marți, 22 februarie 2022

 Comentariu existentialist:

22-02-2022, 12-12-2012 .aceste date calendaristice poartă denumirea de palindrom. În acest tip de date precum și la datele când se schimbă anotimpurile ( solstitii și echinoctii) schimbarea destinului sau a sortii unei ființe sau unei ființe colective de tip țară, continent, lume, planetă este cel mai ieftin. Totul se face contra cost la nivel Astral,cu cele mai mici preturi.
Azi, care este o dată de tip palindrom, Rusia și-a revendicat părți din Ucraina în urma unei schimbări de destin Lumesc contra cost. La fel s-a întâmplat în cazul Revoluției Romane de la București când începând cu data de 22-12-1989,când se face trecerea în anotimpul Iarna, contra cost revoluția a fost cumpărată de Satan care l-a impus pe Iliescu ca președinte al României. Până în data de 21-12-1989 România a fost Națiune ( numărul de cetățeni altruiști îl depășește pe cei ai egonirii) după care acest statut s-a pierdut.
Tot într-o dată de palindrom, respectiv 12-12-2012 urma ca Planeta urma să fie distrusă dacă membrii Misiunii Astrale România Altruista și Înțeleaptă nu câștigau Competiția Civilizationala desfășurată intre anii 2008 - 2012.
Reprezentanții Tarii România trebuie să urmărească atent desfășurarea evenimentelor, iar dacă există posibilitatea, să recupereze ținuturile Românești pe care Ucraina și Rusia le-au confiscat în mod abuziv.
Probabil acesta este și unul dintre motivele pentru care Ierarhiile Astrale au aprobat acest mic conflict.
TARA ALEASĂ INAINTEMETGATOARE ROMANIA ISI VA REINTREGI HOTARELE PRECUM A FOST IN 1919 SI VA FI UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE SI PUTERNICE TARII DIN LUME IN ACEASTĂ ERA ZODIACALA NR.9, CARE A INCEPUT IN DATA DE 22-03-1990 SI CARE TINE 1000 DE ANI. ACEASTĂ EPOCĂ SE NUMESTE SI EPOCA LUMINII SAU EPOCA LUMINOASĂ. Scris de Simion Capras(22-feb-2022).


Numerologii spun că e o dată specială şi foarte rară, denumită palindrom şi care apare o dată la 180 de ani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...