miercuri, 29 septembrie 2021

Comentariu Existentialist :
Al treilea război mondial a inceput odată cu invadarea peninsulei Crimeea de catre RusiaAl treilea război mondial este în proporție de 95% în domeniul informațional și numai 5 % vor fi conflicte armate convenționale. Și acuma santem în război. Vor câștiga cei care vor dezvolta cel mai mult si mai bine domeniul IT.
ROMANIA va fi printre cele mai putetnice tari din Lume, avand și statutul de Țară Înaintemergatoare a ultimei ere zodiacale care mai tine încă 970 de ani.
Bucovineanul care a salvat Lumea se numește IOAN LORIN FORTUNA, care a fost unul dintre principalii conducatorii ai Revolutiei de la Timișoara, care a adus și statutul ca Timișoara, Poporul Roman, Tara România să fie Inaintemergatoatele acestei ere zodiacale nr.9. Scris de Simion Capras (28-oct-2021).

 COMUNICAT IMPORTANT :

Având în vedere situația de astăzi a TARII ÎNAINTE- MERGATOARE ROMÂNIA,STATUT OBTINUT DATORITĂ REVOLUTIEI DIN 1989 DE LA TIMIȘOARA, santem din ce în ce mai aproape de scenariul existential Taral descris de clarvazatorul indian Gupta Swami.
El este cel care i-a atentionat pe cuplul Ceaușescu că vor fi linșați. A vizitat Bucovina de unde știa că se va ridica un om tare ca o stanca care va salva Romania de la distrugere dar și această Lume precum și Planeta de la distrugere.
Conform scenariului după moartea lui Ceaușescu vor fi mii de ceausesti mult mai rai decat acesta care se vor imbogatii prin smecherii( pensii speciale, fraude, hoții, salarii exorbitante etc) care va săracii populatia foarte mult.
Ca și riposta va fi un razboi intern în care vor muri foarte multe persoane și va ține până cand averile ilicite vor fi confiscate iar Statul va fi iarăși Stat.
Scris de Simion Capras(29-sept-2021).

Profeția lui Gupta Swami despre țara noastră: ”România va fi cea mai importantă țară din lume!”


Indianul care a prevăzut căderea lui Gorbaciov, căderea navetei spaţiale Columbia, atentatul terorist din Indonezia și care i-a spus în față Elenei Ceaușescu că va fi executată, a spus că România va deveni una dintre cele mai importante țări din lume!

Profetul indian Gupta Swami spune că România va fi cea mai importantă țară din lume

În cursul anului 1983, Elena Ceauşescu l-a invitat în România pe profetul indian Gupta Swami. Atunci, indianul a prezis sfârşitul regimului Ceauşescu şi execuţia cuplului Elena şi Nicolae Ceauşescu, fapt ce a stârnit nemulţumirea soţiei dictatorului, care l-a făcut șarlatan și să-l dea afară din țară.

Profetul a revenit în România în anul 2004. A avut vești bune, dar și foarte proaste pentru români. Veștile proaste au fost legate de liderii care îi vor urma lui Nicolae Ceaușescu, care vor fi mult mai răi decât fostul dictator.

„Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami.

SUA vor dispărea după Al Treilea Război Mondial

Indianul a mai arătat că populaţia României se va înjumătăţi, ca urmare a unui război intern. Abia după ce averile celor ce s-au îmbogăţit după Revoluţia din 1989 vor fi confiscate, liniştea va reveni peste ţara noastră. Vestea bună este că atunci se va ridica un adevărat lider, care va veni din Bucovina sfântă și va duce România pe culmile succesului.

„Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob”, a mai explicat Gupta Swami.

