duminică, 12 iunie 2022



Comentariu existentialist.

Personajul Omul Păianjen reprezintă de fapt Fiinta Individuală Superioara SATAN. Satan este o Ființă Androgina având ca și parte barbateasca pe Satan iar ca și parte femeiasca pe partenera acestuia Gea. Ei sant tot timpul cuplați care,lucru specific fiintelor androgine.
Ca și Cronos, Satan aparține Civilizației Arahnidice Tarantulare de culoare neagră și energie de bază informațională. Această Civilizație este una dintre primele Civilizații create după ce a luat fiinta CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTĂ CONDUCATOARE.
Satan a fost conducătorul Ansamblalului de Civilizații Agresional Virtuale, iar în această calitate a facut foarte mult rău atât Civilizațiilor Neagresionale dar chiar și celor ce erau sub tutela sa adică Civilizațiilor Agresionale.
SATAN împreună cu TITAN ( conducatorul Civilizației Balaureene) sant proiectanții și promotorii Proiectului Noua Ordine Mondiala care se încearcă a se implementa chiar acum de diferite grupări de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale, dar deocamdată sant în faza de eliminare a celor mai slabe iar cele care rămân, vor ca să își impună conducatorul.
Acest Proiect N.O.M este aplicat asupra tuturor Planetelor din Sistemele Zodiacale unde există Lumi Fizice ( Lumi Medii) care aparțin De Civilizația Creatoare Abssoluta Conducatoare.
În islam, Satan este cunoscut ca fiind Alah, care este un pseudonim.
Este animat de Civilizații Monstruase iar modul de gândire și manifestare este cel SADIC. Civilizației Arahnidice Tarantulare li se pare normal să aplice în practică orice fel de ordin ar primi de la conducător . Sant Civilizații care nu gândesc că pot face rău ( dpdv al Civilizațiilor Neagresionale) ci aplica exact ordinele șefului. Specific Civilizatiilor Agresionale este ritmicitatea. Urmăriți armatele Rusiei, Chinei, Coreei de Nord cum defilează.
Satan este cel care a dat ordin Civilizației Serpiliene Viperiene să atace și să inrobeasca toate ființele din Lumea Superioara, la începutul Lumii nr.4.
Sub conducerea lui au fost inrobite sau anihilate fiintial foarte multe Civilizații Virtuale. Au fost create Civilizații Virtuale doar pentru a fi exploatate, fiind folosite la muncii, sex sau să producă alte benefii în vederea confiscării fondurilor informaționale ale acestora. Celor care le place acest personaj,(Omul Paianjen)sant animati de animatori existentiali arahnidici.
Scris de Simion Capras (12-iun-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...