonel de securitate Vladimir Putin. Cu acordul sau fără acordul vostru TARA ALEASĂ INAINTE-MERGATOARE VA FI IARĂȘI MARE DAR POATE ȘI MAI MARE ȘI MAI PUTERNICĂ DECAT A FOST VREODATĂ. Scris de Simion Capras(25-iun-2022).


Amenințările lui Medvedev: ”Aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană nu este posibilă în mod direct, ci prin crearea noii Românii Mari”/ „Consecințele pot fi mult mai puțin amuzante”


Aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană nu este posibilă în mod direct, ci prin crearea „noii Românii Mari”, pretinde vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, citat de TASS.

„Republica Moldova a intrat în lunga coadă pentru aderarea la UE, întinsă pe parcursul a zeci de ani. Drum bun! Dar [ei] vor este mai repede! Prin urmare, există o altă cale de a obține aderarea la UE: crearea unei noi Românii Mari”, a declarat Medvedev, pe canalul său de Telegram, răspunzând la o întrebare cu privire la cât de repede ar putea adera Moldova la blocul comunitar.

El a menționat că „politicienii români dansează politic în jurul Moldovei” de mult timp. Astăzi, acest lucru se întâmplă la propriu, amintește politicianul rus.

„Prima ședință comună a parlamentelor moldovean și român a fost finalizată prin faptul că legislatorii au dansat ținându-se de mână. A părut destul de amuzant. Cu toate acestea, consecințele pot fi mult mai puțin amuzante”, a spus Medvedev.

Sursa foto: Kremlin.ru via Wikimedia Commons

articol preluat g4media.ro



vineri, 17 iunie 2022

Comentariu existentialist:

Pentru o informare corectă, Doamna ministru al hungariei.
Într-o tara unde numărul de indivizi este mai mare de 50% față de cetățenii acelei țării, aceștia se constitue intr-un popor. Într-o țară unde cetățenii sant majoritari, acei cetateni constitue o națiune.
Indivizii au un mod de gândire egoist, și pun interesele personale mai presus de interesele generale. În Astral nu au putere de vot. Cetățenii sant persoanele care sant altruiste și pun interesele generale mai presus de alte interese.
Deci, doamna ministru trebuie să știe că hungaria nu a fost, nu este și nu va fi natiune niciodata până când duce actuala politică.
Cetățenii nu se uită tot timpul la alții. Vouă vă trebuie Transilvania și alte teritorii care în prezent aparțin altor state, iar voi fără petrolul rusesc nu sunteți în stare să vă întrețineți nici ce țară aveți și acum. Eu vă transmit pe această cale că parte a actualei hungarii va trece și se va alipi TARII INAINTE-MERGATOARE ROMANIA. Deasemenea vor fi alipire și alte teritorii românești care în prezent aparțin altor state vecine,Doamna ministru.Scris de Simion Capras(17 -iunie- 2022).


Ministrul ungar al justiţiei: Graniţe are doar statul, naţiunea nu are graniţe


Graniţe are doar statul, naţiunea nu are graniţe, a declarat joi ministrul ungar al justiţiei, Judit Varga, la ceremonia de decernare a unui premiu, transmite agenția maghiară de presă MTI.

Ministrul a vorbit despre faptul că politicile naţionale decurg din diferenţele dintre graniţele statului maghiar şi cele ale naţiunii maghiare. Din 2010 încoace a avut loc o schimbare de atitudine, iar Guvernul Ungariei ajută familiile, tinerii şi întreprinderile maghiare de peste graniţă printr-o serie de instrumente, astfel încât identitatea lor să nu fie pierdută, ci întărită, a spus Varga, potrivit MTI.

Reamintim că guvernul maghiar a fost acuzat tot mai des în ultimii ani că, prin politicile sale, urmărește scopuri revizioniste în regiune. Critici au venit din partea oficialilor din Croația, Slovacia, România și Ucraina.

Premiul “Lőrincz Csaba”, care recunoaşte activitatea celor care depun eforturi pentru existenţa spiritului unităţii maghiare, a spus Judit Varga, a fost decernat cercetătorului Balázs Tárnok, un cercetător în domeniul politicilor pentru minorităţi care desfăşoară activităţi în Slovacia.

