duminică, 27 februarie 2022



 Comentariu Existentialist:

Aveți mai jos declaratia fostului președinte Israelian în care face cunoscut ce tari va cumpăra Israelul, unde este amintită și România.
Acest lucru se petrece acum în Ucraina unde două familii kazare, familia Rotshilt și familia Rotterman vor să își însușească fiecare o parte a Ucrainei.
Prima familie sant ajutați de americani și NATO, iar a doua familie este sprijinită de Putin și armata sa.
Am ajuns ca oculta mondială masonica să cumpere state ca și cum ai cumpăra diferite lucruri.
Tarile sant aduse la sapă de lemn prin cozile de topor care le conduc după care cică vine un binevoitor care le plătește datoriile, iar apoi creează o diversiune care este un conflict armat prin care apoi, să legifereze dezmenbrarea Ucrainei sau a sferelor de influența în această țară.
În același timp se încearcă ascunderea eșecului asa zisei epidemii prin care s-a încercat înrobirea totală a populației acestei Lumi Medii nr.6, prin încercarea instaurării Proiectului Extraplanetar Satanic numit Noua Ordine Mondială ( N.O.M) unde conducătorul să aparțină Grupărilor de Civilizații Agresionale Civilizationale Virtuale, iar regimul să fie de tip dictatură mondială.
În acest scop au încălcat cu bună știință constitutiile tarilor și drepturile fundamentale ale omului. Toate guvernele și conducerile statelor, unde s-a întâmplat asta, nu mai sant legitime și nici legale iar aceștia trebuind să își dea demisia. Scris de Simion Capras(27-feb-2022).

sâmbătă, 26 februarie 2022


 


Comentariu Existentialist :

România este Țara cea mai bine apărată la nivel Astral. Fără dezmembrarea Ucrainei ,teritoriile românești nu pot fi alipite Patriei România deoarece ucrainenii nu le cedau de bună voie. Problema este dacă acești mutanți care conduc această Țara, vor fi în stare la momentul potrivit să alipeasca la România nordul Bucovinei,Maramureșului istoric și Republica Moldova, iar după aceea celelalte provincii românești care aparțin acum altor state. Probabil acesta este și motivul pentru care Ierarhiile Astrale au aprobat în această zonă un conflict armat cu arme convenționale pentru ca să se întrunească condițiile necesare reintregirii României.  Când Țara Aleasă Inainte-mergatoare este dezmembrata ACEASTĂ LUME SE OPRESTE.
Scris de Simion Capras (26-feb-2022).


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Al treilea razboi mondial a inceput cu invadarea Crimeei de catre Rusia. Ca si structură, razboiul se va duce 95% in plan informational iar restul de 5% va fi un razboi armat dar doar cu conflicte locale.
Poporul Rus ar fi bine să se trezească și să își pună unele întrebării, cine este actualul conducător sau a câta dublură este.
Adevaratul Vladimir Putin, care a fost reprezentantul lui Hristos ( Hristul) în competitia Hrist- Antihrist, a disparut din această Lume Medie nr 6 imediat după ce membri Misiunii Astrale România Altruista și Înțeleaptă au fost anuntati că, competitia a fost câștigată de Anticrist, reprezentantul principal al Anticristilor fiind IOAN LORIN FORTUNA.
Competitia a fost cerută de Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale deoarece majoritatea fiintelor care paraseau această Lume erau anihilate de Hristos.
Deci poporul rus să își aleagă mai întâi un presedinte legitim deoarece cel actual este o sosie a celui care a fost colonelul de securitate Vladimir Putin.
Atentionez pe această cale autoritatile STATULUI ROMAN, că în cazul dezmembrarii Ucrainei, să alipeasca toate provinciile Românești care au fost luate prin tot felul de dictate și tratate de catre țări vecine. Scris de Simion Capras (16-april-2021).

marți, 22 februarie 2022

 Comentariu existentialist:

22-02-2022, 12-12-2012 .aceste date calendaristice poartă denumirea de palindrom. În acest tip de date precum și la datele când se schimbă anotimpurile ( solstitii și echinoctii) schimbarea destinului sau a sortii unei ființe sau unei ființe colective de tip țară, continent, lume, planetă este cel mai ieftin. Totul se face contra cost la nivel Astral,cu cele mai mici preturi.
Azi, care este o dată de tip palindrom, Rusia și-a revendicat părți din Ucraina în urma unei schimbări de destin Lumesc contra cost. La fel s-a întâmplat în cazul Revoluției Romane de la București când începând cu data de 22-12-1989,când se face trecerea în anotimpul Iarna, contra cost revoluția a fost cumpărată de Satan care l-a impus pe Iliescu ca președinte al României. Până în data de 21-12-1989 România a fost Națiune ( numărul de cetățeni altruiști îl depășește pe cei ai egonirii) după care acest statut s-a pierdut.
Tot într-o dată de palindrom, respectiv 12-12-2012 urma ca Planeta urma să fie distrusă dacă membrii Misiunii Astrale România Altruista și Înțeleaptă nu câștigau Competiția Civilizationala desfășurată intre anii 2008 - 2012.
Reprezentanții Tarii România trebuie să urmărească atent desfășurarea evenimentelor, iar dacă există posibilitatea, să recupereze ținuturile Românești pe care Ucraina și Rusia le-au confiscat în mod abuziv.
Probabil acesta este și unul dintre motivele pentru care Ierarhiile Astrale au aprobat acest mic conflict.
TARA ALEASĂ INAINTEMETGATOARE ROMANIA ISI VA REINTREGI HOTARELE PRECUM A FOST IN 1919 SI VA FI UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE SI PUTERNICE TARII DIN LUME IN ACEASTĂ ERA ZODIACALA NR.9, CARE A INCEPUT IN DATA DE 22-03-1990 SI CARE TINE 1000 DE ANI. ACEASTĂ EPOCĂ SE NUMESTE SI EPOCA LUMINII SAU EPOCA LUMINOASĂ. Scris de Simion Capras(22-feb-2022).


Numerologii spun că e o dată specială şi foarte rară, denumită palindrom şi care apare o dată la 180 de ani.


luni, 21 februarie 2022

 


Voi tirani, voi dictatori,ce trăiți să ne asupriti
Noi,doar simpli muritori,vă somam să vă opriți!
Liber omul s-a nascut,liber să trăiască deci!
Iar acei ce ne-au durut, să ne paraseasca-n veci

Voi politicieni verosi,ce ne înșelați mereu,
Santeti rai și mincinoși, si ati uitat de Dumnezeu
Liberi vrem ca să trăim, viata care ni s-a dat
Fără răi să dăinuie, sub un cer înseninat.
Scrisă de IOAN LORIN FORTUNA.


miercuri, 16 februarie 2022



COMMENTARIU EXISTENTIALIST :

Acel procent de 5-10 % din conflictul armat care este parte al celui de al treile razboi mondial va avea loc in Orientul Apropiat ,probabil in zona Iran-Israel.
Tot acest circ mediatic in care Rusia a fost chemata cu armata sa induca frica in aceasta Lume,a fost creat pentru acoperirea nelegiuirilor la care a fost supusa lumea pentru incercarea de aplicare a Proiectului Satanic numit Noua Ordine Mondiala prin supunerea si injectarea populatiei Lumesti si aducerea ei prin Ordine Sanitare la supunere Totala fata de guvernele tarilor care ne-au aratat cu aceasta ocazie cat de democratice sant. Au fost in stare sa calce in picioare constitutiile tarilor si a drepturilor fundamentale ale omului pentru a atinge obiectivele. Toate aceste guverne ,institurii europene si mondiale de conducere nu mai au nici legitimitate si nici legalitate in a mai conduce ceva in aceasta lume.
Majoritatatea conducatorilor de tari si guverne,precum si a institutiilor de conducere la nivel de continent sau lume ,apartin EGONIRII. Toti acestia pun pe primul loc intetesele personale si de grup in dauna intereselor generale sau altruiste. Acestia sant catalogati la nivel astral ca si indivizi si se considera ca nu au discernamant si deci si votul lor este nul,sau mai bine zis aici in aceasta lume voteaza functiile lor si nu ei. Acesti indivizi nu ar trebuii sa mai fie alesi sau sa candideze in functii publice deoarece tot ce fac ,fac in intetes personal sau de grup.
Acelasi lucru se intampla si in TARA ALEASA INAINTEMERGATOARE ROMANIA.
Cum explica K.W.Iohanis,Boc,F.V.Catu,faptul ca la inceputul asa zisei vaccinari purtau tricouri negre pe ei ( va spun eu. Negrul este semnul mortii,este culoatea civilizatiiei lui Satan si Bafometh). Cum explica acesti conducatorii situatia sociala,societala,economica si financiara a acestei Tari si a populatiei statale a acestei Tarii.
Acesti conducatorii trebuie sa isi dea demisia din functiile oe care le detin,iar prin alegeri sa vina la conducetea acestai tari REPREZENTANTI AI OMENIRII,adevaratii patrioti si foarte buni administratori pe domeniile lor,si care pun mai presus de orice INTETESELE GENERALA ALE STATULUI FATA DE CELE PARTICULARE.
CEI CARE INCA MAI CONDUCETI ACEASTA TARA ,VOI NU MAI AVETI LEGITIMITATE SI NU MAI SANTETI LEGALI IN ACELE FUNCTII DIN MOMENT CE ATI INCALCAT DRETURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI PREVAZUTE IN CONSTITUTIE. Scris de Simion Capras(16-feb -2022).






duminică, 6 februarie 2022


Lorin Fortuna : Cel de-al treilea Război Mondial va fi declanșat în Orientul Apropiat și nu în Estul Europei


Posibilitatea de interventie in destinul sau in soarta fiintelor individuale superioare, respectiv in destiul sau in soarta fintelor colective superioare (editie revazuta si completata a primei versiuni, difuzata in data: 27.04.2015)


Civilizatie-virtuala (Civ-vir) constituie un: ansamblu creationist-virtual, alcatuit dintr- un numar corespunzator de: fiinte individuale (FI), respectiv dintr-un numar corespunzator de: fiinte colective (FC), in care se grupeaza fiintele individuale (FI), respectiv dintr-un numar corespunzator de: fiinte ambientale (FA), in care evolueaza-exixtential: FI, respectiv: FC, precum si dintr-un numar corespunzator de: Ne-fiinte (NF), clasificate si numite (in functie de caz) : Obiecte (Ob), respectiv: Componente (Comp), respectiv: Intreguri (Int), care contribuie, in mod specific, la integrarea fiintiala a FI, respectiv a FC, in cadrul evolutiv- existential al FA, adica la integrarea evolutiv-existentiala, in timp (adica: temporala), in cadrul unor: FA, a FI, respectiv a FC.

