sâmbătă, 26 februarie 2022


 


Comentariu Existentialist :

România este Țara cea mai bine apărată la nivel Astral. Fără dezmembrarea Ucrainei ,teritoriile românești nu pot fi alipite Patriei România deoarece ucrainenii nu le cedau de bună voie. Problema este dacă acești mutanți care conduc această Țara, vor fi în stare la momentul potrivit să alipeasca la România nordul Bucovinei,Maramureșului istoric și Republica Moldova, iar după aceea celelalte provincii românești care aparțin acum altor state. Probabil acesta este și motivul pentru care Ierarhiile Astrale au aprobat în această zonă un conflict armat cu arme convenționale pentru ca să se întrunească condițiile necesare reintregirii României.  Când Țara Aleasă Inainte-mergatoare este dezmembrata ACEASTĂ LUME SE OPRESTE.
Scris de Simion Capras (26-feb-2022).


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Al treilea razboi mondial a inceput cu invadarea Crimeei de catre Rusia. Ca si structură, razboiul se va duce 95% in plan informational iar restul de 5% va fi un razboi armat dar doar cu conflicte locale.
Poporul Rus ar fi bine să se trezească și să își pună unele întrebării, cine este actualul conducător sau a câta dublură este.
Adevaratul Vladimir Putin, care a fost reprezentantul lui Hristos ( Hristul) în competitia Hrist- Antihrist, a disparut din această Lume Medie nr 6 imediat după ce membri Misiunii Astrale România Altruista și Înțeleaptă au fost anuntati că, competitia a fost câștigată de Anticrist, reprezentantul principal al Anticristilor fiind IOAN LORIN FORTUNA.
Competitia a fost cerută de Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale deoarece majoritatea fiintelor care paraseau această Lume erau anihilate de Hristos.
Deci poporul rus să își aleagă mai întâi un presedinte legitim deoarece cel actual este o sosie a celui care a fost colonelul de securitate Vladimir Putin.
Atentionez pe această cale autoritatile STATULUI ROMAN, că în cazul dezmembrarii Ucrainei, să alipeasca toate provinciile Românești care au fost luate prin tot felul de dictate și tratate de catre țări vecine. Scris de Simion Capras (16-april-2021).

Un comentariu:

  1. Da asa este ...in viitor ucraina se va ,,sparge,, in mai multe bucati care apoi se vor alipi...vecinilor.Cind esti mic, nu ai influenta..

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...