Profetul indian a spus că România şi India, alături de Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia vor ajunge cele mai importante ţări de pe glob, în timp ce SUA va dispărea după cel de-Al Treilea Război Mondial.


articol preluat de pe playtech.ro 


marți, 28 septembrie 2021

 Comentariu Existentialist:

Asta a facut Hristos din Om. Rob, serv sau sclav religios. La aceștia în această lume medie nr. 6 le merge cel mai bine iar odată ajunși în veșnicie sant tratați după cum au crezut în religia crestina adică robi, servi sau sclavi ai lui HRISTOS DUMNEZEUL LOR.
Uitați-vă câta degradare există în această poză.
Aceeași degradare omenească o vedem pe fiecare cruce unde este rastignit un om. Să nu credeți cum-va că vine Hristos și se pune pe cruce când el exploatează fiintial peste 2,5 miliarde de creștini de pe care îi exploatează în vederea fondurilor existentiale cu care fiinta ar trebuii sa existe în lumile următoare.
Scris de Simion Capras (28-sept-2021).


"Nimeni nu este inutil în această lume dacă alină povara ce atârnă pe umerii semenilor săi."
________________
Charles Dickens


luni, 27 septembrie 2021

 Sa nu ne uitam Eroii

BABA NOVAC
Erou național al Serbiei și legendă în România, a fost unul din generalii lui Mihai Viteazu căruia i-a fost alături de la începutul epoeei și până la sfârșit. Născut în 1521, era aproape octogenar când, împreună cu fii săi (vă mai amintiți de Gruia lui Novac?!) și cele câteva sute de haiduci, s-au alăturat Măriei Sale Mihai, când acesta (în 1595) a atacat cetatea turcească de pe fosta insulă dunăreană, Ada-Kaleh. De atunci nu s-au mai despărțit, haiducul cu statură de uriaș și putere herculeană, fiind mereu de-a dreapta Voievodului.
Se afla în solie la Cluj, trimis de Mihai, când a fost ARESTAT (3 februarie 1601) de Ștefan Csaki la ordinul Dietei maghiare, care-și avea sediul în oraș. Nu s-a mai ținut cont de uzanțele diplomatice, ungurii au dorit să răzbune înfrângerea de la Șelimbăr, unde impetuozitatea haiducilor lui Baba Novac i-au adus lui Mihai victoria. Acum, după arestare, l-au condamnat pe el și pe duhovnicul său (un bătrân preot ortodox sârb) la moarte prin ardere pe rug pentru trădare. Dar n-a fost pur și simplu o ardere pe rug. S-au imaginat cele mai cumplite torturi, de la perpelirea pe deasupra focului, la jupuirea de viu, smulgerea cărnii cu clești și sfarâmarea oaselor prin lovire cu barosul. Până și turcul, sultanul Murad al III-lea s-a arătat oripilat când a aflat de asemenea cruzime.
În zilele noaste, o statuie a lui Baba Novac se găsește în dreptul "Bastionului croitorilor" din Cluj. Monumentul și ce scrie pe soclul statuii putem vedea în cele două capturi foto: BABA NOVAC, Căpitan al lui MIHAI VITEAZU, ucis în chinuri groaznice de către.......... în data de 5 februarie 1601. Acolo unde sunt puncte, puncte, inițial a fost scris unguri. Adică adevărul istoric: Baba Novac a fost ucis în chinuri groaznice de către UNGURI. Cineva a șters cuvântul UNGURI! De ce a făcut-o? De ce să ștergi adevărul? Istoria noastră comună, români și unguri, e plină cu de toate. Conviețuim aici, cu bune și cu rele, de o mie de ani. Ne știm, românul pe ungur și ungurul pe român, fiecare știe despre celălalt ce-i poate pielea. Atunci ce rost are mizeria asta?
Articol preluat de pe internet.




luni, 20 septembrie 2021

 Simion Capras Religia s-a născut pentru a supune oameni și după ce șanț inrobiti, cei care sunt proiectanții religiei se îmbogățesc. Aceștia în baza inrobirii, aservirii și sclavizarii religioase iau toate fondurile existențiale pe care o ființă le acumulează în timpul vieții existențiale cu ,care ar trebuii să existe în lumea superioara acesteia.