Proiectarea unei Civ-vir se face in mai multe etape, distincte, la nivelul unor parti componente, numite: module, care se pot proiecta in mod separat si simultan, in locuri diferite si care, odata proiectate, se pot realiza, apoi se pot verifica, din punct de vedere functional, iar apoi se pot asambla, in: Intreguri, dupa care se pot verifica si la nivel de Intreguri, dupa care se pot implementa in: evolutie-existentiala, temporala, stabila (adica: atit timp cat este necesar), de tip: civilizational-virtual, numit (in functie de caz): Satelit, respectiv: Planeta, respectiv: Solar, respectiv: Stea, respectiv: Astru.


Pentru a putea fi asamblate, modulele sunt prevazute cu: intrari si cu: iesiri,

standardizate, astfel incat sa poata fi inlocuite, la nevoie, in caz de: defectare functionala, sau, mai ales, in cazul (destul de frecvent) in care devine necesara introducerea anumitor: modificari, in sensul: schimbarii anumitor etape de evolutie-existentiala, temporala, a

unor: FI, respectiv a unor: FC, respectiv a unor: FA, respectiv a unor: NF.

  1. Posibilitati de acces la nivel de destin, respectiv la nivel de soarta, a fiintelor individuale superioare (FIS), respectiv a fiintelor colective superioare (FCS), respectiv a fiintelor ambientale (FA), respectiv a nefiintelor (NF)

Trebuie sa se cunoasca faptul ca: in cadrul proiectarii si realizarii unei Civ-vir, de regula, se aplica: Principiul posibilitatii implementarii unor: modificari destinale, respectiv a unor: modificari sortale, in functie de anumite conditii.

Modul specific de evolutie-existentiala, in timp, a unei FI, respectiv a unei FC, respectiv a unei FA, respectiv a unei NF, se numeste: destin, daca este prevazut a dura o perioada temporala mai indelungata (exemplu: cativa ani), respectiv: soarta, daca este prevazut a dura o perioada temporala mai scurta (exemplu: 1-2 ani).

Asigurarea posibilitatii de introducere a unor modificari in destinul unei FI, respectiv in destinul unei FC, sau in soarta unei FI, respectiv in soarta unei FC, din cadrul unei Civ-vir, constituie o performanta nu doar profesionala, din punct de vedere al proiectarii si realizarii tehnice, a acelei Civ-vir, ci si o performanta artistica, care permite realizarea unor variante diferite (dar in cadrul unor limite impuse de specificul creatiei), ale unor: episoade-evolutiv-existentiale, ce pot fi considerate si utilizate intr-un mod similar celui in care sunt realizate si utilizate modulele serialistice, in cadrul proiectarii si realizarii tehnice a unui Serial de televiziune (TV).


Din cele expuse anterior se poate intelege: ce inseamna, de fapt, o Civ-vir, iar pentru a simplifica explicatia apreciez ca este util si chiar productiv a compara o Civ-vir cu un Serial de televiziune, care "exista-perceptiv", doar atunci cand este difuzat (in rest fiind: depozitat, in mod specific, in cadrul unui suport informational, adecvat: casete TV), iar, cand este difuzat, difuzarea se realizeaza prin intermediul unui: aparat special de redare a inregistrarii serialului, divizat in episoade (exemplu: telerecording), inlocuit in cazul "redarii" unei Civ-vir, cu un sistem adecvat de redare, denumit, in mod generic (in functie de caz): Satelit, respectiv: Planeta, respectiv: Solar, respectiv: Stea, respectiv: Astru s.a.m.d.

In cadrul aceluiasi exemplu: episoadelor Serialului TV le corespund, in cadrul unei Civ- vir (in functie de caz), la nivel de intreg serial: Lumea, respectiv: la nivel imediat inferior: Erele Lumesti (in numar de: 9, pentru Lumea Planetara Medie Nr.6 - LPM-6, in care suntem integrati existential), respectiv in: ani lumesti, la nivel inferior urmator s.a.m.d.

Spre deosebire, insa, de un Serial TV, o Civ-vir constituie o creatie deosebit de complexa, conceputa si realizata pe multe directii de evolutie existentiala, simultana, intre care nu exista legatura directa, ci este posibila doar o legatura indirecta, de tip: informational (similara modului in care functioneaza: Mas-media), adica ulterioara producerii unui eveniment, legatura in care se reproduc, in ansamblu, sau doar in parte, anumite secvente, inregistrate, din producerea, in ansamblu, a acelui eveniment.

Pe de alta parte, intelegerea complexitatii, ca si creatie specifica, a unei Civ-vir, poate fi facilitata, prin comparatie, cu o piesa de teatru, jucata pe o scena speciala, precum si cu actori speciali,care nu simuleaza trairea personajelor pe care le interpreteaza, ci se identifica, total, cu respectivele personaje, actorii, in cauza, fiind, astfel, chiar personajele pe care le interpreteaza, adica: traind efectiv, "viata" acestor personaje, de la intrarea in scena (adica de la: nastere) si pina la: iesirea, definitiva, din scena (adica la: incetarea existentei lor).


Datorita celor expuse anterior, "piesa teatrala" cu care poate fi comparata (pastrind proportiile!) evolutia-existentiala a LPM-6, in care suntem integrati existential, se poate juca doar o singura data.

Aceasta piesa (de tip:Civ-vir) poate fi, totusi, reluata (tot in functie de caz), dar numai daca se realizeaza, in prealabil: anumite modificari, care, insa, trebuie sa fie aprobate, ca fiind: suficiente (din punct de vedere: cantitativ si calitativ), de catre o: Ierarhie de Conducere Abilitata (Ier-Cond-Abil), din cadrul: Civilizatiei Creatoare Absolute Conducatoare (Civ-Creat-Abs-Cond), in a relua "difuzarea" Civ-vir, in cauza, dar intr-o alta varianta (exemplu: LPM-7, in loc de: LPM-6), adica: introducand si alti actori, precum si: scotind anumiti actori, "traitori de personaje", precum si (in functie de caz) cu anumite modificari de "decoruri", respectiv si cu efectuarea altor schimbari ( tot in functie de caz).

  1. Posibilitati de implementare a unor modificari in cadrul destinului, respectiv in cadrul soartei unor fiinte individuale superioare (FIS), respectiv a unor fiintelor colective superioare (FCS), respectiv a unor fiinte ambientale (FA), respectiv a unor nefiinte (NF)

In conformitate cu cele expuse anterior, se pot introduce, intr-o Civ-vir, in anumite conditii, contra unui cost adecvat, anumite modificari, la nivel de: destin, respectiv la nivel de: soarta (numita popular, in ideologia religioasa, indiana, brahmanica: karma), cu acordul Ier-Cond-Abil, cost platit de catre anumite Grupari de interese (Grup-Inter) specifice, investitoare in respectiva Civ-vir.

Aflarea intentiei de introducere, contra cost, a unor modificari la nivel de destin, respectiv la nivel de soarta, a unor FIS, respectiv a unor FCS, respectiv a unor FA, respectiv a unor NF, poate motiva, insa, si o reactie adecvata, din partea altor Grup-Inter, concurente, care pot solicita, la rindul lor, introducerea altor modificari, tot contra cost, menite a contracara efectul evolutiv-existential al primelor modificari, solicitate a fi introduse.


In cazul in care se solicita, de catre doua Grup-Inter aflate in concurenta, sau chiar in stare de antagonism, introducerea unor modificari, contra cost, in cadrul unei Civ-vir, Ier- Cond-Abil investita cu calitatea de a hotari, intr-o asemenea situatie, procedeaza, de regula (in functie de caz), la organizarea unei: Licitatii civilizationale (Licit-Civ), sau chiar a unei: Competitii civilizationale (Comp-Civ), programate a fi realizate, tot contra cost, cu contributia financiara a Grup-Inter aflate in stare de concurenta civilizationala, inainte ca proiectarea respectivei Civ-vir sa ajunga in punctul de evolutie-existentiala in care trebuie introduse modificarile de Civ-vir solicitate de catre Grup-Inter concurente.

Desi Grup-Inter care a castigat: Licit-Civ, respectiv: Comp-Civ (in functie de caz), organizata pentru a desemna Grup-Inter castigatoare, va beneficia de dreptul de a implementa, in cadrul respectivei Civ-vir, contra cost, modificarile solicitate (in detrimentul celorlalte Grup-Inter, care au pierdut: Licit-Civ, respectiv: Comp-Civ, in cauza), totusi si celelalte variante de modificare (aferente Grup-Inter necastigatoare), care au fost realizate (de catre Grup-Inter concurente), precum si aprobate (de catre Ier-Cond-Abil), pentru a concura, dar nu au fost declarate castigatoare, de catre Ier-Cond-Abil (si, in consecinta, nu au fost implementate in cadrul Civ-vir), nu sunt distruse, ci sunt mentinute si depozitate, in mod adecvat, putind fi pastrate, de Grup-Inter a caror proprietate sunt, sau pot fi vindute si achizitionate de catre alte Grup-Inter, interesate, contra unui cost mult mai redus, pentru a fi utilizate (in functie de caz), in mod separat, sau in cadrul unei realizari si difuzari viitoare a Civ-vir respective, in cazul in care Ier-Cond-Abil va hotari (in functie de context): realizarea si difuzarea unei noi variante a Civ-vir, in cauza.

