miercuri, 16 februarie 2022



COMMENTARIU EXISTENTIALIST :

Acel procent de 5-10 % din conflictul armat care este parte al celui de al treile razboi mondial va avea loc in Orientul Apropiat ,probabil in zona Iran-Israel.
Tot acest circ mediatic in care Rusia a fost chemata cu armata sa induca frica in aceasta Lume,a fost creat pentru acoperirea nelegiuirilor la care a fost supusa lumea pentru incercarea de aplicare a Proiectului Satanic numit Noua Ordine Mondiala prin supunerea si injectarea populatiei Lumesti si aducerea ei prin Ordine Sanitare la supunere Totala fata de guvernele tarilor care ne-au aratat cu aceasta ocazie cat de democratice sant. Au fost in stare sa calce in picioare constitutiile tarilor si a drepturilor fundamentale ale omului pentru a atinge obiectivele. Toate aceste guverne ,institurii europene si mondiale de conducere nu mai au nici legitimitate si nici legalitate in a mai conduce ceva in aceasta lume.
Majoritatatea conducatorilor de tari si guverne,precum si a institutiilor de conducere la nivel de continent sau lume ,apartin EGONIRII. Toti acestia pun pe primul loc intetesele personale si de grup in dauna intereselor generale sau altruiste. Acestia sant catalogati la nivel astral ca si indivizi si se considera ca nu au discernamant si deci si votul lor este nul,sau mai bine zis aici in aceasta lume voteaza functiile lor si nu ei. Acesti indivizi nu ar trebuii sa mai fie alesi sau sa candideze in functii publice deoarece tot ce fac ,fac in intetes personal sau de grup.
Acelasi lucru se intampla si in TARA ALEASA INAINTEMERGATOARE ROMANIA.
Cum explica K.W.Iohanis,Boc,F.V.Catu,faptul ca la inceputul asa zisei vaccinari purtau tricouri negre pe ei ( va spun eu. Negrul este semnul mortii,este culoatea civilizatiiei lui Satan si Bafometh). Cum explica acesti conducatorii situatia sociala,societala,economica si financiara a acestei Tari si a populatiei statale a acestei Tarii.
Acesti conducatorii trebuie sa isi dea demisia din functiile oe care le detin,iar prin alegeri sa vina la conducetea acestai tari REPREZENTANTI AI OMENIRII,adevaratii patrioti si foarte buni administratori pe domeniile lor,si care pun mai presus de orice INTETESELE GENERALA ALE STATULUI FATA DE CELE PARTICULARE.
CEI CARE INCA MAI CONDUCETI ACEASTA TARA ,VOI NU MAI AVETI LEGITIMITATE SI NU MAI SANTETI LEGALI IN ACELE FUNCTII DIN MOMENT CE ATI INCALCAT DRETURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI PREVAZUTE IN CONSTITUTIE. Scris de Simion Capras(16-feb -2022).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...