sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Comentariu Existentialist :

Pentru o familie  SOȚ și SOȚIE nu îi ajunge o viață de OM să plătească cu suferința raul făcut prin botezul ortodox asupra unui copil. In timpul botezului popa are un animator existențial puternic față de cel al copilului care este slăbuț și nu are puterea de a lupta cu animatorul existențial agresional civilizational de care dispune popa . In momentul în care îl atinge se produce o scădere a frecvenței de vibrație și este exorcizat. Tradus, dacă până atunci animatorul pe care îl avea copilul i -a făcut un program existențial favorabil prin care copilul putea să devină un medic, inginer, un muncitor bun etc, odată cu exorcizarea i se repartizează un egon, demon sau diavol „care face din el un hot, un drogat, un proxenet , etc . Vinovatii pentru această crimă existentialista sânt părinții și nașii deoarece copilul nu este în stare să aibă o părere la acea vârstă. De aceea ținerii trebuiesc lăsați să hotărască dacă se botează sau nu. Relatia directă între OM și DUMNEZEU (conducătorul SUPREM al PLANETEI SE NUMEȘTE TERROS) și nu Hristos care este un Dumnezeu Religios .Cu alte cuvinte când ai probleme într-o localitate te duci la Primar și nu la popa. Pentru a pune numele unui copil este suficient să existe un martor și cineva să ridice copilul și să zică ÎNCEPÂND DE ASTAZI PE ACEST COPIL IL CHEAMĂ......și el se înregistrează automat și în Cer (astral).Scris de Simion Capras ( 24 -nov- 2020).


COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Oamenii pentru a pune un nume unui copil , nu trebuie să apeleze la biserică și religii. Acestea sant intermediare între om și TERROS care este DUMNEZEUL sau ADMINISTRATORUL ACESTEI PLANETE NUMITĂ TERRA. Cand ai o problemă într-o localitate, te duci la Primar și nu la popa. Biserica prin religii transformă omul din om liber in rob, serv sau sclav religios, distrugînd viitorul acestuia. Ca rob faci ce esti programat să faci nu ce ai vrea tu să faci . Popi si reprezentanții bisericii sânt animați existențial de civilizații diavolesti ,bestiale,canaliene și monstruoase fiecare cu modul lor de gandire și manifestare, adică vicleni perfizi, cinici și să zici. Cu alte cuvinte ei sânt diavolul pe care ei ne explică ce fac cu omul. Un animator de tip omen ,bonom, înger, uman ,pontif sau sacral nu exorcizeaza ...Scris de Simion Capras ( 3 -feb-2021 ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...