Astfel, deoarece varianta LPM in care existam este varianta a 6-a (LPM-6) de realizare si difuzare a LPM (si totodata, din cate cunoastem: ultima prevazuta si aprobata a mai exista, de catre Ier-Cond-Abil), multe dintre evenimentele, chiar determinante sau doar importante, din evolutia-existentiala a LPM-6, au constituit, de fapt, variante evenimentiale realizate, initial, pentru variantele anterioare, de realizare si implementare a LPM-1-5, dar care, insa, au ajuns sa fie implementate abia in LPM-6, fie in forma in care au fost realizate initial, fie, de regula, abia dupa efectuarea (in functie de caz), a unor modificari de adaptare, sau de imbunatatire a calitatii lor artistice.


  1. Investigarea posibilitatilor de interventie in destin, respectiv in soarta unor fiinte individuale superioare (FIS), a unor fiinte colective superioare (FCS), a unor fiinte ambientale (FA), a unor nefiinte (NF), in vederea apararii Omenirii, ca parte componenta, de tip: Categorie populationala multi-civilizationala, neagresoare-civilizational-virtual, din cadrul Populatiei lumesti a Lumii Planetare Medii Nr. 6 (LPM-6), in care suntem integrati existential

In contextul expus anterior, un rol de importanta fundamentala, in investigarea posibilitatilor de interventie in destinul LPM-6, a revenit si inca revine initiatilor romani in Existentialism, din cadrul: Misiunii Astrale "Romania-Inteleapta" (MARI) si anume: rolul de a investiga care evenimente, de: importanta lumeasca, respectiv de: importanta continental-europeana, respectiv de: importanta statal-romaneasca, respectiv de: alte tipuri de importanta (exemple: evenimente foarte importante pentru Republica Moldova, respectiv pentru: nordul provinciei Arboroasa (numita si: Bucovina), respectiv pentru: comunitatile romanesti din teritoriile care au apartinut, in trecut, Statului Romania, sau din teritoriile care sunt: "vetre stramosesti" ale Etniei Romane, "nascuta" in arealul teritorial al: primului Stat Romanesc, constituit de domnitorul valah: Mihai Patrascu- "Viteazul", la data: 27.05.1600, la: Alba Iulia, precum si alte evenimente, care sunt prevazute cu variante de realizare, ce pot fi achizitionate, contra cost, pentru a fi adaptate si apoi implementate, in cadrul LPM-6, cu indeplinirea conditiilor impuse, in acest scop, de catre Ier-Cond-Abil.


Cunoscand aceste aspecte, specifice Creationismului civilizationist-virtual, datorita colaborarii, extra-lumesti, cu: Gruparea de Civilizatii-virtuale-Autentice-Neagresionale- civilizational-virtual (Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir), in cadrul: Parteneriatului Extra- lumesc, pe care l-au inceput, intr-o prima varianta de colaborare, inca in anul: 1992, si pe care il continua, dar intr-o alta varianta, inclusiv in prezent, cu: Grup-Civ-vir-Auten- Neagres-civ-vir, initiatii in Existentialism, din cadrul MARI (dintre care unii au activat si in cadrul unor Grupari anterioare, de tip ezoteric, predecesoare infiintarii Gruparii: MARI ), care a fost dezvoltata, in anul: 2010, in: Miscarea Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta" (MMARI), au fost angrenati, cu sprijinul partenerilor extra-lumesti, in realizarea unor actiuni, specific-ezoteriste, la inceput, iar ulterior specific-existentialiste, in scopul de a contribui, in masura posibilitatilor lor, la modificarea unor evenimente, deosebit de importante, din componenta evolutiei-existentiale a LPM-6, incepind cu a 2-a jumatate a anului 1992.

Ca dovada a celor enuntate anterior, cei interesati pot consulta colectia revistei Astral, accesibila si in cadrul: blogului aferent MARI, la sectiunea: Publicatii, rubrica: Revista Astral, blog accesibil la adresa web: www.lorin-fortuna.ro .

  1. Exemple de interventii in destinul unor State, din cadrul Lumii Planetare Medii Nr. 6 (LPM-6), in care suntem integrati existential, la care au contribuit, in masura posibilitatilor, si initiatii in Existentialism afiliati Miscarii Misiunea Astrala "Romania- Inteleapta" (MMARI)

Incepind cu data: 1.1.24, din cadrul calendarului patru-anotimporal al LPM-6 (a carei corespondenta, in cadrul anului calendaristic-temporal Gregorian este data: 22.03.2013), un numar restrins de initiati in Existentialism, din cadrul MARI, au fost selectati, de catre o Ier-Cond-Abil extra-lumeasca, din cadrul Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir, pentru a fi implicati in actiunea de: Investigare a posibilitatilor de interventie, contra-cost, in modificarea destinului unor State din cadrul LPM-6.

Ca urmare a implicarii enuntate anterior, s-a reusit modificarea unor evenimente in care urma sa fie afectat, in mod defavorabil, destinul Statului Romania, respectiv destinul.


Statului Republica Moldova, respectiv destinul Statului federativ-continental-european Uniunea Europeana si anume:

  1. Constituirea in cadrul Statului Romania, in cursul anului: 26 (corespunzator calendarului patru-anotimporal, al LPM-6), a asa numitului: "Tinut Autonom Secuiesc", cu conducere autonoma, care ar urma, apoi, sa fie declarat: Stat independent, cu denumirea: "Statul Secuia", in cursul anului calendaristic patru-anotimporal urmator (27), inglobind un areal teritorial alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in judetele: Covasna; Harghita; Mures; Bihor, cu capitala la: Miercurea Ciuc, Stat rezultat ca urmare a unui Arbitraj international, initiat de Comisia Europeana, de atunci, a Uniunii Europene, cu acordul Presedintelui, respectiv al Parlamentului, respectiv al Guvernului, Statului Romania, precum si cu acordul Comisiei Europene, respectiv al Parlamentului European, in componenta de atunci.
  2. Constituirea, in cadrul Statului Romania, tot in cursul anului: 26, dar dupa constituirea asa numitului: "Tinut Autonom Secuiesc", cu conducere autonoma, mentionat anterior, a asa numitei: "Regiuni Autonome Banat", cu conducere autonoma, care ar urma, apoi, sa fie declarata: Stat independent, cu denumirea: "Statul Banat", tot in cursul anului calendaristic patru-anotimporal, urmator, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in judetele: Timis; Caras-Severin; Arad; Hunedoara, cu capitala la: Timisoara, ca rezultat al aceluiasi Arbitraj international, precum si cu acordul acelorasi institute si conducatori, mentionati in paragraful 1.
  3. Constituirea, in cadrul Statului Romania, tot in cursul anului: 26, dar dupa constituirea asa numitului: "Tinut Autonom Secuiesc", cu conducere autonoma, respectiv dupa constituirea asa numitei: "Regiuni Autonome Banat", cu conducere autonoma, mentionate anterior, a asa numitei: "Regiuni Autonome Romane", cu conducere autonoma (avand ca Etnie principala: Etnia Tiganeasca), care ar urma, apoi, sa fie declarata: Stat independent, cu denumirea: "Statul Romana", tot in cursul anului calendaristic patru- anotimporal, urmator, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in judetele: Olt; Mehedinti; Gorj; Arges, cu capitala la: Strehaia, ca rezultat al aceluiasi Arbitraj international, precum si cu acordul acelorasi institutii si conducatori, mentionati in cadrul paragrafului 1.
  4. Constituirea, in cadrul Statului Republica Moldova, tot in cadrul anului: 26, a asa numitei: "Regiuni Autonome Gagauzia", cu conducere autonoma, care ar urma, apoi, sa fie declarata: Stat independent, cu denumirea: "Statul Gagauzia", cu capitala la: Taraclia, tot in cursul anului calendaristic patru-anotimporal, urmator, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in Statele: Republica Moldova; Ucraina; Romania.

  1. Federalizarea Statului Republica Moldova, tot in cursul anului: 26, intr-un Stat federativ, alcatuit din Statele: Moldova, cu capitala la: Chisinau si: Nistrenia, cu capitala la Tiraspol, Stat federativ care ar urma, apoi, sa se dezmembreze, tot in cursul anului calendaristic patru-anotimporal, urmator, in: Statul Moldova, cu capitala la: Chisinau, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in Statele: Republica Moldova; Ucraina; Romania, si in: Statul Nistrenia, cu capitala la: Tiraspol, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in Statele: Republica Moldova; Ucraina, ca rezultat al aceluiasi Arbitraj international, mentionat in cadrul paragrafului 1, precum si cu acordul Parlamentului si Guvernului, dar nu si cu acordul Presedintelui, de atunci, al Statului Republica Moldova.

6. Transformarea actualului Stat federativ-continental-european: Uniunea Europeana, in cursul anului: 28, in: Statul federativ-continental-european: "Statele Unite ale Europei", dupa realizarea evenimentelor statale, mentionate anterior, in cadrul paragrafelor 1-5, precum si: dupa primirea, in regim de mare urgenta, in Statul federativ-continental- european: Uniunea Europeana, a Statelor nou constituite, mentionate anterior, in cadrul paragrafelor: 1-5, motivat de modul in care va evolua cel de al: 3-lea Razboi Mondial, programat a fi declansat in cursul anului 26, in Orientul Apropiat.

Referitor la evenimentele enuntate anterior, am fost informati, prin intermediul unor comunicatori telepatici, extra-lumesti, afiliati MMARI, care au primit informatii in legatura cu respectivele evenimente,ca: acestea nu se vor produce in modul relatat datorita modificarii evolutiei celui de al 3-lea Razboi Mondial, a carui declansare a fost, de asemenea, modificata, in sensul ca: va fi declansat in Orientul Apropiat si nu in estul Europei, cum ar fi trebuit sa se intimple in cazul in care evenimentele enuntate anterior urmau sa fie implementate in evolutia-existentiala a LPM-6.