Zsolt Németh, preşedintele comisiei pentru externe din Parlamentul Ungariei, din partea Fidesz, a declarat că Lőrincz Csaba s-a născut la Sfântu Gheorghe. În anii 1980, Securitatea l-a persecutat şi l-a gonit din locul său natal, astfel că a ajuns la Budapesta, unde a devenit expert în politica pentru minorităţi, a creat fundamentele politicilor naţionale şi a susţinut maghiarii de peste graniţe în cadrul Fidesz, în Parlamentul Ungariei şi în Ministerul de Externe. (Sursa foto: Facebook/ Judit Varga)

articol preluat g4media


duminică, 12 iunie 2022



Comentariu Existentialist : 

Pe lingă aceste Religii false și subversive care au ca și scop - NU DEZVOLTAREA FIINTIALA A OMULUI IN VEDEREA TRECERII LUI IN LUMILE SUPERRIOARE PRIN ACUMULARE DE FONDURI EXISTENTIALE IN ACEASTĂ LUME MEDIE - ci inrobirea, aservirea și sclavizarea fiintelor ( inrobire generală) precum și confiscarea fondurilor existențiale în baza statutului de rob ,fiecare Patron de Religii are și propria Organizație Masonica prin care vor să își impună la nivel lumesc conceptul de NOUA ORDINE MONDIALĂ.
Toti acești patroni ai religiilor au ca scop impunerea la nivel mondial al propriului conducător.
Dacă vă uitați la China, Coreea de Nord, iar la Occident cu ceea ce sa vrut să se impună prin asa zisa pandemie cu covid, vă puteți face o imagine cum înțeleg Civilizațiile Agresionale si ce înseamnă a aplica conceptul de NOM.
SINGURA REUNIUNE DE STATE LA NIVEL MONDIAL CARE VA FUNCTIONA VA FI ACEEA CAND CONDUCATORUL ACELEI REUNIUNI VA FI O FIINTA CARE APARTINE CIIVILIZATIILOR NEAGRESIONAL CIVILIZATIONALE.
Acesta va ști să împace toate părțile și să rezolve nevoile lor.
Un mutant civilizational care este animat de Civilizații Agresoare chiar dacă ar dori să facă lucruri bune, nu este lăsat civilizational ( de animator, programator și investitor existential) să facă acest lucru.
Cu alte cuvinte, ăștia dacă nu fac rau cuiva nu pot dormi noaptea.
Urmariti acest razboi cum unii fac bani pe nenorocirea unor fiinte care poate nici nu stiu ce se întâmplă. La fel a fost și cu Pandemia, uni au facut bani pe moartea fiintelor care cu un tratament rapid și adecvat mai traiau și astăzi.
CÂT O SĂ FIE ACTUALELE RELIGII SI MASONERII, NU O SĂ FIE BINE NICI ODATĂ PE ACEASTĂ PLANETĂ SI IN ACEASTĂ LUME. Scris de Simion Capras (12-iun-2022).


COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Am sa va dau lista cu patronii extraplanetari ai principalelor religii care se practica la aceasta ora in lume ,in ordine descrescatoare a dezvoltarii energiei distructive arsa fiintei omenesti: HristosHefaistosSavaotos, Luciferos, religia crestina de tip ortodox. Hristos CatolusBorg, religia crestina de tip catolicSatan Bafometh, religia islamica de tip siit (Satan = Alah), Satan, Creo, religia islamica de tip sunit, Baal cunoscut ca Brahma ,religia hindusa, Bafomet cunoscut ca Budha, religia budistaTao, Rao ,Dao, Mao , religia dragoniana . Toate aceste religii au fost create si implementate la nivel lumesc strict pentru ca acesti patroni sa se imbogateasca . Au schimbat legile astrale ca sa poata introduce in destinul omulu rau existential peste valorile proiectate in crearea omului, pentru a produce suferinta care pe urma este confiscata in baza inrobirii , aservirii si sclavizarii religioase. Ceea ce sa intamplat in Romania cu schimbarea legilor justitiei ,acelas lucru au facut si in astral. Acest lucru este scos in evidenta de versul "PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT". In traducere libera si acolo si aici sant si exista conducatori nelegiuti si nemerniciti. Toti acei patroni extraplanetari apartin Gruparilor de Civilizatii Agresoare Civilizational si au calitatea de Tartori . Pentru a prevenii scurgerea de energii in conturiile astrale ale unor tartorii este necesara creearea uneii noi forme de spiritualitate bazata pe cinstirea celor care au faurit acest popor Roman . Ce avem noi romanii cu istoria poporului evreu , ce au facut Moise , David , Iisus pentru aceasta tara ROMANIA ? .....pentru aceasta tara au facut ceva Mihai Patrascu (Viteazu ) , Cuza , Ieremia Grigorescu , Dragalina ... Pe acestia si pe totii care dealungul istoriei au contribuit la fauriirea acestei tarii - in ciuda agresiunii civilizationale extraterestre extraordinare la care au fost supusii - trebuie sa ii cinstim . Mentionez ca aceste informatii sant specifice erei zodiacale nr. 9 transmise din baza de comunicare a civilizatiei Vulturiene Albe si sunt destinate asimilarii de catre oamenii pentru a se dezvolta fiintial superior . Inca din lumea nr 4 , asupra acestei Planete a fost creeat un zid prin care nu trecea nici o informatie utila in dezvoltarea lui spirituala ( fiintiala ) superioara . Aceste informatii au fost platite cu multa suferinta si nenorocirii pentru ca oamenii sa aiba cat mai multe informatii necesare Mantuirii ( calificarea spre lumile superioare ) pe care pana acum nu au putut sa le acceseze . Civilizatia Vulturiana coordoneaza la nivel existential Romania si Republica Moldova .Scris de Simion Capras.(13-iulie-2019)