Proiectanții religiilor și-au făcut și civilizații care sant specializate în exorcizarii, iar automat după exorcizare se schimbă atât destinul cât și soarta celor exorcizati acestia fiind puși la un consum de rau existențial cum mult peste limita proiectată a omului în vederea producerii de suferință care este valuta forte a lumilor urmatoare.(scris, 20-sept-2021)



vineri, 17 septembrie 2021

 Comentariu Existentialist :

Cei care nu sant în stare să își apere simbolurile heraldice și simbolurile fundamentale ale statului, vor fi pedepsiti la nivel Astral deoarece se consideră că ori nu vor ori nu sant în stare să le apere.
Nu există așa ceva ca să faci trocuri cu asa ceva. Ungurii stiu foarte bine ce fac spre deosebire de cei care au permis să se ajungă aici.
Este ca și cum ai pierde o batalie din cadrul unui razboi pentru fiecare simbol aprobat.
Aici nu merge pe prietenie sau pe trocuri deoarece la nivel Astral nu există IERTARE.
AI GRESIT PLĂTEȘTI, AI FACUT BINE EȘTI REMUNERAT.
Adevarul este că SISTEMUL POLITIC de conducere al unui stat, continent sau la nivel lumesc este dedeparte depasit. Nu poti conduce o țară prin minciună, prin favorizarea furtului banului public,prin angajări la stat pe pile și nu pe meritocratie etc.
SIMPLU - O ȚARĂ TREBUIE CONDUSĂ DE UN GRUP SAU O CORPORATIE ALCĂTUITĂ DIN CEI MAI MERITOSI OAMENI PENTRU FIECARE DOMENIU CARE AU O EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ PE ACEL DOMENIU.
Trebuie să primeze apararea simbolurilor nationale și a celor care au pus într-un fel sau altul piatra de temelie pentru formarea acestui Stat.
Trebuiesc eliminate toate acele institutii care răspândesc informații false cum ar fi informatiile religioase, media, presă etc. deoarece scad frecventa de vibratie a Tarii  și oare cate ar mai trebuii ?
Scris de Simion Capras (17-sept-2021).



GUVERNUL TRĂDĂRII NAȚIONALE. Steagul secuiesc al județului Covasna, adoptat prin hotărâre de Guvernul PNL-UDMR / Românii din județ nu sunt reprezentați pe acest steag

SEPTEMBER 16, 2021 •ADMINISTRAȚI

Ieri, 15 septembrie a.c., Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu a adoptat prin hotărâre steagul secuiesc al județului Covasna. Românii din județul Covasna nu sunt reprezentați pe acest simbol local.

Informația a fost făcută publică pe pagina de internet a UDMR. Propunerea pentru hotărârea de Guvern privind modelul de steag al județului Covasna a fost făcută de ministrul Cseke Attila.

Simbolul local al județului Covasna, adoptat ieri de Guvernul PNL-UDMR condus de Florin Cîțu, îi reprezintă exclusiv pe etnicii maghiari din județ.

UDMR se laudă cu faptul că de când au ajuns la guvernare au fost aprobate prin hotărâre de Guvern 27 de steme și steaguri locale ale localităților controlate de UDMR.


articol preluat de pe dantanasa.ro





 


COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Conducerea actuala a planetei Terra.
Dealungul existentei acestei Planete, de când la conducerea ei a fost numit FIINȚA INDIVIDUALĂ SUPERIOARĂ - TERROS, împreună cu o parte a familiei lui. TERROS a fost numit să conducă această Planetă din partea Grupărilor de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale și avea ca și scop lupta impotriva Grupărilor de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale pentru a ieși din robia și sclavia pe care acestea le impunea prin mijloace specifice asupra civilizațiilor neagresional civilizationale virtuale.
La inceput ( LUMEA nr.1 până la începutul LUMII nr.4 ) conducerea a fost asigurată de o conducere intitulată Treime, alcătuită din Terros ,Hristos și Savaotos.
Odată cu evolutia LUMILOR și competițiilor civilizationale, conducerea PLANETEI s-a modificat, avand la conducere o Sesime după cum urmează:
CONDUCATOR SUPREM - Terros .
CONDUCATOR LUME MEDIEI NR.6 - Hristos .
CONDUCATOR RAI - Savaotos.
CONDUCATOR IAD - Hefaistos .
SALVATOR GRUPĂRI DE - Civilizatii Neagresionale.
SALVATOR GRUPARI - Civilizatii Agresionale.
Scris de Simion Capras ( 17-sept -2021).