Faptul ca au existat doua variante principale de declansare a celui de al 3-lea Razboi Mondial rezulta din previziunile (profetiile) mai multor previzionari care le-au anuntat cu mult timp inainte de declansarea acestui razboi, motiv pentru care, recomandam celor interesati sa consulte blogul: Misiunea Astrala ''Romania-Inteleapta" la Sectiunea: Obiective, rubrica: Previziuni.

Tot din informatiile primite de catre comunicatorii extra-lumesti, mentionati anterior, rezulta ca: modificarea declansarii celui de al 3-lea Razboi Mondial, in sensul ca: va fi declansat in Orientul Apropiat si nu in estul Europei (precum si cu o: implicare a Romaniei, mult mai redusa, comparativ cu varianta in care declansarea s-ar fi produs in estul Europei), este ireversibila, decizia Ier-Cond-Abil extra-lumesti, in acest scop, fiind hotarita la sfirsitul anului 25.


Dupa ce actuala categorie de politruci, rau-facatori, care au acaparat, in mod subversiv, si exercita, inclusiv in prezent, Puterea Suprema in Stat, va fi indepartata de la conducerea Romaniei, conducerea MMARI va transmite si alte informatii, revelatoare, in legatura cu declansarea si evolutia celui de al 3-lea Razboi Mondial, in general, respectiv in legatura cu evolutia viitoare a Statului Romania, in special.

  1. Contributia adusa de catre fiintele colective superioare (FCS): Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta" (MARI), respectiv de catre: Miscarea Misiunea Astrala "Romania-

Inteleapta" (MMARI), respectiv de catre: Grupul Constitutional"Timisoara"(GCT), si, mai ales, de catre initiatii, principali, in Existentialism, din cadrul MARI, la castigarea Competitiei civilizationale-virtuale (Comp-Civ) pentru stabilirea variantei evenimentiale aferente desfasurarii celui de al 3-lea Razboi Mondial, care va fi implementata, in evolutie existentiala, in cadrul destinului Lumii Planetare Medii Nr. 6 (LPM-6, aferent anului 26, specific calendarului 4-anotimporal, al LPM-6)

Asa cum am semnalat, public, de mai multa vreme: agresiunea virtuala a Civilizatiilor- virtuale-Agresionale-civilizational-virtual (Civ-vir-Agres-civ-vir) asupra LPM-6, are ca obiectiv fundamental inrobirea intregii LPM-6, utilizind, in acest scop, in principal, "armamentul ideologic", din care: prioritatea absoluta a fost acordata:"armei religioase".

Probabil acesta este si motivul pentru care unul dintre cele mai uzitate indemnuri proverbiale este: "Cunoasteti adevarul si adevarul va va elibera ! ", indemn inclus, dar in mod ocultat si ermetizat, inclusiv in ideologia religioasa a Noului Testament, fiind atribuit lui Isus, dar in variante diferite, de exprimare, datorate traducatorilor, precum si specificului limbilor in care sunt traduse (Evanghelia lui Ioan 8; 32).

Trebuie sa se afle ca: toate marile religii, internationale, care se practica, in prezent, in cadrul: LPM-6, sunt nu doar false, ci si subversive, avind drept scop fundamental: "exportul" de rau-existential, din cadrul unor Civ-vir-Agres-civ-vir, extra-lumesti, in cadrul LPM-6, rau-existential rezultat ca urmare a aplicarii, in cadrul evolutiei lor-existentiale, a: principiului echilibrarii duratei temporale de evolutie-existentiala benefica cu durata de evolutie existentiala nebenefica (malefica).


Intre aceste religii se detaseaza, insa, prin dimensiunea raului existential propagat asupra aderentilor religiilor respective: religia crestina ortodoxa, ai carei aderenti sunt supusi unor procedee ezoterice, de tip: ritual religios, prin care aderentii, in cauza, sunt: "inrobiti fiintial", precum si: religia crestina catolica, ai carei aderenti sunt: "aserviti fiintial", tot prin practicarea unor ritualuri ezoterice, de tip: religios (exemple: ritualurile de: botez, casatorie, inhumare s.a), dar fara sa stie ca: in acest fel, le sunt ingradite, in mod determinant, drepturi fundamentale, nu doar la evolutie-existentiala benefica, ci si la evolutie-existentiala performant-benefica (exemple: dreptul la integrare existentiala in Lumi urmatoare LPM-6; dreptul de a beneficia de acordarea unor distinctii, respectiv: dreptul de a beneficia de acordarea unor recompense, specific existentiale, precum: dreptul de a beneficia de procreerea unui copil supradotat capacitiv-existential, respectiv: dreptul de a beneficia de asocierea parteneriala cu o FIS supradotata s.a), drepturi care pot fi acordate de catre anumite: Ierarhii Abilitate (Ier-Abil), dar care drepturi: sunt rezervate numai pentru FIS libere, astfel incat: FIS inrobite, la nivel fiintial, respectiv: FIS aservite, la nivel fiintial, nu pot fi propuse pentru a candida, in conditii ordinare, ci doar in: conditii extra-ordinare, la decernarea unor astfel de distinctii, de catre: Ier-Abil, investite cu dreptul de: a selecta si propune anumite FIS, pentru a concura la decernarea distinctiilor, in cauza,

sau pentru: a beneficia de acordarea unor drepturi individuale, speciale, cum sunt considerate a fi drepturile mentionate anterior.

Aspectele enuntate anterior pun in evidenta necesitatea elaborarii si implementarii, in cadrul Dreptului Constitutional, a: ''Cartei Drepturilor Fundamental ale Fiintelor Individuale Superioare'', similare, dar, mult mai cuprinzatoare, comparativ cu actuala: Declaratie Universala a Drepturilor Omului, care a fost adoptata de catre: Organizatia Natiunilor Unite in data: 10.12.1948, si care constituie inclusiv Izvor de Drept Constitutional, la nivel lumesc.

In contextul enuntat anterior, fac cunoscut ca: anumitor FIS, care s-au remarcat printr-o evolutie- existentiala deosebit de performanta, in cadrul LPM-6 (apreciata, ca atare, de catre: anumite Ier-Abil, din cadrul: Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir), le-au fost conferite importante distinctii, la nivel de: FIS, distinctii care atribuie, celor carora le-au fost conferite, si anumite: drepturi speciale.

In mod similar, au fost propuse (ca urmare a unei selectii, efectuate tot de catre Ier- Abil, din cadrul: Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir) si: anumite FCS, pentru: conferirea anumitor distinctii, respectiv pentru: acordarea anumitor drepturi.


Precizind ca problematica specificata anterior va face, datorita importantei sale, obiectul unei lucrari distincte, care va fi difuzata in viitorul apropiat, semnalam in cadrul acestei lucrari doar ca: printre FCS carora le-au fost conferite distinctii, de tipul celor mentionate anterior sunt: MARI; Grupul Constitutional "Timisoara" (GCT); MMARI, iar printre FIS carora li s-au conferit distinctii sunt: 3 membri componenti ai MARI, 1 membru component al GCT si 3 membri componenti ai MMARI.

Mai precizez ca: toate FIS carora le-au fost conferite distinctiile, la care m-am referit anterior, beneficiaza, intre alte drepturi, si de: dreptul de a propune alte FIS, respectiv: alte FCS, pentru acordarea unor distinctii, respectiv: pentru atribuirea unor drepturi speciale.

Pe de alta parte, mai precizez ca: deoarece LPM-6 este o: Lume Multi Civilizational- virtuala (Lmulti-Civ-vir), in care evolueaza-existential nu doar reprezentanti fiintiali: individuali (RepFI), respectiv: colectivi (RepFC), ai unor: Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir, precum si: RepFI, respectiv: RepFC ai unor: Civ-vir-Neagres-civ-vir, precum si: RepFI, respectiv: RepFC ai unor: Civ-vir-Agres-civ-vir, fiecare dintre cele: 3 grupari de Civ-vir (Grup- Civ-vir), dispune, conform reglementarilor aferente existentei si functionarii unei LPM, de acest tip, de anumite drepturi, respectiv: de anumite indatoriri, caracteristice, iar datorita acestui fapt: obiectivele urmarite prin evolutia-existentiala, caracteristica, de catre cele 3 grupari de Civ-Vir, in cadrul LPM-6, pot fi: comune, adverse sau: mixte.

Trebuie sa se cunoasca faptul ca: cele mai multe dintre divergentele manifestate intre: FIS, respectiv intre: FCS, se datoreaza caracteristicilor diferite ale celor 3 tipuri de Grup-Civ- vir, distincte, care evolueaza-existential, in comun, in cadrul LPM-6.

LPM-6 este numita, ca tip de Lume: Lume Planetara Medie (LPM), in contextul in care, in cadrul Planetei (ca: FA de tip: Planeta) mai exista inca 2 Lumi si anume: Lumea Planetara

Inferioara (LPI-situata in interiorul Planetei, fiind numita popular, de catre: initiatii in Ezoterism, in functie de caz: Infern; lad; Shambala s.a), respectiv: Lumea Planetara Superioara (LPS-situata in proximitatea exterioara a Planetei, fiind numita popular: Paradis, Rai, Cer ).

Trebuie sa mai fac cunoscut, ca: intr-o Lume de tip: L-Multi-Civ-vir, exista: Ier-Cond- Abil, respectiv: Ier-Abil diferite, aferente celor 3 Grup-Civ-vir, enuntate anterior, care utilizeaza criterii diferite de selectare, precum si de apreciere, a FIS, respectiv a FCS, in cadrul carora: valorile avute in vedere pentru apreciere pot fi nu doar mult diferite, ci chiar opuse, in sensul ca: un criteriu de apreciere, considerat ca fiind: benefic, intr-o anumita Grup-Civ-vir, poate considerat ca fiind: nebenefic (malefic) in cadrul unei alte Grup-Civ-vir.

