luni, 15 noiembrie 2021


 

Comentariu Existentialist :

Negrul este culoarea zeului Saturn, stăpânul inelelor. El a coordonat din cele mai vechi timpuri societățile secrete malefice! Negrul este culoarea arbitrajului, al magistraților și al călugărilor și preoților. Este simbolul morții! Nu uitați de aristocrația neagră, preoțimea neagră că păzește secretele ochiului lui Horus din altă dimensiune, din fruntea piramidei masonice. Nu uitați de magia neagră și pătratul negru din caroiajul tablei de șah! Negrul este întunericul, dușmanul luminii, care suge toate culorile și toate radiațiile călduroase din spectrul luminii albe, deci suge energia din lumină. Nu uitați de găurile negre și mâzga neagră! Cine cunoaște simbolurile, cunoaște tainele ocultei și a legilor școlilor misterelor!. Scris de Florin Tenescu .
Simion CaprasCuloarea neagră este culoarea de bază a civilizatiilor arahnidice tarantulare ale lui Satan și Bafomet.  Mentionez faptul că și Abraham Lincon și Nicolae Iorga au grupări apartinatoate civilizatiilor arahnidice tarantulare. Primul conducator al CIVILIZATIEI, ABSOLUTE CONDUCATOARE s-a numit Cronos . (scris,12-nov-2021)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...