joi, 16 septembrie 2021

 

COMENTARIU EXISTENTIALIST :
Si Ființele Individuale Inferioare ( animalele, păsările, reptilele, pești etc) au un Conducător Suprem ( Dumnezeu) care le administrează.
Nu poti să faci orice cu animalele și la fel cu oameni.
Animalele sant folosite pentru producerea hranei pentru oameni si nu numai,ceea ce reprezintă o necesitate pentru FIINȚELE INDIVIDUALE SUPERIOARE.
In schimb a ucide inutil animale sau a-ti bate joc de ele atrage asupra celui care le comite oprelisti existențiale.
Dacă ai frigiderul plin și te duci la vânătoare doar ca să îți satisfaci poftele poti avea probleme existențiale. La vânătoare te duci cand nu ai ce mânca și în nici un caz de placere că cineva are chef să ucidă animale ( vezi ion țiriac)
Conform versului ( Moartea Caprioarei) - Mănânc plâng și iar mănânc.
Adică îi este milă de moartea Caprioarei dar fără mâncare poți fi adus în situatia de a sfârși prin moarte fizică.
Scris de Simion Capras(16-sept-2021).


Peste 1.400 de delfini au fost masacrați de localnici cu cuțitele într-o singură zi 

Obiceiul vânătorii de delfini din Insulele Feroe este pus la zid de o mare parte a opiniei publice internaționale după ce peste 1.400 de astfel de mamifere au fost ucise în ceea ce se pare că este o captură record, scrie BBC .

Depfinii cu laterale albe (Leucopleurus acutus) au fost împinși duminică în cel mai mare fiord din acest teritoriu din Atlandicul de Nord. Ei au fost mânați cu bărcile spre plaja Skalabotnur din Eysturoy, unde au fost uciși cu cuțitele.

Carcasele au fost trase la mal și distribuite localnicilor pentru consum. Imaginile cu vânătoarea de delfini arată agitația din apele înroșite ale oceanului, în timp ce sute de oameni priveau de pe plajă.

Cunoscută drept Grindadrap în limba feroeză, vânătoarea de mamifere marine - în special balene - este o tradiție practicată de sute de ani pe izolatele Insule Feroe. Potrivit guvernului local, circa 600 de balene pilot sunt prinse, în medie, în fiecare an, iar delfinii cu laterale albe în număr mult mai mic, precum 35 în 2020 sau 10 în 2019.

Suporterii obiceiului spun că este o cale sustenabilă de a lua hrană din natură și o parte importantă a identității lor culturale. Activiștii pentru drepturile omului acuză, însă, că uciderea mamiferelor este un obicei crud și nenecesar.

Organizațiile internaționale au condamnat masacrul de duminică, iar amploarea acestuia i-a șocat până și pe unii localnici.

Potrivit biologului marin Bjarni Mikkelsen, bilanțul delfinilor uciși este cel mai mare din Insulele Feroe, un teritoriu autonom din cadrul Danemarcei. Acesta a spus că recordul anterior a fost în 1940 - 1.200 de delfini. Următoarele cele mai mari capturi au fost în 1879 (900) și 1873 (856).



articol preluat hotnews.ro


miercuri, 15 septembrie 2021

 Simion Capras Intreb reprezentanții bisericii ortodoxe unde sant acele icoane făcătoare de minuni și de ce nu le bagă într-un spital sa facă minuni. Unde e aceea asa zisa apă sfințită care dacă o bei vindeca. Sau acționari cu aceste mijloace de inducere în eroare a populației doar când vă dau bani.Ati nenorocit cu expresia Rob al lui Hristos Dumnezeul Nostru,miliarde de ființe transformandui în vite începând cu botezul,cununie si tot felul de ritualuri religioase fastuoase fără a informa populația statală ce fel de consecințe au asupra lor practicarea acestor religii .(scris,29 -mar-2020)