Un exemplu foarte sugestiv, in acest context, il constituie: tradarea partenerilor, din cadrul unui parteneriat incheiat intre reprezentanti ai mai multor Civ-vir, diferite ca tip, din punct de vedere agresionist/neagresionist/mixt, intr-un anumit scop, si prevazut cu anumite conditii de participare, pe care membrii componenti ai parteneriatului, in cauza, se angajeaza, oficial, sau chiar se obliga, sub amenintarea anumitor sanctiuni, convenite, de comun acord, sa fie respectate.


In functie de apartenenta la una dintre cele 3 Grup-Civ-vir care doresc sa intre in parteneriatul respectiv, sanctiunile prevazute a se aplica, pentru: tradare (in sensul de nerespectare, deliberata, a unor angajamente, asumate contractual), unei Civ-vir apartinind Grup-Civ-vir-Agres-Civ-vir, sunt mai mari, deoarece, pe baza experientei dobindita de reprezentantii Civ-vir, din modul cum au functionat alte parteneriate, intre parteneri cu o reprezentanta Civ-vir similara, s-a concluzionat ca: reprezentantii Grup-Civ- vir-Agres-civ-vir au fost cei care au tradat de cele mai multe ori, precum si cu consecinte malefice mult mai grave, comparativ cu tradarile comise de catre reprezentantii Grup-Civ- vir-Neagres-civ-vir si, mai ales, comparativ cu tradarile comise de catre reprezentantii Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir.

In acelasi mod: se negociaza si se conditioneaza inclusiv incheierea unor parteneriate antreprenoriale specifice creationist-civilizational-virtual, mult mai complexe, cum sunt: Parteneriatele de cooperare incheiate pentru proiectarea, realizarea, testarea si implementarea in evolutie-existentiala, caracteristica, a unor noi Civ-vir.

In contextul expus anterior, trebuie sa se cunoasca faptul ca: in cadrul LPM-6, se desfasoara un program de evolutie-existentiala, caracteristica, creerii ("nasterii") unei noi Grup-Civ-Vir, alcatuita din 3 Civ-vir de tip: Gorilian-individual-albos-autentic-neagresional- civilizational-virtual (Grup-Civ-vir-Goriliene-Indiv-Albos-Auten-Neagres-civ-vir) care vor ocupa, in final, un domeniu-evolutiv-civilizational-virtual, situat in cadrul: Domeniului evolutiv-civilizational-virtual de tip: Constelational, din cadrul: Domeniului-evolutiv- civilizational-virtual de tip: Universal Nr. 5, din cadrul: Domeniului-evolutiv-civilizational- virtual de tip :Integral Nr. 1, din cadrul: Domeniului-evolutiv-civilizational-virtual de tip: Supremal-al Civilizatiei Creatoare Absolute Conducatoare (Cond-Civ-Abs-Cond).

Mai adaug, la cele expuse anterior, ca: din cate am fost informat, prin comunicarea telepatica de care dispun, de catre un: Dispecerat comunicator, extra-lumesc, al Grup-Civ- vir-Auten-Neagres-civ-vir, ca: Evenimentul principal cu care urmeaza sa fim confruntati in viitorul foarte apropiat il constitute: declansarea, in a 2-a jumatate a lunii iunie, a celui de al 3-lea Razboi Mondial, in conditiile cel mai putin defavorabile pentru Statul Romania, comparativ cu alte 2 variante existente, ale acestui Eveniment, care, insa: nu au fost implementate in evolutie-existentiala, in cadrul destinului LPM-6, pentru anul 26, in curs, specific calendarului patru-anotimporal, deoarece in cadrul: Comp-Civ care s-a desfasurat pentru alegerea variantei Evenimentului, in cauza, ce urma a fi implementata, in evolutie- existentiala, in cadrul destinului LPM-6, a castigat varianta propusa si sustinuta, in cadrul Comp-Civ, in cauza, de catre: MARI, in calitate de: parte componenta a unui parteneriat extra-lumesc, incheiat cu Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir, in cadrul caruia: principalii initiati in Existentialism, din cadrul MARI, au contribuit, prin realizarea unor actiuni specific existentialiste, in cadrul LPM-6, in mod semnificativ, la cresterea punctajului competitional al Grup-Civ-vir care a castigat Comp-Civ, in cauza.


Inchei aceasta lucrare cu instiintarea ca motivatia principala pentru care s-au conferit anumite distinctii, carora le sunt asociate atribuirea anumitor drepturi FCS, respectiv FIS, mentionate anterior, in cadrul acestei lucrari, a constat, intre alte merite, si meritelor avute de catre: FCS, respectiv de catre: FIS (carora li s-au conferit distinctive mentionate anterior) tot: in castigarea Comp-Civ organizata in vederea stabilirii variantei evenimentiale aferente desfasurarii celui de al 3-lea Razboi Mondial, care urma sa fie implementata, in evolutie existentiala, in destinul LPM-6, aferent anului 26, specific calendarului 4- anotimporal al LPM-6.


Lorin Fortuna

Conducator al Misiunii Astrale "Romania-lnteleapta"

Civilizatie-virtuala (Civ-vir) constituie un: ansamblu creationist-virtual, alcatuit dintr- un numar corespunzator de: fiinte individuale (FI), respectiv dintr-un numar corespunzator de: fiinte colective (FC), in care se grupeaza fiintele individuale (FI), respectiv dintr-un numar corespunzator de: fiinte ambientale (FA), in care evolueaza-exixtential: FI, respectiv: FC, precum si dintr-un numar corespunzator de: Ne-fiinte (NF), clasificate si numite (in functie de caz) : Obiecte (Ob), respectiv: Componente (Comp), respectiv: Intreguri (Int), care contribuie, in mod specific, la integrarea fiintiala a FI, respectiv a FC, in cadrul evolutiv- existential al FA, adica la integrarea evolutiv-existentiala, in timp (adica: temporala), in cadrul unor: FA, a FI, respectiv a FC.

Proiectarea unei Civ-vir se face in mai multe etape, distincte, la nivelul unor parti componente, numite: module, care se pot proiecta in mod separat si simultan, in locuri diferite si care, odata proiectate, se pot realiza, apoi se pot verifica, din punct de vedere functional, iar apoi se pot asambla, in: Intreguri, dupa care se pot verifica si la nivel de Intreguri, dupa care se pot implementa in: evolutie-existentiala, temporala, stabila (adica: atit timp cat este necesar), de tip: civilizational-virtual, numit (in functie de caz): Satelit, respectiv: Planeta, respectiv: Solar, respectiv: Stea, respectiv: Astru.

Pentru a putea fi asamblate, modulele sunt prevazute cu: intrari si cu: iesiri,

standardizate, astfel incat sa poata fi inlocuite, la nevoie, in caz de: defectare functionala, sau, mai ales, in cazul (destul de frecvent) in care devine necesara introducerea anumitor: modificari, in sensul: schimbarii anumitor etape de evolutie-existentiala, temporala, a

unor: FI, respectiv a unor: FC, respectiv a unor: FA, respectiv a unor: NF.


  1. Posibilitati de acces la nivel de destin, respectiv la nivel de soarta, a fiintelor individuale superioare (FIS), respectiv a fiintelor colective superioare (FCS), respectiv a fiintelor ambientale (FA), respectiv a nefiintelor (NF)

Trebuie sa se cunoasca faptul ca: in cadrul proiectarii si realizarii unei Civ-vir, de regula, se aplica: Principiul posibilitatii implementarii unor: modificari destinale, respectiv a unor: modificari sortale, in functie de anumite conditii.

Modul specific de evolutie-existentiala, in timp, a unei FI, respectiv a unei FC, respectiv a unei FA, respectiv a unei NF, se numeste: destin, daca este prevazut a dura o perioada temporala mai indelungata (exemplu: cativa ani), respectiv: soarta, daca este prevazut a dura o perioada temporala mai scurta (exemplu: 1-2 ani).

Asigurarea posibilitatii de introducere a unor modificari in destinul unei FI, respectiv in destinul unei FC, sau in soarta unei FI, respectiv in soarta unei FC, din cadrul unei Civ-vir, constituie o performanta nu doar profesionala, din punct de vedere al proiectarii si realizarii tehnice, a acelei Civ-vir, ci si o performanta artistica, care permite realizarea unor variante diferite (dar in cadrul unor limite impuse de specificul creatiei), ale unor: episoade-evolutiv-existentiale, ce pot fi considerate si utilizate intr-un mod similar celui in care sunt realizate si utilizate modulele serialistice, in cadrul proiectarii si realizarii tehnice a unui Serial de televiziune (TV).

Din cele expuse anterior se poate intelege: ce inseamna, de fapt, o Civ-vir, iar pentru a simplifica explicatia apreciez ca este util si chiar productiv a compara o Civ-vir cu un Serial de televiziune, care "exista-perceptiv", doar atunci cand este difuzat (in rest fiind: depozitat, in mod specific, in cadrul unui suport informational, adecvat: casete TV), iar, cand este difuzat, difuzarea se realizeaza prin intermediul unui: aparat special de redare a inregistrarii serialului, divizat in episoade (exemplu: telerecording), inlocuit in cazul "redarii" unei Civ-vir, cu un sistem adecvat de redare, denumit, in mod generic (in functie de caz): Satelit, respectiv: Planeta, respectiv: Solar, respectiv: Stea, respectiv: Astru s.a.m.d.

In cadrul aceluiasi exemplu: episoadelor Serialului TV le corespund, in cadrul unei Civ- vir (in functie de caz), la nivel de intreg serial: Lumea, respectiv: la nivel imediat inferior: Erele Lumesti (in numar de: 9, pentru Lumea Planetara Medie Nr.6 - LPM-6, in care suntem integrati existential), respectiv in: ani lumesti, la nivel inferior urmator s.a.m.d.

Spre deosebire, insa, de un Serial TV, o Civ-vir constituie o creatie deosebit de complexa, conceputa si realizata pe multe directii de evolutie existentiala, simultana, intre care nu exista legatura directa, ci este posibila doar o legatura indirecta, de tip: informational (similara modului in care functioneaza: Mas-media), adica ulterioara producerii unui eveniment, legatura in care se reproduc, in ansamblu, sau doar in parte, anumite secvente, inregistrate, din producerea, in ansamblu, a acelui eveniment.


