joi, 17 martie 2022



Comentariu Existentialist:

Posibilitatea schimbări la nivel existential, în cadrul civilizațiilor virtuale, a scenariilor existențiale ( destin, soarta), a Fiintelor Individuale Superioare ( FIS) ,Fiintelor Colective ( Țară, continent, lume, Planeta, etnie) .

Prin modul în care au fost create civilizațiile virtuale, acestora li se poate schimba, contra cost, scenariul existential aprobat la începutul existentei celor sase Lumi care trebuie să se deruleze pe acest domeniu orbital al Planetei.
Cel mai ieftin cost pentru a schimba un destin existential, la FIS sau Ființă Colectivă, sant zilele de palindrom și zilele de 21 și 22 când se schimbă anotimpurile ( solstitii și echinoctii), ca dovadă că într-o zi de 22(februarie)2022 care a fost palindrom, a început bombardarea Ucrainei. Menționez faptul că al Treilea Război Mondial a început în 2014 odată cu invadarea Crimeei de catre rusi, iar procentual v-a predomina războiul informational (95 %) iar restul conflict armat convențional.
De alungul celor sase Lumi s-au creat mai multe scenarii existențiale dar care nu au fost implementate la nivel Lumesc decât începând cu existenta organizației existentialiste Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă (M.A.R.A.I) ,adică din 2008.
Acest război actual din Ucraina trebuia să existe într-o altă lume din cele sase, iar acest conflict armat trebuia să se desfășoare în orientul apropiat, care mai este posibil și de acum înainte.
Tot MARAI a rezolvat scenarii existențiale la nivel de Țară România, care trebuiau să se desfășoare în celelalte Lumi .
Cu acordu președintelui Tarii și cu cel al conducerii Consiliului Europei de atunci s-a încercat prin schimbare de destin existential, să se formeze Statul Secuia, care urma să cuprindă județele Harghita,Covasna, Tg. Mureș și Bihor, cu capitala la Miercurea Ciuc.
S-a încercat formarea statului Banat, tot cu acordul preș. Tarii de arunci si a CE, din județele Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara. S-a încercat constituirea unui stat Țigănesc din judetele Mehedinți, Gorj, Olt si Argeș cu capitala la Strehaia. În Republica Moldova s-a încercat constituirea statului Gagauzia
Toate aceste lucruri nu s-au realizat datorită celei mai puternice Organizatii Existentialiste MISCAREA ASTRALA ROMÂNIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ, care prin ceea ce a făcut a împiedicat ceea ce urmau să facă cozile de topor. Vedeți cine a fost președinte din 2008 încoace.
După formarea noii configurații de state federative ale Uniunii Europene și noul Consiliu al UE, toate aceste state noi formate trebuiau să fie recunoscute. NU A FOST CE SĂ MAI RECUNOASCĂ.
DUPĂ CUM NICI ACEST RAZBOI DIN UCRAINA NU TREBUIA SĂ EXISTE AICI CI IN ORIENTUL APROPIAT, ACEST LUCRU A FOST SCHIMBAT IN CIUDA CÂȘTIGĂRII COMPETITIEI CIVILIZATIONALE (2008-2012) CAND FIIND PALINDROM (12-12- 2012) PLANETA URMA SĂ FIE DISTRUSĂ. Scris de Simion Capras(17- mar -2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...