COMENTARIU EXISTENTIALIST:
In această Lume Medie nr.6 nu există nici miracole și nici minuni. In acelasi tîmp nu există nimic sfintit și nimic sfânt.
Faptul că la un ritual religios auzi de mai multe zeci de ori că este falosit cuvântul Dumnezeu și cuvantul sfant nu înseamnă că acel ritual îi ajută cu ceva pe practicanți religiilor. Nu numai că nu îi ajută dar îi intoxica cu informații false scazandu-le frecvența de vibrație.
religie inrobitoare ( religia ortodoxă) care a fost preluată de catre Hristos de la Civilizatia Serpiliana și care era făcută în mod special, ca acolo unde cuceresc ceva să inrobeasca ființele pe care le-au cucerit, nu poate să facă bine fiintelor omenice.
Aceea senzatie că te simți bine este creată de animatorul hristic, dar de fapt se adanceste și mai mult transformatea civilizationala care este de cele mai multe ori ireversibilă.
Tot bine se simte și hotul, criminalul, etc deoarece animatorii lor malefici îi dau această senzatie.
Hristos nu este un Dumnezeu adevarat ci este un Dumnezeu religios ( in acest caz este o afacere pentru a se imbogatii) ,un Dumnezeu inchipuit care nenoroceste fiinte.
Administratorul și adevăratul CONDUCATOR  SUPREM  AL  ACESTEI  PLANETE  ESTE TERROS, și are calitatea de Tartor.
In cadrul civilizatiilor Neagresionale Civilizationale,conducatorul unei PLANETE sau civilizații are denumirea de DEMIURG.
Scris de Simion Capras (15 - sept -2021).



Un moment ieşit din comun s-a petrecut marți într-o biserică veche de aproximativ 270 de ani, care se află în apropiere de Peştera Muierii, din comuna Baia de Fier, din judeţul Gorj.

Credincioşii care au participat marți la slujba de sărbătoarea Sfintei Cruci au observat uluiţi cum din ochii Fecioarei Maria de pe o icoană se scurg lacrimi, relatează Adevărul.
 
„Am asistat la o minune. După slujbă am început să mirui credincioşii, iar după aceea, aşa cum se procedează, ei sărută icoanele. Când au ajuns la icoana Maicii Domnului au observat cum curg lacrimi din ochii Maicii Domnului. Icoana lăcrimează şi nu sunt picături de apă. Sunt uleioase şi foarte frumos mirositoare“, a precizat preotul Puiu Popescu. Acesta spune că minunea poate avea diferite semnificaţii, mai ales că s-a petrecut într-o zi de mare sărbătoare: „Este o minune Dumnezeiască şi numai Dumnezeu poate să ştie ce înseamnă. Lacrimile pot însemna lacrimi pentru păcătoşii care s-au îndepărtat de biserică, dar poate să fie şi un izvor de mir“.

Biserica a devenit loc de pelerinaj

Părintele Puiu Popescu spune că nu a văzut vreodată o asemenea minune şi este uluit de cele întâmplate: „Nu mi-a fost dat vreodată să văd aşa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioşii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioşi au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici şi în zilele următoare pentru credincioşii care vor să se roage la Dumnezeu şi să vadă minunea“.