Pe de alta parte, intelegerea complexitatii, ca si creatie specifica, a unei Civ-vir, poate fi facilitata, prin comparatie, cu o piesa de teatru, jucata pe o scena speciala, precum si cu actori speciali,care nu simuleaza trairea personajelor pe care le interpreteaza, ci se identifica, total, cu respectivele personaje, actorii, in cauza, fiind, astfel, chiar personajele pe care le interpreteaza, adica: traind efectiv, "viata" acestor personaje, de la intrarea in scena (adica de la: nastere) si pina la: iesirea, definitiva, din scena (adica la: incetarea existentei lor).

Datorita celor expuse anterior, "piesa teatrala" cu care poate fi comparata (pastrind proportiile!) evolutia-existentiala a LPM-6, in care suntem integrati existential, se poate juca doar o singura data.

Aceasta piesa (de tip:Civ-vir) poate fi, totusi, reluata (tot in functie de caz), dar numai daca se realizeaza, in prealabil: anumite modificari, care, insa, trebuie sa fie aprobate, ca fiind: suficiente (din punct de vedere: cantitativ si calitativ), de catre o: Ierarhie de Conducere Abilitata (Ier-Cond-Abil), din cadrul: Civilizatiei Creatoare Absolute Conducatoare (Civ-Creat-Abs-Cond), in a relua "difuzarea" Civ-vir, in cauza, dar intr-o alta varianta (exemplu: LPM-7, in loc de: LPM-6), adica: introducand si alti actori, precum si: scotind anumiti actori, "traitori de personaje", precum si (in functie de caz) cu anumite modificari de "decoruri", respectiv si cu efectuarea altor schimbari ( tot in functie de caz).

  1. Posibilitati de implementare a unor modificari in cadrul destinului, respectiv in cadrul soartei unor fiinte individuale superioare (FIS), respectiv a unor fiintelor colective superioare (FCS), respectiv a unor fiinte ambientale (FA), respectiv a unor nefiinte (NF)

In conformitate cu cele expuse anterior, se pot introduce, intr-o Civ-vir, in anumite conditii, contra unui cost adecvat, anumite modificari, la nivel de: destin, respectiv la nivel de: soarta (numita popular, in ideologia religioasa, indiana, brahmanica: karma), cu acordul Ier-Cond-Abil, cost platit de catre anumite Grupari de interese (Grup-Inter) specifice, investitoare in respectiva Civ-vir.

Aflarea intentiei de introducere, contra cost, a unor modificari la nivel de destin, respectiv la nivel de soarta, a unor FIS, respectiv a unor FCS, respectiv a unor FA, respectiv a unor NF, poate motiva, insa, si o reactie adecvata, din partea altor Grup-Inter, concurente, care pot solicita, la rindul lor, introducerea altor modificari, tot contra cost, menite a contracara efectul evolutiv-existential al primelor modificari, solicitate a fi introduse.


In cazul in care se solicita, de catre doua Grup-Inter aflate in concurenta, sau chiar in stare de antagonism, introducerea unor modificari, contra cost, in cadrul unei Civ-vir, Ier- Cond-Abil investita cu calitatea de a hotari, intr-o asemenea situatie, procedeaza, de regula (in functie de caz), la organizarea unei: Licitatii civilizationale (Licit-Civ), sau chiar a unei: Competitii civilizationale (Comp-Civ), programate a fi realizate, tot contra cost, cu contributia financiara a Grup-Inter aflate in stare de concurenta civilizationala, inainte ca proiectarea respectivei Civ-vir sa ajunga in punctul de evolutie-existentiala in care trebuie introduse modificarile de Civ-vir solicitate de catre Grup-Inter concurente.

Desi Grup-Inter care a castigat: Licit-Civ, respectiv: Comp-Civ (in functie de caz), organizata pentru a desemna Grup-Inter castigatoare, va beneficia de dreptul de a implementa, in cadrul respectivei Civ-vir, contra cost, modificarile solicitate (in detrimentul celorlalte Grup-Inter, care au pierdut: Licit-Civ, respectiv: Comp-Civ, in cauza), totusi si celelalte variante de modificare (aferente Grup-Inter necastigatoare), care au fost realizate (de catre Grup-Inter concurente), precum si aprobate (de catre Ier-Cond-Abil), pentru a concura, dar nu au fost declarate castigatoare, de catre Ier-Cond-Abil (si, in consecinta, nu au fost implementate in cadrul Civ-vir), nu sunt distruse, ci sunt mentinute si depozitate, in mod adecvat, putind fi pastrate, de Grup-Inter a caror proprietate sunt, sau pot fi vindute si achizitionate de catre alte Grup-Inter, interesate, contra unui cost mult mai redus, pentru a fi utilizate (in functie de caz), in mod separat, sau in cadrul unei realizari si difuzari viitoare a Civ-vir respective, in cazul in care Ier-Cond-Abil va hotari (in functie de context): realizarea si difuzarea unei noi variante a Civ-vir, in cauza.

Astfel, deoarece varianta LPM in care existam este varianta a 6-a (LPM-6) de realizare si difuzare a LPM (si totodata, din cate cunoastem: ultima prevazuta si aprobata a mai exista, de catre Ier-Cond-Abil), multe dintre evenimentele, chiar determinante sau doar importante, din evolutia-existentiala a LPM-6, au constituit, de fapt, variante evenimentiale realizate, initial, pentru variantele anterioare, de realizare si implementare a LPM-1-5, dar care, insa, au ajuns sa fie implementate abia in LPM-6, fie in forma in care au fost realizate initial, fie, de regula, abia dupa efectuarea (in functie de caz), a unor modificari de adaptare, sau de imbunatatire a calitatii lor artistice.

  1. Investigarea posibilitatilor de interventie in destin, respectiv in soarta unor fiinte individuale superioare (FIS), a unor fiinte colective superioare (FCS), a unor fiinte ambientale (FA), a unor nefiinte (NF), in vederea apararii Omenirii, ca parte componenta, de tip: Categorie populationala multi-civilizationala, neagresoare-civilizational-virtual, din cadrul Populatiei lumesti a Lumii Planetare Medii Nr. 6 (LPM-6), in care suntem integrati existential.


In contextul expus anterior, un rol de importanta fundamentala, in investigarea posibilitatilor de interventie in destinul LPM-6, a revenit si inca revine initiatilor romani in Existentialism, din cadrul: Misiunii Astrale "Romania-Inteleapta" (MARI) si anume: rolul de a investiga care evenimente, de: importanta lumeasca, respectiv de: importanta continental-europeana, respectiv de: importanta statal-romaneasca, respectiv de: alte tipuri de importanta (exemple: evenimente foarte importante pentru Republica Moldova, respectiv pentru: nordul provinciei Arboroasa (numita si: Bucovina), respectiv pentru: comunitatile romanesti din teritoriile care au apartinut, in trecut, Statului Romania, sau din teritoriile care sunt: "vetre stramosesti" ale Etniei Romane, "nascuta" in arealul teritorial al: primului Stat Romanesc, constituit de domnitorul valah: Mihai Patrascu- "Viteazul", la data: 27.05.1600, la: Alba Iulia, precum si alte evenimente, care sunt prevazute cu variante de realizare, ce pot fi achizitionate, contra cost, pentru a fi adaptate si apoi implementate, in cadrul LPM-6, cu indeplinirea conditiilor impuse, in acest scop, de catre Ier-Cond-Abil.

Cunoscand aceste aspecte, specifice Creationismului civilizationist-virtual, datorita colaborarii, extra-lumesti, cu: Gruparea de Civilizatii-virtuale-Autentice-Neagresionale- civilizational-virtual (Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir), in cadrul: Parteneriatului Extra- lumesc, pe care l-au inceput, intr-o prima varianta de colaborare, inca in anul: 1992, si pe care il continua, dar intr-o alta varianta, inclusiv in prezent, cu: Grup-Civ-vir-Auten- Neagres-civ-vir, initiatii in Existentialism, din cadrul MARI (dintre care unii au activat si in cadrul unor Grupari anterioare, de tip ezoteric, predecesoare infiintarii Gruparii: MARI ), care a fost dezvoltata, in anul: 2010, in: Miscarea Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta" (MMARI), au fost angrenati, cu sprijinul partenerilor extra-lumesti, in realizarea unor actiuni, specific-ezoteriste, la inceput, iar ulterior specific-existentialiste, in scopul de a contribui, in masura posibilitatilor lor, la modificarea unor evenimente, deosebit de importante, din componenta evolutiei-existentiale a LPM-6, incepind cu a 2-a jumatate a anului 1992.


Ca dovada a celor enuntate anterior, cei interesati pot consulta colectia revistei Astral, accesibila si in cadrul: blogului aferent MARI, la sectiunea: Publicatii, rubrica: Revista Astral, blog accesibil la adresa web: www.lorin-fortuna.ro .

  1. Exemple de interventii in destinul unor State, din cadrul Lumii Planetare Medii Nr. 6 (LPM-6), in care suntem integrati existential, la care au contribuit, in masura posibilitatilor, si initiatii in Existentialism afiliati Miscarii Misiunea Astrala "Romania- Inteleapta" (MMARI)

Incepind cu data: 1.1.24, din cadrul calendarului patru-anotimporal al LPM-6 (a carei corespondenta, in cadrul anului calendaristic-temporal Gregorian este data: 22.03.2013), un numar restrins de initiati in Existentialism, din cadrul MARI, au fost selectati, de catre o Ier-Cond-Abil extra-lumeasca, din cadrul Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir, pentru a fi implicati in actiunea de: Investigare a posibilitatilor de interventie, contra-cost, in modificarea destinului unor State din cadrul LPM-6.