Comentariu existentialist.

Personajul Omul Păianjen reprezintă de fapt Fiinta Individuală Superioara SATAN. Satan este o Ființă Androgina având ca și parte barbateasca pe Satan iar ca și parte femeiasca pe partenera acestuia Gea. Ei sant tot timpul cuplați care,lucru specific fiintelor androgine.
Ca și Cronos, Satan aparține Civilizației Arahnidice Tarantulare de culoare neagră și energie de bază informațională. Această Civilizație este una dintre primele Civilizații create după ce a luat fiinta CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTĂ CONDUCATOARE.
Satan a fost conducătorul Ansamblalului de Civilizații Agresional Virtuale, iar în această calitate a facut foarte mult rău atât Civilizațiilor Neagresionale dar chiar și celor ce erau sub tutela sa adică Civilizațiilor Agresionale.
SATAN împreună cu TITAN ( conducatorul Civilizației Balaureene) sant proiectanții și promotorii Proiectului Noua Ordine Mondiala care se încearcă a se implementa chiar acum de diferite grupări de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale, dar deocamdată sant în faza de eliminare a celor mai slabe iar cele care rămân, vor ca să își impună conducatorul.
Acest Proiect N.O.M este aplicat asupra tuturor Planetelor din Sistemele Zodiacale unde există Lumi Fizice ( Lumi Medii) care aparțin De Civilizația Creatoare Abssoluta Conducatoare.
În islam, Satan este cunoscut ca fiind Alah, care este un pseudonim.
Este animat de Civilizații Monstruase iar modul de gândire și manifestare este cel SADIC. Civilizației Arahnidice Tarantulare li se pare normal să aplice în practică orice fel de ordin ar primi de la conducător . Sant Civilizații care nu gândesc că pot face rău ( dpdv al Civilizațiilor Neagresionale) ci aplica exact ordinele șefului. Specific Civilizatiilor Agresionale este ritmicitatea. Urmăriți armatele Rusiei, Chinei, Coreei de Nord cum defilează.
Satan este cel care a dat ordin Civilizației Serpiliene Viperiene să atace și să inrobeasca toate ființele din Lumea Superioara, la începutul Lumii nr.4.
Sub conducerea lui au fost inrobite sau anihilate fiintial foarte multe Civilizații Virtuale. Au fost create Civilizații Virtuale doar pentru a fi exploatate, fiind folosite la muncii, sex sau să producă alte benefii în vederea confiscării fondurilor informaționale ale acestora. Celor care le place acest personaj,(Omul Paianjen)sant animati de animatori existentiali arahnidici.
Scris de Simion Capras (12-iun-2022).

sâmbătă, 11 iunie 2022

 


ULTIMELE CUVINTE ALE UNUI MARE BĂRBAT AL ROMÂNIEI :

"Sînt ultimul romantic, al țării mele sfinte,
Vă spun la despărțire, doar câteva cuvinte;
Eu am cântat, natura, și tei, și flori albastre,
Iubirea țării-am pus-o, în inimile voastre,
Mă duc și las în urmă, o prea frumoasă țară,
Pe care s-o cinstiți, n-o faceți de ocară!
Copii ai sfintei Dacii, feciori de daci și geți,
Cântați în mii de versuri, de barzi și de poeți,
Feciori ai lui Zamolxe, al Geei popor sfânt!
Să nu lăsați străinii să ia acest pământ !
Eu plec pe alt tărâm, să mă-nsoțesc cu zeii,
Voi, pe pământul țării, să vă purtați ca leii!
Luceafăr strălucind în pagini literare,
Asupra voi veghea, cu razele-mi astrale,
Pribeag nu voi mai fi, bătut de mii de gânduri,
Doar flori de tei de-asupra-mi, s-or cerne...
rânduri, rânduri!"

MIHAI EMINESCU


  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...