vineri, 17 iunie 2022

Comentariu existentialist:

Pentru o informare corectă, Doamna ministru al hungariei.
Într-o tara unde numărul de indivizi este mai mare de 50% față de cetățenii acelei țării, aceștia se constitue intr-un popor. Într-o țară unde cetățenii sant majoritari, acei cetateni constitue o națiune.
Indivizii au un mod de gândire egoist, și pun interesele personale mai presus de interesele generale. În Astral nu au putere de vot. Cetățenii sant persoanele care sant altruiste și pun interesele generale mai presus de alte interese.
Deci, doamna ministru trebuie să știe că hungaria nu a fost, nu este și nu va fi natiune niciodata până când duce actuala politică.
Cetățenii nu se uită tot timpul la alții. Vouă vă trebuie Transilvania și alte teritorii care în prezent aparțin altor state, iar voi fără petrolul rusesc nu sunteți în stare să vă întrețineți nici ce țară aveți și acum. Eu vă transmit pe această cale că parte a actualei hungarii va trece și se va alipi TARII INAINTE-MERGATOARE ROMANIA. Deasemenea vor fi alipire și alte teritorii românești care în prezent aparțin altor state vecine,Doamna ministru.Scris de Simion Capras(17 -iunie- 2022).


Ministrul ungar al justiţiei: Graniţe are doar statul, naţiunea nu are graniţe


Graniţe are doar statul, naţiunea nu are graniţe, a declarat joi ministrul ungar al justiţiei, Judit Varga, la ceremonia de decernare a unui premiu, transmite agenția maghiară de presă MTI.

Ministrul a vorbit despre faptul că politicile naţionale decurg din diferenţele dintre graniţele statului maghiar şi cele ale naţiunii maghiare. Din 2010 încoace a avut loc o schimbare de atitudine, iar Guvernul Ungariei ajută familiile, tinerii şi întreprinderile maghiare de peste graniţă printr-o serie de instrumente, astfel încât identitatea lor să nu fie pierdută, ci întărită, a spus Varga, potrivit MTI.

Reamintim că guvernul maghiar a fost acuzat tot mai des în ultimii ani că, prin politicile sale, urmărește scopuri revizioniste în regiune. Critici au venit din partea oficialilor din Croația, Slovacia, România și Ucraina.

Premiul “Lőrincz Csaba”, care recunoaşte activitatea celor care depun eforturi pentru existenţa spiritului unităţii maghiare, a spus Judit Varga, a fost decernat cercetătorului Balázs Tárnok, un cercetător în domeniul politicilor pentru minorităţi care desfăşoară activităţi în Slovacia.

Zsolt Németh, preşedintele comisiei pentru externe din Parlamentul Ungariei, din partea Fidesz, a declarat că Lőrincz Csaba s-a născut la Sfântu Gheorghe. În anii 1980, Securitatea l-a persecutat şi l-a gonit din locul său natal, astfel că a ajuns la Budapesta, unde a devenit expert în politica pentru minorităţi, a creat fundamentele politicilor naţionale şi a susţinut maghiarii de peste graniţe în cadrul Fidesz, în Parlamentul Ungariei şi în Ministerul de Externe. (Sursa foto: Facebook/ Judit Varga)

articol preluat g4media


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...