Ca urmare a implicarii enuntate anterior, s-a reusit modificarea unor evenimente in care urma sa fie afectat, in mod defavorabil, destinul Statului Romania, respectiv destinul

Statului Republica Moldova, respectiv destinul Statului federativ-continental-european Uniunea Europeana si anume:

  1. Constituirea in cadrul Statului Romania, in cursul anului: 26 (corespunzator calendarului patru-anotimporal, al LPM-6), a asa numitului: "Tinut Autonom Secuiesc", cu conducere autonoma, care ar urma, apoi, sa fie declarat: Stat independent, cu denumirea: "Statul Secuia", in cursul anului calendaristic patru-anotimporal urmator (27), inglobind un areal teritorial alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in judetele: Covasna; Harghita; Mures; Bihor, cu capitala la: Miercurea Ciuc, Stat rezultat ca urmare a unui Arbitraj international, initiat de Comisia Europeana, de atunci, a Uniunii Europene, cu acordul Presedintelui, respectiv al Parlamentului, respectiv al Guvernului, Statului Romania, precum si cu acordul Comisiei Europene, respectiv al Parlamentului European, in componenta de atunci.
  2. Constituirea, in cadrul Statului Romania, tot in cursul anului: 26, dar dupa constituirea asa numitului: "Tinut Autonom Secuiesc", cu conducere autonoma, mentionat anterior, a asa numitei: "Regiuni Autonome Banat", cu conducere autonoma, care ar urma, apoi, sa fie declarata: Stat independent, cu denumirea: "Statul Banat", tot in cursul anului calendaristic patru-anotimporal, urmator, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in judetele: Timis; Caras-Severin; Arad; Hunedoara, cu capitala la: Timisoara, ca rezultat al aceluiasi Arbitraj international, precum si cu acordul acelorasi institute si conducatori, mentionati in paragraful 1.


  1. Constituirea, in cadrul Statului Romania, tot in cursul anului: 26, dar dupa constituirea asa numitului: "Tinut Autonom Secuiesc", cu conducere autonoma, respectiv dupa constituirea asa numitei: "Regiuni Autonome Banat", cu conducere autonoma, mentionate anterior, a asa numitei: "Regiuni Autonome Romane", cu conducere autonoma (avand ca Etnie principala: Etnia Tiganeasca), care ar urma, apoi, sa fie declarata: Stat independent, cu denumirea: "Statul Romana", tot in cursul anului calendaristic patru- anotimporal, urmator, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in judetele: Olt; Mehedinti; Gorj; Arges, cu capitala la: Strehaia, ca rezultat al aceluiasi Arbitraj international, precum si cu acordul acelorasi institutii si conducatori, mentionati in cadrul paragrafului 1.
  2. Constituirea, in cadrul Statului Republica Moldova, tot in cadrul anului: 26, a asa numitei: "Regiuni Autonome Gagauzia", cu conducere autonoma, care ar urma, apoi, sa fie declarata: Stat independent, cu denumirea: "Statul Gagauzia", cu capitala la: Taraclia, tot in cursul anului calendaristic patru-anotimporal, urmator, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in Statele: Republica Moldova; Ucraina; Romania.
  3. Federalizarea Statului Republica Moldova, tot in cursul anului: 26, intr-un Stat federativ, alcatuit din Statele: Moldova, cu capitala la: Chisinau si: Nistrenia, cu capitala la Tiraspol, Stat federativ care ar urma, apoi, sa se dezmembreze, tot in cursul anului calendaristic patru-anotimporal, urmator, in: Statul Moldova, cu capitala la: Chisinau, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in Statele: Republica Moldova; Ucraina; Romania, si in: Statul Nistrenia, cu capitala la: Tiraspol, alcatuit din teritorii care, in prezent, sunt incluse in Statele: Republica Moldova; Ucraina, ca rezultat al aceluiasi Arbitraj international, mentionat in cadrul paragrafului 1, precum si cu acordul Parlamentului si Guvernului, dar nu si cu acordul Presedintelui, de atunci, al Statului Republica Moldova.

6. Transformarea actualului Stat federativ-continental-european: Uniunea Europeana, in cursul anului: 28, in: Statul federativ-continental-european: "Statele Unite ale Europei", dupa realizarea evenimentelor statale, mentionate anterior, in cadrul paragrafelor 1-5, precum si: dupa primirea, in regim de mare urgenta, in Statul federativ-continental- european: Uniunea Europeana, a Statelor nou constituite, mentionate anterior, in cadrul paragrafelor: 1-5, motivat de modul in care va evolua cel de al: 3-lea Razboi Mondial, programat a fi declansat in cursul anului 26, in Orientul Apropiat.

Referitor la evenimentele enuntate anterior, am fost informati, prin intermediul unor comunicatori telepatici, extra-lumesti, afiliati MMARI, care au primit informatii in legatura cu respectivele evenimente,ca: acestea nu se vor produce in modul relatat datorita modificarii evolutiei celui de al 3-lea Razboi Mondial, a carui declansare a fost, de asemenea, modificata, in sensul ca: va fi declansat in Orientul Apropiat si nu in estul Europei, cum ar fi trebuit sa se intimple in cazul in care evenimentele enuntate anterior urmau sa fie implementate in evolutia-existentiala a LPM-6.


Faptul ca au existat doua variante principale de declansare a celui de al 3-lea Razboi Mondial rezulta din previziunile (profetiile) mai multor previzionari care le-au anuntat cu mult timp inainte de declansarea acestui razboi, motiv pentru care, recomandam celor interesati sa consulte blogul: Misiunea Astrala ''Romania-Inteleapta" la Sectiunea: Obiective, rubrica: Previziuni.

Tot din informatiile primite de catre comunicatorii extra-lumesti, mentionati anterior, rezulta ca: modificarea declansarii celui de al 3-lea Razboi Mondial, in sensul ca: va fi declansat in Orientul Apropiat si nu in estul Europei (precum si cu o: implicare a Romaniei, mult mai redusa, comparativ cu varianta in care declansarea s-ar fi produs in estul Europei), este ireversibila, decizia Ier-Cond-Abil extra-lumesti, in acest scop, fiind hotarita la sfirsitul anului 25.

Dupa ce actuala categorie de politruci, rau-facatori, care au acaparat, in mod subversiv, si exercita, inclusiv in prezent, Puterea Suprema in Stat, va fi indepartata de la conducerea Romaniei, conducerea MMARI va transmite si alte informatii, revelatoare, in legatura cu declansarea si evolutia celui de al 3-lea Razboi Mondial, in general, respectiv in legatura cu evolutia viitoare a Statului Romania, in special.

  1. Contributia adusa de catre fiintele colective superioare (FCS): Misiunea Astrala "Romania-Inteleapta" (MARI), respectiv de catre: Miscarea Misiunea Astrala "Romania-

Inteleapta" (MMARI), respectiv de catre: Grupul Constitutional"Timisoara"(GCT), si, mai ales, de catre initiatii, principali, in Existentialism, din cadrul MARI, la castigarea Competitiei civilizationale-virtuale (Comp-Civ) pentru stabilirea variantei evenimentiale aferente desfasurarii celui de al 3-lea Razboi Mondial, care va fi implementata, in evolutie existentiala, in cadrul destinului Lumii Planetare Medii Nr. 6 (LPM-6, aferent anului 26, specific calendarului 4-anotimporal, al LPM-6)

Asa cum am semnalat, public, de mai multa vreme: agresiunea virtuala a Civilizatiilor- virtuale-Agresionale-civilizational-virtual (Civ-vir-Agres-civ-vir) asupra LPM-6, are ca obiectiv fundamental inrobirea intregii LPM-6, utilizind, in acest scop, in principal, "armamentul ideologic", din care: prioritatea absoluta a fost acordata:"armei religioase".

Probabil acesta este si motivul pentru care unul dintre cele mai uzitate indemnuri proverbiale este: "Cunoasteti adevarul si adevarul va va elibera ! ", indemn inclus, dar in mod ocultat si ermetizat, inclusiv in ideologia religioasa a Noului Testament, fiind atribuit lui Isus, dar in variante diferite, de exprimare, datorate traducatorilor, precum si specificului limbilor in care sunt traduse (Evanghelia lui Ioan 8; 32).


Trebuie sa se afle ca: toate marile religii, internationale, care se practica, in prezent, in cadrul: LPM-6, sunt nu doar false, ci si subversive, avind drept scop fundamental: "exportul" de rau-existential, din cadrul unor Civ-vir-Agres-civ-vir, extra-lumesti, in cadrul LPM-6, rau-existential rezultat ca urmare a aplicarii, in cadrul evolutiei lor-existentiale, a: principiului echilibrarii duratei temporale de evolutie-existentiala benefica cu durata de evolutie existentiala nebenefica (malefica).

Intre aceste religii se detaseaza, insa, prin dimensiunea raului existential propagat asupra aderentilor religiilor respective: religia crestina ortodoxa, ai carei aderenti sunt supusi unor procedee ezoterice, de tip: ritual religios, prin care aderentii, in cauza, sunt: "inrobiti fiintial", precum si: religia crestina catolica, ai carei aderenti sunt: "aserviti fiintial", tot prin practicarea unor ritualuri ezoterice, de tip: religios (exemple: ritualurile de: botez, casatorie, inhumare s.a), dar fara sa stie ca: in acest fel, le sunt ingradite, in mod determinant, drepturi fundamentale, nu doar la evolutie-existentiala benefica, ci si la evolutie-existentiala performant-benefica (exemple: dreptul la integrare existentiala in Lumi urmatoare LPM-6; dreptul de a beneficia de acordarea unor distinctii, respectiv: dreptul de a beneficia de acordarea unor recompense, specific existentiale, precum: dreptul de a beneficia de procreerea unui copil supradotat capacitiv-existential, respectiv: dreptul de a beneficia de asocierea parteneriala cu o FIS supradotata s.a), drepturi care pot fi acordate de catre anumite: Ierarhii Abilitate (Ier-Abil), dar care drepturi: sunt rezervate numai pentru FIS libere, astfel incat: FIS inrobite, la nivel fiintial, respectiv: FIS aservite, la nivel fiintial, nu pot fi propuse pentru a candida, in conditii ordinare, ci doar in: conditii extra-ordinare, la decernarea unor astfel de distinctii, de catre: Ier-Abil, investite cu dreptul de: a selecta si propune anumite FIS, pentru a concura la decernarea distinctiilor, in cauza,

sau pentru: a beneficia de acordarea unor drepturi individuale, speciale, cum sunt considerate a fi drepturile mentionate anterior.