articol preluat din comisarul.ro

luni, 13 septembrie 2021



COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Civilizația Balaureana este responsabilă de introducerea în această Lume Medie nr.6, a motoarelor cu combustie internă indeosebi pentru a polua cât mai mult această Lume.
Civilizația Balaureana are culoarea de bază roșie, iar energia de bază este cea informațională. DIO este la această oră conducatorul civilizatiei balaureane iar TITANO este conducătorul bazei extraplanetare din apropietea acestei planete de unde se face animarea existențială a mutantilor balaurieni de pe această Planetă.
Ei sant cei care au introdus culoarea rosie a semafoarelor, culorea rosie a lampilor stop de la masini pentru a polua cat mai mult fiintele omenice, stiindu-se că culoarea CIVILIZATIEI OMENICE este culoarea albă.
Sîngele oamenilor trebuia să aibă culoarea Albă și nu rosie.
Această Țară trebuia să se numească ALBANIA, Steagul ei trebuia să fie Alb, întinderea ei trebuia să fie întreaga PENINSULA balcanică, imnul ei trebuia să fie PE AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE, iar capitala STATULUI ROMAN TREBUIA SĂ FIE ALBA IULIA.
Această civilizație care este Agresional Civilizationala, are meritul de al fi inlaturat de la conducerea CIVILIZAȚIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE pe Cronos ( civilizația arahnidica a lui Satan) in urma fenomenului cunoscut în mitologie ca revolta sau războiul Titanilor.
Mutantii balaureeni există in Anglia, Elvetia si Venetia.
Al doilea război mondial a fost o confruntare civilizationala intre civilizatia Balaureana și cea Serpiliana adică intre crucea neagră reprezentată de germani ca și combatanți principali și steaua rosie.
Au castigat balaureeni iar civilizatia Serpiliana a trebuit să părăsească această Planetă.
Nu i-au interesat că au omorat și schilodit peste 50 de milioane de oameni. In ce carte de istorie scrie asa ceva? Adevarata istorie a acestei Lumi și planete se află în Astral. Aici găsești doar desfășurarea faptelor dar dedesubtul lor este mult diferit de realitatea ASTRALĂ.
Scris de Simion Capras ( 13 -sept-2021).


 

 Simion Capras : Liderul Ben Laden nu a fost omorat cum sustin americanii, iar acest lucru este sustinut de faptul că nu i-au găsit trupul pentru al identifica.

El avea calitatea( ca și Apolonius din Tyana) de a se teleporta, deoarece altfel (amandoi) nu puteau să își ducă la sfarsit menirea pentru care au venit in această LumeAlcaida a fost finanțată tot de americani pe vremea can secretar de stat era ( un personaj foarte malefic) Hilary Clinton iar presedinte SUA era Barak Obama.
Deci Ben Laden a fost extras din această Lume Medie nr.6 prin înălțare sau dispariție. Acest lucru se face cu ajutorului tehnologiei OZN.( scris ,13-sept-2021).


La 20 de ani după 11 septembrie: Liderul Al Qaeda, considerat mort, apare într-un videoclip

Liderul Al Qaeda, Ayman al-Zawahiri, a apărut într-un videoclip care a fost lansat sâmbătă, atunci când s-au împlinit 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie, anunță New York Post.

SITE Intelligence Group, cu sediul în SUA, care urmărește aparițiile în online a grupurilor jihadiste, a scris pe Twitter despre existența videoclipului, spunând că Zawahiri a făcut comentarii cu privire la evenimentele care au avut loc după data de la care se considera că a decedat.

”Pe fondul zvonurilor despre moartea sa, liderul Al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri, a apărut într-un nou videoclip de 60 de minute, oferind de această dată câteva dovezi că nu este mort – în special, făcând referire la evenimentele de după decembrie, atunci când zvonurile despre moartea sa au ieșit la suprafață ”, a scris pe Twitter directorul SITE Rita Katz.

Videoclipul era intitulat „Ierusalimul nu va fi <iudaizat>” și a fost lansat de As Sahab Media, brațul propagandistic al grupului terorist.

Zawahiri a menționat în videoclip un raid cu rachete asupra unei baze militare ruse de către Hurras al-Deen, aliniată la Al Qaeda, în Siria, despre care grupul a spus că a avut loc la 1 ianuarie zvonurile despre moartea sa apărând în luna noiembrie. „Cu toate acestea, Zawahiri nu menționează victoria talibanilor în Afganistan, iar discuțiile sale despre ieșirea din Afganistan a Statelor Unite ar fi putut fi spusă încă din februarie 2020, în urma Acordului de la Doha”, a spus Rita Katz, referindu-se la acordul încheiat anul trecut pentru a încheia război în Afganistan. „Astfel, el ar putea fi în continuare mort, însă moartea s-ar fi putut produce după ianuarie 2021”, a explicat ea.

Deocamdată nu se știe dacă Zawahiri este mort sau viu, deoarece „agențiile de informații nu au oferit încă dovezi sau evaluări solide că Zawahiri este mort”.

Zawahiri a devenit liderul grupului terorist după ce Navy SEAL l-a ucis pe Osama bin Laden, în Pakistan, în 2011.

Sursa foto: captură video

articol preluat g4media.ro


  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...