Aspectele enuntate anterior pun in evidenta necesitatea elaborarii si implementarii, in cadrul Dreptului Constitutional, a: ''Cartei Drepturilor Fundamental ale Fiintelor Individuale Superioare'', similare, dar, mult mai cuprinzatoare, comparativ cu actuala: Declaratie Universala a Drepturilor Omului, care a fost adoptata de catre: Organizatia Natiunilor Unite in data: 10.12.1948, si care constituie inclusiv Izvor de Drept Constitutional, la nivel lumesc.

In contextul enuntat anterior, fac cunoscut ca: anumitor FIS, care s-au remarcat printr-o evolutie- existentiala deosebit de performanta, in cadrul LPM-6 (apreciata, ca atare, de catre: anumite Ier-Abil, din cadrul: Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir), le-au fost conferite importante distinctii, la nivel de: FIS, distinctii care atribuie, celor carora le-au fost conferite, si anumite: drepturi speciale.

In mod similar, au fost propuse (ca urmare a unei selectii, efectuate tot de catre Ier- Abil, din cadrul: Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir) si: anumite FCS, pentru: conferirea anumitor distinctii, respectiv pentru: acordarea anumitor drepturi.


Precizind ca problematica specificata anterior va face, datorita importantei sale, obiectul unei lucrari distincte, care va fi difuzata in viitorul apropiat, semnalam in cadrul acestei lucrari doar ca: printre FCS carora le-au fost conferite distinctii, de tipul celor mentionate anterior sunt: MARI; Grupul Constitutional "Timisoara" (GCT); MMARI, iar printre FIS carora li s-au conferit distinctii sunt: 3 membri componenti ai MARI, 1 membru component al GCT si 3 membri componenti ai MMARI.

Mai precizez ca: toate FIS carora le-au fost conferite distinctiile, la care m-am referit anterior, beneficiaza, intre alte drepturi, si de: dreptul de a propune alte FIS, respectiv: alte FCS, pentru acordarea unor distinctii, respectiv: pentru atribuirea unor drepturi speciale.

Pe de alta parte, mai precizez ca: deoarece LPM-6 este o: Lume Multi Civilizational- virtuala (Lmulti-Civ-vir), in care evolueaza-existential nu doar reprezentanti fiintiali: individuali (RepFI), respectiv: colectivi (RepFC), ai unor: Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir, precum si: RepFI, respectiv: RepFC ai unor: Civ-vir-Neagres-civ-vir, precum si: RepFI, respectiv: RepFC ai unor: Civ-vir-Agres-civ-vir, fiecare dintre cele: 3 grupari de Civ-vir (Grup- Civ-vir), dispune, conform reglementarilor aferente existentei si functionarii unei LPM, de acest tip, de anumite drepturi, respectiv: de anumite indatoriri, caracteristice, iar datorita acestui fapt: obiectivele urmarite prin evolutia-existentiala, caracteristica, de catre cele 3 grupari de Civ-Vir, in cadrul LPM-6, pot fi: comune, adverse sau: mixte.

Trebuie sa se cunoasca faptul ca: cele mai multe dintre divergentele manifestate intre: FIS, respectiv intre: FCS, se datoreaza caracteristicilor diferite ale celor 3 tipuri de Grup-Civ- vir, distincte, care evolueaza-existential, in comun, in cadrul LPM-6.

LPM-6 este numita, ca tip de Lume: Lume Planetara Medie (LPM), in contextul in care, in cadrul Planetei (ca: FA de tip: Planeta) mai exista inca 2 Lumi si anume: Lumea Planetara

Inferioara (LPI-situata in interiorul Planetei, fiind numita popular, de catre: initiatii in Ezoterism, in functie de caz: Infern; lad; Shambala s.a), respectiv: Lumea Planetara Superioara (LPS-situata in proximitatea exterioara a Planetei, fiind numita popular: Paradis, Rai, Cer ).

Trebuie sa mai fac cunoscut, ca: intr-o Lume de tip: L-Multi-Civ-vir, exista: Ier-Cond- Abil, respectiv: Ier-Abil diferite, aferente celor 3 Grup-Civ-vir, enuntate anterior, care utilizeaza criterii diferite de selectare, precum si de apreciere, a FIS, respectiv a FCS, in cadrul carora: valorile avute in vedere pentru apreciere pot fi nu doar mult diferite, ci chiar opuse, in sensul ca: un criteriu de apreciere, considerat ca fiind: benefic, intr-o anumita Grup-Civ-vir, poate considerat ca fiind: nebenefic (malefic) in cadrul unei alte Grup-Civ-vir.


Un exemplu foarte sugestiv, in acest context, il constituie: tradarea partenerilor, din cadrul unui parteneriat incheiat intre reprezentanti ai mai multor Civ-vir, diferite ca tip, din punct de vedere agresionist/neagresionist/mixt, intr-un anumit scop, si prevazut cu anumite conditii de participare, pe care membrii componenti ai parteneriatului, in cauza, se angajeaza, oficial, sau chiar se obliga, sub amenintarea anumitor sanctiuni, convenite, de comun acord, sa fie respectate.

In functie de apartenenta la una dintre cele 3 Grup-Civ-vir care doresc sa intre in parteneriatul respectiv, sanctiunile prevazute a se aplica, pentru: tradare (in sensul de nerespectare, deliberata, a unor angajamente, asumate contractual), unei Civ-vir apartinind Grup-Civ-vir-Agres-Civ-vir, sunt mai mari, deoarece, pe baza experientei dobindita de reprezentantii Civ-vir, din modul cum au functionat alte parteneriate, intre parteneri cu o reprezentanta Civ-vir similara, s-a concluzionat ca: reprezentantii Grup-Civ- vir-Agres-civ-vir au fost cei care au tradat de cele mai multe ori, precum si cu consecinte malefice mult mai grave, comparativ cu tradarile comise de catre reprezentantii Grup-Civ- vir-Neagres-civ-vir si, mai ales, comparativ cu tradarile comise de catre reprezentantii Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir.

In acelasi mod: se negociaza si se conditioneaza inclusiv incheierea unor parteneriate antreprenoriale specifice creationist-civilizational-virtual, mult mai complexe, cum sunt: Parteneriatele de cooperare incheiate pentru proiectarea, realizarea, testarea si implementarea in evolutie-existentiala, caracteristica, a unor noi Civ-vir.

In contextul expus anterior, trebuie sa se cunoasca faptul ca: in cadrul LPM-6, se desfasoara un program de evolutie-existentiala, caracteristica, creerii ("nasterii") unei noi Grup-Civ-Vir, alcatuita din 3 Civ-vir de tip: Gorilian-individual-albos-autentic-neagresional- civilizational-virtual (Grup-Civ-vir-Goriliene-Indiv-Albos-Auten-Neagres-civ-vir) care vor ocupa, in final, un domeniu-evolutiv-civilizational-virtual, situat in cadrul: Domeniului evolutiv-civilizational-virtual de tip: Constelational, din cadrul: Domeniului-evolutiv- civilizational-virtual de tip: Universal Nr. 5, din cadrul: Domeniului-evolutiv-civilizational- virtual de tip :Integral Nr. 1, din cadrul: Domeniului-evolutiv-civilizational-virtual de tip: Supremal-al Civilizatiei Creatoare Absolute Conducatoare (Cond-Civ-Abs-Cond).


Mai adaug, la cele expuse anterior, ca: din cate am fost informat, prin comunicarea telepatica de care dispun, de catre un: Dispecerat comunicator, extra-lumesc, al Grup-Civ- vir-Auten-Neagres-civ-vir, ca: Evenimentul principal cu care urmeaza sa fim confruntati in viitorul foarte apropiat il constitute: declansarea, in a 2-a jumatate a lunii iunie, a celui de al 3-lea Razboi Mondial, in conditiile cel mai putin defavorabile pentru Statul Romania, comparativ cu alte 2 variante existente, ale acestui Eveniment, care, insa: nu au fost implementate in evolutie-existentiala, in cadrul destinului LPM-6, pentru anul 26, in curs, specific calendarului patru-anotimporal, deoarece in cadrul: Comp-Civ care s-a desfasurat pentru alegerea variantei Evenimentului, in cauza, ce urma a fi implementata, in evolutie- existentiala, in cadrul destinului LPM-6, a castigat varianta propusa si sustinuta, in cadrul Comp-Civ, in cauza, de catre: MARI, in calitate de: parte componenta a unui parteneriat extra-lumesc, incheiat cu Grup-Civ-vir-Auten-Neagres-civ-vir, in cadrul caruia: principalii initiati in Existentialism, din cadrul MARI, au contribuit, prin realizarea unor actiuni specific existentialiste, in cadrul LPM-6, in mod semnificativ, la cresterea punctajului competitional al Grup-Civ-vir care a castigat Comp-Civ, in cauza.

Inchei aceasta lucrare cu instiintarea ca motivatia principala pentru care s-au conferit anumite distinctii, carora le sunt asociate atribuirea anumitor drepturi FCS, respectiv FIS, mentionate anterior, in cadrul acestei lucrari, a constat, intre alte merite, si meritelor avute de catre: FCS, respectiv de catre: FIS (carora li s-au conferit distinctive mentionate anterior) tot: in castigarea Comp-Civ organizata in vederea stabilirii variantei evenimentiale aferente desfasurarii celui de al 3-lea Razboi Mondial, care urma sa fie implementata, in evolutie existentiala, in destinul LPM-6, aferent anului 26, specific calendarului 4- anotimporal al LPM-6.


Lorin Fortuna

Fondator al Misiunii Astrale "Romania-lnteleapta"


 

 

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...